kızlar şimdi kevserle konuştum iyiymiş herkese selamı var..bildiğiniz malum yoğunluklar ve yorgunluklar..bilgisayarı arızalanmış..eşi ilgileniyomuş..yakında gelecekmiş..soran sormaya herkese selamı var..
Canancım aslında bu konuda kırgınım sizlere.
Ben sitede davet ettim,şimdi geçmişe bakacak vaktim yok,hiç kimse cevap yazmadı benim mesajıma.
Bende tekrar tekrar söylemedim mevlüdüm var beklerim diye,hatta doruklada konuştuk tlf.üzüntümü onada söyledim.
Neyse gönlü bizimle olan herkesten allah razı olsun.
Selam kızlar.Sayfayı açalı çok oldu ama oğlum saolsun kıçımı yere koydurmadı yav.
Sabah 8 de açtı gözlerini,uyumuyoda ağlamıyoda dolandır beni diyor.Bende afedersiniz ishal olmuşum.
Yatakta bırakıyorum vc gidiyorum kıyamet kopuyor ağlamaktan,kucağa alınca birşey yok.11 gibi banyo yaptırdım karnını doyurdum uyuttum.10 dk.sonra kucağımda aldı soluğu sıpam.
Wavy canım allah kolaylık versin.Ya sabır çek sinirlenince daha çabuk sakinleşirsin.Yoksa yazık kendine yazık ediyorsun.Onlar nasılsa bağırmadan senin sinirinden anlamıyorlar.İnşallah en kısa sürede düzene girer senin cadılar canım.
Canan çok geçmiş olsun tatlım kızına.Rabbim tez zamanda şifa versin.
Çok saolun teyzeleri,hayırlısıyla bayramdan sonra okutmayı düşünüyoruz,hepinizi bekleriz.
Bu arada dün eşime dedim git al biletimizi gidelim bursaya,baktım çok zorlanıyoruz bir daha gitmeyiz uzun yolculuğa,giderken eşimle ben gidicezde,gelirken annemlerde olur otobüste hep beraber zapdederiz belki.Uykusu gelince sallayın beni istiyor,olmadı battaniyede sallarız artık otobüste,tam rezillik valla.Çok kalmıycaz zaten 3,4 gün kadar.
uyumak istiyorummmmama ben yatarım şimdi yarım satte bunlar kalkar acıkdık die eniysi yedirip uyuyayım bende...
yavru k,rpi sen nerelerdesin bakimm
yoksa sancılarınmı var yazın yok hiçççç
sancıların olabilir haa ay ancıalrı bilirsinn iyi bak kendine sayılı günler kaldııı
burçinnn beni facede beğenmedinmi canım arkdaşlık yolladım eklememişin...
yatarsın kalkarlar..dur bekliyim dersin uyuyacakları tutar..muzur bunlar kızım..
ben yatıyorum valla..uyudular artık uyanırlarsa da kalkarım..zaten yapayalnızım..eşimin gelmesi 2yi bulur bu gece malum haftasonu..yarın da akşama misafirim var..hazırlıklarım kısmen bitti..ikramlıklarımın büyük kısmı hazır..yarın minişler müsade ederse bi yufkasız bçreğim var onu ve bi kek yapıcam bir de böreklerimi pişiricem..ayy hala dolu iş varmış :))
ama heyecanlıyım çok mutluyum..evim şenlenecek..4 aile 8 anne baba ve 6 çocuk olucak evimde :))))))))
hadi bakalım herkese iyi geceler..sabaha kadar deliksiz uzuuuuunn uykular..ve güzel bir pazar diliyorum..sizler ben gibi değilsiniz ne güzel yarın eşleriniz evde..hava da güzel..baharın son demleri çıkın hava alın kuzularla benim için de gezin bolca..öpüyorum sizi ve minik kuzuları..
aaaaa..gelmedi ki davet..ne demek beğenmemek aşkolsun..birilerinin listesinde görmüştüm seni daha doğrusu sen olduğunu tahmin etmiştim..soyadın k....doruk dimi..burda da soyadımdan ötürü nickim doruk demiştin bi sefer ordan kalmış aklımda..eğer öyleyse ben bulup ekliyim seni hemen..
evet canım k.. doruk puahahaaa:) komik geldi bi an k.. doruk:)))))
canancımmmm geldimm, annemlere gittik akşam, yeğenleri fln görelim dedik, annem, ablam, abim aynı sitede oturuyor da, gördük geldik iyi oldu. ama bebelerden biri nezleydi, tedirginim inşallah bulaşmamıştır. ha bi de kaşlarımı aldırdım yüzüm gözüm açıldı yahuu.
herkesler gezmiş, bi aksiyon yapmış bugün ne güsel.
bircecimm izmir ne de güzeldir şimdi, offf çok özendim karşıyaka filann. gününün iyi geçmesine de çokk sevindim.
yaw sizin bu çok ikizli buluşmalarınızı çok merak ediyorum benn, okkadar çocuklar nassı bi ortam oluyodur acebaaa zemuszemus
nmevlütler de güzel geçmiş Allah kabul etsinn.
şimdi de okan başlıyormuş, disko kralını bekliyorummm son 10 günnnn hihiiii
A... K...doruk ekledim seni.. :))
hadi bakalım iyi geceleeeerr..
hg kirpişşş oyyyy son 10 gün kıymetini bil bırak kralı yat uyu.. uykudan kralımı var be:)))
canancımmmm geldimm, annemlere gittik akşam, yeğenleri fln görelim dedik, annem, ablam, abim aynı sitede oturuyor da, gördük geldik iyi oldu. ama bebelerden biri nezleydi, tedirginim inşallah bulaşmamıştır. ha bi de kaşlarımı aldırdım yüzüm gözüm açıldı yahuu.
herkesler gezmiş, bi aksiyon yapmış bugün ne güsel.
bircecimm izmir ne de güzeldir şimdi, offf çok özendim karşıyaka filann. gününün iyi geçmesine de çokk sevindim.
yaw sizin bu çok ikizli buluşmalarınızı çok merak ediyorum benn, okkadar çocuklar nassı bi ortam oluyodur acebaaa zemuszemus
nmevlütler de güzel geçmiş Allah kabul etsinn.
şimdi de okan başlıyormuş, disko kralını bekliyorummm son 10 günnnn hihiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?