Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senınde hayırlı olsun canım ayyyy cok sevındım yaaaa aynı olmamıza :)))) aynen ara ara gelıyor korkutuyor benı ufaklık am Allahın ıznı ıle bır sey olmaz ınsallahhhh

Kızlar merhaba bnde yeni hamişim adetten 2gün önce 22.4 perşembe tekrar vericem kan şuan hamilelik var ama değer düşük mü kızlar sizce nasıl

Kızlar merhaba bnde yeni hamişim adetten 2gün önce 22.4 perşembe tekrar vericem kan şuan hamilelik var ama değer düşük mü kızlar sizce nasıl
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun normal bence önemli olan 2 günde 2 katina çıkması hayırlısı ile inşallah dua et stres yapma

Saol canım benim inşallah katlar perşmbe belli olcak rabbim bebişlerimizi bize bağışlasn

Kızlar ben de bugün kontroldeydim doktorda , 0.96 cm ölçüldü embriyonun boyu. Doktor 7+0 dedi de o an sormayı unuttum yine, 7+0 demek 7. Haftayı doldurduk demek mi ? Yoksa daha yeni mi 7. Haftaya girdik demek ?

Kızlar ben de bugün kontroldeydim doktorda , 0.96 cm ölçüldü embriyonun boyu. Doktor 7+0 dedi de o an sormayı unuttum yine, 7+0 demek 7. Haftayı doldurduk demek mi ? Yoksa daha yeni mi 7. Haftaya girdik demek ?
Hayırlı olsun canım tam 7.haftanin icindesin demek bundan sonra günleri 7+1 ,7+2 olarak ilerleyecek 7+6 dan sonra 8 hafyalik olacak inşallah

Senınde hayırlı olsun canım ayyyy cok sevındım yaaaa aynı olmamıza :)))) aynen ara ara gelıyor korkutuyor benı ufaklık am Allahın ıznı ıle bır sey olmaz ınsallahhhh
inş olmaz canım.güzeel düşün güzel olsun .ilk hamileliğinmi kan değerlerin nasıl çıktı

canım hayırlı olsun hamileliğin.Allah kucağına almak nasip etsin.7 haftayı bitirmişsin 8.haftadan gün alıyosun. 7artı 1 derken 7 hafta bir günlük demek oluyo.8 artı 1 8 artı 2 demekte 8 i bitirmişsin 9 dan gün aldın demek oluyo. kan değerlerin nasıl çıktı canım.

inş olmaz canım.güzeel düşün güzel olsun .ilk hamileliğinmi kan değerlerin nasıl çıktı
Evet canım ilk hamileliğim hatta ilk tutunmamız bu diyebilirim :)). Ben biraz erken öğrendim. İlk testımı ayın beşinde yaptırdım 68 cıktı diğerini de ayın 10unda yaptırdım oda 479 çıktı daha da yaptırma dedi doktor ıkı hafta sonra gel ulltrasondan bakalım dedi. Onu beklıyorum zaman gecmıyor. Sen iyi dayanmşsn valla :)))

ben doktora gittim ama bat gelmemişti bile.tabi birşey göremedi. kan değerlerim 128 386 842 çıktı 2 gün arayla. 1 hafta geçsin öyle gidicem.ilkinde 3 kat artınca doktor tekrar yaptırmamı istedi.benim sat 12 ocak

Bazı testler yapıldı doktor bir sorun yok dedi canım , idrar testi de yapıldı onda da sorun yokmus

ben doktora gittim ama bat gelmemişti bile.tabi birşey göremedi. kan değerlerim 128 386 842 çıktı 2 gün arayla. 1 hafta geçsin öyle gidicem.ilkinde 3 kat artınca doktor tekrar yaptırmamı istedi.benim sat 12 ocak

Bende en son 12 ocak da adet oldm canım maşallah degerlerın cok güzel. Kan degerın guzel artmış yanı neden bır daha ıstemıs kı benım doktor bırdaha yapma dedi kızdı hatta bu ne sabırsızlık dye :)))) insanı daha bı merak ettırıyorlar valla

satda aynı ondan ondan tuttu bizim hafta. canım önemli olan içimiz rahat etsin delimi ne niye kızıyorki. benim çoğul gebelikten şüpelendi.genlerde varmı dedi bende yok dedim. ondan tekrar verdirdi. senin doğal yollamı tedavi sonucumu hamileliğin canım.

Merhaba güzel hanımlar.
Size birkaç bişey soracağım.
Ben 7+4 deyim hala ne mide bulantım ne bişey var bu normal mi?
Üstelik kasıklarım dayanılamaz ölçüde ağrıyor ve belimde aynı şekilde dik durmada zorlanıyorum oturduğumda ayağa kalkmak istediğim belim kopacak gibi ağrıyor.

Normal mi sizlerde var mı böyle durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…