Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

firdoscumm eminim ki çook güsel geçecektir, senin de artvinlinin de mevlüdü. havalar da güzel gidiyor gibi (en azından burda yani)

evet dırımcımm uyumuşum, öyle de sersem uyuyorum kii, kalktığımda sabah mı akşam mıı onu bile anlamadım. ama iyi geldi. Allah hayırlı etsin nişanınızı, kırgız elti geliyor haa.

nerocumm bugünlerde iştahım açık nedense, karnmım indi aşağı sanırımmm. canım bugün de cevizli tahinli çörek istiyor mesela, ama sıcak sıcak. nasılsa benden başka hamile yok diye rahat rahat yazıyorumm :)

canancım sen nerelerdesinn?

tatlıanne hoş geldin canım. daha sık takıl bize canım.. kilo verme durumun ne canım ben durudum valla. hatta nidense göbiş yaptım(

canamo yaptğım sepet çok prof bişi değil ama olsun :))

kirpim 30 tl iyidir cnm ..............
eline sağlık canım çok güzel olmuş..

canım genelde ben üşüttüğüm zaman yada yumurtam çatlamadığında böyle olurdu. cep yine kist falan mı oldu(

canım çok geçmiş olsun. ay bu düşmeler insanın aklını başındna alıyor. önceleri yataktan koltuktan şimdide ayakta durma çabaları var küt küt arka üstü düşüyorlar. annemin evi iyi her yer halı eski usul:))
ama benim evde parke dha fazla açık alan küt küt vuruyorlar. uff dirimin dediği gibi düşe kalka büyüyecekler kazasız belasız inşallah.. dilindeki pamukçuk olabilirmiki..

ohh şükür canım..

oyy tadını çıkar bugünlerin valla. doğumdna sonra can ının istediğini yemeye yapmaya fırsat bulamıyor insan.

herkese selamm.. ay bende yarın diete başlıyorum tekrar..:)) kızların doğum gününe kadar azcuk versem bari ya yıllarca görecem o ilk doğum günü foolarınıohaoldumsmile
bugünlerde cerene bişeyler oluyor yaw gecelri 15 dk da bir uyanıyor. salla beni salla diyor ay bel ayak kopuyor bende. o en sonunda sabaha karşı pes ediyor bu sefer yaren başlıyor. oyyy artık uymak rüya görmek istiyorum yaaasempatiksalakcinni

kevser ciddi anlamda meraktyım canım. geçenlerde aramıştım geri de dönmedin. iyi olduğunu biliyorum face de fotolarını takip ediyorum. ama bize falan mı darıldın diye düşünmeye başladım..

canannn kullandığın vitaminin adı neydi. zinko mega diye birşey almış eşim. seninki,de bundan mı?

zuhal şekerim evet ya bakıyorum çizelgenede 37 hafta inmiştir tabi göbüşün aşağılara,,,ara kocanı getirsin sana heen tahinli çörek urda olsaydın ben sana yollardım kız burda çok güzel yapan bir fırın var ama anacığm ankara yane...

hemen aklımdayken yazayım
zınco fısh canım bizim ilaç

yine hemen aklımdayken kız fırdos bugündenmi hazırladınız yemekleir anlamadım

kızlar çok sağolun vallaha ilk düşüşümüzbuuu işallah bi daha olmaz ama iyi şükürr

burdayımkız kirpi girip çıkıyom biz sen gibi hamişmiyiz anam 2 velede birde kocaya bakıyoz yed,ir içir kaldır giydir yıka as topla temizle
offf offff
görümcek geliyomuşuz kızlar görümcem yaniii
akşama geç gelirim bayyyy

nerocumm saol demen yeter, diyim kocama bulur belkimmm,

dooru haklısın canım, ben akşama kadar çiş molaları ve yemekler dışında oturuyorum rahat rahat tabii, dediin gibi iki bebeyle mücadeleyle bir olur mu beaa, walla yine iyi fırsat buluyorsunuz herrşeye. görümcek te güselmiş heee sempatiksalakcinni

salak eczacı zinko fish diye bir vitamin yok demiş. zinko megadır o diyip onu vermi,ş. bende senden ve kevserden duyduğum için özellikle onu istemiştim.. niyse bundan sonra onu kullanırım. bu arada eşimin aldığı 29 tl sizinki kaç tl acepohaoldumsmile
görümcek hahahy bende örümcek dyom:))

ay o çiş moları hatırlamak dahi istemiyom son zmanlarda yatağımı wc ye seresi geliyor adamınsempatiksalakcinni

azıcık da geciksennn resmen patlayacak gibi oluyorrr.

hastaneden yeni geldim haberler iyi
bebeğim 1cc beslenmeye başlamış,antibiyotik alıyormuş,küvez içinde serbest oksijen alıyormuş,toparlanmış görünüyordu(tabi heryeri delik deşik ama neyse)doktorlar iyiye gidiyor hafta sonuna göre düzelme var dediler ve asıl bombayı patlattılar sebepsiz fenalaşmasının sebebi hastane virüsü kapmasıymış kan tahlili yapmışlar üreme varmış tam biberona başlamıştı emzik almıştık taburcu beklerken başına neler geldi kuzumun neyse inşallah bunuda atlatacak
geçmişe biraz baktım şükür herkesler iyi çok öpüyorum Allah yavrularımızı bize sağlıkla bağışlasın

Ah yavrum ya melekleri korur ou bişi olmaz inş..
Benimde kızım iki kere düştü ALLAH acok şükür bişi olmadı ama cok temkinliyim kesinlikle yere koyyorum...

merhaba kızlarr wavy hoşgeldin cnm..sabah gördüm kevseri ama yazmadı acaba birilerimi var yaaa
dk. bitik arayamıyorum da serpill ısararla ara cnm öğrende bizede bildir....

canım valla bende doğumgününde kiloluydum 4 kilo vermiştim ama 4 kilo bişey ifade etmior o kadar et yığınında....aile resmi çekildiğimizde tombiş çıkmışım....olsun ona baktıkca vayyy nasıl zayıfladım derim...
sende çok takılma derim......

canom görümcende amma geliyor beeeee...................

bizde ben markede gidecektim ama canım acayip burger istedi ....eşimde gel götüreyim dedi...
burada bir cadde var cafeler marketlet pastahaneler var.....gittik patatesimi kociş yedi...burgeri ben yedim...sonra oturduk dondurma yedik markete uğradık geldik çocuklar sitede saldık koşturdular....

eve çıktm kaynanam dua ya gitmişti gelmiş hemen pilav attıım ocağa.....şimdi sizlere bakıyorum
kalkacağım salata yapacam....sofra kuracağım.....

yarında buluz bakmaya gideceğim.........

serpilciğim her adette şişiyorum gerçi bende hazımsızlık var cnm ben a gezersem karnım şişmiyor...

birice çok sevindim cnm inş..kuzun toplanır gelir....hastanelere uyuz oluyorum nasıl mikrop kapmış
hemde kapmaması geren bir bebek o...üstelik bide söylüyolarmı cnm???

bu arada nerede yatyor kuzu

nerooo kız biz oraya taşınınca gelmezsen evime sorarım sana kaç kere geldim sana şimdilik sesim çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrr

ALLAH kabul eder inş..
Ne kadar güzel ya beniim evsizlikten dogru dürüst bişi olmadı ama yaş günlerinde güzel bişi düşünüyorum inş..

Hayırlısı olsun canım ne kadar zor bu işler cok iyi biliyorum
Yeme ya ne kadar zamandır diyettesın ya bende vermek istiyorum bizimkiler artık beni emmiyo sagmaylada gelmiyo artık cekildi gitti sütüm ne kadarda güzeldi yaa hayırlısı artık biberona alışınca artık emmediler bende artık abslıcam diyete

Canım ALLAH yar ve yardımcınız olsun bebegin toparlanacak nasipse hersey yoluna girecek canım hersey düzeleçek inş..

dırımcığım sağol canım izmir tepecik eğitim araştırmada yatıyor ventülatör orada var diye doğumdan sonra ambulansla oraya götürmüşler öylece kaldı
kadro güzel güveniyorum ben doktorlara dürüstler söylüyorlar ama aklım almıyor birtürlü
hemşire hatası diye tahmin ediyoruz hayırlısı toparlanıyor Allahın izniyle

anladm cnm hayırlısı ile iyi olsun biran önceeeeeeee...hemşirelerde dikkat etsin yaaaa can buuu cannn

oyyy yimek yedik allahım yaaaa çok yiyorum burada kalabalıkta çok yeniyor kocam işe başlasın hemen ...sıkcağım kendimi yoksa başım ağrır

fatmagülü izliyomm

b irce canım çok geçmiş olsun. hastane viüsü diyince tüylerim diken diken oluyor en korktuğum şey. allah yavrunu korumuş. benimkilerde 1 cc ile başlamıştı ve beslenmeye başladıktan 2 gün sonra çıkarmışlardı. iniallah yavruna kavuşman yakın canım benim..

dirim yarın tekrar ararım kevseri bugün geç oldu..

ay yaren bu sıralar maşallahı var beni öldürüyor gülmekten. papağan gibi ne söylesek tekrarlamaya çalışıyor. benim iştahsız kızım bugün baktı annesi ona mama vermicek ay napıyım yapıp yapıp döküyoz bende 5 saati tamamlıyorum. yavrumda acıkmış sanırım yapıştı bna anne mamm dedi. oyyy ve verdim yedi:)) kuzuma maşallah teyzeleriii.. ayy işte böyle şeyler anne olmanın tadını yaaşatıyor uykusuzluk falan uçup gidiyor..

fatmagül mü var bu akşam. ay nasılsa gece tekrarını verirler hızını alamaz yarında gündüz verirler:) izleriz bir ara. bizde yemek yicez şimdi. annemde sağolsun döktürüyor sürekli. bende fazla kaçırıyorum:S yarın başlıcam bakalım nasıl başlıcam diete uff bir sürü güzel mamanın içinde(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…