Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

dorukcummmmben buraya geldiimde 6 haftalık gebeydim dahaa, bak tam 31 hafta geçmişş. Allah'a binlerce şükür bugünleri gördükk, inşallah mutlu sona da ereriz sağlıkla. iyiki sizler de vardınız, bu süreci, ev hayatımı çoook renklendirdinizz :)

nerocumm sorma ben de daralıyorumm yapak dökümüne amma kendimi de alamıyorum işte.

ben bugün türkan dizisini bekliyorum heyecanlaaa.

tünaydın cnm....cnm düşe kalka büyüyecekler kelimesini kullanacağım şimdi ali koca kanepeden uctu.....şişmiş kafası hayır olsun bu ara dudağını patlatyor bişiler yapıyor sürekli..çok hareketli olmasından sanrım

devrime gelince düşünce hemen mi uyuttun???
eğer öle ise hemen uyandır cnm.....düştükten sonra 1 saat uyutmayacaksın..kusma ,uyku hali gözlerin baygın bakması sonucunda doktora gideceksin kuzum........

kilo işi dediğim gibidr cnm yaa saçmala.....

evet evet 1 sat sonta uyuttum
uyandı kuzum kendiliğinden
çamaşır asamam gerekiyo balkona çıkamıyom pöff çamaşırda o kadar çokki sığmıyoı 4 ipim var balkonda ama sığmaz kaynanaya asarım artık

ev için biri aradı birisi eşim şimdi gidiyor evi göstermeye

tüh adam yeni geldi şimdi tekrarmı gidecek

tmm o zaman canancığım bişi yoktur devrimin

evet yeni geldik ama ne yapalım bu iş böyle olacak allahtan o evdede fırladı yoksa kaynana baş edemiyor benimkilerle
inş.olumlu çıkarada sonuc ...herkes mutlu olur

oy kuzuma çok geşmiş olsun.....allahım koruyor meleklerini....

:))) annemde öyle hipnoz olmuş gibi seyrediyor valla...

ev için biri aradı birisi eşim şimdi gidiyor evi göstermeye

hadi hayırlısı olsun cnm inşallah istediğiniz fiyata satarsınız şu evide gelirsiniz bizim tarafa

ülen nişan için evde bluz aradım kendime bulamadım hoşya uzun zamandır rutin kıyafet dışında bişey almadım....aytuncda kızdı taaa eski şeyleri giymeye çalışıyorsun die
yeni al didim alırız dedi

nohutum acı olmuş beeeeeeeeeeee
ama ömer 1 kepçeden fazlasın yedi ali yemedi ya acı olduğundan yada sevmedi

off ya yemesi gerek...bu sene kuru fasulye nohut yenecek ıspanak yenecek.....

ama alişi çok huysuz ya 4 diş onu çekilmez yaptıııııııııııı

sağol nerocuğum alacağım ....artık mecbur fazla masraf yapmak istemiyorum ama bayramada giyerim artık aldığmıı

hayırdır dırımcıım kimin nişanıı?

kaynımın nişanı canım...son numara hala bekardı kırgız bir kızla konuşuyordu 3 senedir...şimdi yüzük takacağız dedi....kızın kimsesi yok burada yüzükler kızkulesinde takılacakmış..abiye kıyafetim vardı ama şimdi onu giyersem saçımı daha ağır bişey yaptırmam gerek.....taksi ile gitmemiz gerek....bende şık bi bluz ve pantolon giyeceğim..saçımada fön çektireceğim..şuan sıkma devrindeyiz çünki..

kızlar merhaba herkese..geçmiş sayfaları şööyle bi okumaya çalıştım..Dorukcum hoşgeldin canım,yoktun uuzn zamandır sanki.Canancım geçmiş olsun kuzucuna..Dırımcım nişanınızı hayırlı olsun,Allah mesut etsin..Artvinli,Kirpi,Nero,Medineopuyorumnanaktan

bizde bugün ve yarın temzilik var..cumartesi mevlid var ya,kadın tuutm iki gün temizleyecek evi:)..ancak temizleniyor napalım..mevlid hazırlıklarımız tamamlandı nerdeyse..yemeklerimizde hazır..İnşallah güzel olur..

firidostan başka kimseler yok kirpoşşş uyuyor sanırım

bende kocamı bekliyorum...adamla karsı gelmiş bakmış beğenmişler
eşim bu diğerlerine göre daha ılımlıydı dedi ...ama pazarlık demişler...

eşim yok demiş son fiyat demiş dediğin fiyat olsaydı 5 aydır beklemezdık demiş...

tamam demişler bir düşünelim....bizde kredi çekeceğiz demişller eşimde tamam demiş...çıkmış yolda hatta gelidim gelecek durumdadır...

bende bu ara hiç diyet yapmıyorum...yemek yemek istiyorum bol bol kalabalıktanmıdır nedir
yaaa ipin ucu iyice kaçmadan hemen sıkmam gerek....

eşim gelsin parka gideyim sonrada markete .....

canınmı istedi kızzz..

hayırlı olsun şekerim nişanınız...

bende geçmişi okurken hep muhabbeti kaçırıyorum sempatiksalakcinni

güzel olur cnm takılma sen rahat ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…