- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 23
- 35
Tesekkurler canim :) benim de su an 5+6 ama hic mide bulantim yok ondan endişeleniyorum gerçi herkes de olacak diye de bir şey yok ama ilk muayeneyi de cumaya aldim kese ile kalp atışı ayni anda olsun diyeYoktu canim . Biz sadece kese gorcegimizi saniyoduk ben hic beklemiyordum bebegi gormeyi kalp atisini duymayi. Benim hala midem bulantim yok. Agir yemek kokusu ve parfum kokusu duymadigim surece bulanmiyor midem.
Hadi insallah hersey guzel gider canim benim. Stres yapma. Dua et Allah buyuktur. Insallah sag salim kucaginada alirsin evladiniTesekkurler canim :) benim de su an 5+6 ama hic mide bulantim yok ondan endişeleniyorum gerçi herkes de olacak diye de bir şey yok ama ilk muayeneyi de cumaya aldim kese ile kalp atışı ayni anda olsun diye
Amin canim aminn amin çok amin :)Hadi insallah hersey guzel gider canim benim. Stres yapma. Dua et Allah buyuktur. Insallah sag salim kucaginada alirsin evladini
Benim 6+6 da 4+5 günlük gözüktü ultrasonda ve kalp atışı için 9. Haftada gideceğim adet tarihine gore
Evet öyle oluyor :) ben dün test yaptım ama emin olamıyorum çok silik bi çizgi var yarın tekrar yapıcam inşallah hamileyimdir :)Adet düzensizliğin falan varsa normaldir canım geç döllenme olmuş demek ki sende bu durumda son adet tarihini baz almıyorlar da gebeliğe göre bi takip ediyolar
Eki Görüntüle 2099021
Evet öyle oluyor :) ben dün test yaptım ama emin olamıyorum çok silik bi çizgi var yarın tekrar yapıcam inşallah hamileyimdir :)
Aminn çok teşekkür ederim Allah razı olsun inaşallah dediğiniz gibidir :)Bu testlerde silik çıkıyo başlangıçta zaten canım ama çizgi var inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Bence hamilesin canim var yani ben goruyorumEki Görüntüle 2099021
Evet öyle oluyor :) ben dün test yaptım ama emin olamıyorum çok silik bi çizgi var yarın tekrar yapıcam inşallah hamileyimdir :)
Benim de ilk testin böyleydi canim :) hayirli olsun sağlıklı gebeliklerEki Görüntüle 2099021
Canım karından ulturasanda gözüktü mü bu haftadaBenim 6+6 da 4+5 günlük gözüktü ultrasonda ve kalp atışı için 9. Haftada gideceğim adet tarihine gore
4gun önceden bu kadar belirgin çıkmış :) tebrikler .Eki Görüntüle 2099063 Kızlar benim de testin bu adetten 4 gün önceki ama adeti bekliyorum inş olmam adet
Sağol canım inşallah vardır amin Rabbim sana da rahat hamilelik geçirmeyi nasip etsin4gun önceden bu kadar belirgin çıkmış :) tebrikler .
Amin canim tesekkurler iyi dileklerin için :)Sağol canım inşallah vardır amin Rabbim sana da rahat hamilelik geçirmeyi nasip etsin
Masallah masallah cok net cikmis ne adeti belki ikizdir :))Eki Görüntüle 2099063 Kızlar benim de testin bu adetten 4 gün önceki ama adeti bekliyorum inş olmam adet
Şimdi tekrar test yaptım sabah ilk idrarla dağ belirgin çıktı sanki kan verdim hemen yarın sonucunu alıcam inşallah dua edin kızlar :)Benim de ilk testin böyleydi canim :) hayirli olsun sağlıklı gebelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?