herkese selam.
mevlüt telaşları , doğum şekeri telaşları son sürat devam. ayy ne tatlı heyecanlar bunlar yaa..
dün gece kızlarım annesini dinlendirid. bir kaç kez uyandılar mama yiyip tekrar uyudular maşallah. arada yapıyolar böyle. sonra tekrar yoruyolar cadılar annelerini..
ay bugün diete başladım. 66 kilo ile başlıyorum bakalım kızların doğum gününe kadar ne yapacağım. ay çok hoşnutsuzum bu halimden. kendimi hiç beğenmiyorum giyinip kuşanasım bile elmiyor.fotoğraf makinesi ile kardeş olan ben kızlarla foto bile çektirmek istemiyorum onları ya yalnız yada babaları ile çekiyorum. heryerim sarkıyor uff. neyse moralimi bozmayayım kurtulacağım bu yağ kütlelerinden. mekik çekmeye de başlıcam. başka türlü gitmez bu göbiş(
herkesi sevgi ile kucaklıyorum yavrularıda ohhh kokluyorumm..
wavycimm 66 bişi değil sanki yaa, çok ufak tefek fln değilsen. ben 65 ile hamile kaldım ve 40 beden giyiyordum, ama tabiii doğum sonrası deformasyon asıl işi bozan sanırsam.
ya kızlar ağzımın etrafı (top sakal bölgesi diyim) kıpkırmızı, egzama gibi bişiy, her tür ilacı denedim geçmiyor, kocişin deyimiyle avını parçalamış aslan gibi görünüyorumm. öfff doğum footlarında da bötyle çıkmak istemiyorum, kortizonlu krem bile denedim geçmiyor, sinir oldum yaaa((
eeneee gördnmü adam yok böyle bir ürün diyip pahalıyı kakalamış kocişekimseyi alınto yapmadım başlıyom
wavy salak mı o eczacı git döv 17 l.50 canım kutunun üstündede yazıyo bizim ilacım
bircee güzel haberler verdin işallah dahada iyi olacak hemşirelre takılmakendi canları olmadığından hayvanlaşıyolar
dprukk ne cici sepetinizz maşallahh gel canım gel kk dan angelle gel yeterki gel zuhahaha
dirimmm oklava gelityo ne oluyo kız burger açma yityebilen var yiyemiyen var aaa bede bi kaçamak yapıp cevahire gitsem föndü yiyecem vallaha ben tartılamadımda öyle gidiyoz bakalım 1 ay sonra dr gittimmi süpriz olacak bana zuhaha
ha bu arada adet oldum sancıalr içindeyimm
firdos naber kuşum yollayalım sanada açammm
kevser karusuuu bizi hangi topiklerle aldatıyon çabuk ceva verrr
ee kirpicim şimdi seni rahatsız eden tek şey çiş molaları ama ilerleyen zamanalrda çiş yapmayada vakit bulamadığın günler olacak zuhahaha
zu arada bişi diycem sana dün yine bi arkadaşla bu şeker işini konuşuyodukda senin şekerin aynısını 1liraya buldum bende onlardan yaptırıcam eşim pazartesi gidecek yerine cağaloğlunda bi yer yapılmışı 1 liraya sip veriyolarmış istersen şöyle yaparız ben sip verdimmi sana onunda resmini çekip gönderirim yada ordan direk eşim çeker gönderir aynısı ama yinede bak eğer zamlanma felan olmadıysa sende sip hemenm verirsin 2 güne teslim ediyolarmış kargo yaparım sana yani sip vermediysen 2 gün daha bekle
hımm başka kime yazıyodummm
aklımdaki.........
neysem sanırım bu kadar hepinizi öpüyorum akşam ortaokul arkadaşımın kınası var yakın oraya gideceğim
bebekleri babasıona bırakacağım
oh be aylar sonra bişi yapacağım işallah güzel olurda hiç oturmam dökeirm tüm kurtlarımııı
ülen kocişe hast randevu alacaktım tc numarasını bulamıyom
evlendirme cüzdanındada yazmıyor allah allahh
kirpicim ağızındaki kırmızılık yeni mi oldu. yoksa hamileliğin boyunca varmıydı. kızın güzelliğini mi alıyor alerjik mi acep..
bu arada nero demek gelmiyon sen bana
ülen benimseven kimse yokmuş kimse gelmeyecek desenizee
birce cnm çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin...hastaneden yeni geldim haberler iyi
bebeğim 1cc beslenmeye başlamış,antibiyotik alıyormuş,küvez içinde serbest oksijen alıyormuş,toparlanmış görünüyordu(tabi heryeri delik deşik ama neyse)doktorlar iyiye gidiyor hafta sonuna göre düzelme var dediler ve asıl bombayı patlattılar sebepsiz fenalaşmasının sebebi hastane virüsü kapmasıymış kan tahlili yapmışlar üreme varmış tam biberona başlamıştı emzik almıştık taburcu beklerken başına neler geldi kuzumun neyse inşallah bunuda atlatacak
geçmişe biraz baktım şükür herkesler iyi çok öpüyorum Allah yavrularımızı bize sağlıkla bağışlasın
merhaba kızlarr wavy hoşgeldin cnm..sabah gördüm kevseri ama yazmadı acaba birilerimi var yaaa
dk. bitik arayamıyorum da serpill ısararla ara cnm öğrende bizede bildir....
canım valla bende doğumgününde kiloluydum 4 kilo vermiştim ama 4 kilo bişey ifade etmior o kadar et yığınında....aile resmi çekildiğimizde tombiş çıkmışım....olsun ona baktıkca vayyy nasıl zayıfladım derim...
sende çok takılma derim......
canom görümcende amma geliyor beeeee...................
bizde ben markede gidecektim ama canım acayip burger istedi ....eşimde gel götüreyim dedi...
burada bir cadde var cafeler marketlet pastahaneler var.....gittik patatesimi kociş yedi...burgeri ben yedim...sonra oturduk dondurma yedik markete uğradık geldik çocuklar sitede saldık koşturdular....
eve çıktm kaynanam dua ya gitmişti gelmiş hemen pilav attıım ocağa.....şimdi sizlere bakıyorum
kalkacağım salata yapacam....sofra kuracağım.....
yarında buluz bakmaya gideceğim.........
serpilciğim her adette şişiyorum gerçi bende hazımsızlık var cnm ben a gezersem karnım şişmiyor...
birice çok sevindim cnm inş..kuzun toplanır gelir....hastanelere uyuz oluyorum nasıl mikrop kapmış
hemde kapmaması geren bir bebek o...üstelik bide söylüyolarmı cnm???
bu arada nerede yatyor kuzu
nerooo kız biz oraya taşınınca gelmezsen evime sorarım sana kaç kere geldim sana şimdilik sesim çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrr
len bu nasıl diyet böylegünaydınlarrrrrrrrr biz kalkt herzaman ki gibi erkendennnnnn........şimdi gideceğim pastaneye scak poğçaaa alacağm sıkldım domates peynirden
herkese selam.
mevlüt telaşları , doğum şekeri telaşları son sürat devam. ayy ne tatlı heyecanlar bunlar yaa..
dün gece kızlarım annesini dinlendirid. bir kaç kez uyandılar mama yiyip tekrar uyudular maşallah. arada yapıyolar böyle. sonra tekrar yoruyolar cadılar annelerini..
ay bugün diete başladım. 66 kilo ile başlıyorum bakalım kızların doğum gününe kadar ne yapacağım. ay çok hoşnutsuzum bu halimden. kendimi hiç beğenmiyorum giyinip kuşanasım bile elmiyor.fotoğraf makinesi ile kardeş olan ben kızlarla foto bile çektirmek istemiyorum onları ya yalnız yada babaları ile çekiyorum. heryerim sarkıyor uff. neyse moralimi bozmayayım kurtulacağım bu yağ kütlelerinden. mekik çekmeye de başlıcam. başka türlü gitmez bu göbiş(
herkesi sevgi ile kucaklıyorum yavrularıda ohhh kokluyorumm..
kızlar selamlar herkese...ben çok yoğunum bildiğiniz üzere mevlidimiz var yarın..evde temizlik telaşı,bende ayrı bi telaş..bugün,yarın ve pazar siteye gelemem sanırım..hepinizi çoook öptüm canlarım..
dırım bu yavru kartallar nerde oturuyo cano bana beylikdüzü tarafında dedi ama hatta benim oturduğum yeri söledi dedim kesin görürdüm burası küçük yer dedim ama?
bende sabahtandır kızlarla uğraşmaktan pestilim çıktı yemek yiyemedim açımmmm
nerocummm sen bugün işe gitmedin mii, süt iznni toplu mu kullanıyosunn?
yaw benim canım durmadan tatlı istiyor kızlarr, özellikle de çikolatalı tatlılar, normalde de hiç sevmem hayret walla.
yarın mevlüdü olann tümmm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorumm, düğünlerini de görün inşallahh.
kızlar bende çok bozuldum 78 kg doğuma gittim 69 a düştüm şimdi 71 e çıktım dana gibiyim bana kg hiç yakışmıyor karnım çok büyük kaldı dikişlerim var diye mekik çekmiyorum hiç spor yapmıyorum daha doğrusu yürümeye bile halim yok 7 ay hiç kalkmadan yatınca hareket kabiliyetim azalmış vücut hamlamış göbeğim sarktı giydiğim yakışmıyor emziriyorum diye diyette yapmıyorum ne olcak benim bu halim?tek hareket hastane koşuşturmalarım haftada 2 gün nasıl gidecek bu kilolar?gerçi karan gelince ikisi seni eritir diyorlar ama göreceğiz
sizler nasıl çözdünüz bu işi?
emzirmeye başladım makineyle süt sağdığımda gelmiyor
ya sağıyorum ya emziriyorum ikisi bir arada olmuyor neden emzirince sağacak süt olmuyor?
şincikkk ben geldimmmmm efendim öğleden sonra çocukları besledik giydirdik
çıktık bakırköye..kayınvalidem bakırköy meydana yakın....
15-20 dk yürünüyor ....gerci dk. tutmaadm belkide daha fazla neyse bilmiyorum pek.....
ama biz yürüyoruz...
neyse gittik bakınmaya ilk girdiğim mağzada beğendim çok şıkdık bişi değildi ama hoştu
30 tl idi...ama diğer mağzalarada bakalım dedim....bi mağzaya girdim....yüzde 70 indirimde varmış..
eşime dedim gel girelim ikiz arabası ile olduğumuzdan...ilk kata girdi
bayan katı 2 kattaydı asansörle çıkalım dedim....
sonuçta fikrini alıyorum beğenmediğinde kavga ediyoruz....neyse ben asansörü çağırdım...kapıya geldi
bu araba girmez buraya dedi..girer cnm dedim tekerlekleri döndü çevir düz girer dedim...yok dedi
benle tartışıyor mağzanın ortasıında salak gibi kaldm orada bi sinirlendim.....söylene söylene çıktım...
çıktık bana yolda el hareketi yapıyor....o kadar uyuz oldumki başladık tartışmaya
annem doğru söylüyor erkeklerin iki çanağa varsa birine tüküreceksin...
dedim ben ucuz olsun diyorum sen böyle yapıyorsun he dedim...hemen eskiden gittiğim mağzalara gittim büyük bedenler mağzaları bilenler bilir pahalı oluyor 44 beden nede olsa artık baddal boy ülkemizde...xs çıktı 44 bedenimiz büyük beden oldu...neyseeee bir bluz sadece yaa 100 tl dedim çüşş içim yine elvermedi azckda gcıklık olsun diye dolaştırdım.....diğer mağzaya gittik orasıda tek bluz yok genelde elbise satıyoruz dedi...onuda es geçtim bir kaç yer daha girdim ...sonra çok sık gittiğim bi mağza vardı oraya girdim bluzlar çok kadınsı ...elbise dedim bakim bir bluz 90 dan başlıyor....elbiseler 12 den 180 kadar gidiyor....neyse dedim abiye olmasın ama bir yemekte bayramda seyranda giyeceğim bişi olsun dedim....neyse 3 elbise denedim....ama kocam yine üst katta kaldı topladım eşyaları çıktım yukarı.......neyse beğendi. sonuç bir kızgınlığım kocama 130 tl patladı...ama bayrama bişey almam artık.....sinir stre geldik eve baktım sitede kadınlarla kaynanam oturuyor çardakta....bizde takıldık.....
eve geldik şincikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?