Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canim resimde biseyler girebildin mi peki
Canim doktor gormuski kesenin icini olcmus daha kucuk oldugu icin karindan zaten sadece doktor gorur yani onlar anlar ama vajinadan baksaydi net gozukurdu

saol canim resimde biseyler girebildin mi peki
Canim doktor gormuski kesenin icini olcmus daha kucuk oldugu icin karindan zaten sadece doktor gorur yani onlar anlar ama vajinadan baksaydi net gozukurdu

Şükür canım benim daha hamile olup olmadığım belli değil olursa diye çünkü alttan baktırmak istemiyorum
Canım karindan gözükmezse alttan bakıyorlar eğer gebelik varsa bi iki hafta bekle sonra dr a git kalp atışını da duyarsin belki

en iyisini yapiyorsun canim erken gitmek iyi degilmis insan merakta kaliyor bizde pazartesi gunu tekrar gidicez bakalim heyecanliyim anlican
Evet canim ben de takıntı yaparım diye erteledim :) hadi insallah ikimizde hayirli güzel haberlerle döneriz. Bolca duayla

Merhaba güzel anne ve anne adayları :)
Kalp atışını ne zaman duyabiliriz. Ben 5 haftalık hamileyim tam günü gününe bellu olmadı daha vajinal ultrasonla gördük. Kalp atışları ne zaman duyulur?
Bi de bende hala hiçbir belirti yok ara ara başım dönüyor o kadar. Kaçıncı haftalarda başlar belirtiler?

Canım kalp atışı 6 ya da 7. Hafta da diye biliyorum bir de herkeste farklı belirtiler olur

Kızlar gunaydın tecrubelı anneler sılık bıseyler var gobı kosmet ama sozce varsada normal teste nezaman gecer testı dun aksam yaptım

Eklentiler

• 7C555246-405E-4BDD-AB37-015802948346.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…