Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim 6+6 da 4+5 günlük gözüktü ultrasonda ve kalp atışı için 9. Haftada gideceğim adet tarihine gore

Yoktu canim . Biz sadece kese gorcegimizi saniyoduk ben hic beklemiyordum bebegi gormeyi kalp atisini duymayi. Benim hala midem bulantim yok. Agir yemek kokusu ve parfum kokusu duymadigim surece bulanmiyor midem.
Tesekkurler canim :) benim de su an 5+6 ama hic mide bulantim yok ondan endişeleniyorum gerçi herkes de olacak diye de bir şey yok ama ilk muayeneyi de cumaya aldim kese ile kalp atışı ayni anda olsun diye

Tesekkurler canim :) benim de su an 5+6 ama hic mide bulantim yok ondan endişeleniyorum gerçi herkes de olacak diye de bir şey yok ama ilk muayeneyi de cumaya aldim kese ile kalp atışı ayni anda olsun diye
Hadi insallah hersey guzel gider canim benim. Stres yapma. Dua et Allah buyuktur. Insallah sag salim kucaginada alirsin evladini

Benim 6+6 da 4+5 günlük gözüktü ultrasonda ve kalp atışı için 9. Haftada gideceğim adet tarihine gore

Adet düzensizliğin falan varsa normaldir canım geç döllenme olmuş demek ki sende bu durumda son adet tarihini baz almıyorlar da gebeliğe göre bi takip ediyolar

Adet düzensizliğin falan varsa normaldir canım geç döllenme olmuş demek ki sende bu durumda son adet tarihini baz almıyorlar da gebeliğe göre bi takip ediyolar
Evet öyle oluyor :) ben dün test yaptım ama emin olamıyorum çok silik bi çizgi var yarın tekrar yapıcam inşallah hamileyimdir :)

Kızlar benim de testin bu adetten 4 gün önceki ama adeti bekliyorum inş olmam adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…