Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

wavycimm 66 bişi değil sanki yaa, çok ufak tefek fln değilsen. ben 65 ile hamile kaldım ve 40 beden giyiyordum, ama tabiii doğum sonrası deformasyon asıl işi bozan sanırsam.
ya kızlar ağzımın etrafı (top sakal bölgesi diyim) kıpkırmızı, egzama gibi bişiy, her tür ilacı denedim geçmiyor, kocişin deyimiyle avını parçalamış aslan gibi görünüyorumm. öfff doğum footlarında da bötyle çıkmak istemiyorum, kortizonlu krem bile denedim geçmiyor, sinir oldum yaaa ((

canımm pek uzun boylu sayılmam 1,60 boyundayım. ama işin ilginci ben 63 ile hamile kalmıştım. ama çok fittim. hatat hamileyken bile böyle kötü görünmüyordum. hatat bir arkadışın doğumuna gimiştim. eşi benim hamile olduğumu bile anlamamıştı. doğumdan sonra 58 kilo hatta 56 kiloya düştüm. şimdi ise bir yağ yığını gibiyim bel bölgem çok fena .acilll sonuç getirmeliyim kendimi iyice bırakmadanç face kayıtlımısın sen bana ya. olmazsa arkadaş olalım gör beni:))

kirpicim ağızındaki kırmızılık yeni mi oldu. yoksa hamileliğin boyunca varmıydı. kızın güzelliğini mi alıyor alerjik mi acep..

eeneee gördnmü adam yok böyle bir ürün diyip pahalıyı kakalamış kocişe( ay bide çok fena bişey yavrular içemiyor balık yağı tadı ağır basıyor uff bitsinde ondan alalım... şişede büyük yawsempatiksalakcinni

ohh döktür şekerim hem beynin boşalır hem yağlar gide:)) hahay taktım yağlarakaydirigubbakcemile2

kirpicim ağızındaki kırmızılık yeni mi oldu. yoksa hamileliğin boyunca varmıydı. kızın güzelliğini mi alıyor alerjik mi acep..

canım benim regl öncesi olurdu bu ağız etrafında pul pul dökülme fln, ama geçerdi bikaç günde, hamileliğin de son 3-4 ayında vardı ama şimdi iice bi kötüleşti, kremler de daha mı artırdı nedir anlamadımm. yani leke gibi değil de egzama gibi bişi. offf saçımın boyası berbat, uzadı şekilden çıktı, yüzüm gözüm bu halde, tank gibi oldum, doğumdan önce bi bakıma mı girsem, boyatsammı saçımı aceba?

demek bu kilo işi tamamen vücudun gevşemesine bağlı gösteriyo kendini. benim ismim zuhal cnm feyste ekle istersen.

dorukcuğu gel cnm kimle geliyorsan yawww yeterki gel

sepetin ve şekerlerin çok hoş cnm benim..

canan lan senden resim bekliyorummmmmmmm

wavy cnm naberrrrrrrrrr...kızlar nefes aldırmışşş ohhh ne güzel
ara şu kevseriiiiii kızzzzz

evet kirpoşşş ikiz gebelikte çok esniyor karnn esnedikce toplanman zor
ben tığ gibi ikiz annesi tanıyorum ama onun bile göbüşü sarkık...
bence tek çözüm estetik...param olduğunda yaptıracağım

bende ütü yaptm çamaşır astım ömüşü uyuttum ...ömüş kalktı aliş uyudu o da uyansın yemek yedirip bakırköye uçacağızzzzzzzzzzzz...

yarın yokum sabahtan karşıya gideceğim kahvaltıya.....

oradan geleceğim tüm hızla hemen bazı arkadaşlarım tanır yavru kartalların doğumgünün partisine gideceğiz....canomlarda gelecek :)

şincik ben kaçarm çocuklara yemek yedireceğim çamaşırları yerleştireceğim...sonrada vınnnn gezmeye ......çokk öptüm siziiii

dırım bu yavru kartallar nerde oturuyo cano bana beylikdüzü tarafında dedi ama hatta benim oturduğum yeri söledi dedim kesin görürdüm burası küçük yer dedim ama?

kızlar selamlar herkese...ben çok yoğunum bildiğiniz üzere mevlidimiz var yarın..evde temizlik telaşı,bende ayrı bi telaş..bugün,yarın ve pazar siteye gelemem sanırım..hepinizi çoook öptüm canlarım..

bu arada nero demek gelmiyon sen bana
ülen benimseven kimse yokmuş kimse gelmeyecek desenizee

kız canom valla çok gelmek istiyorumda bakalım inşallah şekerim...

birce cnm çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin...

kızım benim bu cadılar azcık dışarda rahat dursalar ben nerelere gideceğimde....söz ama sanada canoyada muhakkak geleceğğim şekerim....

günaydınlarrrrrrrrr biz kalkt herzaman ki gibi erkendennnnnn........şimdi gideceğim pastaneye scak poğçaaa alacağm sıkldım domates peynirden
len bu nasıl diyet böyle

çokta kilolu değilsin anacığm verirsin bak dırım kaç kilo verdi yeterki isteopuyorumnanaktan

firdoscğm inşallah herşey gönlünce olur....

nerocummm sen bugün işe gitmedin mii, süt iznni toplu mu kullanıyosunn?

yaw benim canım durmadan tatlı istiyor kızlarr, özellikle de çikolatalı tatlılar, normalde de hiç sevmem hayret walla.

yarın mevlüdü olann tümmm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorumm, düğünlerini de görün inşallahh.

dırım bu yavru kartallar nerde oturuyo cano bana beylikdüzü tarafında dedi ama hatta benim oturduğum yeri söledi dedim kesin görürdüm burası küçük yer dedim ama?

cnm yavru kartallar normelde büyükçekmecede oturuyolar...ama arkadaşımız çalıştığı için kuzularna babannesi baktığından merterdeler cnm yani onlarda bizim gibi babanneye taşındılar....
bende sabahtandır kızlarla uğraşmaktan pestilim çıktı yemek yiyemedim açımmmm

cnm benim yaaaa hep diyetmiii yapacağım yaaa benimki can değilmi
yemek yemeği sevmesem zaten şişmezdım :))
kocam evdeyken kaçamaklar arka arkaya ama o işe gitsin sıkı yönetimdeyim...
ben zaten seni b.paşaya taşınınca bekliyorum :))

yeee kuzumm yeeeee tatlıları lüplettt doğumdan sonra 40 gün daha yersin
sonra bizim gibi şişitim ayy dökülüyorum dersin.... hahahaa

kızlar bende çok bozuldum 78 kg doğuma gittim 69 a düştüm şimdi 71 e çıktım dana gibiyim bana kg hiç yakışmıyor karnım çok büyük kaldı dikişlerim var diye mekik çekmiyorum hiç spor yapmıyorum daha doğrusu yürümeye bile halim yok 7 ay hiç kalkmadan yatınca hareket kabiliyetim azalmış vücut hamlamış göbeğim sarktı giydiğim yakışmıyor emziriyorum diye diyette yapmıyorum ne olcak benim bu halim?tek hareket hastane koşuşturmalarım haftada 2 gün nasıl gidecek bu kilolar?gerçi karan gelince ikisi seni eritir diyorlar ama göreceğiz
sizler nasıl çözdünüz bu işi?

emzirmeye başladım makineyle süt sağdığımda gelmiyor
ya sağıyorum ya emziriyorum ikisi bir arada olmuyor neden emzirince sağacak süt olmuyor?

şincikkk ben geldimmmmm efendim öğleden sonra çocukları besledik giydirdik
çıktık bakırköye..kayınvalidem bakırköy meydana yakın....
15-20 dk yürünüyor ....gerci dk. tutmaadm belkide daha fazla neyse bilmiyorum pek.....
ama biz yürüyoruz...
neyse gittik bakınmaya ilk girdiğim mağzada beğendim çok şıkdık bişi değildi ama hoştu
30 tl idi...ama diğer mağzalarada bakalım dedim....bi mağzaya girdim....yüzde 70 indirimde varmış..
eşime dedim gel girelim ikiz arabası ile olduğumuzdan...ilk kata girdi
bayan katı 2 kattaydı asansörle çıkalım dedim....
sonuçta fikrini alıyorum beğenmediğinde kavga ediyoruz....neyse ben asansörü çağırdım...kapıya geldi
bu araba girmez buraya dedi..girer cnm dedim tekerlekleri döndü çevir düz girer dedim...yok dedi
benle tartışıyor mağzanın ortasıında salak gibi kaldm orada bi sinirlendim.....söylene söylene çıktım...
çıktık bana yolda el hareketi yapıyor....o kadar uyuz oldumki başladık tartışmaya
annem doğru söylüyor erkeklerin iki çanağa varsa birine tüküreceksin...
dedim ben ucuz olsun diyorum sen böyle yapıyorsun he dedim...hemen eskiden gittiğim mağzalara gittim büyük bedenler mağzaları bilenler bilir pahalı oluyor 44 beden nede olsa artık baddal boy ülkemizde...xs çıktı 44 bedenimiz büyük beden oldu...neyseeee bir bluz sadece yaa 100 tl dedim çüşş içim yine elvermedi azckda gcıklık olsun diye dolaştırdım.....diğer mağzaya gittik orasıda tek bluz yok genelde elbise satıyoruz dedi...onuda es geçtim bir kaç yer daha girdim ...sonra çok sık gittiğim bi mağza vardı oraya girdim bluzlar çok kadınsı ...elbise dedim bakim bir bluz 90 dan başlıyor....elbiseler 12 den 180 kadar gidiyor....neyse dedim abiye olmasın ama bir yemekte bayramda seyranda giyeceğim bişi olsun dedim....neyse 3 elbise denedim....ama kocam yine üst katta kaldı topladım eşyaları çıktım yukarı.......neyse beğendi. sonuç bir kızgınlığım kocama 130 tl patladı...ama bayrama bişey almam artık.....sinir stre geldik eve baktım sitede kadınlarla kaynanam oturuyor çardakta....bizde takıldık.....
eve geldik şincikk

cnm sen çok stres altındasın hep söyledim yine söylüyorum diyet piskoloji işi
şimdi bence diyet düşünme....
bende 85 kilo ile hamile kaldım.....97 ile doğuma girdim..eve geldiğimde 81 kiloydum...
tam 10 aylık olana kadar 8 kilo aldım.....yani benim kuzularım yanımdaydı
ama hiç erimedim....o sözler yalan bazı insanların metabolizması değişik çalışıyor en ufak üzüntüde yememede kilo veriyolar ...ama benimkiler daha çok şişiyor sanırım sende benim gibisin.....yani lafın kısası sen şimdi unut diyeti küçük meleğinde gelsin...evinize düzenini kur başlarsın diyete sana destek oluruz cnm burada yazar hergün yediğimizi liste halinde canan sen ben wavy...

emzirmeye başladım makineyle süt sağdığımda gelmiyor
ya sağıyorum ya emziriyorum ikisi bir arada olmuyor neden emzirince sağacak süt olmuyor?

cnm demekki sütün çok bol değil ama sağınca sütün kalmaması normal...demek bebşinde göğüsü boşaltıyor demek

kız o nassı bi laf yaaa :) İKİ ÇANAĞI VARSA, BİRİNE TÜKÜRECEKSİNNN :roflol: ÇOK GÜLDÜM WALLA.
sonuçta sen şimdi elbise mi aldın yani? güle güle giy güzelim boşveeerr, iyi etmişsinn.
bakalım ben 85'ten nereye düşücem, nassı yapıcamm. artık yapışırım yakanıza kilo vermem lasım diye :)))

işlerim bugünlük bitti,yarına devam artık..erkenden kalkıp hazırlık yapıcaz,tahminimizden daha çok insan gelecek..olsun,sevilmek değer görmek güzel bir şey :)..yemekleri evde yapmıyoruz,hazır istedik..İnşallah hepimizin Mevlidi güzel geçer kızlar..iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…