Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bende kirpoşu soracaktım :))) yinemi uyuyor bu didimmm

bende kankimle konuştum 1 saattir günün özetini geçtik

yok yoookkk uyumuyorumm, an itibarıyla soda içiossss. son özgür günlerimizin tadını çıkarıoruss sen napıyosunnnn

napim cnm yaaa kk da son turlarımı atıyorum ....gidip yatacağım sabah erken kalkacağım saat 7.10 gibi evden çıkacağım karşıya gideceğim kk dan mayıs annelerinden bir arkadaşıma......
sonrada tam gaz eve gelip tüline gideceğiz canolarala doğumgününe.....

sende iç sodanı yat uyuuu elifide bi okşa öptüm kuzummmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile

evt cnm 1 yaşına kadar süt izni var biliyorsun süt yok izni varkaydirigubbakcemile3 bende cumaları kullanıyorum ki kuzularımla 3 gün geçireyim diye....

valla şekerim çoğumuz çözmüş değiliz yani bu kiilo işlerini..

güle güle giy cnm sırtında paralansınsempatiksalakcinni

inşallah firdoscuğm....inan tahminden fazlası gel,r biz 50-60 kişi hesaplamıştık 90 kişi geldi nerdeyse salon tutacaktımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kimssecikler ugramamıs ee bide cumartesi artık gezmeler basladı :)
Günaydın herkese..
Bizimkiler 7 dedi mi kalmıyo saatimiz belli ama buraya gelimıyorum cok haylazlar cok

günaydın herkesee.... bugün babamız çalışıyo çok sıkıldık bizde ya üfff düğün var ayrıca iki çocukla nasıl gidicem bilmiyorum üffff...

günaydın kızlarrr,

hituciii nerelerdesiiinn? dorukcumm düğün zorlar harbidfen yaaa gürültülü ortam fln.

dırımcım sabahtan aktın alemlere dii mi? gez tozz tadını çıkarr. kışkırttın kışkırttın bugün bende çıkıcam walla. bebişten önce gezelim azıcıkk yahuu, hava da serinlerdi nasılsa, önceki gibi çarpmıyo dışarı çıkmakk.

herkese keyifli bir haftasonusu diliyorumm.

kirpim buralardayım canım.geliyorum okuyup çıkıyorum...yazmaya ya vaktim olmuyo yada sohbet koyu oluyo yakalayamıyom sizi yahu.hızınıza yetişmek zor.fisfisfis

günaydın herkesee.... bugün babamız çalışıyo çok sıkıldık bizde ya üfff düğün var ayrıca iki çocukla nasıl gidicem bilmiyorum üffff...

ah canm çok küçükler daha valla ben gittim emirgan korusunda açık havadaydı belki dururlar diye hatta arabalarıyla gittim anacığm bir yaygara yaptılar düğünü köşkün toplantı odasında geçirdik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sanada iyi haftasonları şekerim son haftan gez valla tadını çıkar hiç evde durma hatta sadece yatmaya gel....dün bir mağzada kadınla karşılaştım hamile knuştuk, bayağı şiş sordum doğum ne zaman diye kadın demezmi 2 gün sonra maşallah dedim tek başınıza çıkmışsınız....hoş bende çok gezdim hamileyken ama kocamla gezdim ben bayanssulusmile

kimsecikler yok herkesler gezmede sanırım
bende çıktım annemle karşıyaka çarşıya kendime süslü bir elbise aldım çok gezdik birsürü şey denedim ama olmadı tek elbiseyle döndük birde kocama sus payı yemek götürdüm evde bebeğe baktı haketti eve gelince uyudum biraz kalktım annemle pazara gittim şimdi kumpir yapacağım kocam maç izliyor bebek uyuyor bugünüm güzel geçti özlemişim gezmeyi
hepinizi çok öptüm

cnm benim öncem çok fenayd kuzum ben h.içi işten en az iki kere dışarı çıkardık
bowling felan oynar yada sinemaya giderdik...h.sonuda ya misafirim olurdu yada bende giderdim.....

günaydın herkese.... hayırlı sabahlar....
kimsecikler yokmu?

Kimssecikler ugramamıs ee bide cumartesi artık gezmeler basladı :)
Günaydın herkese..
Bizimkiler 7 dedi mi kalmıyo saatimiz belli ama buraya gelimıyorum cok haylazlar cok

10 gün sonra buraya bile bakmak zor gelecek ilk fırsatta uyumak isteyeceksin taki 40 çıkana kadar...

evett gezmelerdeydimmmmmmmmm geldimmm

ben geldim sabahn 7 de yola düştüm taaa karşıya kartala gitttim arkadasıma kahvaltıya oradan saat 2 de kalktım arkadaşmın eşi altunuzadeye bıraktı oradan metrobüsle 40 dk. bakırköye geldim...
hemen eve girdim üzerimi değiştirdim .....yavrukartalların doğumgününe gittik....canomda oradaydı kocalarımızda....yedik içtikkkkk geldikkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…