Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de yeni gebeyim kızlaar. :) Öncelikle hepimize hayırlı olsun. Bulantılarınız nasıl ? Ben gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi sürekli bir kusma ihtiyacı hissediyorum ve havuç yemek istiyorum. İlk gebeliğim olduğu için pek bilemiyorum ama acaba psikolojik olabilir mi ?

Arkadaslar meraba bisey sorucam. Ben hamileligimi ogrendigim zaman beta 461 cikti. 4 gun sonra tekrarladim 2157 cikti. Bana az geldi. Sizce nasil sonuc

Canım benimde bulantılar hat safhada özelllikle sabahları

Arkadaslar meraba bisey sorucam. Ben hamileligimi ogrendigim zaman beta 461 cikti. 4 gun sonra tekrarladim 2157 cikti. Bana az geldi. Sizce nasil sonuc
Gayet iyi canım iki günde bir iki katı olarak hesaplarsak tam böyle çıkıyor

Hayrlı olsn cnm bnm bnde tam ylbasnda öğrendm kan testini yaptrdnmı rabbm sağlkla kucana almayı nasp edsn inşşl

Tesekkur ederim canim. Insallah. Yaptirdim sali gunu en son 2157 cikti. Haftaya gidicem tekrar bakalim keseyi gorurum insallah. Sana da hayirli ugurlu olsun. Saglikla kucagina alirsin insallah :))

Kızlar Ben hala doktora gitmedim 6. Haftanın içindeyim içim hiç rahat değil ama başka doktora gitmek istemiyorum kendi doktorumada 11 ine gün alabildim çok yoğun randevu bulamıyorum adama ıns herşey yolundadır

Kızlar çok üzgünüm bugün doktora gittim degerim düşük çıktı doktor progesteron folbiol ve göbekten yapılan ignelerden verdi degerim 75 çıktı

Hcg değerimi 75 cıktı canim bide göbekten vurulan iğne kan sulandırıcı mi

Herkese selam kızlar kese arkasında kanaması olan var mı normalde dışarıya olan bi kanamam yok ama ultrasonda gözüktü çok endişelendim doktor protestan verdi geçer mi acaba çok korkutmadı sakın davrandı ama ben baya taktım kafama kanama kese kadar

Kızlar merhaba benimde SAT 6 kasım 28 ekimde evlendim evlendiğim ilk hafta rabbim verdi çok şükür :) bir bebeğim olcak inşallah cinsiyetini okadar merak ediyorumki sizde benim gibi misiniz rabbim hepimizin bebeğini sağ sağlim kucağımızda göstersin rabbim hepinizin gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…