Ne zaman öğrendin canm kanda mi çıktı 4 haftalıkkenBende varım kızlar 4 haftalık gebeyim kese ne zaman görünüyor
Akt
Alttn baknca kuvuk bi kese olusmus dedi pazrtesi tekrar baklm dedi ara ara kask agrilarm oluyor bu kesenin buyudugunu mu gosterir
Kızlar ölmüş gebelik ne demek dün doktora gittim kese var büyüyoda ama kan degerim cok düşük ilerliyor delirecem basına gelen varmı kan degerinin düşük yukselmesi ve normal gebelik yaşayanlar
Evet kese görünmez ama belki haftaya alttan ultrasonda görünebilir.Regli den bir gün önce 32,48 regliden bir gün sonra 208. İki gün sonra yani bugün yaptırdım 650 normal mi daha doktora gitmedim kese görünmez diye
Bir hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum zaten. Heyecanlı gün bekliyorum :)Evet kese görünmez ama belki haftaya alttan ultrasonda görünebilir.
Bir hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum zaten. Heyecanlı gün bekliyorum :)
Alttan ultrasonu önermiyorlar canım ya eğer kilolu değilsen doktorlar tercih etmiyor en ufak bir hatada bebeğe zarar verebiliyormuşEvet kese görünmez ama belki haftaya alttan ultrasonda görünebilir.
Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza hamiş olarak .4 haftalık hamileyim.ancak göğüs hassasiyeti bugün bıçak gibi kesildi korkuyorum bebeğime birşey olmuş mudur nolur cevap verin bu durumu yaşayan var mı
Alttan ultrasonu önermiyorlar canım ya eğer kilolu değilsen doktorlar tercih etmiyor en ufak bir hatada bebeğe zarar verebiliyormuş
Adete gore 6+1 ken canim ama biz iki gun onde gidiyoruz doktor 6+3 demistiSelam kızlar kalp atışını adet tarihine göre kaçıncı haftada duydunuz acaba
Gunaydin canim kalp atışını duyduğun zamanlarda mide bulantısı var miydi sende ?Adete gore 6+1 ken canim ama biz iki gun onde gidiyoruz doktor 6+3 demisti
Yoktu canim . Biz sadece kese gorcegimizi saniyoduk ben hic beklemiyordum bebegi gormeyi kalp atisini duymayi. Benim hala midem bulantim yok. Agir yemek kokusu ve parfum kokusu duymadigim surece bulanmiyor midem.Gunaydin canim kalp atışını duyduğun zamanlarda mide bulantısı var miydi sende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?