Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Masallah canim. Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah :)
Ne guzel mevlam aratmamis hemen nasip etmis :)
9 haftalik sanirim bebis ? Yakinda ogrenirsin hayirlisiyla insallah :)

Masallah canim. Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah :)
Ne guzel mevlam aratmamis hemen nasip etmis :)
9 haftalik sanirim bebis ? Yakinda ogrenirsin hayirlisiyla insallah :)
Canım benimm çok teşekkür ederim :) 8+4 bugün 60. gün olarak gösteriyo uygulamamda :) rabbim hepimizin kucağında sağ sağlim göstersin inşallah :) sende bebek bekliyomusun :)

Canım benimm çok teşekkür ederim :) 8+4 bugün 60. gün olarak gösteriyo uygulamamda :) rabbim hepimizin kucağında sağ sağlim göstersin inşallah :) sende bebek bekliyomusun :)

Masallah :)) evet canm cok sukur bende 15.haftann icindeyim :))

Ayy maşallah sana göbüş çıkmaya başlamıştır :) cinsiyet belli oldumu :)

Henuz belli olmuyor disaridan tesetturlude oldugum icin kamufle edebiliyorum :))) sadece dokundugumde az bi sertlik ve hafif bir cikinti olustu. Karnim ciksada sevsem minnos minnos :)) erkege benziyor dedi doktorum 1 hafta sonra tekrar gidicem kontrolum var. Netlesir artik :) saglikla gelsinde kiz da yok erkekde ne olursa :)))

Hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin canım benim :) bu hafta sana geçmez şimdi :)

Hayirli olsun canim cok sanslisin rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin :)

Herkese merhaba 9 haftalık hamileyim iki gecedir bacak ağrısı çekiyorum ya uyutmuyor nedir bu böyle uyusam uykumdan uyandırıyor çok ayakta da kalmıyorum doktor randevuma 1 hafta var sizce normal mi böyle ağrı çeken oldu mu içimi rahatlatın lütfen herkese Allâh kolaylık sağlık versin inşallah

Merhab kızlar;dün doktora gittim kalp atışlarını duydum çok mutlu oldum acabalar vardı kafamda ama rahatladım,her şey yolunda gidiyor şimdilik sadece iştahsızlık ve şişkinlik tek derdim.

Aynı dert bende de var hergün olmuyor ama genelde yaşıyorum. Hatta bu gece de oldu özellikle sol bacağımda oluyor.

Kızlar ben de 9+3 günlük hamileyim dün sağ kasığıma bıçak saplaması gibi sancı girip çıktı bütün gece aralıklarla oldu bugün de sanki adet ağrısı gibi kasık ağrısı var bi bilginiz var mı normal mi

Kizlar cok uzgunum ne olur dua edin bana bebegime birsey olmasin 6. Haftam doldu bugun ve hafif kanamam oldu acile gittim yatis onerdi ama kendi doktoruma gitmek istefigim icin yatmadim pzt gitcem doktoruma bakalim ne der

Kizlar cok uzgunum ne olur dua edin bana bebegime birsey olmasin 6. Haftam doldu bugun ve hafif kanamam oldu acile gittim yatis onerdi ama kendi doktoruma gitmek istefigim icin yatmadim pzt gitcem doktoruma bakalim ne der
Üzülme canım inşallah birşey olmaz bebegine ama keşke yatış yapsaydın

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…