Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarın doktora gorunecegim ve bir beta HCG daha yaptıracağım değeri görmek için. 12. Gün 358
16. Gün beta HCG 1358, dil beta HCG 2909
Yarın 19. Gün olacak ve değer tahmini kaç olmalı?
Ya belli bi zamana kadr hcg önemli yani kese görünene kadar öenmli bi zamandan snra öyle muazzam artmıyor.yani 1.5-2kat artmalı ama kese görünürse hcgye gerek yok bosuna delik deşik olma doktora görğnceksen hiç yapma bnce hcg zaten allahn iznyle grünür yarın bu seviyede

Teşekkürler. Allah herkese bebislerini sağlıklı bı şekilde kucaklarina almayı nasip etsin

merhaba anneler bende yeni anne adayıyım .4 hafta bitti galiba:)12 ocak son adet tarihim.yumurtam 25 ocakta çatladı.yumurtlamadan 14.gün 128.3 16.gün 386.6 18.günde bugün 842.4 çıktı.sizce bu değerler normalmi.ilk önce dış gebelikten korktum doktor telefonda korkma 1000 aşsın gel keseyi görelim dedi. siz ne düşünüyorsunuz hanımlar.

C

canm bulantı hemen olmuyor söyle bi 7 8 haftalıkta başlıyor ben kalp atısını duydum 6+4 de bi 10 gn snra bulantım başladı
Canım saolasin aynen öyle hemen baslamiyomus 6. Haftada bi başladı 13 haftaya dek sürdü şimdi rahatım elhamdulillah atlattım o günlerı :)

Bende yeni hamileyim kalp atışını dinlemek için doktor usg için gün verdi. Aslında kendim de ebeyim ama ilk gebeliğim ve hamilelik çok farklı.. ben sadece çok korkuyorum bebeğin kalbinin atışını duymazsam ya atmazsa diye geceleri bile uyuyamıyorum bazen... psikolojik olarak bu normal mi ? Ben mi bütün olası riskleri kötüleri düşünüyorum inanın bilmiyorum. Ve buraya da yeni katıldım.

Kızlat 4+4 hamıleyım degerlerim normal. Çalıştıgım iş itibariyle sürekli oturmak zorundayım bazen ayaga kalkıyorm çalışırken. Aksam eve geldıgımde sag kasıgımın altından sag bacagım agrıyor bel ve sırt agrısı gogus agrısı tabikı standart zaten. Bu bacak agrısında korkulacak durum var mı aynı zamanda sag kasık.

Ultrason ıçın diğer cumartesi cagırıldım inşallah bebegımı görürüm....

Canım öncelikle hayırlı olsun bende doktora gitmedim daha ama internete göre hesaplamada bende 4+4m.ayniyiz yani.ayni dert bendede var doktora gittim de ilk bu olucak sorum..sol kaşık sol bacak arası sol dize kadar olan yer.bazen sol bacağının ağrısına dayanamıyorum.cekilecek dert degil .

Merhaba kızlar bende daha doktora gitmeyenlerdenim 2-3 hafta daha geçsin diye bekliyorum, normalde çok enerjik biriyimdir ama bir iki haftadır sürekli uyku halindeyim
Var mı benim gibi olan

Erken baktırmışsın canım değerin düşük çıkması normal. O belirtiler de normal çoğu kadın hamileyken de her adet dönemi geldiğinde bazı belirtileri yaşamaya devam ediyor zaten. Sıkıntı yapma. hemen değil de 4- 5 gün sonra tahlil yaptırırsan daha iyi olur bence

Merhaba kızlar bende daha doktora gitmeyenlerdenim 2-3 hafta daha geçsin diye bekliyorum, normalde çok enerjik biriyimdir ama bir iki haftadır sürekli uyku halindeyim
Var mı benim gibi olan

İlk aylar da normal bende 2.5 aylık hamileyim hala halsizlik ve uyku hali devam ediyor

Kizlar 7 haftalik hamileyim bebegimin kalp atisini dun duydum ikinci ama sanki ilk gibi.ben 7.haftada gittim bu arada bi ara mide bulantim gecmisti ve cok korkmustum.ama dun dunyanin en mutlu insani oldum.Allah herkesin yavrularini bagislasin insallah.bende cok yorgunum ve uykuluyum biran once zaman gecsese Allah in izniyle bebegine kavussam.

Ayni seyleri yasadim doktora gidene kadar sanirim hepimizde bu var en guzeli dua etmek ve baska seylere yogunlasmak sonucta Allah in dedigi oluyor.bunlari soyluyorum ama inan senden daha endiseliydim belkide ama dun kalp atisini duyunca oyle rahatladmki.ins darisi sana.

Kizlar aranızda hamileyken portakal elma poseti flaan tasiyan oldu mu?mesela 1 kilo portakal 1 kilo elma falan.dusuge sebep olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…