Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

dırımcım çok güzel olmuş bu sepet,ellerine sağlık..bende öyle el becerileri yok maalesef...

bu hava bana çocukluğumu hatırlattı...........annem bizi yıkardı sobamız yanardı....saçlarımı tarardı...
sobanın arkasına oturdu...beyaz çorap giydirirdi...ne güzel günlerdi..internet cep tlf yoktu
ilk özel kanal stardı..susam sokağı izlerdik..peluş battaniyeyi iki kat atardı annem ve kaldırmazdı beni soba yanana kadar...

çokkkk özledim o günleri...

dırımcım çok güzel olmuş bu sepet,ellerine sağlık..bende öyle el becerileri yok maalesef...

cnm benim bende var çocukların mevlüt sepetinide ben yaptım
aslında vaktim olsa çocuklar olmasa daha şık ve güzelini yapardım
nede olsa ben bir tasarımcıyım:)

istanbul okkadar serinledimi yauww? ben hala cam açık askılı elbisyle oturuyorum. offf soba sıcağının da tadı başkadır ama, ilikleri ısınır insanın, heyyy gidi günler.

istanbul okkadar serinledimi yauww? Ben hala cam açık askılı elbisyle oturuyorum. Offf soba sıcağının da tadı başkadır ama, ilikleri ısınır insanın, heyyy gidi günler.

soba yanacak kadar değil ama bayağaaa soğdu cnm
çocuklara uzun kollu t-shırt giydiridim yağmurluklarını giydirdim...
Içlerinde bir kısa kollu atlet birde yarım kollu badi oluyor

soba yanacak kadar değil ama bayağaaa soğdu cnm
çocuklara uzun kollu t-shırt giydiridim yağmurluklarını giydirdim...
Içlerinde bir kısa kollu atlet birde yarım kollu badi oluyor

ooo bayaa soğumuş demek harbidennn. tabii benim östrojen de yüksek ya, o da etkiliyodur belkimm. walla hava serinledi de nihayet gözüm açıldı, karnım da aşağı inince midem rahatladı, son haftalar öncekilere göre daha rahat sankimm.

sana iyi bi haber canım adama mesaj attım 30 tane alabilirmiyim diye alabilirsiniz dedi sanırım 50 zorunluluğu yok o yüzden bisikletliden istesiğin kadar alabilirsin bana o pahalı geldi çünkü 30 tane yaptırsAM 60 KLİRA vericem diğeri 1.20 onu alırsam 36 lira vericem epey farkediyor
o kadınla bizde kavga ettik canım hatta şikayette ettik ama beim cinleirmi tepeme çıkardı dışarda 2 bebekle onun telefonunun bitmeisni bekliyoz hatun içerde 45 dk telefonla konuştu yapacağı iş iki dakkalık işgüzar insanlara sinir oluyommm
iyiyiz şekerim tatlım sen nasılsın demek bu hafta mevlüdünüz resimleri bekliypoz
bu arada topluca alıntı yapmak için alacağın hermesaj için nq ya tıkla alıntı yaparak ilerle en son alıntı yaptığın mesajda yine ng tıkla sonrada alıntı yapa tıkla bu şekilde toplu alıntı yapabilirsin

ayyy benim bi tanecik bi arkadaşım var bana tam 12 çift kikotlu çorap verdii kışın güzelce ısınacağızzzbayanssulusmilebayanssulusmilezemuszemuszemuszemus

ayyy adet oldum çok fena kasıklarım ağryoo
bide bu ay siyah kan gelioyor yaaa ne iş anlamadım....nero kızzzzzzzzz sen gelinmi şimdi diş buğdayınaaa
aa siyah niye geliyo acaba geçmi kaldın adete allah allahh

madem okuyan niye gelmiyon tatlı annem benimm dimek 1 yaşında ohh maşallahhh anlatsana bize adları ne cinsiyetleir ne ne yaparsın ne yedirsi ne içirisinn sık sık yaz muhabbete dahil ol
ha topiği açana gelince dirimciğimin elleirne sağlıkkkk iyiki açmış hakkettennn

heheh evde komutansın yani
kaynana salata yap
koca çocuğu uyut hehe
kaynana çayımı getir
koca yaklarım amasaj yap
zuhahahah
ayy bak bende hatırladım şimdiiiiii

ayy bizde balık yaptık heryer battı pöffftemizlik yapıyoımmm ama 2 gün sürmüyorr yoruldum yawwww

cnm benim bende var çocukların mevlüt sepetinide ben yaptım
aslında vaktim olsa çocuklar olmasa daha şık ve güzelini yapardım
nede olsa ben bir tasarımcıyım:)

istanbul okkadar serinledimi yauww? ben hala cam açık askılı elbisyle oturuyorum. offf soba sıcağının da tadı başkadır ama, ilikleri ısınır insanın, heyyy gidi günler.

neysem azcuk yatacam kirpoşummm
belim kasklarım ağrıyoooooooooooooooooo

son 3 alıntıya cevap yazamamışım
yazayım
kız dirim hakket tasarımcısın ya becerikli arkadaşımm
uzan anam dinlen aytunş ayaklarına sıcak havlu koysunn
kirpicim çok serinledi ya ben bu gün bi ara kombiyi açmayı bile düşündüm vallahaa

yaa kıızm rahat bırakmıyorki size yazayım yaaa üzerimden atlayıp pc ye ulaşmaya çalışıyor yerde oturuyorumda ben kızımda yanımda:))

canacımmm istediğin kadar alınıyomuymuş yaaanii? benim üyeliğim yok da kociş de daha gelmedi, onun hesaptan girip mail atacaktım, sen hızlı davranmışsınn. bu arada sepetin de çok güsel olmuşşş.

aman umarım hava 15 ekimden önce kaloriferlik derecede soğumaz, çünkü bizim merkezi, 15 ekimden önce yakmayabiliyorlar donarızz walla.

yaprak dökümünü izlemeye çalışıyorum ama kalbim daraldı yauwww.

ben de bebek odasını zaten mavi bulutlu kağıt filan döşettim, şöyle kızsal bişilerle süslesem de kız bebiş olduğu anlaşılsa diyorum, afilli pembe bir sepetle, pembe kapı süsü aliim de oda pembeleşsin azıcıkk.

aa muhtemelen haftaya değil bi dahaki hafta bugün hastanede olacağızzz, çok heyecanlıııııııı kaydirigubbakcemile2

artvinlim sen ne alemdesinnn, ses verrr?

evet kirpicim alabiliyormuşuz
bende çocuk ağlamaları eşiliğinde yaprak dökümünü izliyom
sepetim güzel evett
ee nede olsa bi tasarımcının elinden çıktı :)))

ee doğum yaklaştımı heyecan tavan yapıooo

bu kevser karusu nrdeee bakımm

evettt geldimmm ağrılarım devam ediyor....
canan gecikme olmadı canım zamanında geldi...ama neden böyle bilmiyorum
karnım davul haldeyim sancılar var.........

cnm sepetini beğendiğine sevindim....

kevser neredesin cnm ??? okuyorsun ama yoksun bi sorun yoktur umarım
sormadım seni hiç ama yoğun olduğun için yazamıyorsun demiştim...
şiiiiiiiiiiittttttttttt neredesin

artvinlide gelmedi heçççççç.............dorukta yokk

Burdayıııııııım.Bugün gezmeye gittik,havada epey serindi,iyice sardım yağızı ama,üşümedi zannedersem.
Dırım çok geçmiş olsu canım.Ah bilirim adet sancısını,az çekmedim bende doğumdan önce.

Ah benimde soba anılarım vardır.Abim sana bebek alıcam diye saatlerce oturturtu sobanın arkasında,yüzüm kıpkırmızı olurdu.Ama hain ne bebek alırdı ne başka birşey.kaydirigubbakcemile

Canım bence pahalı 30 tl.yav.Araştırsan biraz daha daha ucuza bulursun bence.
Bak ben bu sepeti 15tl aldım.

http://www.bebekodasisuslemeleri.com/index.php.Başta reklamı olan kuş tüylü sepet.

artvinlim linkini açamadım canımm. bir daha kontrol etsene bi. ya bana da biras pahalı gibi geldi aslında. emin olamadım ondan sordumm.

Selam kızlar.......

Bugün gezmedeydik,gittiğimiz yerde çok huzursuzlandı yağız,ne uyku ne huzur.Bu çocuk niye sevmiyor kalabalığı,aynı babası:))
Bende yaprak sarmasının içini hazırladım,inşallah güzel yapabilmişimdir.Yarın halam ve yengemler gelecek sarmayı yapacağız,şekerlerimizide hazırladık,birde evimi tam temizleyebilsem herşey hazır olacak.

DORUKCUM bana şu içtiğin karışımı yazsana tatlım.Bende yapayım belki bendede işe yarar,

tekrar yolladım canım.

En önce reklamı çıkan sepet tüylü hani.onun mavilisini aldım.17 di,15 aldım.

hah sonradan girdim ama fiyatlar görünmüyor, sen dükkana mı gittin? çok güzelmiş sepet, 15 çok ii, 30 bayaa pahalı o zamannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…