tatlıanne hoş geldin canım. daha sık takıl bize canım.. kilo verme durumun ne canım ben durudum valla. hatta nidense göbiş yaptımmerhaba arkadaşlar ben hep yazılarınızı okuyorum bu bölüm çok hoşuma gidiyor.iyiki açılmış bu sayfa açanın ellerine sağlık..hepimiz çocuklarımızı sağlıkla büyütelim..benimjkilerde 1 yaşında
eline sağlık canım çok güzel olmuş..
canamo yaptğım sepet çok prof bişi değil ama olsun :))
kirpim 30 tl iyidir cnm ..............
canım genelde ben üşüttüğüm zaman yada yumurtam çatlamadığında böyle olurdu. cep yine kist falan mı olduevettt geldimmm ağrılarım devam ediyor....
canan gecikme olmadı canım zamanında geldi...ama neden böyle bilmiyorum
karnım davul haldeyim sancılar var.........
cnm sepetini beğendiğine sevindim....
kevser neredesin cnm ??? okuyorsun ama yoksun bi sorun yoktur umarım
sormadım seni hiç ama yoğun olduğun için yazamıyorsun demiştim...
şiiiiiiiiiiittttttttttt neredesin
artvinlide gelmedi heçççççç.............dorukta yokk
selamm bende bi günaydın diyeyeim dedimmm
bugün kızım yataktan düştü çok canım sıkıldı uyuyor şimdi 1 saat oldu huzursuzlanmaya başladım biraz daha uyanmazsa uyandıracağım
oğlumunda dilinde beyaz beyaz benekler çıkmış sıcak bişide içirmeidm ama anlamadım vallaha
dr aradım karbonatlı su ile sil dedi
bu arada diyet yapıp kilo alan tek insna da benim sanırım 1 haftada 750 gram almışım zuhahaha
dirimin dediği gibi adet olamadım ya onun şişliği
yada tartı faarklı neysem
ohh şükür canım..evet evet 1 sat sonta uyuttum
uyandı kuzum kendiliğinden
çamaşır asamam gerekiyo balkona çıkamıyom pöff çamaşırda o kadar çokki sığmıyoı 4 ipim var balkonda ama sığmaz kaynanaya asarım artık
tüh adam yeni geldi şimdi tekrarmı gidecek
firdoscumm eminim ki çook güsel geçecektir, senin de artvinlinin de mevlüdü. havalar da güzel gidiyor gibi (en azından burda yani)
evet dırımcımm uyumuşum, öyle de sersem uyuyorum kii, kalktığımda sabah mı akşam mıı onu bile anlamadım. ama iyi geldi. Allah hayırlı etsin nişanınızı, kırgız elti geliyor haa.
nerocumm bugünlerde iştahım açık nedense, karnmım indi aşağı sanırımmm. canım bugün de cevizli tahinli çörek istiyor mesela, ama sıcak sıcak. nasılsa benden başka hamile yok diye rahat rahat yazıyorumm :)
canancım sen nerelerdesinn?
firdoscumm eminim ki çook güsel geçecektir, senin de artvinlinin de mevlüdü. havalar da güzel gidiyor gibi (en azından burda yani)
evet dırımcımm uyumuşum, öyle de sersem uyuyorum kii, kalktığımda sabah mı akşam mıı onu bile anlamadım. ama iyi geldi. Allah hayırlı etsin nişanınızı, kırgız elti geliyor haa.
nerocumm bugünlerde iştahım açık nedense, karnmım indi aşağı sanırımmm. canım bugün de cevizli tahinli çörek istiyor mesela, ama sıcak sıcak. nasılsa benden başka hamile yok diye rahat rahat yazıyorumm :)
canancım sen nerelerdesinn?
zuhal şekerim evet ya bakıyorum çizelgenede 37 hafta inmiştir tabi göbüşün aşağılara,,,ara kocanı getirsin sana heen tahinli çörek urda olsaydın ben sana yollardım kız burda çok güzel yapan bir fırın var ama anacığm ankara yane...
hemen aklımdayken yazayım
zınco fısh canım bizim ilaç
yine hemen aklımdayken kız fırdos bugündenmi hazırladınız yemekleir anlamadım
kızlar çok sağolun vallaha ilk düşüşümüzbuuu işallah bi daha olmaz ama iyi şükürr
burdayımkız kirpi girip çıkıyom biz sen gibi hamişmiyiz anam 2 velede birde kocaya bakıyoz yed,ir içir kaldır giydir yıka as topla temizle
offf offff
görümcek geliyomuşuz kızlar görümcem yaniii
akşama geç gelirim bayyyy
salak eczacı zinko fish diye bir vitamin yok demiş. zinko megadır o diyip onu vermi,ş. bende senden ve kevserden duyduğum için özellikle onu istemiştim.. niyse bundan sonra onu kullanırım. bu arada eşimin aldığı 29 tl sizinki kaç tl acepohaoldumsmilehemen aklımdayken yazayım
zınco fısh canım bizim ilaç
yine hemen aklımdayken kız fırdos bugündenmi hazırladınız yemekleir anlamadım
kızlar çok sağolun vallaha ilk düşüşümüzbuuu işallah bi daha olmaz ama iyi şükürr
burdayımkız kirpi girip çıkıyom biz sen gibi hamişmiyiz anam 2 velede birde kocaya bakıyoz yed,ir içir kaldır giydir yıka as topla temizle
offf offff
görümcek geliyomuşuz kızlar görümcem yaniii
akşama geç gelirim bayyyy
ay o çiş moları hatırlamak dahi istemiyom son zmanlarda yatağımı wc ye seresi geliyor adamınsempatiksalakcinnidooru haklısın canım, ben akşama kadar çiş molaları ve yemekler dışında oturuyorum rahat rahat tabii, dediin gibi iki bebeyle mücadeleyle bir olur mu beaa, walla yine iyi fırsat buluyorsunuz herrşeye. görümcek te güselmiş heee sempatiksalakcinni
salak eczacı zinko fish diye bir vitamin yok demiş. zinko megadır o diyip onu vermi,ş. bende senden ve kevserden duyduğum için özellikle onu istemiştim.. niyse bundan sonra onu kullanırım. bu arada eşimin aldığı 29 tl sizinki kaç tl acepohaoldumsmile
görümcek hahahy bende örümcek dyom:))
ay o çiş moları hatırlamak dahi istemiyom son zmanlarda yatağımı wc ye seresi geliyor adamınsempatiksalakcinni
selamm bende bi günaydın diyeyeim dedimmm
bugün kızım yataktan düştü çok canım sıkıldı uyuyor şimdi 1 saat oldu huzursuzlanmaya başladım biraz daha uyanmazsa uyandıracağım
oğlumunda dilinde beyaz beyaz benekler çıkmış sıcak bişide içirmeidm ama anlamadım vallaha
dr aradım karbonatlı su ile sil dedi
bu arada diyet yapıp kilo alan tek insna da benim sanırım 1 haftada 750 gram almışım zuhahaha
dirimin dediği gibi adet olamadım ya onun şişliği
yada tartı faarklı neysem
bizde bugün ve yarın temzilik var..cumartesi mevlid var ya,kadın tuutm iki gün temizleyecek evi:)..ancak temizleniyor napalım..mevlid hazırlıklarımız tamamlandı nerdeyse..yemeklerimizde hazır..İnşallah güzel olur..
firidostan başka kimseler yok kirpoşşş uyuyor sanırım
bende kocamı bekliyorum...adamla karsı gelmiş bakmış beğenmişler
eşim bu diğerlerine göre daha ılımlıydı dedi ...ama pazarlık demişler...
eşim yok demiş son fiyat demiş dediğin fiyat olsaydı 5 aydır beklemezdık demiş...
tamam demişler bir düşünelim....bizde kredi çekeceğiz demişller eşimde tamam demiş...çıkmış yolda hatta gelidim gelecek durumdadır...
bende bu ara hiç diyet yapmıyorum...yemek yemek istiyorum bol bol kalabalıktanmıdır nedir
yaaa ipin ucu iyice kaçmadan hemen sıkmam gerek....
eşim gelsin parka gideyim sonrada markete .....
hastaneden yeni geldim haberler iyi
bebeğim 1cc beslenmeye başlamış,antibiyotik alıyormuş,küvez içinde serbest oksijen alıyormuş,toparlanmış görünüyordu(tabi heryeri delik deşik ama neyse)doktorlar iyiye gidiyor hafta sonuna göre düzelme var dediler ve asıl bombayı patlattılar sebepsiz fenalaşmasının sebebi hastane virüsü kapmasıymış kan tahlili yapmışlar üreme varmış tam biberona başlamıştı emzik almıştık taburcu beklerken başına neler geldi kuzumun neyse inşallah bunuda atlatacak
geçmişe biraz baktım şükür herkesler iyi çok öpüyorum Allah yavrularımızı bize sağlıkla bağışlasın
dırımcığım sağol canım izmir tepecik eğitim araştırmada yatıyor ventülatör orada var diye doğumdan sonra ambulansla oraya götürmüşler öylece kaldı
kadro güzel güveniyorum ben doktorlara dürüstler söylüyorlar ama aklım almıyor birtürlü
hemşire hatası diye tahmin ediyoruz hayırlısı toparlanıyor Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?