Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ölmüş gebelik ne demek dün doktora gittim kese var büyüyoda ama kan degerim cok düşük ilerliyor delirecem basına gelen varmı kan degerinin düşük yukselmesi ve normal gebelik yaşayanlar

Regli den bir gün önce 32,48 regliden bir gün sonra 208. İki gün sonra yani bugün yaptırdım 650 normal mi daha doktora gitmedim kese görünmez diye

Hamile annişler bebeğinizin ultrason fotoğrafı ile sizin tarihlerinizi bu şekilde hazırlayıp size yollayabilirim :)

Kızlar ölmüş gebelik ne demek dün doktora gittim kese var büyüyoda ama kan degerim cok düşük ilerliyor delirecem basına gelen varmı kan degerinin düşük yukselmesi ve normal gebelik yaşayanlar

İki defa gebelik geçirdim hiç öyle birseyle karşılaşmadım o yüzden bilemiyorum.

Regli den bir gün önce 32,48 regliden bir gün sonra 208. İki gün sonra yani bugün yaptırdım 650 normal mi daha doktora gitmedim kese görünmez diye
Evet kese görünmez ama belki haftaya alttan ultrasonda görünebilir.

Bende yeni katıldım aranızaaaa :) takvimlere göre 5 haftalık hamileyim

Evet kese görünmez ama belki haftaya alttan ultrasonda görünebilir.
Alttan ultrasonu önermiyorlar canım ya eğer kilolu değilsen doktorlar tercih etmiyor en ufak bir hatada bebeğe zarar verebiliyormuş

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza hamiş olarak .4 haftalık hamileyim.ancak göğüs hassasiyeti bugün bıçak gibi kesildi korkuyorum bebeğime birşey olmuş mudur nolur cevap verin bu durumu yaşayan var mı

Gebelikte herşey herkeste aynı olmuyor canım merak etme bişey olmaz. Bi anın bi anına uymuyo bazen. Ben 3.5 aylık oldum bu zamana kadar mide bulantım hiç olmadı ama şimdi arada ani bi bulantı geliyo ne yediysem çıkarıyorum. O yüzden belirtilere çok takılma kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah

Alttan ultrasonu önermiyorlar canım ya eğer kilolu değilsen doktorlar tercih etmiyor en ufak bir hatada bebeğe zarar verebiliyormuş

Bu benim üçüncü hamileligim üçünde de alttan ultrasonda bakıldı özellikle sordum doktorlara zararlımı diye hiçbir zararının olmadığını söyledi doktorlar ve bende zayıf biriyim bi önceki hamileligim de 48 kiloydum doktora dedim bişey olurmu olmaz dedi. Heleki düşük riskin varsa mecbur bakıyolar

Selam kızlar kalp atışını adet tarihine göre kaçıncı haftada duydunuz acaba

Gunaydin canim kalp atışını duyduğun zamanlarda mide bulantısı var miydi sende ?
Yoktu canim . Biz sadece kese gorcegimizi saniyoduk ben hic beklemiyordum bebegi gormeyi kalp atisini duymayi. Benim hala midem bulantim yok. Agir yemek kokusu ve parfum kokusu duymadigim surece bulanmiyor midem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…