Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum akıntınız bazen artıp azalıyor mı normal mi bu durum

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum akıntınız bazen artıp azalıyor mı normal mi bu durum
Ay cuma günü doktora gittiğimde soracağım o akıntı işini. İnanılmaz rahatsız edici. Ayrıca bi artıp bi azalması yok bende yahu sanki beyaz renkli adet olıyormuşum gibi. Canım sende de akıntı olunca öyle yoğun mu ?

Benimde var akıntı iç çamaşırını ıslatıyo resmen. :/

Ya günlük ped takmak istemiyorum sürekli çamaşır değişmekten helak oldum. Sormak lazım onu doktora ya.
Evet bende günlük ped kullanmıyorum. Doğuma kadar sürüyormus bu akıntı,bide hafif enfeksiyon varsa ondan kaynaklı da olur

Evet hatta prd kullanıyorum bazen, bazende çamaşır değiştiriyorum sağlık açısından hangisi iyi bilmiyorum

Bende de oluyor bazen sarı oluyor bı ara çok geldi sarı akıntı ben hergun günlük ped takıyorum. Bazen hiç gelmiyor geçen hafta idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı gebelikten mis akıntı

Bende de oluyor bazen sarı oluyor bı ara çok geldi sarı akıntı ben hergun günlük ped takıyorum. Bazen hiç gelmiyor geçen hafta idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı gebelikten mis akıntı
Teşekkür ederim benimde yaklaşık iki haftadır var akıntım ama bu günlerde azaldı normal mi diye merak etmiştim

Bebeğinizin kalp atışını ne zman duydunuz :) kaç haftalikken?

Ben 6+3ken duydum canim. İlk gittiğim hastanenin cihazı eskiydi sadece kese göründü dayanamadım yeni bir hastaneye gittim ayni gün o zaman duyduk Rabbim bekleyen herkese nasip etsin

9+2 de duydum ben :) geç döllenme sandık ilk gittiğimde 6+2 diye hesaplamıştım 5+2 çıktı doktor ona göre gün verdi gittik 9+2 olmuşuz arayı kapattık :)

9+2 de duydum ben :) geç döllenme sandık ilk gittiğimde 6+2 diye hesaplamıştım 5+2 çıktı doktor ona göre gün verdi gittik 9+2 olmuşuz arayı kapattık :)
Evet bende hamileyim 6 haftalik olduk sata göre 5 haftalıkkn gittim 4 haftalık gözüküyor bu normalmi acaba ultrasona göre 2 hafta sonra çağırdı gittiğim de artik son adet tarihiyle ayni olucakmi acaba diye düşünüyorum bende szinki sonraki kontrol de uyuşmuş galiba İnşallah benimkide oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…