bende kirpoşu soracaktım :))) yinemi uyuyor bu didimmm
bende kankimle konuştum 1 saattir günün özetini geçtik
yok yoookkk uyumuyorumm, an itibarıyla soda içiossss. son özgür günlerimizin tadını çıkarıorusssen napıyosunnnn
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
nerocummm sen bugün işe gitmedin mii, süt iznni toplu mu kullanıyosunn?
yaw benim canım durmadan tatlı istiyor kızlarr, özellikle de çikolatalı tatlılar, normalde de hiç sevmem hayret walla.
yarın mevlüdü olann tümmm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorumm, düğünlerini de görün inşallahh.
valla şekerim çoğumuz çözmüş değiliz yani bu kiilo işlerini..kızlar bende çok bozuldum 78 kg doğuma gittim 69 a düştüm şimdi 71 e çıktım dana gibiyim bana kg hiç yakışmıyor karnım çok büyük kaldı dikişlerim var diye mekik çekmiyorum hiç spor yapmıyorum daha doğrusu yürümeye bile halim yok 7 ay hiç kalkmadan yatınca hareket kabiliyetim azalmış vücut hamlamış göbeğim sarktı giydiğim yakışmıyor emziriyorum diye diyette yapmıyorum ne olcak benim bu halim?tek hareket hastane koşuşturmalarım haftada 2 gün nasıl gidecek bu kilolar?gerçi karan gelince ikisi seni eritir diyorlar ama göreceğiz
sizler nasıl çözdünüz bu işi?
şincikkk ben geldimmmmm efendim öğleden sonra çocukları besledik giydirdik
çıktık bakırköye..kayınvalidem bakırköy meydana yakın....
15-20 dk yürünüyor ....gerci dk. tutmaadm belkide daha fazla neyse bilmiyorum pek.....
ama biz yürüyoruz...
neyse gittik bakınmaya ilk girdiğim mağzada beğendim çok şıkdık bişi değildi ama hoştu
30 tl idi...ama diğer mağzalarada bakalım dedim....bi mağzaya girdim....yüzde 70 indirimde varmış..
eşime dedim gel girelim ikiz arabası ile olduğumuzdan...ilk kata girdi
bayan katı 2 kattaydı asansörle çıkalım dedim....
sonuçta fikrini alıyorum beğenmediğinde kavga ediyoruz....neyse ben asansörü çağırdım...kapıya geldi
bu araba girmez buraya dedi..girer cnm dedim tekerlekleri döndü çevir düz girer dedim...yok dedi
benle tartışıyor mağzanın ortasıında salak gibi kaldm orada bi sinirlendim.....söylene söylene çıktım...
çıktık bana yolda el hareketi yapıyor....o kadar uyuz oldumki başladık tartışmaya
annem doğru söylüyor erkeklerin iki çanağa varsa birine tüküreceksin...
dedim ben ucuz olsun diyorum sen böyle yapıyorsun he dedim...hemen eskiden gittiğim mağzalara gittim büyük bedenler mağzaları bilenler bilir pahalı oluyor 44 beden nede olsa artık baddal boy ülkemizde...xs çıktı 44 bedenimiz büyük beden oldu...neyseeee bir bluz sadece yaa 100 tl dedim çüşş içim yine elvermedi azckda gcıklık olsun diye dolaştırdım.....diğer mağzaya gittik orasıda tek bluz yok genelde elbise satıyoruz dedi...onuda es geçtim bir kaç yer daha girdim ...sonra çok sık gittiğim bi mağza vardı oraya girdim bluzlar çok kadınsı ...elbise dedim bakim bir bluz 90 dan başlıyor....elbiseler 12 den 180 kadar gidiyor....neyse dedim abiye olmasın ama bir yemekte bayramda seyranda giyeceğim bişi olsun dedim....neyse 3 elbise denedim....ama kocam yine üst katta kaldı topladım eşyaları çıktım yukarı.......neyse beğendi. sonuç bir kızgınlığım kocama 130 tl patladı...ama bayrama bişey almam artık.....sinir stre geldik eve baktım sitede kadınlarla kaynanam oturuyor çardakta....bizde takıldık.....
eve geldik şincikk
işlerim bugünlük bitti,yarına devam artık..erkenden kalkıp hazırlık yapıcaz,tahminimizden daha çok insan gelecek..olsun,sevilmek değer görmek güzel bir şey :)..yemekleri evde yapmıyoruz,hazır istedik..İnşallah hepimizin Mevlidi güzel geçer kızlar..iyi geceler..
kirpim buralardayım canım.geliyorum okuyup çıkıyorum...yazmaya ya vaktim olmuyo yada sohbet koyu oluyo yakalayamıyom sizi yahu.hızınıza yetişmek zor.fisfisfis
eee benim için hayat kolay şimdilik tabiii :) 10 gün sonra göre beni eyvahedigeldismile
günaydın herkesee.... bugün babamız çalışıyo çok sıkıldık bizde ya üfff düğün var ayrıca iki çocukla nasıl gidicem bilmiyorum üffff...
günaydın kızlarrr,
hituciii nerelerdesiiinn? dorukcumm düğün zorlar harbidfen yaaa gürültülü ortam fln.
dırımcım sabahtan aktın alemlere dii mi? gez tozz tadını çıkarr. kışkırttın kışkırttın bugün bende çıkıcam walla. bebişten önce gezelim azıcıkk yahuu, hava da serinlerdi nasılsa, önceki gibi çarpmıyo dışarı çıkmakk.
herkese keyifli bir haftasonusu diliyorumm.
yawww geze geze beni de kışkırttın, ben de yarın çıkıp gezicem walla, napiim doğuırursam da 38. hafta canımmm.
dırımcımm sen ikizlernen bukkadar gezebiliyosan, çoıcuksuzkenki halini çoook merak ettim.
günaydın herkese.... hayırlı sabahlar....
kimsecikler yokmu?
Kimssecikler ugramamıs ee bide cumartesi artık gezmeler basladı :)
Günaydın herkese..
Bizimkiler 7 dedi mi kalmıyo saatimiz belli ama buraya gelimıyorum cok haylazlar cok
günaydın herkesee.... bugün babamız çalışıyo çok sıkıldık bizde ya üfff düğün var ayrıca iki çocukla nasıl gidicem bilmiyorum üffff...
günaydın kızlarrr,
hituciii nerelerdesiiinn? dorukcumm düğün zorlar harbidfen yaaa gürültülü ortam fln.
dırımcım sabahtan aktın alemlere dii mi? gez tozz tadını çıkarr. kışkırttın kışkırttın bugün bende çıkıcam walla. bebişten önce gezelim azıcıkk yahuu, hava da serinlerdi nasılsa, önceki gibi çarpmıyo dışarı çıkmakk.
herkese keyifli bir haftasonusu diliyorumm.
10 gün sonra buraya bile bakmak zor gelecek ilk fırsatta uyumak isteyeceksin taki 40 çıkana kadar...
kimsecikler yok herkesler gezmede sanırım
bende çıktım annemle karşıyaka çarşıya kendime süslü bir elbise aldım çok gezdik birsürü şey denedim ama olmadı tek elbiseyle döndük birde kocama sus payı yemek götürdüm evde bebeğe baktı haketti eve gelince uyudum biraz kalktım annemle pazara gittim şimdi kumpir yapacağım kocam maç izliyor bebek uyuyor bugünüm güzel geçti özlemişim gezmeyi
hepinizi çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?