Ya belli bi zamana kadr hcg önemli yani kese görünene kadar öenmli bi zamandan snra öyle muazzam artmıyor.yani 1.5-2kat artmalı ama kese görünürse hcgye gerek yok bosuna delik deşik olma doktora görğnceksen hiç yapma bnce hcg zaten allahn iznyle grünür yarın bu seviyedeYarın doktora gorunecegim ve bir beta HCG daha yaptıracağım değeri görmek için. 12. Gün 358
16. Gün beta HCG 1358, dil beta HCG 2909
Yarın 19. Gün olacak ve değer tahmini kaç olmalı?
Ya belli bi zamana kadr hcg önemli yani kese görünene kadar öenmli bi zamandan snra öyle muazzam artmıyor.yani 1.5-2kat artmalı ama kese görünürse hcgye gerek yok bosuna delik deşik olma doktora görğnceksen hiç yapma bnce hcg zaten allahn iznyle grünür yarın bu seviyede
Rica ederim ne yaptım ki.amin inşallah hayırlısıyla kucagınıza alırsınzTeşekkürler. Allah herkese bebislerini sağlıklı bı şekilde kucaklarina almayı nasip etsin
Canım saolasin aynen öyle hemen baslamiyomus 6. Haftada bi başladı 13 haftaya dek sürdü şimdi rahatım elhamdulillah atlattım o günlerı :)C
canm bulantı hemen olmuyor söyle bi 7 8 haftalıkta başlıyor ben kalp atısını duydum 6+4 de bi 10 gn snra bulantım başladı
Canım öncelikle hayırlı olsun bende doktora gitmedim daha ama internete göre hesaplamada bende 4+4m.ayniyiz yani.ayni dert bendede var doktora gittim de ilk bu olucak sorum..sol kaşık sol bacak arası sol dize kadar olan yer.bazen sol bacağının ağrısına dayanamıyorum.cekilecek dert degil .Kızlat 4+4 hamıleyım degerlerim normal. Çalıştıgım iş itibariyle sürekli oturmak zorundayım bazen ayaga kalkıyorm çalışırken. Aksam eve geldıgımde sag kasıgımın altından sag bacagım agrıyor bel ve sırt agrısı gogus agrısı tabikı standart zaten. Bu bacak agrısında korkulacak durum var mı aynı zamanda sag kasık.
İyi akşamlar kızlar bat 14 şubat beta değerim çok az 6.80 çıktı 9 şubatta. Yarın yine kan vericem artış var mı ona bakılacak. Ama bende adet olacakmışım gibi his var. Bariz belirtim olmuyor bat yaklaşınca ama hafiften sızı oluyor onlar var yinesizce neden?
Merhaba kızlar bende daha doktora gitmeyenlerdenim 2-3 hafta daha geçsin diye bekliyorum, normalde çok enerjik biriyimdir ama bir iki haftadır sürekli uyku halindeyim
Var mı benim gibi olan
Canm bulundugn şehre göre degişşyr o benm burda yaomadılar meselaArkadaşlar devlette ikili tarama testi yaplyormu bilgisi olan varmı
Ayni seyleri yasadim doktora gidene kadar sanirim hepimizde bu var en guzeli dua etmek ve baska seylere yogunlasmak sonucta Allah in dedigi oluyor.bunlari soyluyorum ama inan senden daha endiseliydim belkide ama dun kalp atisini duyunca oyle rahatladmki.ins darisi sana.Bende yeni hamileyim kalp atışını dinlemek için doktor usg için gün verdi. Aslında kendim de ebeyim ama ilk gebeliğim ve hamilelik çok farklı.. ben sadece çok korkuyorum bebeğin kalbinin atışını duymazsam ya atmazsa diye geceleri bile uyuyamıyorum bazen... psikolojik olarak bu normal mi ? Ben mi bütün olası riskleri kötüleri düşünüyorum inanın bilmiyorum. Ve buraya da yeni katıldım.
Canm allahn iznyle kese görünür artk belki kalp atısıda duyulur kesin bişe diyemem doktora görünmeni tavsiye ederim kese de göründümü artk hcgye gerek kalmazKizlar bhc degerim bugun H 2377 cikti. H ne anlama geliyor bilgisi olan var mi?
Canm cok yeniysen tasımamanı tavsiye ederm ve eger sıkıntılıysan.allahn iznyle Bişe oolmaz ama dkkt etKizlar aranızda hamileyken portakal elma poseti flaan tasiyan oldu mu?mesela 1 kilo portakal 1 kilo elma falan.dusuge sebep olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?