Burnuma işledi konu herhaldeBunu da ilk defa duydum
Evet ilk haftalar da iştahsızlık oluyor ya ağız tadın gidiyor sonra dan düzeliyor ama 9 ay sürmez yani bebek iyice senden beslenmeye başladığında tersine istahın artar. Kanaman olmadığı sürece ağrıdan korkmaHayırlı geceler arkadaşlar. Beş. Haftalik hamileyim... Benim sık sık sancım. Oluyor özellikle sağ kasık üstünde Doktor normal Dedi. Ama pimpirikleniyorum işte yasayaniniz var mı böyle seyler ? Bir de. Hic ağzımın tadı kalmadı yediklerimin Tadı degismis sanki.. Istah falan kalmadı. Dokuz ay böyle devam etmez İ nsaAllah
Hadi hayırlı olsun gözünüz aydın :)Bende az once test yaptm cift cizgi cikti. Mutluluktan ne yapacagimi sasirdim5 aydir istiyodum. Birazdan hastaneye gecip kan tahlili yaptiricam
Teşekkür ederim cevabın için . Birilerinden duymaya ihtiyacım vardı sanirim:))Evet ilk haftalar da iştahsızlık oluyor ya ağız tadın gidiyor sonra dan düzeliyor ama 9 ay sürmez yani bebek iyice senden beslenmeye başladığında tersine istahın artar. Kanaman olmadığı sürece ağrıdan korkma
Hayirli olsun. Allah sağlıkla Kucağınıza almayi nasip etsin. İnsaAllah...Merhaba kızlar. Bende dün öğrendim hamile olduğumu. 4+0 haftalık hamileyim. Halen inanamıyorum. Dün gece öğrendim sonucu. Sabaha kadar uyuyamadım.
Hayirli olsun. Allah sağlıkla Kucağınıza almayi nasip etsin. İnsaAllah...
Hayirli olsun. Allah sağlıkla Kucağınıza almayi nasip etsin. İnsaAllah...
ayy canm cok sevindim hayırlı olsun,kan testi yaptırdınmı ?Merhaba kızlar. Bende dün öğrendim hamile olduğumu. 4+0 haftalık hamileyim. Halen inanamıyorum. Dün gece öğrendim sonucu. Sabaha kadar uyuyamadım.
canm benm bata 2 gün kala 19 du korkma hemen önemli olan 2 günde 2 kat artması bata kac gün var ?Tşk ederim inş. Ama korkuyorum değerim 22,31 düşük
Tşk ederim canın. Ewt 22,31ayy canm cok sevindim hayırlı olsun,kan testi yaptırdınmı ?
Canım bnde adete 2 gün kala yaptırdım 22,31 di. Yarın bat günüm. Yarın yine kan vericemcanm benm bata 2 gün kala 19 du korkma hemen önemli olan 2 günde 2 kat artması bata kac gün var ?
Amin canım inş. Çok. Tşk ederim. İnş artarturuncu_girl canım korkma bende ilk hamile oldugumu öğrendiğimde adetten 10 gün önce 12 idi HCG onemli olan 2 günde 2 kat artması Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah aklina kötü şeyler getirme dua et bol bol hayırlı olsun
Artar canım inşallah ben ne kadar uzulup ağlamistim dua et sen Allah'a emanet et onu Rabbim nasip ettiyse artacak inşallah rahat ol stres yapmaAmin canım inş. Çok. Tşk ederim. İnş artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?