Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

dırımcıımmmm iyi gecelerrr.

artvinlimm ctesiye az kaldı tabiii, sana da firdosa da kolaylıklar. umarım hava da güsel olur da gelenler rahat gelir.

bebekler genelde kalabalığı sevmez derler ama bilemiycem tabii, bu konuda ennn aceminizimm.

ay bizimki nası bi tip, nası bi kişilik olcek acaba, çok ama çoook merak ediyorummm.

tekrar yolladım canım.

En önce reklamı çıkan sepet tüylü hani.onun mavilisini aldım.17 di,15 aldım.

sen havuzlu handan almışsın nakit almışsın normall fiyat

şimdi kirpi ankarada havuzlu han gibi bi yer bulmalı gitmeli almalı

ama bu siteden sadece sepeti o fiyata alıp kargo ile yollarlarsa o ayrı konu
bende sirkeciden 20 tl ye aldım kocaman sünnet şapkası şeklinde sepeti...

yani şartlara ve duruma göre fiyat değişiyor

walla kirpi ev hapsinde zaten, gitmesi imkansız artık ne alırsam netten mecburenn.

walla kirpi ev hapsinde zaten, gitmesi imkansız artık ne alırsam netten mecburenn.

işte bende bunu dedim sen artık doğurdum doğracak moıdundasın şekerci sepetci araman çok zor... sonra artvinlinin aldığı yer bu işin ana merkezi yani sürümden kazanma derdi var...
ama sen netten alacaksın evine gelecek...o yüzden sana fiyat iyi dedim yoksa 80 tl ye bile sepetler var ben çok araştırdım ...en sonundada kendim yapmştım...halada makyaj malzemelerimi koyarım.....

çok öptüm seni ve elif kızımı

bu arasa seni aradıım bugün kapalıydın

canım uyurken kapatıyorum, çalınca çok çarpıntıyla uyandığım için, kalktığımda da işle ilgili bikaç arama vardı, seninkini farkedemedim, dönerdim farketsem, haydin iyigecelr bu sefer artık, biz de seni ve oğluşları öpüyorusss.

yavrukirpi canım,benim aldığım yer evet havuzlu han,altta telefonları var ara sor fiyatları,birde kargoyla teslimat yapıyorlar.Belki öylede daha ucuza maledersin.

Çünkü bana dedilerki siz beğenin şekerleri biz yapalım kargoyla yollarız,7 tl.ye geliyor dediler.
Nakitte 15 evet ama diğer türlüde 17 dediler.Sen arayıp sor bence,

Mesela sepetleri numaralandırmışlar,ona göre numarasını söyleyip fiyat alırsın.Makulse sipariş verirsin.

İyi geceler herkese.

Günaydın herkese
Bugun ilk gelende ben oldum okuyup yazamadan hep cıkmak zorunda kalıyorum..
Bizimkiler sanaırımdiş cıkarma zamanları yaklaşıyo cok haylaz oldular ellleri dişlerinde bide ellerimi tutup agızlarına götürüyolar. İnşaALLAH kısa zamanda gecer..
Artık cok yorulyorum bedenime agır geliyo tansiyonum 5 lerde hayırlısı bakalım bu günlerde gececek inş..

günaydınnn,

aşşağıda dün aranan kevser ve doruku gördümm. ses verin kızlar merak ediliyorsunuz.

kolaylıklar diliyorum Medineciimm

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr......kalktık bizzz..bakim dedim sizlere...

kevser ses ver cnm yaaaaaaaaaa....bizde kocamla şimdi eve gideceğiz..bir kaç parça bişey alacağız...

kuru üzüm,hurma,vişne,mürdüm eriği,incir,siyah üzüm.. canım ölçüleri kendince ayarlarsın canım...

günaydın kızlar bu bi kaçgündür beren çok huzursuz sürekli ağlıyor hele akşam oldumu tutuyor krizi...gece uykusuda bozulduu çok yoruyor beni.. giremedim merak etmişsiniz. ...geçmişi okumaya çalışıyorum ama yanımdaki vı vızdan anlamak çok zor:) firdosla srtvinlinin mevlütü güzellce geçer inşallah... kirpicim tarih aldın sanırım raabim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin elifciğe... heyecanla bekliyoruzsenin doğumunu daha dün gibi ya küçücükdü elifcik:)

günaydın şekereler...akşam muhabbet varmış ama nerde anacığım ben cadılarla uğraşmaktan fırsatım olmuyor akşamları gelmeye

aman kusdursunlar havalar soğuyunca çıkamayacaklar o zamanişte evde daha zor aslında ....

ayyy adet oldum çok fena kasıklarım ağryoo
bide bu ay siyah kan gelioyor yaaa ne iş anlamadım....nero kızzzzzzzzz sen gelinmi şimdi diş buğdayınaaa

gelemiyorum cnm aslında gelecektim ama hac için konferanslar başlamış annem c.tesi ve pazar oraya gidiyor öğlen namazdan sonra başlıyormu ama erken gelirse ararım eşim bırakır inşalah kısmet yani şekercim..
benimde çok sacılı geçer ben surgam diye bir ağrı kesici kullanıyorum ıçak gibi kesiyor ama ilaç kullanmam dersen sıcak su torbaları varya onu bel kısmına koyup biraz zanırsan oda iyi geliyor cnm...

beraber büyütelim sende buyur katıl aramıza :)

sabah sabah güldürdün beni çok yaşa hijyenik kaynana çok hijyenikmişkaydirigubbakcemile3

canamo yaptğım sepet çok prof bişi değil ama olsun :))

kirpim 30 tl iyidir cnm ..............
çok güzel cnm eline emeğine sağlık....

seyredebiliyorsun hala bu diziyi aman insanın içini karartmakytan başka işey değil artık b..... çıktı fragmanı bile beni bayıltıyor zuhal vala...

benimkilerde böyleydi 4 aya kadar ne geleni ne gidilen yeri anca ağlıyorlardı..

ben geldim.....eve gittik mevsimlik montumu aldım nişan için ayakkabı çantamı aldım....ama bir buluz bulamadm. yaaaa bayadır abiye yada şık bluz almamışım....eşimde kızdı yok işte ne talan ediyorsun dolabı 8 sene önceki pantolonumu giydim oldu gerci o zamanlarda kiloludum ben...kalplarda gıcık yaaa şimdi 44 beden pantolon giyiyorum oluyorrrrrr...öteki pantolonun üzerinde 48 yazıyor ...........anlamdım yaniiiiiiiii

selamm bende bi günaydın diyeyeim dedimmm
bugün kızım yataktan düştü çok canım sıkıldı uyuyor şimdi 1 saat oldu huzursuzlanmaya başladım biraz daha uyanmazsa uyandıracağım
oğlumunda dilinde beyaz beyaz benekler çıkmış sıcak bişide içirmeidm ama anlamadım vallaha
dr aradım karbonatlı su ile sil dedi
bu arada diyet yapıp kilo alan tek insna da benim sanırım 1 haftada 750 gram almışım zuhahaha
dirimin dediği gibi adet olamadım ya onun şişliği
yada tartı faarklı neysem

canancımm çooook geçmiş olsun, başını çarptı mı biryere? Allah korusun kötü bişey olsa kusabilirdi, göz bebekleri kayar fln, ama yine de uyutmamakta fayda var aslında. uyandır bence de.
bende sıkıldım bugün niyeyse yaaa, bir de izdivaç programı izleyeyim dedim amaninnnn millet ne salak yahuuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…