- 23 Aralık 2017
- 155
- 127
- 103
- 31
Yakında tiskinirsin merek etmeKızlar 5+3 günlük hamileyim sigarayı bi türlü bırakamadım çok vicdan azabı çekiyorum ama içme isteğime engel olamıyorum napmam gerek bebeğe bi şey olacak diye korkuyorum benimle aynı şeyi yaşayıp aşanlar var mı
Rabbim k3smetini o kadar kılmış üzülme olurmu. sanada çok geçmiş olsun.Kızlar düşük yaptım 7 haftalık bebegimi kaybettim :'(
Peki kaçıncı haftadan beri mideniz bulanıyor.12+3 ilk hamileligim mide bulantisindan hayatimdan bezdim yemek yiyemiyorum çok ozledim yemek yemegiii
Kızlar düşük yaptım 7 haftalık bebegimi kaybettim :'(
Tsk ederim canim sanada geçmiş olsun ıns atlatırsınız bebeğinizi sağlıkla kucaklarsınız dua edeceğim sizin içinÇok geçmiş olsun canım
bende düşüğün kıyısından döndüm pazartesi gece çok kanamam oldu acile gittim yatırdılar çok şükür kanamam geçti ama düşük tehlikem var yatıyorum evde devamlı
Hastanedeki ebe sağlıksız bebek düşer dedi o düşecekse biz ne yaparsak yapalım düşer ama düşmicekse de bu kadar kanamaya rağmen düşmeyebilir dedi.
Rabbim hayırlı zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Tsk ederim canim sanada geçmiş olsun ıns atlatırsınız bebeğinizi sağlıkla kucaklarsınız dua edeceğim sizin için
iyi günler ben 4 haftalık gebeyim doktorum bana folik asit olarak folidoceyi başladı tok karnına almamaı söyledi ama ilacın kullanım talimatında aç karnına alın yazıyor içinizde kullanan varmı arkadaşlar kullananlar da tok karnınamı kullanıyorlar ??Benim gibi yeni gebe olan varmı
5. Haftadan beri 5 kilo verdimPeki kaçıncı haftadan beri mideniz bulanıyor.
Bende folidoce kullanıyorum bende tok karnına içiyorum.iyi günler ben 4 haftalık gebeyim doktorum bana folik asit olarak folidoceyi başladı tok karnına almamaı söyledi ama ilacın kullanım talimatında aç karnına alın yazıyor içinizde kullanan varmı arkadaşlar kullananlar da tok karnınamı kullanıyorlar ??
Çok geçmiş olsun. Çok mu kanamanız oldu. İnşallah Rabbim tekrar nasip etsin.Kızlar düşük yaptım 7 haftalık bebegimi kaybettim :'(
Amin canim tesekkur ederim C.tesinden beri hastanelerdeyim az az pıhtı pıhtı kan geldi acile gittim ilac verdi igne yaptilar ama durmadi kanamam dun de aksama dek sanci cektim saat 22 civarı dustuÇok geçmiş olsun. Çok mu kanamanız oldu. İnşallah Rabbim tekrar nasip etsin.
hyrli olsun cnm doktor nasıl diyorsa öyle kullan cnmiyi günler ben 4 haftalık gebeyim doktorum bana folik asit olarak folidoceyi başladı tok karnına almamaı söyledi ama ilacın kullanım talimatında aç karnına alın yazıyor içinizde kullanan varmı arkadaşlar kullananlar da tok karnınamı kullanıyorlar ??
Kızlar mrb gecen cuma günü hcg yaptm 281 cıktı bugun yaptım 893 cıktı normal mi alttan muane edildi kese görülmedi normal mi ? Acil cvp verirmsnz
Hamileliğin ilk üç ayı gelişim için ekstra çok önemli, içmeyinHadi ya
Benim korktugum nokta dış gebelik olması canm kese görünürse sıkıntı olmaz artıkDeğer biraz düşük gibi ama önemli olan artıyo olması henüz görünmemiş olabilir cnm normal değerin biraz daha yükselmesini bekle keseyi görmek için
Benim korktugum nokta dış gebelik olması canm kese görünürse sıkıntı olmaz artık
4 haftalik gebeyim kask agrisi karin agrisi ve bas agrisi norml mi
Insallah cnm bnimKasık ve karın ağrısı normal tabiki cnm ama ben kimyasal gebelik geçirdiğim zaman çok baş ağrısı çekmiştim değer artışını kontrol et cnm. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?