İnşallah vardır canım sabah ilk idrarla test yaptım daha belirgin çıktı :)Bence hamilesin canim var yani ben goruyorum
Hayırlı olsun var tatlım benimde böyleydi ilk testimİnşallah vardır canım sabah ilk idrarla test yaptım daha belirgin çıktı :)
Çoook teşekkür ederim canım yarın kan sonucunu alıcam bakalım :)Hayırlı olsun var tatlım benimde böyleydi ilk testim
Ne gibi bişey hissetmiyosun canım anlamadımkizlar merhaba ben 6 haftalik hamileyim ama canim sıkılıyor suanda benim hicbir sey hissetmemem normal mi sadece su gibi akintim var o kadar bisiy mi oldu diye icim bir hos oluyor henuz kalp atisini duymadik goruntu 5 haftalik hali orada gormedik hangisi oldugunu yardimci olirsaniz sevinirim :)
yani henuz bebeği ve etkisini hissetmemem bulanti bile yok mesela 6 haftaliklikken hissetmemek bebegi normal miNe gibi bişey hissetmiyosun canım anlamadım
Kızlaaarr çok erken gidiyorsunuz doktora ben 7 de gittim hem kalbi duyalım hemde bebişi görelim diye duydum çok şükür 5. Haftada ancak kese olur tabi sabır biraz o bebiş ne hızla büyüyor 2 haftada neleri olmaz ki merak etmekizlar merhaba ben 6 haftalik hamileyim ama canim sıkılıyor suanda benim hicbir sey hissetmemem normal mi sadece su gibi akintim var o kadar bisiy mi oldu diye icim bir hos oluyor henuz kalp atisini duymadik goruntu 5 haftalik hali orada gormedik hangisi oldugunu yardimci olirsaniz sevinirim :)
Normal canım bazı insanlarda belirti olamayabilir 2 hafta sonra falan herşey netleşir kalp atışı falan bazı gebeliklerde geç döllenme olduğu için de böyle olabiliyor gönlünü ferah tut :)yani henuz bebeği ve etkisini hissetmemem bulanti bile yok mesela 6 haftaliklikken hissetmemek bebegi normal mi
saol canimm insallah :)Normal canım bazı insanlarda belirti olamayabilir 2 hafta sonra falan herşey netleşir kalp atışı falan bazı gebeliklerde geç döllenme olduğu için de böyle olabiliyor gönlünü ferah tut :)
Daha cok kucuk belirti yasamaman cok normal. Hayirli olsunkizlar merhaba ben 6 haftalik hamileyim ama canim sıkılıyor suanda benim hicbir sey hissetmemem normal mi sadece su gibi akintim var o kadar bisiy mi oldu diye icim bir hos oluyor henuz kalp atisini duymadik goruntu 5 haftalik hali orada gormedik hangisi oldugunu yardimci olirsaniz sevinirim :)
Seninle ayni gunuz canim ben de senin gibiyim henüz hicbir şey hissetmiyorum midem bulanmiyor çok hafif belirtiler sadece bel kasik ağrısı göğüs hassasiyeti gibi ama ben ilk muayeneye cuma günü gideceğimkizlar merhaba ben 6 haftalik hamileyim ama canim sıkılıyor suanda benim hicbir sey hissetmemem normal mi sadece su gibi akintim var o kadar bisiy mi oldu diye icim bir hos oluyor henuz kalp atisini duymadik goruntu 5 haftalik hali orada gormedik hangisi oldugunu yardimci olirsaniz sevinirim :)
Evet canim çok net görünüyor artik hayirli olsun :)Eki Görüntüle 2099103
Şimdi tekrar test yaptım sabah ilk idrarla dağ belirgin çıktı sanki kan verdim hemen yarın sonucunu alıcam inşallah dua edin kızlar :)
en iyisini yapiyorsun canim erken gitmek iyi degilmis insan merakta kaliyor bizde pazartesi gunu tekrar gidicez bakalim heyecanliyim anlicanSeninle ayni gunuz canim ben de senin gibiyim henüz hicbir şey hissetmiyorum midem bulanmiyor çok hafif belirtiler sadece bel kasik ağrısı göğüs hassasiyeti gibi ama ben ilk muayeneye cuma günü gideceğim
insallah canimm :)Kızlaaarr çok erken gidiyorsunuz doktora ben 7 de gittim hem kalbi duyalım hemde bebişi görelim diye duydum çok şükür 5. Haftada ancak kese olur tabi sabır biraz o bebiş ne hızla büyüyor 2 haftada neleri olmaz ki merak etme
saol canim resimde biseyler girebildin mi pekiDaha cok kucuk belirti yasamaman cok normal. Hayirli olsun
Çook teşekkür ederim :)Evet canim çok net görünüyor artik hayirli olsun :)
kizlar merhaba ben 6 haftalik hamileyim ama canim sıkılıyor suanda benim hicbir sey hissetmemem normal mi sadece su gibi akintim var o kadar bisiy mi oldu diye icim bir hos oluyor henuz kalp atisini duymadik goruntu 5 haftalik hali orada gormedik hangisi oldugunu yardimci olirsaniz sevinirim :)
Ovulasyon testi yapmıştım ne zaman yumurtladigimi ve çatladığını biliyorum dr geç döllenme dedi amaAdet düzensizliğin falan varsa normaldir canım geç döllenme olmuş demek ki sende bu durumda son adet tarihini baz almıyorlar da gebeliğe göre bi takip ediyolar
Evet gözüktü kese çok güzel dedi ama 4+5 dedi geç döllenme dediCanım karından ulturasanda gözüktü mü bu haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?