Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olur canım canını hiç sıkma eğer olmazsa zaten kesin geç döllenme oluyor onda da sıkıntı olmaz içini rahat tut. Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah

Merhaba ,
Ben adetime 1 gün kala baktırdığımda 1.81 çıkmıştı beta hcg
Bazen 5 hatta 10’a kadar yükselmesini bile doktorlar gebelikten saymıyorlar canım adet olmazsan 2 güne bir baktır artma var mı? %60 ve üzeri artması lazım 141.7 çıktı benim adet günümde artışı görene kadar doktorum ümitlenme dedi çok şükür büyüyoruz. İnşallah adet olmazsın değerinde artar bebişin vardır

Selam Kızlar,

bana da yardımcı olur musunuz. Ben 2 aydır ovulasyon testi takibi yapıyorum. normalde regllerim 30-32 gün arası olur. geçen ay da 18.19. günlerimde ovulasyon testinde pozitifi yakalamıştım. Fakat bu ay 23 ve 24. günümde pozitifi oldu. Yani geç yumurtladım sanırım. bugün regl 37.günüm dünden beri lavabodan çıkamıyorum sanki adet olcakmışımda sökülemiyormuş gibi sancı oluyor arada ve ıslaklık hissedip her lavaboya gittiğimde hiç birşey yok. ama sürekli böyleyim. Ve 36. gün çok uzun deil mi ? geçen ay doktora kontrole gitmiştim kist falanda yoktu herşey yolunda demişti doktorumç sanırım birazcıkta akıntım var. bu sabah gebelik testi yaptım evde idrardan ama negatif çıktı. Geç döllenme olabilir mi ? Eğer öylese gebelik testi erken mi yaptım ne zaman belli olur ?

Normal gebelik testleri biraz geç sonuç veriyor canım. Erken gebelik testleri var. Normal gebelik testi 5-6 tl falan erken gebelik testi 15-20tl ama kesin sonuç verir. Ama imkanın varsa gidip kan tahlili yaptır en kesini o olur tabi. Bu bekleyiş stres içinde gecikme olması normal tabi ki canım. Gecikme olmasına fazla takılma o yüzden

aslında bu ay çok stres yapmamıştım canım bu gecikme olana kadar. kan testi için 1-2 gün daha beklesem mi diyorum 24. gün yumurtladığım için

Sen bilirsin canım sabredebileceksen bekle tabi ki
offf çok heyecanlıyımçok zor beklemesi ama beklemek istiyorum çünkü geçen ay da kesin hamileyim dedim ama ister istemez üzüldüm bu ay da aynı şeyler olmasın istiyorum

C
anım adet gecikmen olacak zaten yum gec olmus cunku sen simdi önceki tahmini bata göre degil yum dan 14 gün sonrasına adet bekleyeceksin.bat tarihinde degisti böylece 23-24. Günde olduysa 37-38. Günde adet olacaksın,tabii inşallah olmazsında:)

inşallah kuzum ya inşallah olmam

Olur canım canını hiç sıkma eğer olmazsa zaten kesin geç döllenme oluyor onda da sıkıntı olmaz içini rahat tut. Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Ama geç döllenme olması imkansız çünkü adetin 12. Gününden sonra hiç iliski olmadı.

Ama geç döllenme olması imkansız çünkü adetin 12. Gününden sonra hiç iliski olmadı.
Canım sperm 3 gün yaşıyor diyelim ki 12 si yumurtlama tarihin sandın 12’sinde oldun ama 15 inde yumurtladın sperm tutundu döllenmede bir kaç gün sürüyor dediğimizde 7 gün fire oluyor ona geç döllenme deniyor.

Reglim 2 gün gecikince 50.76 çıktı , 2 gün sonrasında da 182.82 çıktı .Benim 2.5 katı artış gösterdi
Yani 1.81 olan değer 3 gün sonr 50,76 çıktı.maşallah darısı başıma inşallah ya

Kizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…