Evet canım 4 gün oldu başlayalı cuma günü kalp atışı için gidecem hayırlısıylaIgneye ne zaman başladın canim pıhtılaşma mi var sendede
Bendede ayni cnmMerhaba kizlar ben 5 hafta 3 günlük hamileyim birşey sormak istiyorum çok çabuk yoruluyorum ve sürekli uykum geliyor birde ayakta yarim saatten fazla kalınca kasiklarimda hafif ağrı ve basınç hissediyorum ayaklarim agırmaya başlıyor sizlerde durum nasıl bazen çok mu nazliyim abartıyor musum gibi hissediyorum daha çok küçük diyorum ama durum böyle :)
Slm cnm burda hayırlı olsun kaç haftalık Nebil:)))Slm bende yeni hamisim
Slm cnm tebrikler kaç haftalık ne zaman ögrendinSlm bende yeni hamisim
Inşallah duyarsın kalp atışlarını çok sağlık li bir bebiş olur , benim 3 gündür kesilmedi kanamam iğne yaptılar ilaç kullanıyorum çok endiseliyim kaybediyorum sanırım bebegimi hickimse düzgün birşey soylemiyorEvet canım 4 gün oldu başlayalı cuma günü kalp atışı için gidecem hayırlısıyla
6 haftalık oldu cnmSlm cnm burda hayırlı olsun kaç haftalık Nebil:)))
Hadi bakalım hayırlı olsun sağ Salim Eline almayı nasip etsin rabbim hepimizin6 haftalık oldu cnm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin insKızlar ben de evde idrar testi yapmıştım, dün kan testi yaptırdım sağlık ocağında ve bugün sonucunu aldım ben de hamileymişim öğrendim. Çok mutlu ve şaşkınım. Hepimize hayırlı olsun
Sigara içmek istediğinde başka bir şeyler yesen canım ? Ne kadar zorlansanda iki gün hiç içme kendini şartla bi daha içmezsin zaten herşey ilk önce kafada bitiyor bebeğini düşün ona bir şey olsa belkide bi daha hiç ağzına sürmeyeceksin sigarayı en güzeli ona bir şey olmadan o sigarayı bırakKızlar 5+3 günlük hamileyim sigarayı bi türlü bırakamadım çok vicdan azabı çekiyorum ama içme isteğime engel olamıyorum napmam gerek bebeğe bi şey olacak diye korkuyorum benimle aynı şeyi yaşayıp aşanlar var mı
Peki çok etkilemiş midir sence canımSigara içmek istediğinde başka bir şeyler yesen canım ? Ne kadar zorlansanda iki gün hiç içme kendini şartla bi daha içmezsin zaten herşey ilk önce kafada bitiyor bebeğini düşün ona bir şey olsa belkide bi daha hiç ağzına sürmeyeceksin sigarayı en güzeli ona bir şey olmadan o sigarayı bırak
Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama okuduğum kadarı ile ileride sigara içme olasılığı filan çok yüksek oluyormuş. Ben sigara kullanmıyorum eşime bile yanımda sigara içirmiyorum bir şey olur diye. Yengem sigara içiyordu çok hamileykende içmişti çocuğu doğduğundan beri hep hasta sürekli hastalanıyor sigaradan mıdır bilinmez ama insan ister istemez ona yoruyor daha dikkat et canımPeki çok etkilemiş midir sence canım
Hadi yaYanlış bilgi vermek istemiyorum ama okuduğum kadarı ile ileride sigara içme olasılığı filan çok yüksek oluyormuş. Ben sigara kullanmıyorum eşime bile yanımda sigara içirmiyorum bir şey olur diye. Yengem sigara içiyordu çok hamileykende içmişti çocuğu doğduğundan beri hep hasta sürekli hastalanıyor sigaradan mıdır bilinmez ama insan ister istemez ona yoruyor daha dikkat et canım
Canım benim çok geçmiş olsunKızlar düşük yaptım 7 haftalık bebegimi kaybettim :'(
Teşekkür ederim canim Rabbim sizlerin bebislerini korusun ınsCanım benim çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?