B6 vitamini iyi geliyo kızlar doktorunuzdan takviye isteyinEvet bulantı kusma insanı mahvediyor
Sonuc ne oldu canim ?:) insallah hamilesindirKizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam
Selam kızlar, ben de sat e göre 7+0 ama usg ye göre 5+6 dayım. Geç döllenme olmuştu bende o yüzde böyle. Bende aşırı bi şekilde koku hassasiyeti ve mide bulantısı var her şeyden tiksinmeye başladım, çok severek aldığım araba kokumdan tiksindim ve arabaya binemiyorum kusacak gibi oluyorum. Bu haftalarda bu kadar koku hassasiyeti olması normal mi ya ? Hep böyle geçecekse bitmez bu 9 ay çok moralim bozukzaten psikolojim de alt üst garip bi şekilde bi de böyle olunca sürekli ağlıyorum yapamam ben diye
Teşekkür ederim bende duydum çok rahatladım gerçekten :) inşallah sağ salim alırız kucağımızaAyni seyleri yasadim doktora gidene kadar sanirim hepimizde bu var en guzeli dua etmek ve baska seylere yogunlasmak sonucta Allah in dedigi oluyor.bunlari soyluyorum ama inan senden daha endiseliydim belkide ama dun kalp atisini duyunca oyle rahatladmki.ins darisi sana.
İnşallah görürsün canım allh gönlüne göre versinUltrason ıçın diğer cumartesi cagırıldım inşallah bebegımı görürüm....
Slm kizlarr bende 5+2gunluk hamisimmm ama kanamalarim oluyoo az az ozellikle 4 haftamda kanamalarm oluyordu lekelenme seklinde smdi azaldi ama yine oluyoo doktor dinlencksn dedi cozemedm ama benm gbi bu durumu yasiyan varmi
Insallah cnmm yaa tsk edermm azda olsa icime su serptinnn ediyorm zaten calismiyormda evdeym kayinvalidemdeyim yatiorm surekli bi vcye bi yemege kalkiorm su risk donem gecene kadar dikkat ediormEvet bu şekilde olan çok var canım merak etme. Bol bol dinlen, ağır kaldırma, yükseklere uzanma, ayakta kalma vs. gibi kendine dikkat et bir sorun olmaz inşaAllah
ben artı ne anlama geliyor bilmiyorum 4 hafta 5 gün mü oluyor?Kızlar sat a göre 4+5 oluyorum . Böyleyken siz ne belirtileri yasadınız acaba ?
Tahlil sonucuna göre doktorun versin dozu fln önemli olabilir cnm..mesela A vitamini fazla olduğu için ciğer çok önerilmez fazlası da zararlı olabilir bişeylerin ..Evet canım 4 hafta 5 günlük olması lazım ama önceki adetlerm geciktigi için 4 hafta saysak da olabilir cünkü geç yumurtladım heralde bilemedim doktor görmedigi için daha.. bir de d vitamini ne zaman verdi doktor acaba bana sağlıkocagında kan testi yapan doktor idrarda pozitif gördügümü söyleyince seni gebe kabul ediyorum testlerini yapıyoruö dedi. D vitamin eksikliği , demir eksikligim cıktı . Bunlar için doktora gitmeyi beklemeden hemen takviye vitamin almam daha mı iyi?? Bunların bi zararı oluyor mu ?
Ben de kan akışım yavaş fln sıkıntı olunca bi de gebelik başlayınca ilk göz altlatım hiç uymamışım gibi olunca her gün pekmez yemeye başladım ..Evet canım 4 hafta 5 günlük olması lazım ama önceki adetlerm geciktigi için 4 hafta saysak da olabilir cünkü geç yumurtladım heralde bilemedim doktor görmedigi için daha.. bir de d vitamini ne zaman verdi doktor acaba bana sağlıkocagında kan testi yapan doktor idrarda pozitif gördügümü söyleyince seni gebe kabul ediyorum testlerini yapıyoruö dedi. D vitamin eksikliği , demir eksikligim cıktı . Bunlar için doktora gitmeyi beklemeden hemen takviye vitamin almam daha mı iyi?? Bunların bi zararı oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?