Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bende 7 haftqlik hamileyim kasik ağrım sol tarafta ve kese de solda göründü bebekde hep yoruldugumda sol kasigim batıyor semin durum nasilKızlaarr birşey sorcam kasık ağrılarınız kese ile aynı yerde mi oluyor? (Yoğun olarak hangi tarafınız ağrıyor ve bebek hangi tarafta)
Doktor bes alti yumurta cok guzel dedi hepsi catlamisti adetimin 14. Günü yapildi asilama tesekurler bu arada darisi ısteyen herkese insalahkaç yumurtayla aşılama oldunuz ? bi de kaçinci gün yapildi? hayirli olsun bu arada
Bence artis olmus normal olmasi lazim 60 tan 200 lere cikmis yani uc katından fazla artmis benim ilk tahlilim 301 uc gun sonra tekrarladim 1021 cikti heralde sizinki cok yeni olmasi gerekiyorMerhaba canlar benim 5 gun evvel bta 60,79 cikmisti bugun 204 cikti sizde normalmi tecrublerinizi benimle paylasirsaniz mutlu olurim :)
Benimde genel olarak solda canım ama ara da sağ tarafta da yoğun ağrım oluyor. Bebek ne tarafta bilmiyorum pazartesi öğrencemCanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bende 7 haftqlik hamileyim kasik ağrım sol tarafta ve kese de solda göründü bebekde hep yoruldugumda sol kasigim batıyor semin durum nasil
Canm 5 gün icin artış yeterli degil malesef 2 günde 2 kat artması gerek,ama sen yine doktorunlAda bir görüşMerhaba canlar benim 5 gun evvel bta 60,79 cikmisti bugun 204 cikti sizde normalmi tecrublerinizi benimle paylasirsaniz mutlu olurim :)
Kan pıhtjlaşmasından dolayı doktora gittim iğne kullanacak mıyım diye kullanacakmış bide muyane etti doktor akıntım vardı biraz şüphelend kan test istedi orda çıktı 9unda 6.80 , 13 ünde 22.70 , 15 inde 50.07 çıktı canım 27 sine gün verdi keseyi görmek için bu sefer olur inşallah hayırlıyıslaErken baktırmışsın canım değerin düşük çıkması normal. O belirtiler de normal çoğu kadın hamileyken de her adet dönemi geldiğinde bazı belirtileri yaşamaya devam ediyor zaten. Sıkıntı yapma. hemen değil de 4- 5 gün sonra tahlil yaptırırsan daha iyi olur bence
Kan pıhtjlaşmasından dolayı doktora gittim iğne kullanacak mıyım diye kullanacakmış bide muyane etti doktor akıntım vardı biraz şüphelend kan test istedi orda çıktı 9unda 6.80 , 13 ünde 22.70 , 15 inde 50.07 çıktı canım 27 sine gün verdi keseyi görmek için bu sefer olur inşallah hayırlıyısla
Amin inşallah canım :)İnşallah canım Rabbim hayırlısını nasip etsin
Kızlar iyi geceler pazartesi kalp atışını duymaya gidicez inşallah ama çok korkuyorum ya duymamazsam diye bazen kasıklarım agrıyor hafif bazen midem bulanıyor sizce bunlar gebeliğimin sağlıklı olduğuna işaret mi dua edin pazartesi 7. Haftam bitiyorAmin inşallah canım :)
Sağ kasık ağrısı devam ediyor mu siz de ? Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.Hayırlı geceler arkadaşlar. Beş. Haftalik hamileyim... Benim sık sık sancım. Oluyor özellikle sağ kasık üstünde Doktor normal Dedi. Ama pimpirikleniyorum işte yasayaniniz var mı böyle seyler ? Bir de. Hic ağzımın tadı kalmadı yediklerimin Tadı degismis sanki.. Istah falan kalmadı. Dokuz ay böyle devam etmez İ nsaAllah
Egitim ve arastirma hastanelerinde yapilior , hangi ildesinizArkadaşlar devlette ikili tarama testi yaplyormu bilgisi olan varmı
Canım tebrik ederim allahım hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin inşallah. Stres yapma kendinide bebeğininde gelişimini olumsuz etkileme. 7. , 8.haftalarda kalp atılı duyuyorlar sende duyarsın inşallah ama stres yapma tadını çıkar olumlu düşün. :)Kızlar iyi geceler pazartesi kalp atışını duymaya gidicez inşallah ama çok korkuyorum ya duymamazsam diye bazen kasıklarım agrıyor hafif bazen midem bulanıyor sizce bunlar gebeliğimin sağlıklı olduğuna işaret mi dua edin pazartesi 7. Haftam bitiyor
Çok teşekkür ederim canım ilk gebelik düşük olunca korkuyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin :)Canım tebrik ederim allahım hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin inşallah. Stres yapma kendinide bebeğininde gelişimini olumsuz etkileme. 7. , 8.haftalarda kalp atılı duyuyorlar sende duyarsın inşallah ama stres yapma tadını çıkar olumlu düşün. :)
Canim benim 5ci hafta 12binlerdeydi degerim, 6+1de ilk ultrasonda kalp atislarini gorduk. 1 hafta sonra gidersen herseyini gorursun insallahKizlarrrr bisey sorcam gecen haftadoktora gittigimde hcg 2440 cikmisti 5 gun sonra yani bugun 14900 civari? Gecen hafta kese gorunmemisti. Sizce degerlerim normal mi ve yarin gitsem kese gorunur mu?
İstanbul'dayım evet bende eğitim ve araştırma Hastanesi'ne gitmeye karar verdimEgitim ve arastirma hastanelerinde yapilior , hangi ildesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?