Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah'ın izniyle önümüzdeki hafta salı tam üç aylık olucak inşallah kucağıma aldığım günler de gelir. İki defa düşükten sonra çok korkuyordum hamile kalmaya Allah tekrar nasip etti şükürler olsun bu üç ayıda korkarak geçirdim birşey olucak diye tek duam sağ salim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almak. Rabbim herkese nasip etsin hepiniz inşallah sağlıklı bir gebelik gecirirsiniz

Bende geçen hafta öğrendim. 5+4 simfd Haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorumuz

Sonuc ne oldu canim ?:) insallah hamilesindir

Merhaba hanimlar bende 6. Haftadayim. 5 gun sonra muayenem var kalp atislarini duyalim dedi doktor. Hepimiz saglikli sihatli kucagimiza aliriz insallah bebislerimizi.

Selam kızlar, ben de sat e göre 7+0 ama usg ye göre 5+6 dayım. Geç döllenme olmuştu bende o yüzde böyle. Bende aşırı bi şekilde koku hassasiyeti ve mide bulantısı var her şeyden tiksinmeye başladım, çok severek aldığım araba kokumdan tiksindim ve arabaya binemiyorum kusacak gibi oluyorum. Bu haftalarda bu kadar koku hassasiyeti olması normal mi ya ? Hep böyle geçecekse bitmez bu 9 ay çok moralim bozuk zaten psikolojim de alt üst garip bi şekilde bi de böyle olunca sürekli ağlıyorum yapamam ben diye

Yapamayacak bişey yok canım :) 9 ay böyle sürmez merak etme en fazla 2 ay çekeceksin sonra geçer inşaAllah...

Teşekkür ederim bende duydum çok rahatladım gerçekten :) inşallah sağ salim alırız kucağımıza

Slm kizlarr bende 5+2gunluk hamisimmm ama kanamalarim oluyoo az az ozellikle 4 haftamda kanamalarm oluyordu lekelenme seklinde smdi azaldi ama yine oluyoo doktor dinlencksn dedi cozemedm ama benm gbi bu durumu yasiyan varmi

Slm kizlarr bende 5+2gunluk hamisimmm ama kanamalarim oluyoo az az ozellikle 4 haftamda kanamalarm oluyordu lekelenme seklinde smdi azaldi ama yine oluyoo doktor dinlencksn dedi cozemedm ama benm gbi bu durumu yasiyan varmi

Evet bu şekilde olan çok var canım merak etme. Bol bol dinlen, ağır kaldırma, yükseklere uzanma, ayakta kalma vs. gibi kendine dikkat et bir sorun olmaz inşaAllah

Evet bu şekilde olan çok var canım merak etme. Bol bol dinlen, ağır kaldırma, yükseklere uzanma, ayakta kalma vs. gibi kendine dikkat et bir sorun olmaz inşaAllah
Insallah cnmm yaa tsk edermm azda olsa icime su serptinnn ediyorm zaten calismiyormda evdeym kayinvalidemdeyim yatiorm surekli bi vcye bi yemege kalkiorm su risk donem gecene kadar dikkat ediorm

Merhaba ben de çok şükür üçüncü tüp bebekte hamile kaldım keseyi gördük dün gerçekten mucizevi bişeymiş işallah kalp atışını duymak da kısmet olur .. bayağı uğraştırdı bizi ama geliyor bu sefer işallah

Kızlar sat a göre 4+5 oluyorum . Böyleyken siz ne belirtileri yasadınız acaba ?

Kızlar sat a göre 4+5 oluyorum . Böyleyken siz ne belirtileri yasadınız acaba ?
ben artı ne anlama geliyor bilmiyorum 4 hafta 5 gün mü oluyor?
ona göre ilk belirtilerimi yazabilirim tüp bebek olduğu için en başından belirti kovaladım çünkü :))
Şu an da keseyi dün gördük takvimde tahmini ona göre yazayım

Evet canım 4 hafta 5 günlük olması lazım ama önceki adetlerm geciktigi için 4 hafta saysak da olabilir cünkü geç yumurtladım heralde bilemedim doktor görmedigi için daha.. bir de d vitamini ne zaman verdi doktor acaba bana sağlıkocagında kan testi yapan doktor idrarda pozitif gördügümü söyleyince seni gebe kabul ediyorum testlerini yapıyoruö dedi. D vitamin eksikliği , demir eksikligim cıktı . Bunlar için doktora gitmeyi beklemeden hemen takviye vitamin almam daha mı iyi?? Bunların bi zararı oluyor mu ?

Tahlil sonucuna göre doktorun versin dozu fln önemli olabilir cnm..mesela A vitamini fazla olduğu için ciğer çok önerilmez fazlası da zararlı olabilir bişeylerin ..
C vitamini için en güzeli ve az şekerlisi kivi
ben folik asit dışında başlamadım başka bişeye hala benim de bi tahlil yaptırmam lazım

Ben de kan akışım yavaş fln sıkıntı olunca bi de gebelik başlayınca ilk göz altlatım hiç uymamışım gibi olunca her gün pekmez yemeye başladım ..
Belirtilere gelince benim ikinci tüp de tutmuştu ama kalmadı üçüncüde işallah devam ediyoruz ve ikisinde de belirti farklıydı .. göğüs hassasiyeti oldu öncekinde hemen ama bu sefer regl tarihimin geçme zamanlarında başladı ..
En takip ettiğim idrarım oldu sabahki koyulup ve içinde sanki nokta nokta üste çıkıp patlayan noktalar olmaya başladı .. kolanın köpüğü gider ama üstünde bi titreşim gibi bişilerolur ya öyle.. hala bakıyorum artıyo mu fln diye :))
en önemli tavsiyem bol su yani benim işallah ilk olucak ama en iyi tecrübe edip sonuç aldığım içtiğim suyu 2 ltrenin altına düşürmemek oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…