Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Artar canım inşallah ben ne kadar uzulup ağlamistim dua et sen Allah'a emanet et onu Rabbim nasip ettiyse artacak inşallah rahat ol stres yapma
İnş canım. Kanda pozitifi gördüm sevinemiyorum bile Şu saatten sonra rabbime emanet.

Kizlar beta degerim 124.0 doktorum yarin ameliyatta olcak meraktan catliyorum. Kac haftalik hamile oldugumuzu nasil anliyoruz?

Korkma canim.. Benim de ilk hamileligim çok bilmiyorum; ama okuduklarıma göre önemli olan düzenli olarak artmasi.. InsaAllah artar... Allah im dileyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin..

Ayyy inş canım çok tşk ederim

Canım naptın ben perşembe keseyi gördüm seni merak ettim
Canim merhaba nasilsin? Nasil ilerliyor gebelik? Ben bugun gordum babegimi, kalp atislarini da dinledim cok shukur. 6+1 dedi. Ama dun gece lekelenmem oldu, bugun doktora soyledim bakti korkulacak bisey yok yat dinlen dedi, icerde kanama hicbsy yok. Hersey yolunda dedi Alhamdulillah. Dun misafir geldi, temizlik yaptim falan, cok ayakta kaldim, bide misafirin 1,5 kizi vardi onu kaldirmistim, geceye dogru da usutmusum. Yani dun hepsi ust uste gelince lekelenme basladi. Insallah en kisa zamanda kesilir.

Merhaba canım iyiyim çok şükür çok sevindim senin adına bende geçen perşembe ultrason da gördüm ama kalp atışını dinlemedik doktorumu değiştireceğim bende cumartesi gideceğim 6+2 oluyor inşallah bende dinlerim kaplama atışını kendine çok dikkat ağır kaldırma ben komsu çocuğunu bile artık kucağıma almiyorum bol bol yat dinlen canım ben fırsat buldukça uzanıyorum hemen lekelenmende geçer inşallah korkma bak doktor bişey yok demiş Rabbim sağlıklı gelisim nasip etsin bebislerimize inşallah

Bu arada mide bulantin falan var mı canım benim yok tersine iştahım baya açık

Bugun 2 ayri doktora gitttim ultrasonda goruruz anca kac haftalik oldgunu dedi. Ama 2-4 haftalikmis bidik :)
Benimde ilk gittiğimde 3 haftalık olabilir demişti doktor değerim 12 i di , değer 2500 olunca ultrason da gördük 5 haftalık mis canım kendine dikkat et ağır kaldırma sakin hayırlı olsun

Kızlar ben bugün doktor kontrolüne gitcem ama içime sıkıntı girdi ya hep korkuyorum bebeğime bişey olmusmudur diye

Merhaba arkadaşlar ,
Doktora her gidişimde ben de korkuyorum D Doga27 :) artık bünye alıştı yani . Benimki de henuz 6. Haftanın icinde kalp atısını vajinal muayene ile duyduk . Bir öncekinde düşük geçirmiştim doktor o yuzden her hafta kontrole gitmemi istedi 3 aya kadar . O bakımdan ben de şindi her gidişimde korkacağım malesef . Güzel, zor ve sabır gerektiren bir süreç .. hepimize kolaylıklar versin Allah’ım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Benimde ilk gittiğimde 3 haftalık olabilir demişti doktor değerim 12 i di , değer 2500 olunca ultrason da gördük 5 haftalık mis canım kendine dikkat et ağır kaldırma sakin hayırlı olsun
Sagol canim suan istedigim te sey kalp atisini ve kese olusumunun oldugunu duymak. Agir hafif hicbisey kaldirmamaya calisiyorum bugun degerim 440 olmus 2 gunde bu kadar artmasi normal mi acaba?

Müjdeee
Pazartesi artış var mı tekrar vereceğim

Ama artık hangi aşamalar beni bekliyor bilmiyorum
Hibor kan sulandırıcı iğne
Progestan cirinone jel
Estrofem kullanıyorum

Sizler neler kullanıyorsunuz ?

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Merhaba Ben hamile kalmak için tedavi oluyorum Adetimin 3.gününde klomen kullandım 5 gün günde 2 defa ve 2 gün sonra catlatma ignesi oldum doktorum 2 yumurta olmuş biri cik büyümüş diğeri biraz daha küçük dedi 36 saat sonra ilişki önerdi biz 35.saate ilişkide bulunduk ve bugün ilişkide bulunmamizin 3.günü kahverengi akintim ve kasiklarimda ağrı var bu netin belirtisi olabilir göğsümde de sizi var ayrıca belim çok kötü ağrıyor
Bilgi veren olursa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…