Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben folik asit kullanmaya 3 ay önceden basladım yaklasık 5 ay dır kullanmıs oluyorum yani , o acıdan içim rahat en azından artık bekleyip görcez doktor söyleyecek ama hala gidemedim doktora

Ben folik asit kullanmaya 3 ay önceden basladım yaklasık 5 ay dır kullanmıs oluyorum yani , o acıdan içim rahat en azından artık bekleyip görcez doktor söyleyecek ama hala gidemedim doktora
Olsun geç değil ztn hamilelik öğrenildiğinde 2. Ayında oluyorsun en erken
Ben de folik asit alıyorum uzun süredir ama düzenli değildi bakalım alıyorum tedavi dönemlerinde ..
benim tüp bebek doktorum özellikle hamsi istavrit önermişti hem çiftlik olmuyo hem de bu metal içeriği yüksek olmuyomuş.. artık çoğu balık da çiftlik fln olduğu için eskisi kadar sağlıklı diyemiyoruz dedi tavuk et piyasası gibi onu da ticarileştirmişler herhalde ..
ama Norveç somonunun iyi geldiğini de çok duydum omega 3 fln

Aile hekimliğinde gebelik takibi yaparlar mı kızlar ilk doktor randevusuna kadar ? Yani kese mese orda görülmüyodur heralde sonucta. Ama en azından belki kan tahlili tekrarlar bilgi verir flan . Bilgisi olan var mı . İlk doktor randevuma daha cok var ve ben merak ediyorum sağlıklı bi gebelik mi diye ona göre daha hayaller bile kuramıyorum ne plur ne olmaz diye .

Biz elimizden geldiği kadar iyi beslenmeye calısalım senle aynı gidiyoruz sata göre nerdeyse canım :)) senin ilk randevun ne zaman doktora gittin mi , kan tahlili ne cıktı

Biz elimizden geldiği kadar iyi beslenmeye calısalım senle aynı gidiyoruz sata göre nerdeyse canım :)) senin ilk randevun ne zaman doktora gittin mi , kan tahlili ne cıktı
Benim tüp bebek olduğu için tam net değil ama gelişime göre takvime yazdım yarın kontrolüm var doktoruma sorayım ne kadarlık diye ..
bende transfer sonrası 8-10-12-14. gün testler yapılıyor katlanması bekleniyor değerlerin .. biraz riskli gitmişti ama 14. gün katlandı 433 çıktı .. üç gün sonra da keseyi gördük çok şükür ama bizim tüp formlarında çok takip ettiğim için biliyorum tahlil değerinin bi standardı yok cnm sen bi kontrolüne git işallah güzel güzel muayene yapıp bütün sorularını cevaplar ..
bak gitmeden aklındaki sorularını kağıda yaz orda unutuyo insan

Ay çok sevindim tüp bebekde bekleyiş cok zor oluyor gününü bile biliyorsun , tutmuş bak :)) anladım durumlar farklı aynen deger mühim degil artış mühim dediler , ben cumaya kadar aile hekimligine bi sonuclarımı göstereyim de onlar yorumlarlar en azından sorularım havada kalamz belki. Belki kan testini tekrarlar değere bakar. HakkımıZda hayırlısı olsun :)

Aynen üç tur bekledik çok yıprandık işallah bu üçüncüde bizimle kalıcak.. hala hamileyim kelimesine alışamadım
çok güzel bi duyguymuş şimdiden Allah hepimize sağlıklı hamilelikler doğumlar bebişler nasip etsin inşallah

Aminn canım . Evet ben de alısamadım :) testi görünce de ben nasıl hamileyim nasıl diye saskınlıktan evde bir oraya bir buraya kosusturdum .

Haftaya havuza gitmeyi düşünüyorum acaba hamileyken sorun olurmu, enfeksiyon fln kaparım diye korkuyorum. Hiç riske atıp gitmesemmi?

Haftaya havuza gitmeyi düşünüyorum acaba hamileyken sorun olurmu, enfeksiyon fln kaparım diye korkuyorum. Hiç riske atıp gitmesemmi?

Bence sakın girme canım normalde bile tabsiye etmiyorlar enfeksiyon cok kötü olır bı dönemde Allah korusun öyle bi riski göze alma , ama güneş ısıgı almak için git bence yararlı , ama havuza girme

Merhaba 6+1 hamileyim henüz doktora gitmedim.arada karın ağrısı kasık ağrısı sancim oluyor.normal mi böyle olması.

içerde hareketlenme olmasa ayrı olsa ayrı tedirgin oluyo insan :)

Herkese merhabalar, öncelikle Allah herkese hamileliğini sağlıkla sürdürmeyi nasip etsin. Ben cumartesi öğrendim gebeliğimi:) Pazartesi itibariyle 4+4'teyim. Henüz kan testi yaptırmadım. Sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum ama nedense sistemde kaydım alaksız bir ilçede görünüyor. Umarım işlem yaparlar.
2 gecedir baya adet sancısı kesintisiz ağrım oluyor, sizde de oldu mu böyle? Benim adet sancım normalde çok kısa ve hafif geçer, bu baya rahatsızlık veriyor...

Mrb kizlar bende yeni hamilelerdenim size bir sorum olucak keseyi gordunuzmu yada ne kadarlikken gorunur

Hayirli olsun benimde adetimi 1 hafta gecti ama hala arada agrim oluyo karnimin alti ve kasiklarim normalmis ama rahim buyuyo ya ondan agri oluyomus saglik ocagina gelincede sana en yakin aile hekimine git kimlik fotokopisi ver birde form veriyolar onu doldur kaydini oraya almis olursun durumu anlat baska bi yerde gorunuyo kaydim de yardimci olurlar

Yanıtın için teşekkür ederim, evhamlanmama gerek yok o zaman, sağolasın.
Sağlık ocağında artık direkt kayıt yapamıyoruz dediler, toplum sağlığı merkezine gitmek gerekiyormuş. Misafir kaydı da açamayız dediler, gönderdiler beni. Sonuç olarak toplum sağlığı merkzine gidip kaydımı taşıttım. Ama işe çok geciktiğim için kan vermek yarına kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…