- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
İnş canım. Kanda pozitifi gördüm sevinemiyorum bile Şu saatten sonra rabbime emanet.Artar canım inşallah ben ne kadar uzulup ağlamistim dua et sen Allah'a emanet et onu Rabbim nasip ettiyse artacak inşallah rahat ol stres yapma
Korkma canim.. Benim de ilk hamileligim çok bilmiyorum; ama okuduklarıma göre önemli olan düzenli olarak artmasi.. InsaAllah artar... Allah im dileyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin..Tşk ederim inş. Ama korkuyorum değerim 22,31 düşük
Korkma canim.. Benim de ilk hamileligim çok bilmiyorum; ama okuduklarıma göre önemli olan düzenli olarak artmasi.. InsaAllah artar... Allah im dileyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin..
Canim merhaba nasilsin? Nasil ilerliyor gebelik? Ben bugun gordum babegimi, kalp atislarini da dinledim cok shukur. 6+1 dedi. Ama dun gece lekelenmem oldu, bugun doktora soyledim bakti korkulacak bisey yok yat dinlen dedi, icerde kanama hicbsy yok. Hersey yolunda dedi Alhamdulillah. Dun misafir geldi, temizlik yaptim falan, cok ayakta kaldim, bide misafirin 1,5 kizi vardi onu kaldirmistim, geceye dogru da usutmusum. Yani dun hepsi ust uste gelince lekelenme basladi. Insallah en kisa zamanda kesilir.Canım naptın ben perşembe keseyi gördüm seni merak ettim
Merhaba canım iyiyim çok şükür çok sevindim senin adına bende geçen perşembe ultrason da gördüm ama kalp atışını dinlemedik doktorumu değiştireceğim bende cumartesi gideceğim 6+2 oluyor inşallah bende dinlerim kaplama atışını kendine çok dikkat ağır kaldırma ben komsu çocuğunu bile artık kucağıma almiyorum bol bol yat dinlen canım ben fırsat buldukça uzanıyorum hemen lekelenmende geçer inşallah korkma bak doktor bişey yok demiş Rabbim sağlıklı gelisim nasip etsin bebislerimize inşallahCanim merhaba nasilsin? Nasil ilerliyor gebelik? Ben bugun gordum babegimi, kalp atislarini da dinledim cok shukur. 6+1 dedi. Ama dun gece lekelenmem oldu, bugun doktora soyledim bakti korkulacak bisey yok yat dinlen dedi, icerde kanama hicbsy yok. Hersey yolunda dedi Alhamdulillah. Dun misafir geldi, temizlik yaptim falan, cok ayakta kaldim, bide misafirin 1,5 kizi vardi onu kaldirmistim, geceye dogru da usutmusum. Yani dun hepsi ust uste gelince lekelenme basladi. Insallah en kisa zamanda kesilir.
Bu arada mide bulantin falan var mı canım benim yok tersine iştahım baya açıkCanim merhaba nasilsin? Nasil ilerliyor gebelik? Ben bugun gordum babegimi, kalp atislarini da dinledim cok shukur. 6+1 dedi. Ama dun gece lekelenmem oldu, bugun doktora soyledim bakti korkulacak bisey yok yat dinlen dedi, icerde kanama hicbsy yok. Hersey yolunda dedi Alhamdulillah. Dun misafir geldi, temizlik yaptim falan, cok ayakta kaldim, bide misafirin 1,5 kizi vardi onu kaldirmistim, geceye dogru da usutmusum. Yani dun hepsi ust uste gelince lekelenme basladi. Insallah en kisa zamanda kesilir.
Insallah kalp atislarini Sen de gorursun. Benim bulantim yok ama ishtahsizligim var. Hicbisey istemiyor canim, zorla yiyorum.Bu arada mide bulantin falan var mı canım benim yok tersine iştahım baya açık
İnşallah canım çok istiyorum duymayı benimde iştah fazla açık yaInsallah kalp atislarini Sen de gorursun. Benim bulantim yok ama ishtahsizligim var. Hicbisey istemiyor canim, zorla yiyorum.
İnternette hesaplayicilar var canım değerin ve son adet tariinleKizlar beta degerim 124.0 doktorum yarin ameliyatta olcak meraktan catliyorum. Kac haftalik hamile oldugumuzu nasil anliyoruz?
Insallah duyarsin canim.İnşallah canım çok istiyorum duymayı benimde iştah fazla açık ya
Bugun 2 ayri doktora gitttim ultrasonda goruruz anca kac haftalik oldgunu dedi. Ama 2-4 haftalikmis bidik :)İnternette hesaplayicilar var canım değerin ve son adet tariinle
AminKorkma canim.. Benim de ilk hamileligim çok bilmiyorum; ama okuduklarıma göre önemli olan düzenli olarak artmasi.. InsaAllah artar... Allah im dileyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin..
Benimde ilk gittiğimde 3 haftalık olabilir demişti doktor değerim 12 i di , değer 2500 olunca ultrason da gördük 5 haftalık mis canım kendine dikkat et ağır kaldırma sakin hayırlı olsunBugun 2 ayri doktora gitttim ultrasonda goruruz anca kac haftalik oldgunu dedi. Ama 2-4 haftalikmis bidik :)
Sagol canim suan istedigim te sey kalp atisini ve kese olusumunun oldugunu duymak. Agir hafif hicbisey kaldirmamaya calisiyorum bugun degerim 440 olmus 2 gunde bu kadar artmasi normal mi acaba?Benimde ilk gittiğimde 3 haftalık olabilir demişti doktor değerim 12 i di , değer 2500 olunca ultrason da gördük 5 haftalık mis canım kendine dikkat et ağır kaldırma sakin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?