- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Kan ıcın az daha beklıcem net cıft cızgı cıkmadan yapmıcam cnmKan tahlili ver cnm eğer varsa da artışı kontrol etmek lazım sonuçta
Günün geçsin canım o zaman daha net çıkar aminKan ıcın az daha beklıcem net cıft cızgı cıkmadan yapmıcam cnm
Aynen cnm ıkıngun sonra varsa koyulascagınındusunuyorumGünün geçsin canım o zaman daha net çıkar amin
Amin inşallah canımAynen cnm ıkıngun sonra varsa koyulascagınındusunuyorum
dogrudur canim kalp atislarini duyayim insallah o yeterli bana pazartesi doktora gidicez insallah duyarimda icim rahatlar :)Belirti bekleme inşallah hiç olmaz aşermen falan yoksa hamilelik çekilmez oluyo
dogrudur canim kalp atislarini duyayim insallah o yeterli bana pazartesi doktora gidicez insallah duyarimda icim rahatlar :)
Hayırlı olsun canım adetin geçmiş miydiKizlar merhaba ben de araniza yeni katilanlardanim, daha dun ogrendik. Biz daha cok kucuguz yarin ikinci kez kan tahlili vermeye idecegiz Insallah. Dunku hcg hormonu 300 cikti.
Kizlar merhaba ben de araniza yeni katilanlardanim, daha dun ogrendik. Biz daha cok kucuguz yarin ikinci kez kan tahlili vermeye idecegiz Insallah. Dunku hcg hormonu 300 cikti.
Tesekkur ederim canim, dun adet olmam gereken gundu ve sabahinda test yaptigimda pozitif cikti hemen kan vermeye gittim zaten sonrasinda.Hayırlı olsun canım adetin geçmiş miydi
Tesekkur canim hepimiz icin Allah hayirli evlatlar nasip etsin. Ben amerikadayim burda doktor takibi biraz farkli o yuzden doktorum ne yap dese ona gore hareket ediyorum mecbur. Zaten o doktorlarin takibi hamile kalmama sebep olan da.Hayırlı olsun canım yarın değil de 4-5 gün sonra tekrar bakarsan epeyi yükselir keseyi de görürsün canım.
Hayırlı olsun canım geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış7.haftaya girdim kizlar midem cok yaniyo zor yiyorum ayakta cok kalamiyorum
Çok teşekkür ederim canım benim içim rahatladıGebelikte herşey herkeste aynı olmuyor canım merak etme bişey olmaz. Bi anın bi anına uymuyo bazen. Ben 3.5 aylık oldum bu zamana kadar mide bulantım hiç olmadı ama şimdi arada ani bi bulantı geliyo ne yediysem çıkarıyorum. O yüzden belirtilere çok takılma kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah
Kızlar ölmüş gebelik ne demek dün doktora gittim kese var büyüyoda ama kan degerim cok düşük ilerliyor delirecem basına gelen varmı kan degerinin düşük yukselmesi ve normal gebelik yaşayanlar
Cnm benim de sat 15 aralik. 6 haftalik hamileyim. Daha doktora gitmedim pazartesi gidicem. Insallah kalp atisini da duyarim. Hayirli olsun bu aradaMerhaba kızlar
Benim de gebeliğim 4 haftayı geçti çok şükür yani son adet tarihim 19 aralık ona göre hesaplanıyor dimi??
Belirtilerim sadece arada hafif karın agrısı bel ağrısı,..sizde de öyle mi? 4haftalık hamile olan var mı keseyi de gördüm buarada :)
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun hemen hemen aynıyız ozaman ben de mi 6haftalık oluyorum?Cnm benim de sat 15 aralik. 6 haftalik hamileyim. Daha doktora gitmedim pazartesi gidicem. Insallah kalp atisini da duyarim. Hayirli olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?