Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

wavycimm bu hasır bisikletin aynısını istanbul kaynakl birkaç sitede 6-7 liraya gördüm ben, caramel istanbul ve masal bebekte, o yüzden 2 lira çok gelmedi bana, diğerlerinden farklı bu çünkü, şimdiye kadar gördüklerim arasında daha özgün bi model.

canancım senin için çok problem olmayacaksa ben bisikleti tercih ederim ama, ha bir de şöyle bir alternatif var, ikisi de aynı satıcının malı, biraz birinden biraz birinden olur belkim, ben bi mail atıp sorayım.

selam millet.....bu sabah medikal park gttik kızların kulaklarında kir vardı ve 2 aydır işitme testi yapılamadı 1 haftadırda gliserin kullandık açılsın diye açılmadı...allahım ya ne uyuz işlemler hastaneyi birbirine kattık ne ciddiyetsizlik kadın 2 dk bakıcak kulaklarına olur yada olmaz diyecek mıymıy sinir etti bizi 9.40 kulak randevusu var saat 10 geçti daha bir test yaptıramadık sabah sabah sinir olduk...

güle güle kullanın firdoscğm...

çok şekerler bayıldım....

bizde değiştirdik cnm yeni doblodan aldık çok rahat yüksek 2 çocukla küçük araba olmuyor tavsiye edriz yani şekerim....

saolasınn canım, aminn. eee sonunda muayene olabildiniz mi bari, ne çıktı?

kulaklarında kir akmadığı için işitme testi yapıamadı yine aslında duyuyorlar ama yinede dr yaptıraım dedi.bugn temizlendi kulakları oksijenli su verdi dr 1 hafta kullanacağz.haftaya salı yine kontrol sonra yapılırmı bilmem şekerim...

e tepkilerinden anlaşılır zaten duyup duymadıkları değil mii?

e tepkilerinden anlaşılır zaten duyup duymadıkları değil mii?

tabi cnm duyuyorlar zaten isimleri ile seslendiğimde dönüyorlar artık ama dr yaptıralım dedi bazen 1 kulakta azda olsa olabiliyor ve biz veya siz bunu anlayamıyoruz dedi 6 ay sonrada müdahale edemiyoruz dedi ilk ay önemli dedi

merhaba kızlar..Topluca alıntı yapmayı beceremediğim için aklımda kalanlarıy azayım bari..şekerlerimizi beğenmişsiniz,çok sevindim:)..

artvinli bizimde bu cumartesi İnşallah:)..

wavy canım sizin şekerlerde çok güzel.pembiş pembiş bayıldım ya..

kirpi,dırım,nero,doruk,canancımmm nasılsınız kızlar?

iyilik şekerim ne olsun ev,iş,çocuklar yorgunluk........oooooo bu c.tesi herkezde bir telaş şimdiden hayırlı olsun hihoyyytopuyorumnanaktan

NEROcuğum cnm ya görmedim yazdığını ...,iiyiiyiz cnm ne olsun parktan geldik son demlerini yaşıyoruz...kudurudular kudurdular ..........şimdi babası ile duştalar...çıkarmak bi sorun şimdi bekliyorum
artk kilotlu çorap vaktimiz geldi giydiriyorum....havalar iiyice soğacakmış...eve gidip montları almak gerek....
kızlar konuşmalarda atladıklarım var bazı konuları es geçiyorum
kafam bu ara çok dağnk kusuruma bakmayın....

ayyy adet oldum çok fena kasıklarım ağryoo
bide bu ay siyah kan gelioyor yaaa ne iş anlamadım....nero kızzzzzzzzz sen gelinmi şimdi diş buğdayınaaa

merhaba arkadaşlar ben hep yazılarınızı okuyorum bu bölüm çok hoşuma gidiyor.iyiki açılmış bu sayfa açanın ellerine sağlık..hepimiz çocuklarımızı sağlıkla büyütelim..benimjkilerde 1 yaşında

OHHHH Kirpimmm süperrrr uyu cnm evet hava baya basık
benimde karnım ağryo....ama yemek hazırlıyorum yoruldumaya ama bugün ...sabah kalktım aksamdan kalma bulaşıkları yıkadım çocukların kahvaltısı hazırladım.....onu babasına verdim yedirdi..o arada kahvaltı hazırladım eşime patates kızarttım..sofrayı kurdum alişle ömerle cebelleşerek yemek yedik...sonra sofraı kaldırdım...kahvaltlıkları yerleştir biberonları sıcak suya bastırdım ..
bulaşıkları yıkadım önce ykanmışları kaldırdım tabi.....hijjenik kaynananın ocağını temizledim tezgahn duvarını sildim....çok temiz çaydanlığı domestos ve cifle saatlerce cifledim....sonra çocukları uyuttum...
ıspanak ayıkla temizle yıka pişir....çocuklar uyandı onları besle ..dışarı çıktık çocukların peşinden koştur eve gel çocukları yıka giydir meyve yedirdim....çamaşır astım çamaşır attım....alişi babası uyutmuş ömüşüde babannesi uyuttu tam yerine attım uyandı meğer beline kadar kaka yapmış...altını alrken iyice uykusu açıldı..şimdi onu salıyorum...makarnada atmıştım ocağa kaynanaya didim sen yağla ...eşimde buraya geldiğimizden beridir...hiiç bişeye el sürmüyoo onda dedim salata yap....

yahu bu erkekler birini gördümü yardımı kesiyo niyeyse zaten, bi de annesininn yanında daha kazak mı durmaa çalışıyo acep . dırımcımm sepetlerin ort. fiyatı nedir yaa, sen daa ii bilirsin, 30 tl pahalı mı mesela süslü püslü sepet için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…