dırımcım çok güzel olmuş bu sepet,ellerine sağlık..bende öyle el becerileri yok maalesef...
bu hava bana çocukluğumu hatırlattı...........annem bizi yıkardı sobamız yanardı....saçlarımı tarardı...
sobanın arkasına oturdu...beyaz çorap giydirirdi...ne güzel günlerdi..internet cep tlf yoktu
ilk özel kanal stardı..susam sokağı izlerdik..peluş battaniyeyi iki kat atardı annem ve kaldırmazdı beni soba yanana kadar...
çokkkk özledim o günleri...
istanbul okkadar serinledimi yauww? Ben hala cam açık askılı elbisyle oturuyorum. Offf soba sıcağının da tadı başkadır ama, ilikleri ısınır insanın, heyyy gidi günler.
soba yanacak kadar değil ama bayağaaa soğdu cnm
çocuklara uzun kollu t-shırt giydiridim yağmurluklarını giydirdim...
Içlerinde bir kısa kollu atlet birde yarım kollu badi oluyor
sana iyi bi haber canım adama mesaj attım 30 tane alabilirmiyim diye alabilirsiniz dedi sanırım 50 zorunluluğu yok o yüzden bisikletliden istesiğin kadar alabilirsin bana o pahalı geldi çünkü 30 tane yaptırsAM 60 KLİRA vericem diğeri 1.20 onu alırsam 36 lira vericem epey farkediyorwavycimm bu hasır bisikletin aynısını istanbul kaynakl birkaç sitede 6-7 liraya gördüm ben, caramel istanbul ve masal bebekte, o yüzden 2 lira çok gelmedi bana, diğerlerinden farklı bu çünkü, şimdiye kadar gördüklerim arasında daha özgün bi model.
canancım senin için çok problem olmayacaksa ben bisikleti tercih ederim ama, ha bir de şöyle bir alternatif var, ikisi de aynı satıcının malı, biraz birinden biraz birinden olur belkim, ben bi mail atıp sorayım.
o kadınla bizde kavga ettik canım hatta şikayette ettik ama beim cinleirmi tepeme çıkardı dışarda 2 bebekle onun telefonunun bitmeisni bekliyoz hatun içerde 45 dk telefonla konuştu yapacağı iş iki dakkalık işgüzar insanlara sinir oluyommmselam millet.....bu sabah medikal park gttik kızların kulaklarında kir vardı ve 2 aydır işitme testi yapılamadı 1 haftadırda gliserin kullandık açılsın diye açılmadı...allahım ya ne uyuz işlemler hastaneyi birbirine kattık ne ciddiyetsizlik kadın 2 dk bakıcak kulaklarına olur yada olmaz diyecek mıymıy sinir etti bizi 9.40 kulak randevusu var saat 10 geçti daha bir test yaptıramadık sabah sabah sinir olduk...
güle güle kullanın firdoscğm...
çok şekerler bayıldım....
bizde değiştirdik cnm yeni doblodan aldık çok rahat yüksek 2 çocukla küçük araba olmuyor tavsiye edriz yani şekerim....
iyiyiz şekerim tatlım sen nasılsın demek bu hafta mevlüdünüz resimleri bekliypozmerhaba kızlar..Topluca alıntı yapmayı beceremediğim için aklımda kalanlarıy azayım bari..şekerlerimizi beğenmişsiniz,çok sevindim:)..
artvinli bizimde bu cumartesi İnşallah:)..
wavy canım sizin şekerlerde çok güzel.pembiş pembiş bayıldım ya..
kirpi,dırım,nero,doruk,canancımmm nasılsınız kızlar?
ayyy benim bi tanecik bi arkadaşım var bana tam 12 çift kikotlu çorap verdii kışın güzelce ısınacağızzzbayanssulusmilebayanssulusmilezemuszemuszemuszemusNEROcuğum cnm ya görmedim yazdığını ...,iiyiiyiz cnm ne olsun parktan geldik son demlerini yaşıyoruz...kudurudular kudurdular ..........şimdi babası ile duştalar...çıkarmak bi sorun şimdi bekliyorum
artk kilotlu çorap vaktimiz geldi giydiriyorum....havalar iiyice soğacakmış...eve gidip montları almak gerek....
kızlar konuşmalarda atladıklarım var bazı konuları es geçiyorum
kafam bu ara çok dağnk kusuruma bakmayın....
aa siyah niye geliyo acaba geçmi kaldın adete allah allahhayyy adet oldum çok fena kasıklarım ağryoo
bide bu ay siyah kan gelioyor yaaa ne iş anlamadım....nero kızzzzzzzzz sen gelinmi şimdi diş buğdayınaaa
madem okuyan niye gelmiyon tatlı annem benimm dimek 1 yaşında ohh maşallahhh anlatsana bize adları ne cinsiyetleir ne ne yaparsın ne yedirsi ne içirisinn sık sık yaz muhabbete dahil olmerhaba arkadaşlar ben hep yazılarınızı okuyorum bu bölüm çok hoşuma gidiyor.iyiki açılmış bu sayfa açanın ellerine sağlık..hepimiz çocuklarımızı sağlıkla büyütelim..benimjkilerde 1 yaşında
OHHHH Kirpimmm süperrrr uyu cnm evet hava baya basık
benimde karnım ağryo....ama yemek hazırlıyorum yoruldumaya ama bugün ...sabah kalktım aksamdan kalma bulaşıkları yıkadım çocukların kahvaltısı hazırladım.....onu babasına verdim yedirdi..o arada kahvaltı hazırladım eşime patates kızarttım..sofrayı kurdum alişle ömerle cebelleşerek yemek yedik...sonra sofraı kaldırdım...kahvaltlıkları yerleştir biberonları sıcak suya bastırdım ..
bulaşıkları yıkadım önce ykanmışları kaldırdım tabi.....hijjenik kaynananın ocağını temizledim tezgahn duvarını sildim....çok temiz çaydanlığı domestos ve cifle saatlerce cifledim....sonra çocukları uyuttum...
ıspanak ayıkla temizle yıka pişir....çocuklar uyandı onları besle ..dışarı çıktık çocukların peşinden koştur eve gel çocukları yıka giydir meyve yedirdim....çamaşır astım çamaşır attım....alişi babası uyutmuş ömüşüde babannesi uyuttu tam yerine attım uyandı meğer beline kadar kaka yapmış...altını alrken iyice uykusu açıldı..şimdi onu salıyorum...makarnada atmıştım ocağa kaynanaya didim sen yağla ...eşimde buraya geldiğimizden beridir...hiiç bişeye el sürmüyoo onda dedim salata yap....
ayy bak bende hatırladım şimdiiiiiibu hava bana çocukluğumu hatırlattı...........annem bizi yıkardı sobamız yanardı....saçlarımı tarardı...
sobanın arkasına oturdu...beyaz çorap giydirirdi...ne güzel günlerdi..internet cep tlf yoktu
ilk özel kanal stardı..susam sokağı izlerdik..peluş battaniyeyi iki kat atardı annem ve kaldırmazdı beni soba yanana kadar...
cnm benim bende var çocukların mevlüt sepetinide ben yaptım
aslında vaktim olsa çocuklar olmasa daha şık ve güzelini yapardım
nede olsa ben bir tasarımcıyım:)
istanbul okkadar serinledimi yauww? ben hala cam açık askılı elbisyle oturuyorum. offf soba sıcağının da tadı başkadır ama, ilikleri ısınır insanın, heyyy gidi günler.
neysem azcuk yatacam kirpoşummm
belim kasklarım ağrıyoooooooooooooooooo
son 3 alıntıya cevap yazamamışım
yazayım
kız dirim hakket tasarımcısın ya becerikli arkadaşımm
uzan anam dinlen aytunş ayaklarına sıcak havlu koysunn
kirpicim çok serinledi ya ben bu gün bi ara kombiyi açmayı bile düşündüm vallahaa
yaa kıızm rahat bırakmıyorki size yazayım yaaa üzerimden atlayıp pc ye ulaşmaya çalışıyor yerde oturuyorumda ben kızımda yanımda:))
evettt geldimmm ağrılarım devam ediyor....
canan gecikme olmadı canım zamanında geldi...ama neden böyle bilmiyorum
karnım davul haldeyim sancılar var.........
cnm sepetini beğendiğine sevindim....
kevser neredesin cnm ??? okuyorsun ama yoksun bi sorun yoktur umarım
sormadım seni hiç ama yoğun olduğun için yazamıyorsun demiştim...
şiiiiiiiiiiittttttttttt neredesin
artvinlide gelmedi heçççççç.............dorukta yokk
bu hava bana çocukluğumu hatırlattı...........annem bizi yıkardı sobamız yanardı....saçlarımı tarardı...
yahu bu erkekler birini gördümü yardımı kesiyo niyeyse zaten, bi de annesininn yanında daha kazak mı durmaa çalışıyo acep. dırımcımm sepetlerin ort. fiyatı nedir yaa, sen daa ii bilirsin, 30 tl pahalı mı mesela süslü püslü sepet için?
Burdayıııııııım.Bugün gezmeye gittik,havada epey serindi,iyice sardım yağızı ama,üşümedi zannedersem.
Dırım çok geçmiş olsu canım.Ah bilirim adet sancısını,az çekmedim bende doğumdan önce.
Ah benimde soba anılarım vardır.Abim sana bebek alıcam diye saatlerce oturturtu sobanın arkasında,yüzüm kıpkırmızı olurdu.Ama hain ne bebek alırdı ne başka birşey.kaydirigubbakcemile
Canım bence pahalı 30 tl.yav.Araştırsan biraz daha daha ucuza bulursun bence.
Bak ben bu sepeti 15tl aldım.
http://www.bebekodasisuslemeleri.com/index.php.Başta reklamı olan kuş tüylü sepet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?