Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar merhaba ben de araniza yeni katilanlardanim, daha dun ogrendik. Biz daha cok kucuguz yarin ikinci kez kan tahlili vermeye idecegiz Insallah. Dunku hcg hormonu 300 cikti.

Kizlar merhaba ben de araniza yeni katilanlardanim, daha dun ogrendik. Biz daha cok kucuguz yarin ikinci kez kan tahlili vermeye idecegiz Insallah. Dunku hcg hormonu 300 cikti.
Hayırlı olsun canım adetin geçmiş miydi

Hayırlı olsun canım yarın değil de 4-5 gün sonra tekrar bakarsan epeyi yükselir keseyi de görürsün canım.

Hayırlı olsun canım yarın değil de 4-5 gün sonra tekrar bakarsan epeyi yükselir keseyi de görürsün canım.
Tesekkur canim hepimiz icin Allah hayirli evlatlar nasip etsin. Ben amerikadayim burda doktor takibi biraz farkli o yuzden doktorum ne yap dese ona gore hareket ediyorum mecbur. Zaten o doktorlarin takibi hamile kalmama sebep olan da.

Çok teşekkür ederim canım benim içim rahatladı

7.haftada siddetleniyo suan midem okadar agriyoki hicbisey yiyemiyorum ve tek basimayim annem uzakta cok zor boyle nasil devam etcek

Kızlar ölmüş gebelik ne demek dün doktora gittim kese var büyüyoda ama kan degerim cok düşük ilerliyor delirecem basına gelen varmı kan degerinin düşük yukselmesi ve normal gebelik yaşayanlar

Merhaba oncelikle gecmis olsun. Sanirim benzer sorunlarımız var. Benim hcg degerlerim de cok yavas ilerliyor. Son adet tarihine gore 6.haftayi bitirmek uzereyim. Hatta düşük baslasin diye bugun igne yapilacakti. Ama doktor alttan muayene edince keseyi gördü ve igneden vazgeçti. Yavas ilerlese bile kese gorundukce ve gelisim oldukca dokunmayalim dedi. Normale de dönebilirmiş. Bu arada benim kanamam da oldu. Hala da kahverengi lekeler devam ediyor. Sen de durumlar nasil?

Merhaba kızlar
Benim de gebeliğim 4 haftayı geçti çok şükür yani son adet tarihim 19 aralık ona göre hesaplanıyor dimi??
Belirtilerim sadece arada hafif karın agrısı bel ağrısı,..sizde de öyle mi? 4haftalık hamile olan var mı keseyi de gördüm buarada :)

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır

Cnm benim de sat 15 aralik. 6 haftalik hamileyim. Daha doktora gitmedim pazartesi gidicem. Insallah kalp atisini da duyarim. Hayirli olsun bu arada

Cnm benim de sat 15 aralik. 6 haftalik hamileyim. Daha doktora gitmedim pazartesi gidicem. Insallah kalp atisini da duyarim. Hayirli olsun bu arada
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun hemen hemen aynıyız ozaman ben de mi 6haftalık oluyorum?
Hiç ultrasonda görmedin mi bebeğini? Allahım hepimize saglıklı Doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…