Kızlar merhaba benimde SAT 6 kasım 28 ekimde evlendim evlendiğim ilk hafta rabbim verdi çok şükür :) bir bebeğim olcak inşallah cinsiyetini okadar merak ediyorumki sizde benim gibi misiniz rabbim hepimizin bebeğini sağ sağlim kucağımızda göstersin rabbim hepinizin gönlüne göre versin :)
Canım benimm çok teşekkür ederim :) 8+4 bugün 60. gün olarak gösteriyo uygulamamda :) rabbim hepimizin kucağında sağ sağlim göstersin inşallah :) sende bebek bekliyomusun :)Masallah canim. Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah :)
Ne guzel mevlam aratmamis hemen nasip etmis :)
9 haftalik sanirim bebis ? Yakinda ogrenirsin hayirlisiyla insallah :)
Canım benimm çok teşekkür ederim :) 8+4 bugün 60. gün olarak gösteriyo uygulamamda :) rabbim hepimizin kucağında sağ sağlim göstersin inşallah :) sende bebek bekliyomusun :)
Ayy maşallah sana göbüş çıkmaya başlamıştır :) cinsiyet belli oldumu :)Masallah :)) evet canm cok sukur bende 15.haftann icindeyim :))
Ayy maşallah sana göbüş çıkmaya başlamıştır :) cinsiyet belli oldumu :)
Hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin canım benim :) bu hafta sana geçmez şimdi :)Henuz belli olmuyor disaridan tesetturlude oldugum icin kamufle edebiliyorum :))) sadece dokundugumde az bi sertlik ve hafif bir cikinti olustu. Karnim ciksada sevsem minnos minnos :)) erkege benziyor dedi doktorum 1 hafta sonra tekrar gidicem kontrolum var. Netlesir artik :) saglikla gelsinde kiz da yok erkekde ne olursa :)))
Hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin canım benim :) bu hafta sana geçmez şimdi :)
Hayirli olsun canim cok sanslisin rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin :)Kızlar merhaba benimde SAT 6 kasım 28 ekimde evlendim evlendiğim ilk hafta rabbim verdi çok şükür :) bir bebeğim olcak inşallah cinsiyetini okadar merak ediyorumki sizde benim gibi misiniz rabbim hepimizin bebeğini sağ sağlim kucağımızda göstersin rabbim hepinizin gönlüne göre versin :)
Aynı dert bende de var hergün olmuyor ama genelde yaşıyorum. Hatta bu gece de oldu özellikle sol bacağımda oluyor.Herkese merhaba 9 haftalık hamileyim iki gecedir bacak ağrısı çekiyorum ya uyutmuyor nedir bu böyle uyusam uykumdan uyandırıyor çok ayakta da kalmıyorum doktor randevuma 1 hafta var sizce normal mi böyle ağrı çeken oldu mu içimi rahatlatın lütfen herkese Allâh kolaylık sağlık versin inşallah
Üzülme canım inşallah birşey olmaz bebegine ama keşke yatış yapsaydınKizlar cok uzgunum ne olur dua edin bana bebegime birsey olmasin 6. Haftam doldu bugun ve hafif kanamam oldu acile gittim yatis onerdi ama kendi doktoruma gitmek istefigim icin yatmadim pzt gitcem doktoruma bakalim ne der
Başka hastaneye gittim bugün iğne ve ilaç verdi canimÜzülme canım inşallah birşey olmaz bebegine ama keşke yatış yapsaydın
Göbekten yapılan iğneler mi canımBaşka hastaneye gittim bugün iğne ve ilaç verdi canim
Yok canin proluton diye tek seferlik bir iğne düşüğü engellemek içinmiş bide progestan ilaç verdiGöbekten yapılan iğneler mi canım
Bende progesteron kullanıyorum folbiol ve kan sulandırıcı iğneYok canin proluton diye tek seferlik bir iğne düşüğü engellemek içinmiş bide progestan ilaç verdi
Igneye ne zaman başladın canim pıhtılaşma mi var sendedeBende progesteron kullanıyorum folbiol ve kan sulandırıcı iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?