- 11 Ocak 2018
- 38
- 22
- 3
- 29
Iki gundr biraz azaldi ama kalp atisini duyana kdr rahtlamayack icmInsallah cnm bnim
Alttan muayene de görülmesi için de belli bir değer olması gerekiyor. 1500 ü geçmesi gerekiyormuş. Bana da doktorum söyledi. Bekleyişteyim bakalım.Kızlar mrb gecen cuma günü hcg yaptm 281 cıktı bugun yaptım 893 cıktı normal mi alttan muane edildi kese görülmedi normal mi ? Acil cvp verirmsnz
Evet cnm hamilesinkuzlar ben kan testinde beta hcg 29511.00 cikti daha gitmedim doktora hamilemiyim acaba 10gun gecti adetim
Bn ilk test yaptirdgmda 200 cikmisti 4 haftalik hamilesn demisti doktor seninki bsya yuksekEvet cnm hamilesin
Evde de yapsan cikar test cnm3 senedir bekliodum asilama olcaktim adetimi bekliodum bi troidlerime baktiriyim dedim yuksek cikmis tsh da.hcg degerimde cok artmis sasirdim cok sevindim yarin giderim doktora
Ilk zamlar oyle olur yavas yavas vucut duzene giriyor surekli yorgun olacgz dye bsey yok bnde dun e kadr yataktan kalkamiyordm agridan iki gundr cok iyiym hic agrm fln yok birazdan da kontrol e gidecgmMerhaba arkadaşlar site de yeniyim. Bende hamileyim haftamı tam bilmiyorum cuma günü için randevum var doktor kalp atışını duymak icin cuma gününe gün verdi sanırım 6. Haftanın içindeyim benim düşük riskim var ama Allah şükür iyiyim kanama ağrı yok benim bir sorum olacaktı size ben bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sabahtan beri böyleyim enerjim yerine geldi hamile hissi üstümden kalktı neden böyle oldum korkmaya başladım düne kadar bitkindim bugün öyle değilim :-/
Ilk zamlar oyle olur yavas yavas vucut duzene giriyor surekli yorgun olacgz dye bsey yok bnde dun e kadr yataktan kalkamiyordm agridan iki gundr cok iyiym hic agrm fln yok birazdan da kontrol e gidecgm
Kanaman olmadigi surece endiselnme cnm saglkca bebegini kucagna alirsn insallahTesekkur ederim. Bugün böyle olunca birden endişelendim :)
cok yeniymis ama bihafta sonra kesin gozukur.bende gittim 6 haftalik dedi cok dikkat edin yatin hep banada yat dediArkadaslar biraz once hastaneye gittm doktr karndn bakti keseyi goremedi alttn baknca kucuk bi kese olusmus dedi 4+6 haftalik hamileym normal mi sizce bu
Kanaman olmadigi surece endiselnme cnm saglkca bebegini kucagna alirsn insallah
Arkadaslar biraz once hastaneye gittm doktr karndn bakti keseyi goremedi alttn baknca kucuk bi kese olusmus dedi 4+6 haftalik hamileym normal mi sizce bu
Alttn baknca kuvuk bi kese olusmus dedi pazrtesi tekrar baklm dedi ara ara kask agrilarm oluyor bu kesenin buyudugunu mu gosterirEvet normal hamileliğin ilk haftalarında kese anca alttan ultrasonda gözüküyor. Haftayada gittigin de yine alttan bakarsa görebilir karında cok net belli olmuyor küçük olduğu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?