- 15 Ocak 2018
- 37
- 21
- 3
anladim canim erken herhalde henuz insan merak ediyor iste :)6 haftalık gebelikte ne hissedeceksin ki zaten. 7-8 haftadan sonra başlar asıl belirtiler ben 4 aylık oldum hala bişey hissetmiyorum çok şükür aşermem falan olmadı pek
Şükür canım benim daha hamile olup olmadığım belli değil olursa diye çünkü alttan baktırmak istemiyorumEvet gözüktü kese çok güzel dedi ama 4+5 dedi geç döllenme dedi
Benim tam belli değil ama her belirtiyi yaşıyorumanladim canim erken herhalde henuz insan merak ediyor iste :)
Ben hala adet bekliyorum piskolojiyi bozdum herhaldeMasallah masallah cok net cikmis ne adeti belki ikizdir :))
Maşallah canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2099103
Şimdi tekrar test yaptım sabah ilk idrarla dağ belirgin çıktı sanki kan verdim hemen yarın sonucunu alıcam inşallah dua edin kızlar :)
:) normaldir konduramayabilirsin. Doktora git canm kan ver hayirlisi olsunBen hala adet bekliyorum piskolojiyi bozdum herhalde
Canim doktor gormuski kesenin icini olcmus daha kucuk oldugu icin karindan zaten sadece doktor gorur yani onlar anlar ama vajinadan baksaydi net gozukurdusaol canim resimde biseyler girebildin mi peki
Canim doktor gormuski kesenin icini olcmus daha kucuk oldugu icin karindan zaten sadece doktor gorur yani onlar anlar ama vajinadan baksaydi net gozukurdusaol canim resimde biseyler girebildin mi peki
Canım karindan gözükmezse alttan bakıyorlar eğer gebelik varsa bi iki hafta bekle sonra dr a git kalp atışını da duyarsin belkiŞükür canım benim daha hamile olup olmadığım belli değil olursa diye çünkü alttan baktırmak istemiyorum
Evet canim ben de takıntı yaparım diye erteledim :) hadi insallah ikimizde hayirli güzel haberlerle döneriz. Bolca duaylaen iyisini yapiyorsun canim erken gitmek iyi degilmis insan merakta kaliyor bizde pazartesi gunu tekrar gidicez bakalim heyecanliyim anlican
insallah canim aminn :)Evet canim ben de takıntı yaparım diye erteledim :) hadi insallah ikimizde hayirli güzel haberlerle döneriz. Bolca duayla
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)Maşallah canım hayırlı olsun
Canım kalp atışı 6 ya da 7. Hafta da diye biliyorum bir de herkeste farklı belirtiler olurMerhaba güzel anne ve anne adayları :)
Kalp atışını ne zaman duyabiliriz. Ben 5 haftalık hamileyim tam günü gününe bellu olmadı daha vajinal ultrasonla gördük. Kalp atışları ne zaman duyulur?
Bi de bende hala hiçbir belirti yok ara ara başım dönüyor o kadar. Kaçıncı haftalarda başlar belirtiler?
Ben gördüm canim silik çizgiyi :) adetine kaç gün varKızlar gunaydın tecrubelı anneler sılık bıseyler var gobı kosmet ama sozce varsada normal teste nezaman gecer testı dun aksam yaptım
Yarın olmam lazım cnm en gec pazar 26. Gunum bugunBen gördüm canim silik çizgiyi :) adetine kaç gün var
Bırgun var cnm napsam bılenedm koBen gördüm canim silik çizgiyi :) adetine kaç gün var
anladim canim erken herhalde henuz insan merak ediyor iste :)
Bırgun var cnm napsam bılenedm ko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?