Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlaarr birşey sorcam kasık ağrılarınız kese ile aynı yerde mi oluyor? (Yoğun olarak hangi tarafınız ağrıyor ve bebek hangi tarafta)
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bende 7 haftqlik hamileyim kasik ağrım sol tarafta ve kese de solda göründü bebekde hep yoruldugumda sol kasigim batıyor semin durum nasil

Merhaba canlar benim 5 gun evvel bta 60,79 cikmisti bugun 204 cikti sizde normalmi tecrublerinizi benimle paylasirsaniz mutlu olurim :)

Merhaba canlar benim 5 gun evvel bta 60,79 cikmisti bugun 204 cikti sizde normalmi tecrublerinizi benimle paylasirsaniz mutlu olurim :)
Bence artis olmus normal olmasi lazim 60 tan 200 lere cikmis yani uc katından fazla artmis benim ilk tahlilim 301 uc gun sonra tekrarladim 1021 cikti heralde sizinki cok yeni olmasi gerekiyor

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bende 7 haftqlik hamileyim kasik ağrım sol tarafta ve kese de solda göründü bebekde hep yoruldugumda sol kasigim batıyor semin durum nasil
Benimde genel olarak solda canım ama ara da sağ tarafta da yoğun ağrım oluyor. Bebek ne tarafta bilmiyorum pazartesi öğrencem

Canm 5 gün icin artış yeterli degil malesef 2 günde 2 kat artması gerek,ama sen yine doktorunlAda bir görüş

Kan pıhtjlaşmasından dolayı doktora gittim iğne kullanacak mıyım diye kullanacakmış bide muyane etti doktor akıntım vardı biraz şüphelend kan test istedi orda çıktı 9unda 6.80 , 13 ünde 22.70 , 15 inde 50.07 çıktı canım 27 sine gün verdi keseyi görmek için bu sefer olur inşallah hayırlıyısla

İnşallah canım Rabbim hayırlısını nasip etsin

Amin inşallah canım :)
Kızlar iyi geceler pazartesi kalp atışını duymaya gidicez inşallah ama çok korkuyorum ya duymamazsam diye bazen kasıklarım agrıyor hafif bazen midem bulanıyor sizce bunlar gebeliğimin sağlıklı olduğuna işaret mi dua edin pazartesi 7. Haftam bitiyor

Sağ kasık ağrısı devam ediyor mu siz de ? Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.

Ben de 6.haftamdayım çok heyecanlıyım

Canım tebrik ederim allahım hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin inşallah. Stres yapma kendinide bebeğininde gelişimini olumsuz etkileme. 7. , 8.haftalarda kalp atılı duyuyorlar sende duyarsın inşallah ama stres yapma tadını çıkar olumlu düşün. :)

Çok teşekkür ederim canım ilk gebelik düşük olunca korkuyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin :)

Bende çok yeni öğrenmiştim hatta değerim 6.80 di :) 2 kimyasaldan sonra heyecan yapamıyorum ayın 27 sini bekliyorum bakalım ne olacak şimdilik 6.80 4gün sonra 22.70 2gün sonra 50.02 çıktı bakalım nasıl olacak bu sefer

Kizlarrrr bisey sorcam gecen haftadoktora gittigimde hcg 2440 cikmisti 5 gun sonra yani bugun 14900 civari? Gecen hafta kese gorunmemisti. Sizce degerlerim normal mi ve yarin gitsem kese gorunur mu?

Kizlarrrr bisey sorcam gecen haftadoktora gittigimde hcg 2440 cikmisti 5 gun sonra yani bugun 14900 civari? Gecen hafta kese gorunmemisti. Sizce degerlerim normal mi ve yarin gitsem kese gorunur mu?
Canim benim 5ci hafta 12binlerdeydi degerim, 6+1de ilk ultrasonda kalp atislarini gorduk. 1 hafta sonra gidersen herseyini gorursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…