Ben de kan akışım yavaş fln sıkıntı olunca bi de gebelik başlayınca ilk göz altlatım hiç uymamışım gibi olunca her gün pekmez yemeye başladım ..
Belirtilere gelince benim ikinci tüp de tutmuştu ama kalmadı üçüncüde işallah devam ediyoruz ve ikisinde de belirti farklıydı .. göğüs hassasiyeti oldu öncekinde hemen ama bu sefer regl tarihimin geçme zamanlarında başladı ..
En takip ettiğim idrarım oldu sabahki koyulup ve içinde sanki nokta nokta üste çıkıp patlayan noktalar olmaya başladı .. kolanın köpüğü gider ama üstünde bi titreşim gibi bişilerolur ya öyle.. hala bakıyorum artıyo mu fln diye :))
en önemli tavsiyem bol su yani benim işallah ilk olucak ama en iyi tecrübe edip sonuç aldığım içtiğim suyu 2 ltrenin altına düşürmemek oldu
Olsun geç değil ztn hamilelik öğrenildiğinde 2. Ayında oluyorsun en erkenBen folik asit kullanmaya 3 ay önceden basladım yaklasık 5 ay dır kullanmıs oluyorum yani , o acıdan içim rahat en azından artık bekleyip görcez doktor söyleyecek ama hala gidemedim doktora
Olsun geç değil ztn hamilelik öğrenildiğinde 2. Ayında oluyorsun en erken
Ben de folik asit alıyorum uzun süredir ama düzenli değildi bakalım alıyorum tedavi dönemlerinde ..
benim tüp bebek doktorum özellikle hamsi istavrit önermişti hem çiftlik olmuyo hem de bu metal içeriği yüksek olmuyomuş.. artık çoğu balık da çiftlik fln olduğu için eskisi kadar sağlıklı diyemiyoruz dedi tavuk et piyasası gibi onu da ticarileştirmişler herhalde ..
ama Norveç somonunun iyi geldiğini de çok duydum omega 3 fln
Benim tüp bebek olduğu için tam net değil ama gelişime göre takvime yazdım yarın kontrolüm var doktoruma sorayım ne kadarlık diye ..Biz elimizden geldiği kadar iyi beslenmeye calısalım senle aynı gidiyoruz sata göre nerdeyse canım :)) senin ilk randevun ne zaman doktora gittin mi , kan tahlili ne cıktı
Benim tüp bebek olduğu için tam net değil ama gelişime göre takvime yazdım yarın kontrolüm var doktoruma sorayım ne kadarlık diye ..
bende transfer sonrası 8-10-12-14. gün testler yapılıyor katlanması bekleniyor değerlerin .. biraz riskli gitmişti ama 14. gün katlandı 433 çıktı .. üç gün sonra da keseyi gördük çok şükür ama bizim tüp formlarında çok takip ettiğim için biliyorum tahlil değerinin bi standardı yok cnm sen bi kontrolüne git işallah güzel güzel muayene yapıp bütün sorularını cevaplar ..
bak gitmeden aklındaki sorularını kağıda yaz orda unutuyo insan
Aynen üç tur bekledik çok yıprandık işallah bu üçüncüde bizimle kalıcak.. hala hamileyim kelimesine alışamadımAy çok sevindim tüp bebekde bekleyiş cok zor oluyor gününü bile biliyorsun , tutmuş bak :)) anladım durumlar farklı aynen deger mühim degil artış mühim dediler , ben cumaya kadar aile hekimligine bi sonuclarımı göstereyim de onlar yorumlarlar en azından sorularım havada kalamz belki. Belki kan testini tekrarlar değere bakar. HakkımıZda hayırlısı olsun :)
Aynen üç tur bekledik çok yıprandık işallah bu üçüncüde bizimle kalıcak.. hala hamileyim kelimesine alışamadım
çok güzel bi duyguymuş şimdiden Allah hepimize sağlıklı hamilelikler doğumlar bebişler nasip etsin inşallah
Haftaya havuza gitmeyi düşünüyorum acaba hamileyken sorun olurmu, enfeksiyon fln kaparım diye korkuyorum. Hiç riske atıp gitmesemmi?
Bence de havuz deniz gibi de olmaz bilemezsin temizliğini ..Haftaya havuza gitmeyi düşünüyorum acaba hamileyken sorun olurmu, enfeksiyon fln kaparım diye korkuyorum. Hiç riske atıp gitmesemmi?
Merhaba 6+1 hamileyim henüz doktora gitmedim.arada karın ağrısı kasık ağrısı sancim oluyor.normal mi böyle olması.
Çok uzun sürmüyor ama insan tedirgin oluyor.Bendede oluyor bende 5+3 deyim
Çok uzun sürmüyor ama insan tedirgin oluyor.
Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
Hayirli olsun benimde adetimi 1 hafta gecti ama hala arada agrim oluyo karnimin alti ve kasiklarim normalmis ama rahim buyuyo ya ondan agri oluyomus saglik ocagina gelincede sana en yakin aile hekimine git kimlik fotokopisi ver birde form veriyolar onu doldur kaydini oraya almis olursun durumu anlat baska bi yerde gorunuyo kaydim de yardimci olurlarHerkese merhabalar, öncelikle Allah herkese hamileliğini sağlıkla sürdürmeyi nasip etsin. Ben cumartesi öğrendim gebeliğimi:) Pazartesi itibariyle 4+4'teyim. Henüz kan testi yaptırmadım. Sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum ama nedense sistemde kaydım alaksız bir ilçede görünüyor. Umarım işlem yaparlar.
2 gecedir baya adet sancısı kesintisiz ağrım oluyor, sizde de oldu mu böyle? Benim adet sancım normalde çok kısa ve hafif geçer, bu baya rahatsızlık veriyor...
Yanıtın için teşekkür ederim, evhamlanmama gerek yok o zaman, sağolasın.Hayirli olsun benimde adetimi 1 hafta gecti ama hala arada agrim oluyo karnimin alti ve kasiklarim normalmis ama rahim buyuyo ya ondan agri oluyomus saglik ocagina gelincede sana en yakin aile hekimine git kimlik fotokopisi ver birde form veriyolar onu doldur kaydini oraya almis olursun durumu anlat baska bi yerde gorunuyo kaydim de yardimci olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?