2.74 lük beta yükselir mi ya pöff
Olur canım canını hiç sıkma eğer olmazsa zaten kesin geç döllenme oluyor onda da sıkıntı olmaz içini rahat tut. Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallahEvet bende hamileyim 6 haftalik olduk sata göre 5 haftalıkkn gittim 4 haftalık gözüküyor bu normalmi acaba ultrasona göre 2 hafta sonra çağırdı gittiğim de artik son adet tarihiyle ayni olucakmi acaba diye düşünüyorum bende szinki sonraki kontrol de uyuşmuş galiba İnşallah benimkide oyle olur
Bazen 5 hatta 10’a kadar yükselmesini bile doktorlar gebelikten saymıyorlar canım adet olmazsan 2 güne bir baktır artma var mı? %60 ve üzeri artması lazım 141.7 çıktı benim adet günümde artışı görene kadar doktorum ümitlenme dedi çok şükür büyüyoruz. İnşallah adet olmazsın değerinde artar bebişin vardırMerhaba ,
Ben adetime 1 gün kala baktırdığımda 1.81 çıkmıştı beta hcg
peki sonuç ne olmustu ? hamile miydinizMerhaba ,
Ben adetime 1 gün kala baktırdığımda 1.81 çıkmıştı beta hcg
Selam Kızlar,
bana da yardımcı olur musunuz. Ben 2 aydır ovulasyon testi takibi yapıyorum. normalde regllerim 30-32 gün arası olur. geçen ay da 18.19. günlerimde ovulasyon testinde pozitifi yakalamıştım. Fakat bu ay 23 ve 24. günümde pozitifi oldu. Yani geç yumurtladım sanırım. bugün regl 37.günüm dünden beri lavabodan çıkamıyorum sanki adet olcakmışımda sökülemiyormuş gibi sancı oluyor arada ve ıslaklık hissedip her lavaboya gittiğimde hiç birşey yok. ama sürekli böyleyim. Ve 36. gün çok uzun deil mi ? geçen ay doktora kontrole gitmiştim kist falanda yoktu herşey yolunda demişti doktorumç sanırım birazcıkta akıntım var. bu sabah gebelik testi yaptım evde idrardan ama negatif çıktı. Geç döllenme olabilir mi ? Eğer öylese gebelik testi erken mi yaptım ne zaman belli olur ?
aslında bu ay çok stres yapmamıştım canım bu gecikme olana kadar. kan testi için 1-2 gün daha beklesem mi diyorum 24. gün yumurtladığım içinNormal gebelik testleri biraz geç sonuç veriyor canım. Erken gebelik testleri var. Normal gebelik testi 5-6 tl falan erken gebelik testi 15-20tl ama kesin sonuç verir. Ama imkanın varsa gidip kan tahlili yaptır en kesini o olur tabi. Bu bekleyiş stres içinde gecikme olması normal tabi ki canım. Gecikme olmasına fazla takılma o yüzden
aslında bu ay çok stres yapmamıştım canım bu gecikme olana kadar. kan testi için 1-2 gün daha beklesem mi diyorum 24. gün yumurtladığım için
offf çok heyecanlıyımçok zor beklemesi ama beklemek istiyorum çünkü geçen ay da kesin hamileyim dedim ama ister istemez üzüldüm bu ay da aynı şeyler olmasın istiyorumSen bilirsin canım sabredebileceksen bekle tabi ki
anım adet gecikmen olacak zaten yum gec olmus cunku sen simdi önceki tahmini bata göre degil yum dan 14 gün sonrasına adet bekleyeceksin.bat tarihinde degisti böylece 23-24. Günde olduysa 37-38. Günde adet olacaksın,tabii inşallah olmazsında:)Selam Kızlar,
bana da yardımcı olur musunuz. Ben 2 aydır ovulasyon testi takibi yapıyorum. normalde regllerim 30-32 gün arası olur. geçen ay da 18.19. günlerimde ovulasyon testinde pozitifi yakalamıştım. Fakat bu ay 23 ve 24. günümde pozitifi oldu. Yani geç yumurtladım sanırım. bugün regl 37.günüm dünden beri lavabodan çıkamıyorum sanki adet olcakmışımda sökülemiyormuş gibi sancı oluyor arada ve ıslaklık hissedip her lavaboya gittiğimde hiç birşey yok. ama sürekli böyleyim. Ve 36. gün çok uzun deil mi ? geçen ay doktora kontrole gitmiştim kist falanda yoktu herşey yolunda demişti doktorumç sanırım birazcıkta akıntım var. bu sabah gebelik testi yaptım evde idrardan ama negatif çıktı. Geç döllenme olabilir mi ? Eğer öylese gebelik testi erken mi yaptım ne zaman belli olur ?
inşallah kuzum ya inşallah olmamC
anım adet gecikmen olacak zaten yum gec olmus cunku sen simdi önceki tahmini bata göre degil yum dan 14 gün sonrasına adet bekleyeceksin.bat tarihinde degisti böylece 23-24. Günde olduysa 37-38. Günde adet olacaksın,tabii inşallah olmazsında:)
Ama geç döllenme olması imkansız çünkü adetin 12. Gününden sonra hiç iliski olmadı.Olur canım canını hiç sıkma eğer olmazsa zaten kesin geç döllenme oluyor onda da sıkıntı olmaz içini rahat tut. Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Canım sperm 3 gün yaşıyor diyelim ki 12 si yumurtlama tarihin sandın 12’sinde oldun ama 15 inde yumurtladın sperm tutundu döllenmede bir kaç gün sürüyor dediğimizde 7 gün fire oluyor ona geç döllenme deniyor.Ama geç döllenme olması imkansız çünkü adetin 12. Gününden sonra hiç iliski olmadı.
peki sonuç ne olmustu ? hamile miydiniz
Aa ne güzel. Peki sonra yaptirdiğınız beta kaç çıktı? Ve kaç gün sonra yaptirdiniz bi dahaEVET ŞUAN 8 HAFTALIGIZ
Aa ne güzel. Peki sonra yaptirdiğınız beta kaç çıktı? Ve kaç gün sonra yaptirdiniz bi daha
Yani 1.81 olan değer 3 gün sonr 50,76 çıktı.maşallah darısı başıma inşallah yaReglim 2 gün gecikince 50.76 çıktı , 2 gün sonrasında da 182.82 çıktı .Benim 2.5 katı artış gösterdi
Yani 1.81 olan değer 3 gün sonr 50,76 çıktı.maşallah darısı başıma inşallah ya
Bebeğinizin kalp atışını ne zman duydunuz :) kaç haftalikken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?