Inşallah hepimizinde gebelikleri sorunsuz geçer sağlık li bebislerimiz olurAynen bende şuan gitmeyi düşünmüyorum gidip kalp atışını duymadan dönmek istemiyorum
Canım benimde bulantılar hat safhada özelllikle sabahlarıBen de yeni gebeyim kızlaar. :) Öncelikle hepimize hayırlı olsun. Bulantılarınız nasıl ? Ben gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi sürekli bir kusma ihtiyacı hissediyorum ve havuç yemek istiyorum. İlk gebeliğim olduğu için pek bilemiyorum ama acaba psikolojik olabilir mi ?
Amin inşallah canımInşallah hepimizinde gebelikleri sorunsuz geçer sağlık li bebislerimiz olur
Gayet iyi canım iki günde bir iki katı olarak hesaplarsak tam böyle çıkıyorArkadaslar meraba bisey sorucam. Ben hamileligimi ogrendigim zaman beta 461 cikti. 4 gun sonra tekrarladim 2157 cikti. Bana az geldi. Sizce nasil sonuc
Arkadaslar meraba bisey sorucam. Ben hamileligimi ogrendigim zaman beta 461 cikti. 4 gun sonra tekrarladim 2157 cikti. Bana az geldi. Sizce nasil sonuc
Hayrlı olsn cnm bnm bnde tam ylbasnda öğrendm kan testini yaptrdnmı rabbm sağlkla kucana almayı nasp edsn inşşlSelam arkadaslar bende yilbasindan 1 gun once ogrendim hamile oldugumu :))
Hayrlı olsn cnm bnm bnde tam ylbasnda öğrendm kan testini yaptrdnmı rabbm sağlkla kucana almayı nasp edsn inşşl
Değerin gayet güzel canım merak etme. Artık doktora gitmelisin kesen görünür inşallah.
Geçmiş olsun canim ıns herşey yoluna girerKızlar çok üzgünüm bugün doktora gittim degerim düşük çıktı doktor progesteron folbiol ve göbekten yapılan ignelerden verdi degerim 75 çıktı
Amin inşallah 2 tane kaybettim bunuda kaybetmek istemiyorumGeçmiş olsun canim ıns herşey yoluna girer
Amin inşallahInşallah yoluna girer herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?