Klomen de bir hormon ilacı olduğu için yapabilir bende bı ara kullanmıştım adet gunume bi kaç gün varken kahverengi lekelenme gelmişti adet günüm geçti sokulemedim lekelenme devam etti karnımda ağrı vardı test bile yapmıştım günüm geçince negatif çıktı tabi 5 6 gün sonra anca adet olabilmiştim. Klomen bu tür durumlara sebep olabiliyormuş. Sen adet gunun gecikmeden birseye kapılma derim sonradan morelin bozulmasınMerhaba Ben hamile kalmak için tedavi oluyorum Adetimin 3.gününde klomen kullandım 5 gün günde 2 defa ve 2 gün sonra catlatma ignesi oldum doktorum 2 yumurta olmuş biri cik büyümüş diğeri biraz daha küçük dedi 36 saat sonra ilişki önerdi biz 35.saate ilişkide bulunduk ve bugün ilişkide bulunmamizin 3.günü kahverengi akintim ve kasiklarimda ağrı var bu netin belirtisi olabilir göğsümde de sizi var ayrıca belim çok kötü ağrıyor
Bilgi veren olursa çok sevinirim
Amin insallah. Ben şu an 10 haftalık hamileyim benim de iki düşük olduğu için her hafta kontrole gidiyorum Allah'a şükür bir sıkıntı yok şimdilik. İnşallah böyle devam eder. Allah anne olmayı isteyen herkese nasip etsinMerhaba arkadaşlar ,
Doktora her gidişimde ben de korkuyorum D Doga27 :) artık bünye alıştı yani . Benimki de henuz 6. Haftanın icinde kalp atısını vajinal muayene ile duyduk . Bir öncekinde düşük geçirmiştim doktor o yuzden her hafta kontrole gitmemi istedi 3 aya kadar . O bakımdan ben de şindi her gidişimde korkacağım malesef . Güzel, zor ve sabır gerektiren bir süreç .. hepimize kolaylıklar versin Allah’ım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Tebrik ederim canim. Evet benim de vajinal duyushtuk. Sag salim bebeklerimizi kucagimiza almak nasip etsin insallahHarmandali canım çok şükür Rabbime duydum kalp atışını sana yazayım dedim vajinal ultrasonla diyduk rahim arkaya donukmus benim o yüzden ilk 3 ay vajinal bakicak 1 ay sonra tekrar gideceğim sana yazayım dedjm
Peki klomen tedavisinde bir fayda gördünüz muKlomen de bir hormon ilacı olduğu için yapabilir bende bı ara kullanmıştım adet gunume bi kaç gün varken kahverengi lekelenme gelmişti adet günüm geçti sokulemedim lekelenme devam etti karnımda ağrı vardı test bile yapmıştım günüm geçince negatif çıktı tabi 5 6 gün sonra anca adet olabilmiştim. Klomen bu tür durumlara sebep olabiliyormuş. Sen adet gunun gecikmeden birseye kapılma derim sonradan morelin bozulmasın
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim hayırlısıyla kucağımiza alalım inşallahTebrik ederim canim. Evet benim de vajinal duyushtuk. Sag salim bebeklerimizi kucagimiza almak nasip etsin insallah
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim hayırlısıyla kucağımiza alalım inşallah
Merhaba bende sat a gore 6 haftalık hamileyim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarimiza☺
Siz en son ne zaman adet oldunuz. Ben en son 11 ocak ta adet oldum.
Kan degeriniz kaç çıktı
Gecikmene göre gayet normal canım benm6 günlük gecikmemde 1879 du,5. Haftandasın benceİyi geceler hanımlar
Adet günüm 4 gün gecikti.
İdrar testim pozitif.
HCG değerim 597 çıktı.
Bu sonuç normal mi ben üstüne adet görmüş olmaktan korkuyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Canm benm doktorum ilk 3 ay bebek kndan besleniyor birsey yiyemezsen sıkıntı yapma demişti ama seni cok iyi anlıyorum korkulrını ama merak etme o suan kandan besleniyor,en gec 3. Aya kadar geciyor diye duydum benArkadaşlar benimb Durumim da olan.var mi merak ediyirum? Altı haftalik hamileyim.. Öğrendiğimden beri istah falan. Kalmadı... Et balık tavuk yemeyi bırakın görmeye dahi tahammülüm yok.. Sadece çorba içebiliyorum.zorluyorum kendimi ama olmuyor.. Uzuluyorum bebeğim gelişmez. Diye...(Geçer mi. Bi süreye acaba?
Teşekkür ederim cevabınız İçin. icim ferahladi biraz sayenizde .. Etrafta sürekli zorlayınca kotu hissettim kendimi vicdanen... zaten Duygu durumum allak bullak olmuş.. Bunu düşünüp ağlıyorum.. İnsaAllah istahim da psikolojimde.bi an. Evvel eski haline doner..Canm benm doktorum ilk 3 ay bebek kndan besleniyor birsey yiyemezsen sıkıntı yapma demişti ama seni cok iyi anlıyorum korkulrını ama merak etme o suan kandan besleniyor,en gec 3. Aya kadar geciyor diye duydum ben
Dönersin siz ya sonra lapur lapur yemek yersiniz tombul olursunuz yani çevremizdeki hamilelerde öğle görüyoruzTeşekkür ederim cevabınız İçin. icim ferahladi biraz sayenizde .. Etrafta sürekli zorlayınca kotu hissettim kendimi vicdanen... zaten Duygu durumum allak bullak olmuş.. Bunu düşünüp ağlıyorum.. İnsaAllah istahim da psikolojimde.bi an. Evvel eski haline doner..
İnsaAllah su an en. Çok istediğim şey şöyle iştahlı bi halde yemek yiyebilmek... Valla kilo falan umrumda bile değil :))Dönersin siz ya sonra lapur lapur yemek yersiniz tombul olursunuz yani çevremizdeki hamilelerde öğle görüyoruz
İki tabak yiyorlar bir kendi bir bebek yerine
Emin ol psikolojin suan yemeginden daha önemli,stres daha zor dedgn gbi duygu hallerimiz zaten karısık bende öyleyim ama yapacak birşey yok elimizde olan bişey degil merak etme Allah tarafından senn yediklernden beslenmeye basladgnda bulantıların gecmiş olacak zaten dinleme sen kimseyi yiyorum de gec,Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinTeşekkür ederim cevabınız İçin. icim ferahladi biraz sayenizde .. Etrafta sürekli zorlayınca kotu hissettim kendimi vicdanen... zaten Duygu durumum allak bullak olmuş.. Bunu düşünüp ağlıyorum.. İnsaAllah istahim da psikolojimde.bi an. Evvel eski haline doner..
İştahınız kapandığında salatalık yiyin mideyi rahatlatır ve ıştahinizi acarİnsaAllah su an en. Çok istediğim şey şöyle iştahlı bi halde yemek yiyebilmek... Valla kilo falan umrumda bile değil :))
Allah razı olsun...Sen.de İnsaAllah saglikla Kucağına al bebeğini... :))Emin ol psikolojin suan yemeginden daha önemli,stres daha zor dedgn gbi duygu hallerimiz zaten karısık bende öyleyim ama yapacak birşey yok elimizde olan bişey degil merak etme Allah tarafından senn yediklernden beslenmeye basladgnda bulantıların gecmiş olacak zaten dinleme sen kimseyi yiyorum de gec,Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?