selamm bende bi günaydın diyeyeim dedimmm
bugün kızım yataktan düştü çok canım sıkıldı uyuyor şimdi 1 saat oldu huzursuzlanmaya başladım biraz daha uyanmazsa uyandıracağım
oğlumunda dilinde beyaz beyaz benekler çıkmış sıcak bişide içirmeidm ama anlamadım vallaha
dr aradım karbonatlı su ile sil dedi
bu arada diyet yapıp kilo alan tek insna da benim sanırım 1 haftada 750 gram almışım zuhahaha
dirimin dediği gibi adet olamadım ya onun şişliği
yada tartı faarklı neysem
evet evet 1 sat sonta uyuttumtünaydın cnm....cnm düşe kalka büyüyecekler kelimesini kullanacağım şimdi ali koca kanepeden uctu.....şişmiş kafası hayır olsun bu ara dudağını patlatyor bişiler yapıyor sürekli..çok hareketli olmasından sanrım
devrime gelince düşünce hemen mi uyuttun???
eğer öle ise hemen uyandır cnm.....düştükten sonra 1 saat uyutmayacaksın..kusma ,uyku hali gözlerin baygın bakması sonucunda doktora gideceksin kuzum........
kilo işi dediğim gibidr cnm yaa saçmala.....
ev için biri aradı birisi eşim şimdi gidiyor evi göstermeye
selamm bende bi günaydın diyeyeim dedimmm
bugün kızım yataktan düştü çok canım sıkıldı uyuyor şimdi 1 saat oldu huzursuzlanmaya başladım biraz daha uyanmazsa uyandıracağım
oğlumunda dilinde beyaz beyaz benekler çıkmış sıcak bişide içirmeidm ama anlamadım vallaha
dr aradım karbonatlı su ile sil dedi
bu arada diyet yapıp kilo alan tek insna da benim sanırım 1 haftada 750 gram almışım zuhahaha
dirimin dediği gibi adet olamadım ya onun şişliği
yada tartı faarklı neysem
:))) annemde öyle hipnoz olmuş gibi seyrediyor valla...dorukcummmmben buraya geldiimde 6 haftalık gebeydim dahaa, bak tam 31 hafta geçmişş. Allah'a binlerce şükür bugünleri gördükk, inşallah mutlu sona da ereriz sağlıkla. iyiki sizler de vardınız, bu süreci, ev hayatımı çoook renklendirdinizz :)
nerocumm sorma ben de daralıyorumm yapak dökümüne amma kendimi de alamıyorum işte.
ben bugün türkan dizisini bekliyorum heyecanlaaa.
ev için biri aradı birisi eşim şimdi gidiyor evi göstermeye
ülen nişan için evde bluz aradım kendime bulamadım hoşya uzun zamandır rutin kıyafet dışında bişey almadım....aytuncda kızdı taaa eski şeyleri giymeye çalışıyorsun die
yeni al didim alırız dedi
zuhal çalışıyormusun kız sen yine sesin çıkmıyor
sağol nerocuğum alacağım ....artık mecbur fazla masraf yapmak istemiyorum ama bayramada giyerim artık aldığmıı
hayırdır dırımcıım kimin nişanıı?
canım an itibarıyla yemek yiyorumm ama evet çalışıyorum. Serbest çalıştıım içinn fazla kesinti olmasın dedim işlerde. Birde oturduum yerden çalışıyorum nasılsa
nohut sevilmezmi beaa, bi de turşu olsa offf
kaynımın nişanı canım...son numara hala bekardı kırgız bir kızla konuşuyordu 3 senedir...şimdi yüzük takacağız dedi....kızın kimsesi yok burada yüzükler kızkulesinde takılacakmış..abiye kıyafetim vardı ama şimdi onu giyersem saçımı daha ağır bişey yaptırmam gerek.....taksi ile gitmemiz gerek....bende şık bi bluz ve pantolon giyeceğim..saçımada fön çektireceğim..şuan sıkma devrindeyiz çünki..
bende geçmişi okurken hep muhabbeti kaçırıyorum sempatiksalakcinnikızlar merhaba herkese..geçmiş sayfaları şööyle bi okumaya çalıştım..Dorukcum hoşgeldin canım,yoktun uuzn zamandır sanki.Canancım geçmiş olsun kuzucuna..Dırımcım nişanınızı hayırlı olsun,Allah mesut etsin..Artvinli,Kirpi,Nero,Medineopuyorumnanaktan
bizde bugün ve yarın temzilik var..cumartesi mevlid var ya,kadın tuutm iki gün temizleyecek evi:)..ancak temizleniyor napalım..mevlid hazırlıklarımız tamamlandı nerdeyse..yemeklerimizde hazır..İnşallah güzel olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?