Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

birce oğlunun durumunun iyiye gitmesine sevindim,İnşallah daha da iyi olacak..fatmagülü izleidim geldim ama kimse yok..yoksa kurtlar vadisine mi takıldınız kızlar?

Maşallah senin kızlara beeee.Demak konuşmalar başladı aferin fıstıklara.

Şimdi nasıl sinirlendim,moralim bozuldu ya,Dengesiz bu hemşirler kendi canları olsa dikkat ederlerdi ama.Birde her bebeğin biberonları emzikelri ayrı olması lazım,buna hiç dikkat edilmiyor.Bizi içeri alırken giydirip dezenfekte ediyorlar,kendi temizlikçileri elini kolunu sallaya salllaya içeri giriyor.alsanaalsanasmile.Yaşadığım sıkıntılı günleri hatırladım yine moralim bozuldu.

Sorma canım ya,bizdede durumlar aynı,hayırlısıyla bir yüzümüzün akıyla atlatsak mevlüdü,birde benim evim küçük nasıl sığarız bilmem.
Şimdiden allah kabul etsin canım.

Dırımcım hayırlı insanlarla karşılaşın inşallah,hayırlısıyla satılsında eviniz gönlünüze göre ev bulun.

kuru üzüm,hurma,vişne,mürdüm eriği,incir,siyah üzüm.. canım ölçüleri kendince ayarlarsın canım...

Saolasın canım,bunların hepsi kurusumu olacak,vişnenin kurusu varmıydıkibilmiyorumkismile

canancım çok geçmiş olsun ya,çocuklar düşe kalka büyür der annem ama insanın içi gidiyor değilmi.
Valla bende ne zaman rejime başlasam,daha çok yemek yiyesim gelir.:kedi:

Selam kızlar.
Bugün hiç bakamadım neler yazmışsınız diye,evde sıkı bir çalışma vardı.sarmalrı sardık daha pişirmedim yarın pişecek,etimizide pişirdik.Tatlınında siparişini verdik.pilavıda cumartesi yapacaklar.
Bugün çok yoruldum ama,anca koyabildim...........yere.Neyse yağız çıldırdı ben bir bakayım

hayır canımnormal vişne ya ben buzluğakoymuşdum yazdan mürdümeiğide taze...

hayır canımnormal vişne ya ben buzluğakoymuşdum yazdan mürdümeiğide taze...

Hııııı o zaman ben dondurulmuş vişnemi koysam,yada anneme sorayım onun buzluğunda vardır kesin.mürdüm eriğide alayım,eşime söyleyeyimde gelirken getirsin yarın.

günaydınlarrrrrrrrr biz kalkt herzaman ki gibi erkendennnnnn........şimdi gideceğim pastaneye scak poğçaaa alacağm sıkldım domates peynirden

günaydın kızlar
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı taşekkür ederim
Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı ömürler versin
HAYIRLI CUMALAR

günaydınlarrrrrrrrr biz kalkt herzaman ki gibi erkendennnnnn........şimdi gideceğim pastaneye scak poğçaaa alacağm sıkldım domates peynirden

oooo sen iyice niyeti bozdun walllaaa, akşam burger sabah yağlı poaça. dırımmmm silkin ve kendine geellll, gelmesin kilolarrrr.

sana da hayırlı cumalar bircecimm.

ve geri kalan herrrkeslere de günaydınlarrrr.

hepinize günaydınlar....
kızları yıkadık doyrudum.canım çok zsıkılıyor yaa patladım evde üfff...
dırım bende isteremmmm:))) aklımdan geçdi sabah ama eşim işe geç kalmışdı alırmısın diyemedim
bricecim sanada hayırlı cumalar canım. ..,
kirpi günaydın ...

oooo sen iyice niyeti bozdun walllaaa, akşam burger sabah yağlı poaça. dırımmmm silkin ve kendine geellll, gelmesin kilolarrrr.

sana da hayırlı cumalar bircecimm.

ve geri kalan herrrkeslere de günaydınlarrrr.

günaydın cnm sorma yaaa ama ben çok uzun zamandır yemedim
o yüzden cnm ....yoksa bu haftadan sonra yemem ...merak etme kuzumm
heee bu arada yiyorum ama çok yürüyorum cnm hareket bolluğuu var

cnm keşke yollasamm....bu arada cnm gelecekmisin canonun diş buğdayına
valla arabanız varsa kocişi kandır cadılara bakarz merak etmee

ben geldimmmmmmmmmmmmmm.....allahmmm nasıl adet oluyorum yaaa içim dökülüyor..........

....mügeyi izliyorum delireceğim şu sinemi bulamadı sanırım kız öldü anneside yok

canım gelmek için elimden geleni yapıcam bi mahsuru olmazsa kkdan bi arkadaşım var angel_78 onunla beraber gelebilirim..kocişi şimdiden hazırlıyorum inşallah o gün bi işi çıkmaz:)

ben geldimmmmmmmmmmmmmm.....allahmmm nasıl adet oluyorum yaaa içim dökülüyor..........

....mügeyi izliyorum delireceğim şu sinemi bulamadı sanırım kız öldü anneside yok

annesi fenalaşmış geçenlerde kızın evine gidince hastanedeymiş öle dedi müge dün..

Hayırlı cumalar kızlar.....

Dırım,canan,doruk,yavrukirpi,birce,firdos,wavy,burcin,kevser,unuttuğum varmııııııı hepinizi öpüyoruuuuuum.

Kızlar bugün çoooook işim var,evin altını üstüne getirdim temizlik var,evde değişiklik yapmam lazım,salonda oturmaya daha çok yer lazım.Hadi ben çıktım.

kızlar bir aralar nefes vardı,hiç gelmiyor artık....3 oğlan çok yoruyor galiba.

ooo iş çok sende...kolay gelsin canım... kaçkişi gelicekkki çokmu kalabalık olucak...

kimseyi alınto yapmadım başlıyom
wavy salak mı o eczacı git döv 17 l.50 canım kutunun üstündede yazıyo bizim ilacım
bircee güzel haberler verdin işallah dahada iyi olacak hemşirelre takılmakendi canları olmadığından hayvanlaşıyolar
dprukk ne cici sepetinizz maşallahh gel canım gel kk dan angelle gel yeterki gel zuhahaha
dirimmm oklava gelityo ne oluyo kız burger açma yityebilen var yiyemiyen var aaa bede bi kaçamak yapıp cevahire gitsem föndü yiyecem vallaha ben tartılamadımda öyle gidiyoz bakalım 1 ay sonra dr gittimmi süpriz olacak bana zuhaha
ha bu arada adet oldum sancıalr içindeyimm
firdos naber kuşum yollayalım sanada açammm

kevser karusuuu bizi hangi topiklerle aldatıyon çabuk ceva verrr

ee kirpicim şimdi seni rahatsız eden tek şey çiş molaları ama ilerleyen zamanalrda çiş yapmayada vakit bulamadığın günler olacak zuhahaha
zu arada bişi diycem sana dün yine bi arkadaşla bu şeker işini konuşuyodukda senin şekerin aynısını 1liraya buldum bende onlardan yaptırıcam eşim pazartesi gidecek yerine cağaloğlunda bi yer yapılmışı 1 liraya sip veriyolarmış istersen şöyle yaparız ben sip verdimmi sana onunda resmini çekip gönderirim yada ordan direk eşim çeker gönderir aynısı ama yinede bak eğer zamlanma felan olmadıysa sende sip hemenm verirsin 2 güne teslim ediyolarmış kargo yaparım sana yani sip vermediysen 2 gün daha bekle

hımm başka kime yazıyodummm

aklımdaki.........

neysem sanırım bu kadar hepinizi öpüyorum akşam ortaokul arkadaşımın kınası var yakın oraya gideceğim
bebekleri babasıona bırakacağım
oh be aylar sonra bişi yapacağım işallah güzel olurda hiç oturmam dökeirm tüm kurtlarımııı
ülen kocişe hast randevu alacaktım tc numarasını bulamıyom
evlendirme cüzdanındada yazmıyor allah allahh

herkese selam.
mevlüt telaşları , doğum şekeri telaşları son sürat devam. ayy ne tatlı heyecanlar bunlar yaa..

dün gece kızlarım annesini dinlendirid. bir kaç kez uyandılar mama yiyip tekrar uyudular maşallah. arada yapıyolar böyle. sonra tekrar yoruyolar cadılar annelerini..

ay bugün diete başladım. 66 kilo ile başlıyorum bakalım kızların doğum gününe kadar ne yapacağım. ay çok hoşnutsuzum bu halimden. kendimi hiç beğenmiyorum giyinip kuşanasım bile elmiyor.fotoğraf makinesi ile kardeş olan ben kızlarla foto bile çektirmek istemiyorum onları ya yalnız yada babaları ile çekiyorum. heryerim sarkıyor uff. neyse moralimi bozmayayım kurtulacağım bu yağ kütlelerinden. mekik çekmeye de başlıcam. başka türlü gitmez bu göbiş(

herkesi sevgi ile kucaklıyorum yavrularıda ohhh kokluyorumm..

cnancım pisikleti mi buldun bir lirayaa? bu nassı bi piyasa yauwww kim ne tutturursa resmen haağğ? temama daha vermedim siparisi haberleşirisss saolasınn.

dorukcumm senin sepette şekerler de pek süslü, çok güsel ama şekeri seçemedim, ayrı bi fotosu var mı merak ettim?

offff fondü mü dedinnnn, bayılırım, bi fondü bi waffle zaten, ahanda gebenin canı istedi nolcek sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…