Aslında şu ara aklıma sürekli dimsted salatalık geliyor...Mevsimi değil sera ürünü diye yemek istemiyor.. Ama salatalığı denerim yine de... SagolS. :)İştahınız kapandığında salatalık yiyin mideyi rahatlatır ve ıştahinizi acar
Amin canım inşallah hepimiz saglıkla alalım kucaklarımıza:)Allah razı olsun...Sen.de İnsaAllah saglikla Kucağına al bebeğini... :))
Amin.. İnsaAllah :))Amin canım inşallah hepimiz saglıkla alalım kucaklarımıza:)
Ben varim.hic istahim yok.canim bisey istemiyor.sadece ekmek arasi tursu yiyebiliyorum.içim yaniyo sürekli su içiyorumArkadaşlar benimb Durumim da olan.var mi merak ediyirum? Altı haftalik hamileyim.. Öğrendiğimden beri istah falan. Kalmadı... Et balık tavuk yemeyi bırakın görmeye dahi tahammülüm yok.. Sadece çorba içebiliyorum.zorluyorum kendimi ama olmuyor.. Uzuluyorum bebeğim gelişmez. Diye...(Geçer mi. Bi süreye acaba?
Ben bayağı panik yapıp üzüldüm ;ama Gececekmis csnim arkadaşlar oyle dedi.:) .En azından bebekler için vicdanen rahatsız olmayalım..İnsaAllah istahimiz acilir bi an evvel hem kendimizi hem bebeğimizi besleriz...Ben varim.hic istahim yok.canim bisey istemiyor.sadece ekmek arasi tursu yiyebiliyorum.içim yaniyo sürekli su içiyorum
Benim ilk kizimda da böyleydi doguma kadar 10 kilo aldim.hic yemek.yiyemiyordum.ins.bunda da öyle olmazBen bayağı panik yapıp üzüldüm ;ama Gececekmis csnim arkadaşlar oyle dedi.:) .En azından bebekler için vicdanen rahatsız olmayalım..İnsaAllah istahimiz acilir bi an evvel hem kendimizi hem bebeğimizi besleriz...
Ben üç ay kullandım hormon bozukluğu vardı o üç ay da hamile kalmadım ama hormon degerlerim normale döndü sonra tiroid hormonum da bozukmus onu öğrendim o sıra klomeni bıraktım 7 ay tiroid ilacı kullandım. Yani bir sene sonra hamile kaldım.Haklısınız sanırım zaten daha çok erken siz klomen kul
Peki klomen tedavisinde bir fayda gördünüz mu
Evet normal bende adetim 5 gün gecikince test yaptırdıgım da 660 falan çıkmıştı degerİyi geceler hanımlar
Adet günüm 4 gün gecikti.
İdrar testim pozitif.
HCG değerim 597 çıktı.
Bu sonuç normal mi ben üstüne adet görmüş olmaktan korkuyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
İnsaAllah doguma kadar sürmez... Bi sure sonra Geçer.. Insan Yemeyince ayakta da Duramiyor...Benim ilk kizimda da böyleydi doguma kadar 10 kilo aldim.hic yemek.yiyemiyordum.ins.bunda da öyle olmaz
Allah'a saglikla kucaginiza almayi nasip etsin... Ben.de altı haftalik hamileyim. Nasipse ayın 20 sinde kalp atışını dinlemekd İcin gideceğim.. İnsaAllah her sey yolunda gider...bende 9+5teyim okadar kotuyumki yanma eksime hepsi var gecer insallah kizlar bidaki randevunuz nezaman
İnşallah geçer. Benim haftaya cuma kontrolüm var.bende 9+5teyim okadar kotuyumki yanma eksime hepsi var gecer insallah kizlar bidaki randevunuz nezaman
canm bulantı hemen olmuyor söyle bi 7 8 haftalıkta başlıyor ben kalp atısını duydum 6+4 de bi 10 gn snra bulantım başladıKızlar benim daha aman aman mide bulantısı falan başlamadı sizde başladı mı yani ara ara oluyo dayanılmaz degil 4+3 deyim
Benm kese 5 haftalıklen alttan muayene ile görüldü canmİki katı artmış normal canım da kesesini gören yokmu burda
İyi akşamlar. Adetim gecikti ve 16. Gün beta HCG yaptırdım beta HCG değerim 1358 dil beta HCG 2909 çıktı. Ben kaç haftalık hamileyim ve yarın bir daha test vereceğim değer en az kaç çıkmalı?
Bence artık doktora görğnmelisin hcg gayet yüksek allahın izniyle zaten 5 6 haftalık kese görünür büyük ihtimal sürekli hcg ye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?