Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yakında tiskinirsin merek etme

Kızlar düşük yaptım 7 haftalık bebegimi kaybettim :'(

Çok geçmiş olsun canım
bende düşüğün kıyısından döndüm pazartesi gece çok kanamam oldu acile gittim yatırdılar çok şükür kanamam geçti ama düşük tehlikem var yatıyorum evde devamlı
Hastanedeki ebe sağlıksız bebek düşer dedi o düşecekse biz ne yaparsak yapalım düşer ama düşmicekse de bu kadar kanamaya rağmen düşmeyebilir dedi.
Rabbim hayırlı zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Tsk ederim canim sanada geçmiş olsun ıns atlatırsınız bebeğinizi sağlıkla kucaklarsınız dua edeceğim sizin için

Benim gibi yeni gebe olan varmı
iyi günler ben 4 haftalık gebeyim doktorum bana folik asit olarak folidoceyi başladı tok karnına almamaı söyledi ama ilacın kullanım talimatında aç karnına alın yazıyor içinizde kullanan varmı arkadaşlar kullananlar da tok karnınamı kullanıyorlar ??

Bende folidoce kullanıyorum bende tok karnına içiyorum.

Kızlar mrb gecen cuma günü hcg yaptm 281 cıktı bugun yaptım 893 cıktı normal mi alttan muane edildi kese görülmedi normal mi ? Acil cvp verirmsnz

Çok geçmiş olsun. Çok mu kanamanız oldu. İnşallah Rabbim tekrar nasip etsin.
Amin canim tesekkur ederim C.tesinden beri hastanelerdeyim az az pıhtı pıhtı kan geldi acile gittim ilac verdi igne yaptilar ama durmadi kanamam dun de aksama dek sanci cektim saat 22 civarı dustu

hyrli olsun cnm doktor nasıl diyorsa öyle kullan cnm

Kızlar mrb gecen cuma günü hcg yaptm 281 cıktı bugun yaptım 893 cıktı normal mi alttan muane edildi kese görülmedi normal mi ? Acil cvp verirmsnz

Değer biraz düşük gibi ama önemli olan artıyo olması henüz görünmemiş olabilir cnm normal değerin biraz daha yükselmesini bekle keseyi görmek için

Değer biraz düşük gibi ama önemli olan artıyo olması henüz görünmemiş olabilir cnm normal değerin biraz daha yükselmesini bekle keseyi görmek için
Benim korktugum nokta dış gebelik olması canm kese görünürse sıkıntı olmaz artık

Benim korktugum nokta dış gebelik olması canm kese görünürse sıkıntı olmaz artık

Dış gebelikte değer çok yükseliyo canım bence değildir ama tabi doktorlar daha iyi bilir. Ne yaptın gittin mi doktora?

4 haftalik gebeyim kask agrisi karin agrisi ve bas agrisi norml mi

Kasık ve karın ağrısı normal tabiki cnm ama ben kimyasal gebelik geçirdiğim zaman çok baş ağrısı çekmiştim değer artışını kontrol et cnm. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur

Insallah cnm bnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…