satda aynı ondan ondan tuttu bizim hafta. canım önemli olan içimiz rahat etsin delimi ne niye kızıyorki. benim çoğul gebelikten şüpelendi.genlerde varmı dedi bende yok dedim. ondan tekrar verdirdi. senin doğal yollamı tedavi sonucumu hamileliğin canım.
satda aynı ondan ondan tuttu bizim hafta. canım önemli olan içimiz rahat etsin delimi ne niye kızıyorki. benim çoğul gebelikten şüpelendi.genlerde varmı dedi bende yok dedim. ondan tekrar verdirdi. senin doğal yollamı tedavi sonucumu hamileliğinBende en son 12 ocak da adet oldm canım maşallah degerlerın cok güzel. Kan degerın guzel artmış yanı neden bır daha ıstemıs kı benım doktor bırdaha yapma dedi kızdı hatta bu ne sabırsızlık dye :)))) insanı daha bı merak ettırıyorlar valla
canım belli değil yani bana kalırsa hiç yok.olsada zor taşırım zaten.rahim ağzı yetmezliği var bende. taşımam zor.oğlum bile 33 haftalık doğdu.Allahım sizlere versinAyyy inşallah vardır çoğul gebeliğin canım Allah gönlüne gore versın. Ben incir ve havuc kuru yaptım 15 gun falan içtim bir de preseed kayganlaştırıcı jel kullandım ılıskıde kurulugum oldugundan. Doktora dedım jelden dolayı sureklı bakıyorm dıye bır sey olmaz desi ama kalp atısını duyana dek ıcım rahat değil ne yalan soyleyım. İkiz bence çok isterdimmm :))
satda aynı ondan ondan tuttu bizim hafta. canım önemli olan içimiz rahat etsin delimi ne niye kızıyorki. benim çoğul gebelikten şüpelendi.genlerde varmı dedi bende yok dedim. ondan tekrar verdirdi. senin doğal yollamı tedavi sonucumu hamileliğin
canım belli değil yani bana kalırsa hiç yok.olsada zor taşırım zaten.rahim ağzı yetmezliği var bende. taşımam zor.oğlum bile 33 haftalık doğdu.Allahım sizlere versin
satda aynı ondan ondan tuttu bizim hafta. canım önemli olan içimiz rahat etsin delimi ne niye kızıyorki. benim çoğul gebelikten şüpelendi.genlerde varmı dedi bende yok dedim. ondan tekrar verdirdi. senin doğal yollamı tedavi sonucumu hamileliğinBende en son 12 ocak da adet oldm canım maşallah degerlerın cok güzel. Kan degerın guzel artmış yanı neden bır daha ıstemıs kı benım doktor bırdaha yapma dedi kızdı hatta bu ne sabırsızlık dye :)))) insanı daha bı merak ettırıyorlar valla
canım belli değil yani bana kalırsa hiç yok.olsada zor taşırım zaten.rahim ağzı yetmezliği var bende. taşımam zor.oğlum bile 33 haftalık doğdu.Allahım sizlereAyyy inşallah vardır çoğul gebeliğin canım Allah gönlüne gore versın. Ben incir ve havuc kuru yaptım 15 gun falan içtim bir de preseed kayganlaştırıcı jel kullandım ılıskıde kurulugum oldugundan. Doktora dedım jelden dolayı sureklı bakıyorm dıye bır sey olmaz desi ama kalp atısını duyana dek ıcım rahat değil ne yalan soyleyım. İkiz bence çok isterdimmm :))
Ben İstanbul'dayım eğitim araştırma hastanesine gitmeyi düşündüm test yaptırmak için özel de pahalı 350 400 falan istiyor gittiğim hastane. Hem bu gitmek istediğim devlet hastanesi hem eğitim araştırma hem de kadın doğum hastanesi ama işte yapılıyormu bilmiyorumCanm bulundugn şehre göre degişşyr o benm burda yaomadılar mesela
Benim hamileliklerim de düşük tehlikesi oluyor. Ben hamile kaldıgımı öğrendiğim de bişey olmaz diye taşıdım iş yaptım sonra kahverengi lekelenme oldu doktora gittim düşük tehlikem var dedi daha da hiç iş yapmadım hala da yatıyorum iş yapmıyorum. Sen yine de dikkatli ol fazla ağır kaldırma ne olur ne olmazKizlar aranızda hamileyken portakal elma poseti flaan tasiyan oldu mu?mesela 1 kilo portakal 1 kilo elma falan.dusuge sebep olur mu
Canım ben herşeyi taşıyorum işimden dolayı kedi/köpek bile taşıyorum ama zorunda olmasam taşımam. Biraz fazla yorulunca kasıklarım ağrıyor. Hani taşı ama çok yorma kendini. zorundaysen ağır şeyler taşı yoksa taşıma (ilk 3 ay önemli dedi doktorum diğer dönemde bebeğin yeri sağlamsa sıkıntı olmazmış)Kizlar aranızda hamileyken portakal elma poseti flaan tasiyan oldu mu?mesela 1 kilo portakal 1 kilo elma falan.dusuge sebep olur mu
EVET YA bnde çok stres yapıyom çok saol cevbın için içimi rahatlattınAmin canım hayirlisi ile inşallah bende o zamanlarda çok stres yapmıştım seni çok iyi anlıyorum tek ilacı bol bol dua
300 400 ne beta nin fiyati miBen İstanbul'dayım eğitim araştırma hastanesine gitmeyi düşündüm test yaptırmak için özel de pahalı 350 400 falan istiyor gittiğim hastane. Hem bu gitmek istediğim devlet hastanesi hem eğitim araştırma hem de kadın doğum hastanesi ama işte yapılıyormu bilmiyorum
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Değer değişiyor ama aşılama tarihine bakılırsa daha çok minik. Değere göre değilde doktorun keseyi görmesine göre anlaşılıyor haftası. Benim 2000 küsürlerdeydi değerim 5 haftalık yeni olmuştu. Doktor en doğrusunu söylerSelam bende yeni hamileyim ve cok heyecanliyim 27 ocakta 2. Asilamamizi yaptırdık 11 subatta tahlil yaltim deyer 301 cikti bugün tahlili tekrarladik 1021 cikti cok sukur ama doktorum daha muayene etmedi 10 gun sonra tekrar gel dedi ilac ve iyne verdi yurt disindayiz sizce kac haftalik cok merak ediyorum
Tesekurler artık bakalim sabredecezCanım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Değer değişiyor ama aşılama tarihine bakılırsa daha çok minik. Değere göre değilde doktorun keseyi görmesine göre anlaşılıyor haftası. Benim 2000 küsürlerdeydi değerim 5 haftalık yeni olmuştu. Doktor en doğrusunu söyler
En zor kısmıda sabretmek sanırım :) benim pazartesi artık az kaldı ama diyorum yarına mı alsam sonra diyorum acele etme.. doktorda öğrenirsin haftasını sağlıkla gelsin inşallahTesekurler artık bakalim sabredecez
Amin insallah saglikla kucagina alirsin isteyen herkese de nasip etsin insalahEn zor kısmıda sabretmek sanırım :) benim pazartesi artık az kaldı ama diyorum yarına mı alsam sonra diyorum acele etme.. doktorda öğrenirsin haftasını sağlıkla gelsin inşallah
İkili tarama testi özel hastanede ki fiyatı300 400 ne beta nin fiyati mi
kaç yumurtayla aşılama oldunuz ? bi de kaçinci gün yapildi? hayirli olsun bu aradaAmin insallah saglikla kucagina alirsin isteyen herkese de nasip etsin insalah
KIzlar mrhb moralim çok bozuk bata 4 gün varken kan değerim 22.4 çıkmştı bugün bat 11 e düşmüş değerim neden olur yükselme olur mu ki tekrardan ltfn yardm edinCanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun normal bence önemli olan 2 günde 2 katina çıkması hayırlısı ile inşallah dua et stres yapma
Cnm doktoruna sor istersen kimyasal gebelik olabilir değer düşmesi normal değil çünkü Rabbim gönlüne göre versin inşallahKIzlar mrhb moralim çok bozuk bata 4 gün varken kan değerim 22.4 çıkmştı bugün bat 11 e düşmüş değerim neden olur yükselme olur mu ki tekrardan ltfn yardm edin
Doktorumda kimyasal gebelik olabilceini söledi pazrtesi tekrar kan istedi bakalm hayırlısı olsun rabbim en iyi zamanda versin inşallahCnm doktoruna sor istersen kimyasal gebelik olabilir değer düşmesi normal değil çünkü Rabbim gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?