Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun hemen hemen aynıyız ozaman ben de mi 6haftalık oluyorum?
Hiç ultrasonda görmedin mi bebeğini? Allahım hepimize saglıklı Doğum nasip etsin
Benim telefondaki uygulama da oyle gosteriyor. Sat 15 aralik bebek 6+0 diye. Doktora gitmedim daha hem kese hem de kalp atisi duyulsun diye bekliyorum bakalim

Benim telefondaki uygulama da oyle gosteriyor. Sat 15 aralik bebek 6+0 diye. Doktora gitmedim daha hem kese hem de kalp atisi duyulsun diye bekliyorum bakalim
Hmm doktora gittiğinde mutlaka yaz buraya güzel gelişmeleri ve ultrason resmini
Ben geçen hafta gitmiştim ultrasonda gözükmedi yeni öğrenmiştim
Bugün gözüktü , kalp atısı için de şubatın ilk haftası cagırdı bakalım hemen hemen aynıyız canım :)
Var mı belirtin filan?

Benim de son adetimin ilk günü 18aralıktı ve testte çift izgiyi bugün 2.kez gördüm. Netteki sitelere göre 5haftalık hamile görünüyorum yarın doktora gideceğim sizce kese görünür mü? Ayrıca ben hiç ihtimal vermiyordum çünkü ayda bir kere olmuştu birliktelik. Ve çok iş yaptm ev taşıdım temizlik derken umarım zaar vermemişimdir.

Hayırlı olsun canım adet tarihine göre sen de 5 haftalıksın benim gibi ve kese gözükür büyük ihtimal
Ben bugün gördüm..kanaman filan olmadıysa bişey olmamıstır canım bundan sonra dikkat et

Hayirli olsun cnm. Belirtim var ya kokulara karsi cok midem bulaniyor salca tavuk sucuk ne bilim boyle seyler cok kokuyor mide bulantim var ama kusma yok birde gogus hassasiyetim hala devam ediyor cok agriyor. Simdipik bu kadar bakalim artik. Tabiki de yazarim

Hayırlı olsun canım adet tarihine göre sen de 5 haftalıksın benim gibi ve kese gözükür büyük ihtimal
Ben bugün gördüm..kanaman filan olmadıysa bişey olmamıstır canım bundan sonra dikkat et
İnşallah kanamam olmadı umarım sağlıklıdır bebeğim

Ooo sende baya başlamıss canım :) bende bulantı filan Yok sadece arada karın agrısı bel agrısı göğüs hassasiyeti

Amin inşallah ya ben hala inanamıyorum da yani şindi hamileliğim kesin dimi dış gebelik ya da başka bir şey olabilir mi?

Ooo sende baya başlamıss canım :) bende bulantı filan Yok sadece arada karın agrısı bel agrısı göğüs hassasiyeti
Evet bayagi erken oldu... kizimda da cok kotuydu ilk 3 ay 5 kilo vermistim bunda insallah kusmam olmaz sende var mi mide bulantisi

Hanımlar bende s.a.t. göre dokuzuncu haftada görünüyorum ama benim gebeligim geç oluştuğu için kesenin gelişimine göre altıncı haftadayım doktor öyle söyledi geçen hafta kalp atışı duymak için gittik ama yoktu doktor bu hafta kalp atışını kesin dinlememiz gerekiyor dedi yarın gidicem doktora dua edin ne olur bana insallah kalp atışını duyarım

İnşallah Allah gönlüne göre verir sağlıkla kucağına alırsın. Ben de 5haftalk hamileyim yeni öğrendim ama kasık ağrım var hani adet sancısı gibi çift çizgiyi görmesem adetim geliyor derim

Kalp atışını duymadan da kimseye söylemek istemiyorum. Hala inanamıyorum. Çok büyük bir sürpriz oldu. Bakalım yarın doktor ne diyecek bhcg değeri kaç olmalı acaba 5 haftalık ? Bir de risk var mıdır?

Benim de ilk muaneyem yarin canim ben de çok heyecanliyim inşallah duyarız kalp atışlarını da rahatlariz

Yeni hamish kalan kizlar hepinize Allah bebeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Bu arada hamileligin ilk baslarinda adet olacakmisiz gibi kasik ve bel agirisi normalmi galiba? Burda cogu kisi aynisini yazmis ama benimde oyle ara sira oluyor kasik agrim sonrada belime veriyor. Ne zmna kdr devam ediyor acaba bu agri?

Arkadaşlar ben de şunu merak ediyorum sat son adet tarihi değil mi neden biz gebelik hesaplama sitelerinde son aadet tarihinizin ilk gününü giriyoruz zaten onun bir haftası adetli oluyoruz acaba ben mi yanlış anladım.

Arkadaşlar ben de şunu merak ediyorum sat son adet tarihi değil mi neden biz gebelik hesaplama sitelerinde son aadet tarihinizin ilk gününü giriyoruz zaten onun bir haftası adetli oluyoruz acaba ben mi yanlış anladım.
sat son adet tarihi evet. Ben simdi sata gore hesaplarsam 6 haftadan fazla olmam lazim , ama ben biliyorum ki yumurtlamam ocak ayin bashinda oldu, ona gore hesaplarsamda 3 haftalik falan olmam lazim. Daha ultrason cekilmedigim icin tam olarak bilmiyorum da, ama hormon seviyeme bbakarsam da 5 hafta icindeyim.

Hımm yani kesin sonucu bize ultrason söylüyor. Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah. Çok karışık geldi şu hesap işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…