Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bendede ayni cnm

Evet canım 4 gün oldu başlayalı cuma günü kalp atışı için gidecem hayırlısıyla
Inşallah duyarsın kalp atışlarını çok sağlık li bir bebiş olur , benim 3 gündür kesilmedi kanamam iğne yaptılar ilaç kullanıyorum çok endiseliyim kaybediyorum sanırım bebegimi hickimse düzgün birşey soylemiyor

Canım benim de bir önceki kızım da öyle lekelenmelerim vardı Allah'a çok şükür Şimdi 2 yaşında tam bir cadı Korkma Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz sen de dua et bol bol kendin için bebeğim için inşallah Sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar ben de evde idrar testi yapmıştım, dün kan testi yaptırdım sağlık ocağında ve bugün sonucunu aldım ben de hamileymişim öğrendim. Çok mutlu ve şaşkınım. Hepimize hayırlı olsun

Kızlar ben de evde idrar testi yapmıştım, dün kan testi yaptırdım sağlık ocağında ve bugün sonucunu aldım ben de hamileymişim öğrendim. Çok mutlu ve şaşkınım. Hepimize hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin ins

Kızlar 5+3 günlük hamileyim sigarayı bi türlü bırakamadım çok vicdan azabı çekiyorum ama içme isteğime engel olamıyorum napmam gerek bebeğe bi şey olacak diye korkuyorum benimle aynı şeyi yaşayıp aşanlar var mı

Sigara içmek istediğinde başka bir şeyler yesen canım ? Ne kadar zorlansanda iki gün hiç içme kendini şartla bi daha içmezsin zaten herşey ilk önce kafada bitiyor bebeğini düşün ona bir şey olsa belkide bi daha hiç ağzına sürmeyeceksin sigarayı en güzeli ona bir şey olmadan o sigarayı bırak

Peki çok etkilemiş midir sence canım

Peki çok etkilemiş midir sence canım
Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama okuduğum kadarı ile ileride sigara içme olasılığı filan çok yüksek oluyormuş. Ben sigara kullanmıyorum eşime bile yanımda sigara içirmiyorum bir şey olur diye. Yengem sigara içiyordu çok hamileykende içmişti çocuğu doğduğundan beri hep hasta sürekli hastalanıyor sigaradan mıdır bilinmez ama insan ister istemez ona yoruyor daha dikkat et canım

Hadi ya

12+3 ilk hamileligim mide bulantisindan hayatimdan bezdim yemek yiyemiyorum çok ozledim yemek yemegiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…