SELAM HERKESEE..
Canan canım sorma ya alıntılar beni deli ediyor. bu laptopta nasıl oluyorsa hoop sayfa geri gidiyor. olan benim yazdıklarıma ve alıntılara oluyor. salak pc nolcek:))
kirpi bana pahalı geldi bu şekerler. azcuk daha araştırın derim..
bende benim şekerlerin fotosunu bulayımda ekleyeyim yaw..
ha buarada ikiz bebekler için en ideal doblo tipi arabalar bence hem geniş hem rahat. bizde doblo var. eşim geşlecek yıl falan onu sana bırakırım diyor. hahay ben küçük arabayı kullandımda bu kaldı diyorum. ama bir çok kişiden duydum çocuklu olunca uzun yol falanda yapıyorsan bu tiplerden alacaksın diye..
güle güle kullanın firdoscğm...sonunda işlerim bitti..kaç gündür ev talan haldeydi..tamirat vardı..aslıda evimiz 2008 yılında yapılmış,yani yeni bir ev ama bizim buraya doğalgaz bu sene geldi ve kombi falan takıldı onlarla uğraştık..sonra banyonun yanına gömme dolap yaptırdım,mutfağa dolap eklettim iyi oldu..bütün fazlalıkları aldı.önceden fazla olan şeyleri ebeveyn banyosuna koyardım şimdi rahat oldu:))..
bakıcımız alıştı bebişlere,annemde geliyor zaten hergün.ayrıca eşimde bu sene az ders aldı rahat olsun diye,iki günü boş..gözüm arkada kalmadan okula gidiyorum..okulumda zihinsel yetersizliği olan çocuklar var,onları gördükçe çok üzülüyorum..ailelerle tanıştım bugün,bazılarıyla..off ya ne zor Allah'ım..sen yavrularımızı sağlıklı insanlardan et Yarabbim..
çok şekerler bayıldım....
pardn şekerrr ben çocuklardan kafamı verip okuyamadığımdan anlayamamşım canım benim tamam sen al tatlım adama deki benim üçüzleirm var 2 kız bir oğlan hehehe mavi pembe karışık istiyom de bakalım ne diyecek zuhahaha
elife maşallahhh o 6 ekime kadar 600-700 gram daha rahat alır sen güzel güzel yemene bak tatlım biz küçücükk bebişler doğpurduk sen bizim yerimize tombiş bi bebek doğur hehehe
tatlım artık kocişinde elif bebekler beraber büyüyecekkkk
çok güzel fırdoscummmmm
tamam cnaım ceziile konuşayım dün ortam olmadı konuşmaya kesinleştircemm
ikizanneleriyizbiz.com sitesi var orada bu tarz satışlar çok oluyor forum sayfasına girbak
söz konusu dirimse hamilelik ve bebek gibi konularda üstüne yoktur ben dirme bişi sorarım obana şöyle yap böyle yap der dr gittiğimde böyle böyle olduderim dirimin söyleidğinin aynısını der :))
akşamçıktım ya kociş birazdırdır etti bende sinirlendim kapadımçıktımm
kız sende alıntıişini bi beceremedin ha hep uçuyor bu alıntılarr
günaydın güzel elifin güzel annesi tpiğimizin güzel hamilesiiiii
en cici anne adayımızzzz
kocamannn kocamannnn öpüyorummm
nabersiniz kızlarr
geceoğlum hiç ama hiç uyumadı emziği ağzına alıyo sonra çıakrıyo ağlıyo elinde oynuyo gözler kapalı ama devamlı mır mır dişmiçıkartıyor acaba deidm ama anlamadım ya elime bi kabartı gelmedi geldiysede anlamadım berbat bi geceydi
ay bu arada herkes ev satıyo herkes ev alıyo yada taşınıyor felan ya
alın bi haber de benden
arabayı satmaya karar verdik
siz evlere sığmıyosunuz biz arabaya hehehe
bizim araba daha yeni aslında geçen sene mayosta aldık ama aldığımız ay hamiş kaldım somnrada ikiz olduğunu öğrendik yani hayatta ikikişiyken aldığımız için ufak arabamız
haniileride bisikleti olur bişeyiolur yanişimdide bi yere giderken sığmıyoz zati koltuk aralarına koyuyorum çünkü biizm ikiz arabası bagajı olduğu gibi kapatıyor
cıtröen pıcasso c4 almak istiyorum ben çok hoşuma giditor geniş ve güzel araba sıfırı 48 bin civarında bende ikinci el alsak diyorum sizce sıfır arabamızı satıp ikinci el almak çokmu yanlış
sıfır alamam çünküçok pahalı ikinci elelrde gerçi 38 den başlıyo izim arabayı sormadık ama netteki araştırmalardan 26 ya felan alırlar diye bi tahmin oluşturudk geriye kalanı ödeyecek durmum hiç yok açıkcası kredeyide ödeyememşuan belki tnıdık birileirnden uzun vadede ödenecek borç olursa
aslında çok zor yani araba almamaız şuan benimki sadece düşünceee yani istiyorum
zuhalciğm elife maşallah allah nazarlardan korusun.....birsencğm nbr cnm ??
saolasınn canım, aminn. eee sonunda muayene olabildiniz mi bari, ne çıktı?
kulaklarında kir akmadığı için işitme testi yapıamadı yine aslında duyuyorlar ama yinede dr yaptıraım dedi.bugn temizlendi kulakları oksijenli su verdi dr 1 hafta kullanacağz.haftaya salı yine kontrol sonra yapılırmı bilmem şekerim...
e tepkilerinden anlaşılır zaten duyup duymadıkları değil mii?
merhaba kızlar..Topluca alıntı yapmayı beceremediğim için aklımda kalanlarıy azayım bari..şekerlerimizi beğenmişsiniz,çok sevindim:)..
artvinli bizimde bu cumartesi İnşallah:)..
wavy canım sizin şekerlerde çok güzel.pembiş pembiş bayıldım ya..
kirpi,dırım,nero,doruk,canancımmm nasılsınız kızlar?
kirpoşşşşşşşşşşş naber
canamo yaptğım sepet çok prof bişi değil ama olsun :))
kirpim 30 tl iyidir cnm ..............
walllaa gaaayet güzel olmuş bence, kenarındaki süsü nerden buldunn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?