Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar merhaba ben 6 haftalik hamileyim ama canim sıkılıyor suanda benim hicbir sey hissetmemem normal mi sadece su gibi akintim var o kadar bisiy mi oldu diye icim bir hos oluyor henuz kalp atisini duymadik goruntu 5 haftalik hali orada gormedik hangisi oldugunu yardimci olirsaniz sevinirim :)

Eklentiler

• IMG-20180118-WA0009.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 24
Ne gibi bişey hissetmiyosun canım anlamadım

Kızlaaarr çok erken gidiyorsunuz doktora ben 7 de gittim hem kalbi duyalım hemde bebişi görelim diye duydum çok şükür 5. Haftada ancak kese olur tabi sabır biraz o bebiş ne hızla büyüyor 2 haftada neleri olmaz ki merak etme

yani henuz bebeği ve etkisini hissetmemem bulanti bile yok mesela 6 haftaliklikken hissetmemek bebegi normal mi
Normal canım bazı insanlarda belirti olamayabilir 2 hafta sonra falan herşey netleşir kalp atışı falan bazı gebeliklerde geç döllenme olduğu için de böyle olabiliyor gönlünü ferah tut :)

Daha cok kucuk belirti yasamaman cok normal. Hayirli olsun

Seninle ayni gunuz canim ben de senin gibiyim henüz hicbir şey hissetmiyorum midem bulanmiyor çok hafif belirtiler sadece bel kasik ağrısı göğüs hassasiyeti gibi ama ben ilk muayeneye cuma günü gideceğim

Seninle ayni gunuz canim ben de senin gibiyim henüz hicbir şey hissetmiyorum midem bulanmiyor çok hafif belirtiler sadece bel kasik ağrısı göğüs hassasiyeti gibi ama ben ilk muayeneye cuma günü gideceğim
en iyisini yapiyorsun canim erken gitmek iyi degilmis insan merakta kaliyor bizde pazartesi gunu tekrar gidicez bakalim heyecanliyim anlican

6 haftalık gebelikte ne hissedeceksin ki zaten. 7-8 haftadan sonra başlar asıl belirtiler ben 4 aylık oldum hala bişey hissetmiyorum çok şükür aşermem falan olmadı pek

benim cok bulantim yok midem yaniyo ama mutfaga girmek istemiyorum yemek yapmak istemiyorum.siz yemek yapabiliomusunuz

Adet düzensizliğin falan varsa normaldir canım geç döllenme olmuş demek ki sende bu durumda son adet tarihini baz almıyorlar da gebeliğe göre bi takip ediyolar
Ovulasyon testi yapmıştım ne zaman yumurtladigimi ve çatladığını biliyorum dr geç döllenme dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…