tekrar yolladım canım.
En önce reklamı çıkan sepet tüylü hani.onun mavilisini aldım.17 di,15 aldım.
sen havuzlu handan almışsın nakit almışsın normall fiyat
şimdi kirpi ankarada havuzlu han gibi bi yer bulmalı gitmeli almalı
ama bu siteden sadece sepeti o fiyata alıp kargo ile yollarlarsa o ayrı konu
bende sirkeciden 20 tl ye aldım kocaman sünnet şapkası şeklinde sepeti...
yani şartlara ve duruma göre fiyat değişiyor
walla kirpi ev hapsinde zaten, gitmesi imkansızartık ne alırsam netten mecburenn.
işte bende bunu dedim sen artık doğurdum doğracak moıdundasın şekerci sepetci araman çok zor... sonra artvinlinin aldığı yer bu işin ana merkezi yani sürümden kazanma derdi var...
ama sen netten alacaksın evine gelecek...o yüzden sana fiyat iyi dedim yoksa 80 tl ye bile sepetler var ben çok araştırdım ...en sonundada kendim yapmştım...halada makyaj malzemelerimi koyarım.....
çok öptüm seni ve elif kızımı
bu arasa seni aradıım bugün kapalıydın
Mesela sepetleri numaralandırmışlar,ona göre numarasını söyleyip fiyat alırsın.Makulse sipariş verirsin.
İyi geceler herkese.
Selam kızlar.......
Bugün gezmedeydik,gittiğimiz yerde çok huzursuzlandı yağız,ne uyku ne huzur.Bu çocuk niye sevmiyor kalabalığı,aynı babası:))
Bende yaprak sarmasının içini hazırladım,inşallah güzel yapabilmişimdir.Yarın halam ve yengemler gelecek sarmayı yapacağız,şekerlerimizide hazırladık,birde evimi tam temizleyebilsem herşey hazır olacak.
DORUKCUM bana şu içtiğin karışımı yazsana tatlım.Bende yapayım belki bendede işe yarar,
aman kusdursunlar havalar soğuyunca çıkamayacaklar o zamanişte evde daha zor aslında ....NEROcuğum cnm ya görmedim yazdığını ...,iiyiiyiz cnm ne olsun parktan geldik son demlerini yaşıyoruz...kudurudular kudurdular ..........şimdi babası ile duştalar...çıkarmak bi sorun şimdi bekliyorum
artk kilotlu çorap vaktimiz geldi giydiriyorum....havalar iiyice soğacakmış...eve gidip montları almak gerek....
kızlar konuşmalarda atladıklarım var bazı konuları es geçiyorum
kafam bu ara çok dağnk kusuruma bakmayın....
ayyy adet oldum çok fena kasıklarım ağryoo
bide bu ay siyah kan gelioyor yaaa ne iş anlamadım....nero kızzzzzzzzz sen gelinmi şimdi diş buğdayınaaa
beraber büyütelim sende buyur katıl aramıza :)merhaba arkadaşlar ben hep yazılarınızı okuyorum bu bölüm çok hoşuma gidiyor.iyiki açılmış bu sayfa açanın ellerine sağlık..hepimiz çocuklarımızı sağlıkla büyütelim..benimjkilerde 1 yaşında
OHHHH Kirpimmm süperrrr uyu cnm evet hava baya basık
benimde karnım ağryo....ama yemek hazırlıyorum yoruldumaya ama bugün ...sabah kalktım aksamdan kalma bulaşıkları yıkadım çocukların kahvaltısı hazırladım.....onu babasına verdim yedirdi..o arada kahvaltı hazırladım eşime patates kızarttım..sofrayı kurdum alişle ömerle cebelleşerek yemek yedik...sonra sofraı kaldırdım...kahvaltlıkları yerleştir biberonları sıcak suya bastırdım ..
bulaşıkları yıkadım önce ykanmışları kaldırdım tabi.....hijjenik kaynananın ocağını temizledim tezgahn duvarını sildim....çok temiz çaydanlığı domestos ve cifle saatlerce cifledim....sonra çocukları uyuttum...
ıspanak ayıkla temizle yıka pişir....çocuklar uyandı onları besle ..dışarı çıktık çocukların peşinden koştur eve gel çocukları yıka giydir meyve yedirdim....çamaşır astım çamaşır attım....alişi babası uyutmuş ömüşüde babannesi uyuttu tam yerine attım uyandı meğer beline kadar kaka yapmış...altını alrken iyice uykusu açıldı..şimdi onu salıyorum...makarnada atmıştım ocağa kaynanaya didim sen yağla ...eşimde buraya geldiğimizden beridir...hiiç bişeye el sürmüyoo onda dedim salata yap....
çok güzel cnm eline emeğine sağlık....
canamo yaptğım sepet çok prof bişi değil ama olsun :))
kirpim 30 tl iyidir cnm ..............
seyredebiliyorsun hala bu diziyi aman insanın içini karartmakytan başka işey değil artık b..... çıktı fragmanı bile beni bayıltıyor zuhal vala...canacımmm istediğin kadar alınıyomuymuş yaaanii? benim üyeliğim yok da kociş de daha gelmedi, onun hesaptan girip mail atacaktım, sen hızlı davranmışsınn. bu arada sepetin de çok güsel olmuşşş.
aman umarım hava 15 ekimden önce kaloriferlik derecede soğumaz, çünkü bizim merkezi, 15 ekimden önce yakmayabiliyorlar donarızz walla.
yaprak dökümünü izlemeye çalışıyorum ama kalbim daraldı yauwww.
ben de bebek odasını zaten mavi bulutlu kağıt filan döşettim, şöyle kızsal bişilerle süslesem de kız bebiş olduğu anlaşılsa diyorum, afilli pembe bir sepetle, pembe kapı süsü aliim de oda pembeleşsin azıcıkk.
benimkilerde böyleydi 4 aya kadar ne geleni ne gidilen yeri anca ağlıyorlardı..Selam kızlar.......
Bugün gezmedeydik,gittiğimiz yerde çok huzursuzlandı yağız,ne uyku ne huzur.Bu çocuk niye sevmiyor kalabalığı,aynı babası:))
Bende yaprak sarmasının içini hazırladım,inşallah güzel yapabilmişimdir.Yarın halam ve yengemler gelecek sarmayı yapacağız,şekerlerimizide hazırladık,birde evimi tam temizleyebilsem herşey hazır olacak.
DORUKCUM bana şu içtiğin karışımı yazsana tatlım.Bende yapayım belki bendede işe yarar,
günaydınnn,
aşşağıda dün aranan kevser ve doruku gördümm. ses verin kızlar merak ediliyorsunuz.
kolaylıklar diliyorum Medineciimm
selamm bende bi günaydın diyeyeim dedimmm
bugün kızım yataktan düştü çok canım sıkıldı uyuyor şimdi 1 saat oldu huzursuzlanmaya başladım biraz daha uyanmazsa uyandıracağım
oğlumunda dilinde beyaz beyaz benekler çıkmış sıcak bişide içirmeidm ama anlamadım vallaha
dr aradım karbonatlı su ile sil dedi
bu arada diyet yapıp kilo alan tek insna da benim sanırım 1 haftada 750 gram almışım zuhahaha
dirimin dediği gibi adet olamadım ya onun şişliği
yada tartı faarklı neysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?