cok tesekkur ederimCanm allahn iznyle kese görünür artk belki kalp atısıda duyulur kesin bişe diyemem doktora görünmeni tavsiye ederim kese de göründümü artk hcgye gerek kalmaz
Ben portakal tasidim hatta bugun farkinda olmadan arkadasimin 9 kiloluk bebegin bile kaldirdim ama sukur bisey olmadi.Kizlar aranızda hamileyken portakal elma poseti flaan tasiyan oldu mu?mesela 1 kilo portakal 1 kilo elma falan.dusuge sebep olur mu
Senınde hayırlı olsun canım ayyyy cok sevındım yaaaa aynı olmamıza :)))) aynen ara ara gelıyor korkutuyor benı ufaklık am Allahın ıznı ıle bır sey olmaz ınsallahhhhCanım öncelikle hayırlı olsun bende doktora gitmedim daha ama internete göre hesaplamada bende 4+4m.ayniyiz yani.ayni dert bendede var doktora gittim de ilk bu olucak sorum..sol kaşık sol bacak arası sol dize kadar olan yer.bazen sol bacağının ağrısına dayanamıyorum.cekilecek dert degil .
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun normal bence önemli olan 2 günde 2 katina çıkması hayırlısı ile inşallah dua et stres yapmaKızlar merhaba bnde yeni hamişim adetten 2gün önce 22.4 perşembe tekrar vericem kan şuan hamilelik var ama değer düşük mü kızlar sizce nasıl
Amin canım hayirlisi ile inşallah bende o zamanlarda çok stres yapmıştım seni çok iyi anlıyorum tek ilacı bol bol duaSaol canım benim inşallah katlar perşmbe belli olcak rabbim bebişlerimizi bize bağışlasn
Hayırlı olsun canım tam 7.haftanin icindesin demek bundan sonra günleri 7+1 ,7+2 olarak ilerleyecek 7+6 dan sonra 8 hafyalik olacak inşallahKızlar ben de bugün kontroldeydim doktorda , 0.96 cm ölçüldü embriyonun boyu. Doktor 7+0 dedi de o an sormayı unuttum yine, 7+0 demek 7. Haftayı doldurduk demek mi ? Yoksa daha yeni mi 7. Haftaya girdik demek ?
He hani 7. Hafta da 1. Gün , 2. Gün .. gibi mi ilerleyecekHayırlı olsun canım tam 7.haftanin icindesin demek bundan sonra günleri 7+1 ,7+2 olarak ilerleyecek 7+6 dan sonra 8 hafyalik olacak inşallah
inş olmaz canım.güzeel düşün güzel olsun .ilk hamileliğinmi kan değerlerin nasıl çıktıSenınde hayırlı olsun canım ayyyy cok sevındım yaaaa aynı olmamıza :)))) aynen ara ara gelıyor korkutuyor benı ufaklık am Allahın ıznı ıle bır sey olmaz ınsallahhhh
Aynen öyle olacakHe hani 7. Hafta da 1. Gün , 2. Gün .. gibi mi ilerleyecek
canım hayırlı olsun hamileliğin.Allah kucağına almak nasip etsin.7 haftayı bitirmişsin 8.haftadan gün alıyosun. 7artı 1 derken 7 hafta bir günlük demek oluyo.8 artı 1 8 artı 2 demekte 8 i bitirmişsin 9 dan gün aldın demek oluyo. kan değerlerin nasıl çıktı canım.Kızlar ben de bugün kontroldeydim doktorda , 0.96 cm ölçüldü embriyonun boyu. Doktor 7+0 dedi de o an sormayı unuttum yine, 7+0 demek 7. Haftayı doldurduk demek mi ? Yoksa daha yeni mi 7. Haftaya girdik demek ?
Evet canım ilk hamileliğim hatta ilk tutunmamız bu diyebilirim :)). Ben biraz erken öğrendim. İlk testımı ayın beşinde yaptırdım 68 cıktı diğerini de ayın 10unda yaptırdım oda 479 çıktı daha da yaptırma dedi doktor ıkı hafta sonra gel ulltrasondan bakalım dedi. Onu beklıyorum zaman gecmıyor. Sen iyi dayanmşsn valla :)))inş olmaz canım.güzeel düşün güzel olsun .ilk hamileliğinmi kan değerlerin nasıl çıktı
ben doktora gittim ama bat gelmemişti bile.tabi birşey göremedi. kan değerlerim 128 386 842 çıktı 2 gün arayla. 1 hafta geçsin öyle gidicem.ilkinde 3 kat artınca doktor tekrar yaptırmamı istedi.benim sat 12 ocakEvet canım ilk hamileliğim hatta ilk tutunmamız bu diyebilirim :)). Ben biraz erken öğrendim. İlk testımı ayın beşinde yaptırdım 68 cıktı diğerini de ayın 10unda yaptırdım oda 479 çıktı daha da yaptırma dedi doktor ıkı hafta sonra gel ulltrasondan bakalım dedi. Onu beklıyorum zaman gecmıyor. Sen iyi dayanmşsn valla :)))
Bazı testler yapıldı doktor bir sorun yok dedi canım , idrar testi de yapıldı onda da sorun yokmuscanım hayırlı olsun hamileliğin.Allah kucağına almak nasip etsin.7 haftayı bitirmişsin 8.haftadan gün alıyosun. 7artı 1 derken 7 hafta bir günlük demek oluyo.8 artı 1 8 artı 2 demekte 8 i bitirmişsin 9 dan gün aldın demek oluyo. kan değerlerin nasıl çıktı canım.
çok güzel canım süper ben daha 5 e yeni girdim.sat 12 ocak benim.hiç bir sorun çıkmaz inşşş sendedeBazı testler yapıldı doktor bir sorun yok dedi canım , idrar testi de yapıldı onda da sorun yokmus
ben doktora gittim ama bat gelmemişti bile.tabi birşey göremedi. kan değerlerim 128 386 842 çıktı 2 gün arayla. 1 hafta geçsin öyle gidicem.ilkinde 3 kat artınca doktor tekrar yaptırmamı istedi.benim sat 12 ocak
satda aynı ondan ondan tuttu bizim hafta. canım önemli olan içimiz rahat etsin delimi ne niye kızıyorki. benim çoğul gebelikten şüpelendi.genlerde varmı dedi bende yok dedim. ondan tekrar verdirdi. senin doğal yollamı tedavi sonucumu hamileliğin canım.Bende en son 12 ocak da adet oldm canım maşallah degerlerın cok güzel. Kan degerın guzel artmış yanı neden bır daha ıstemıs kı benım doktor bırdaha yapma dedi kızdı hatta bu ne sabırsızlık dye :)))) insanı daha bı merak ettırıyorlar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?