b irce canım çok geçmiş olsun. hastane viüsü diyince tüylerim diken diken oluyor en korktuğum şey. allah yavrunu korumuş. benimkilerde 1 cc ile başlamıştı ve beslenmeye başladıktan 2 gün sonra çıkarmışlardı. iniallah yavruna kavuşman yakın canım benim..
dirim yarın tekrar ararım kevseri bugün geç oldu..
ay yaren bu sıralar maşallahı var beni öldürüyor gülmekten. papağan gibi ne söylesek tekrarlamaya çalışıyor. benim iştahsız kızım bugün baktı annesi ona mama vermicek ay napıyım yapıp yapıp döküyoz bende 5 saati tamamlıyorum. yavrumda acıkmış sanırım yapıştı bna anne mamm dedi. oyyy ve verdim yedi:)) kuzuma maşallah teyzeleriii.. ayy işte böyle şeyler anne olmanın tadını yaaşatıyor uykusuzluk falan uçup gidiyor..
hastaneden yeni geldim haberler iyi
bebeğim 1cc beslenmeye başlamış,antibiyotik alıyormuş,küvez içinde serbest oksijen alıyormuş,toparlanmış görünüyordu(tabi heryeri delik deşik ama neyse)doktorlar iyiye gidiyor hafta sonuna göre düzelme var dediler ve asıl bombayı patlattılar sebepsiz fenalaşmasının sebebi hastane virüsü kapmasıymış kan tahlili yapmışlar üreme varmış tam biberona başlamıştı emzik almıştık taburcu beklerken başına neler geldi kuzumun neyse inşallah bunuda atlatacak
geçmişe biraz baktım şükür herkesler iyi çok öpüyorum Allah yavrularımızı bize sağlıkla bağışlasın
bizde bugün ve yarın temzilik var..cumartesi mevlid var ya,kadın tuutm iki gün temizleyecek evi:)..ancak temizleniyor napalım..mevlid hazırlıklarımız tamamlandı nerdeyse..yemeklerimizde hazır..İnşallah güzel olur..
firidostan başka kimseler yok kirpoşşş uyuyor sanırım
bende kocamı bekliyorum...adamla karsı gelmiş bakmış beğenmişler
eşim bu diğerlerine göre daha ılımlıydı dedi ...ama pazarlık demişler...
eşim yok demiş son fiyat demiş dediğin fiyat olsaydı 5 aydır beklemezdık demiş...
tamam demişler bir düşünelim....bizde kredi çekeceğiz demişller eşimde tamam demiş...çıkmış yolda hatta gelidim gelecek durumdadır...
bende bu ara hiç diyet yapmıyorum...yemek yemek istiyorum bol bol kalabalıktanmıdır nedir
yaaa ipin ucu iyice kaçmadan hemen sıkmam gerek....
eşim gelsin parka gideyim sonrada markete .....
kuru üzüm,hurma,vişne,mürdüm eriği,incir,siyah üzüm.. canım ölçüleri kendince ayarlarsın canım...
selamm bende bi günaydın diyeyeim dedimmm
bugün kızım yataktan düştü çok canım sıkıldı uyuyor şimdi 1 saat oldu huzursuzlanmaya başladım biraz daha uyanmazsa uyandıracağım
oğlumunda dilinde beyaz beyaz benekler çıkmış sıcak bişide içirmeidm ama anlamadım vallaha
dr aradım karbonatlı su ile sil dedi
bu arada diyet yapıp kilo alan tek insna da benim sanırım 1 haftada 750 gram almışım zuhahaha
dirimin dediği gibi adet olamadım ya onun şişliği
yada tartı faarklı neysem
Maşallah senin kızlara beeee.Demak konuşmalar başladı aferin fıstıklara.
Şimdi nasıl sinirlendim,moralim bozuldu ya,Dengesiz bu hemşirler kendi canları olsa dikkat ederlerdi ama.Birde her bebeğin biberonları emzikelri ayrı olması lazım,buna hiç dikkat edilmiyor.Bizi içeri alırken giydirip dezenfekte ediyorlar,kendi temizlikçileri elini kolunu sallaya salllaya içeri giriyor.alsanaalsanasmile.Yaşadığım sıkıntılı günleri hatırladım yine moralim bozuldu.
Sorma canım ya,bizdede durumlar aynı,hayırlısıyla bir yüzümüzün akıyla atlatsak mevlüdü,birde benim evim küçük nasıl sığarız bilmem.
Şimdiden allah kabul etsin canım.
Dırımcım hayırlı insanlarla karşılaşın inşallah,hayırlısıyla satılsında eviniz gönlünüze göre ev bulun.
Saolasın canım,bunların hepsi kurusumu olacak,vişnenin kurusu varmıydıkibilmiyorumkismile
canancım çok geçmiş olsun ya,çocuklar düşe kalka büyür der annem ama insanın içi gidiyor değilmi.
Valla bende ne zaman rejime başlasam,daha çok yemek yiyesim gelir.:kedi:
Selam kızlar.
Bugün hiç bakamadım neler yazmışsınız diye,evde sıkı bir çalışma vardı.sarmalrı sardık daha pişirmedim yarın pişecek,etimizide pişirdik.Tatlınında siparişini verdik.pilavıda cumartesi yapacaklar.
Bugün çok yoruldum ama,anca koyabildim...........yere.Neyse yağız çıldırdı ben bir bakayım
hayır canımnormal vişne ya ben buzluğakoymuşdum yazdan mürdümeiğide taze...
günaydınlarrrrrrrrr biz kalkt herzaman ki gibi erkendennnnnn........şimdi gideceğim pastaneye scak poğçaaa alacağm sıkldım domates peynirden
oooo sen iyice niyeti bozdun walllaaa, akşam burger sabah yağlı poaça. dırımmmm silkin ve kendine geellll, gelmesin kilolarrrr.
sana da hayırlı cumalar bircecimm.
ve geri kalan herrrkeslere de günaydınlarrrr.
hepinize günaydınlar....
kızları yıkadık doyrudum.canım çok zsıkılıyor yaa patladım evde üfff...
dırım bende isteremmmm:))) aklımdan geçdi sabah ama eşim işe geç kalmışdı alırmısın diyemedim
bricecim sanada hayırlı cumalar canım. ..,
kirpi günaydın ...
kirpicin ne yaptın canım,arayıp sorabildinmi sepet fiyatlarını?
günaydın cnm sorma yaaa ama ben çok uzun zamandır yemedim
o yüzden cnm ....yoksa bu haftadan sonra yemem ...merak etme kuzumm
heee bu arada yiyorum ama çok yürüyorum cnm hareket bolluğuu var
cnm keşke yollasamm....bu arada cnm gelecekmisin canonun diş buğdayına
valla arabanız varsa kocişi kandır cadılara bakarz merak etmee
ben geldimmmmmmmmmmmmmm.....allahmmm nasıl adet oluyorum yaaa içim dökülüyor..........
....mügeyi izliyorum delireceğim şu sinemi bulamadı sanırım kız öldü anneside yok
Hayırlı cumalar kızlar.....
Dırım,canan,doruk,yavrukirpi,birce,firdos,wavy,burcin,kevser,unuttuğum varmııııııı hepinizi öpüyoruuuuuum.
Kızlar bugün çoooook işim var,evin altını üstüne getirdim temizlik var,evde değişiklik yapmam lazım,salonda oturmaya daha çok yer lazım.Hadi ben çıktım.
kızlar bir aralar nefes vardı,hiç gelmiyor artık....3 oğlan çok yoruyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?