Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben varim.hic istahim yok.canim bisey istemiyor.sadece ekmek arasi tursu yiyebiliyorum.içim yaniyo sürekli su içiyorum

Ben varim.hic istahim yok.canim bisey istemiyor.sadece ekmek arasi tursu yiyebiliyorum.içim yaniyo sürekli su içiyorum
Ben bayağı panik yapıp üzüldüm ;ama Gececekmis csnim arkadaşlar oyle dedi.:) .En azından bebekler için vicdanen rahatsız olmayalım..İnsaAllah istahimiz acilir bi an evvel hem kendimizi hem bebeğimizi besleriz...

Ben bayağı panik yapıp üzüldüm ;ama Gececekmis csnim arkadaşlar oyle dedi.:) .En azından bebekler için vicdanen rahatsız olmayalım..İnsaAllah istahimiz acilir bi an evvel hem kendimizi hem bebeğimizi besleriz...
Benim ilk kizimda da böyleydi doguma kadar 10 kilo aldim.hic yemek.yiyemiyordum.ins.bunda da öyle olmaz

Haklısınız sanırım zaten daha çok erken siz klomen kul

Peki klomen tedavisinde bir fayda gördünüz mu
Ben üç ay kullandım hormon bozukluğu vardı o üç ay da hamile kalmadım ama hormon degerlerim normale döndü sonra tiroid hormonum da bozukmus onu öğrendim o sıra klomeni bıraktım 7 ay tiroid ilacı kullandım. Yani bir sene sonra hamile kaldım.
Ama klomen kullanıp hamile kalan bir çok kadın var

Kızlar ya birşey sorcam size yardımcı olun nolur,bugun yine kahveye yakın akıntım oldu ve 3 haftadır pazar günü olup geciyo gectgmiz pazartesi doktor baktı kanma alanı falan yok bide progestan basladı ama bugun yine oldu ve hep pazara denk geliyo anlamadım ya

İyi geceler hanımlar
Adet günüm 4 gün gecikti.
İdrar testim pozitif.
HCG değerim 597 çıktı.
Bu sonuç normal mi ben üstüne adet görmüş olmaktan korkuyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet normal bende adetim 5 gün gecikince test yaptırdıgım da 660 falan çıkmıştı deger

bende 9+5teyim okadar kotuyumki yanma eksime hepsi var gecer insallah kizlar bidaki randevunuz nezaman

bende 9+5teyim okadar kotuyumki yanma eksime hepsi var gecer insallah kizlar bidaki randevunuz nezaman
Allah'a saglikla kucaginiza almayi nasip etsin... Ben.de altı haftalik hamileyim. Nasipse ayın 20 sinde kalp atışını dinlemekd İcin gideceğim.. İnsaAllah her sey yolunda gider...

Kızlar merhaba,
Bnm adet tarihimden 1 gün sonra kahverengi lekelenmem başladı.2 gün sürdü . Bugün hiç gelmedi çok şükür . İster istemez moralim bozuluyodu. Ben tatlıya düşkün olmama rağmen canım hiç tatlı istemiyo yaa. Sürekli eşim sormasa karnın acıktı mı canın bişey istiyo mu die hiç aklıma gelmeyecek. Ayrıca daha kaç haftalık tam bilmiyorum ben yaa. Yarın kan vercem tekrardan betahcg değerim yükselmiş mi diye. Sonra dr kontrolüne gidicem. Geç döllenme demişti dr um.

İyi akşamlar kızlar bat 14 şubat beta değerim çok az 6.80 çıktı 9 şubatta. Yarın yine kan vericem artış var mı ona bakılacak. Ama bende adet olacakmışım gibi his var. Bariz belirtim olmuyor bat yaklaşınca ama hafiften sızı oluyor onlar var yine sizce neden?

C
Kızlar benim daha aman aman mide bulantısı falan başlamadı sizde başladı mı yani ara ara oluyo dayanılmaz degil 4+3 deyim
canm bulantı hemen olmuyor söyle bi 7 8 haftalıkta başlıyor ben kalp atısını duydum 6+4 de bi 10 gn snra bulantım başladı

İyi akşamlar. Adetim gecikti 12. Gun beta hcg 358 ve 16. Gün beta HCG yaptırdım beta HCG değerim 1358 dil beta HCG 2909 çıktı. Ben kaç haftalık hamileyim ve yarın bir daha test vereceğim değer en az kaç çıkmalı?

Bence artık doktora görğnmelisin hcg gayet yüksek allahın izniyle zaten 5 6 haftalık kese görünür büyük ihtimal sürekli hcg ye gerek yok
İyi akşamlar. Adetim gecikti ve 16. Gün beta HCG yaptırdım beta HCG değerim 1358 dil beta HCG 2909 çıktı. Ben kaç haftalık hamileyim ve yarın bir daha test vereceğim değer en az kaç çıkmalı?

Bence artık doktora görğnmelisin hcg gayet yüksek allahın izniyle zaten 5 6 haftalık kese görünür büyük ihtimal sürekli hcg ye gerek yok

Yarın doktora gorunecegim ve bir beta HCG daha yaptıracağım değeri görmek için. 12. Gün 358
16. Gün beta HCG 1358, dil beta HCG 2909
Yarın 19. Gün olacak ve değer tahmini kaç olmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…