Evet canım bir gün çok oluyor bir gün hiç olmuyor normal bence.Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum akıntınız bazen artıp azalıyor mı normal mi bu durum
Ay cuma günü doktora gittiğimde soracağım o akıntı işini. İnanılmaz rahatsız edici. Ayrıca bi artıp bi azalması yok bende yahu sanki beyaz renkli adet olıyormuşum gibi. Canım sende de akıntı olunca öyle yoğun mu ?Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum akıntınız bazen artıp azalıyor mı normal mi bu durum
Benimde var akıntı iç çamaşırını ıslatıyo resmen. :/Ay cuma günü doktora gittiğimde soracağım o akıntı işini. İnanılmaz rahatsız edici. Ayrıca bi artıp bi azalması yok bende yahu sanki beyaz renkli adet olıyormuşum gibi. Canım sende de akıntı olunca öyle yoğun mu ?
Ya günlük ped takmak istemiyorum sürekli çamaşır değişmekten helak oldum. Sormak lazım onu doktora ya.Benimde var akıntı iç çamaşırını ıslatıyo resmen. :/
Evet bende günlük ped kullanmıyorum. Doğuma kadar sürüyormus bu akıntı,bide hafif enfeksiyon varsa ondan kaynaklı da olurYa günlük ped takmak istemiyorum sürekli çamaşır değişmekten helak oldum. Sormak lazım onu doktora ya.
Evet hatta prd kullanıyorum bazen, bazende çamaşır değiştiriyorum sağlık açısından hangisi iyi bilmiyorumAy cuma günü doktora gittiğimde soracağım o akıntı işini. İnanılmaz rahatsız edici. Ayrıca bi artıp bi azalması yok bende yahu sanki beyaz renkli adet olıyormuşum gibi. Canım sende de akıntı olunca öyle yoğun mu ?
Bende de oluyor bazen sarı oluyor bı ara çok geldi sarı akıntı ben hergun günlük ped takıyorum. Bazen hiç gelmiyor geçen hafta idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı gebelikten mis akıntıMerhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum akıntınız bazen artıp azalıyor mı normal mi bu durum
Teşekkür ederim benimde yaklaşık iki haftadır var akıntım ama bu günlerde azaldı normal mi diye merak etmiştimBende de oluyor bazen sarı oluyor bı ara çok geldi sarı akıntı ben hergun günlük ped takıyorum. Bazen hiç gelmiyor geçen hafta idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı gebelikten mis akıntı
Adetin gecikmeden mi baktirdin2.74 lük beta yükselir mi ya pöff
Evet 7 gün varken baktirmiştım. Ümit var mı:)Adetin gecikmeden mi baktirdin
O zaman çok iyi değerin canim :) yukselir o hele bir geciksinEvet 7 gün varken baktirmiştım. Ümit var mı:)
Ben 6+3ken duydum canim. İlk gittiğim hastanenin cihazı eskiydi sadece kese göründü dayanamadım yeni bir hastaneye gittim ayni gün o zaman duyduk Rabbim bekleyen herkese nasip etsinBebeğinizin kalp atışını ne zman duydunuz :) kaç haftalikken?
9+2 de duydum ben :) geç döllenme sandık ilk gittiğimde 6+2 diye hesaplamıştım 5+2 çıktı doktor ona göre gün verdi gittik 9+2 olmuşuz arayı kapattık :)Bebeğinizin kalp atışını ne zman duydunuz :) kaç haftalikken?
Evet bende hamileyim 6 haftalik olduk sata göre 5 haftalıkkn gittim 4 haftalık gözüküyor bu normalmi acaba ultrasona göre 2 hafta sonra çağırdı gittiğim de artik son adet tarihiyle ayni olucakmi acaba diye düşünüyorum bende szinki sonraki kontrol de uyuşmuş galiba İnşallah benimkide oyle olur9+2 de duydum ben :) geç döllenme sandık ilk gittiğimde 6+2 diye hesaplamıştım 5+2 çıktı doktor ona göre gün verdi gittik 9+2 olmuşuz arayı kapattık :)
Amin inşallah :)Ben 6+3ken duydum canim. İlk gittiğim hastanenin cihazı eskiydi sadece kese göründü dayanamadım yeni bir hastaneye gittim ayni gün o zaman duyduk Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Ahhh inşallah yaO zaman çok iyi değerin canim :) yukselir o hele bir geciksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?