evet canım gürpınarda oturuyo hatta kulaklarınıda çınlattıkta dediki ben çalıştığım için beni pek görmemiştir dedii cumartesi bende tanışırsınız canım gelecek odadırım bu yavru kartallar nerde oturuyo cano bana beylikdüzü tarafında dedi ama hatta benim oturduğum yeri söledi dedim kesin görürdüm burası küçük yer dedim ama?
he vallahaaa eppey konuştuk kankimle zuhahaa kocişer şikayetçi onlşarda kendine ek açacakmışzuhahahabende kirpoşu soracaktım :))) yinemi uyuyor bu didimmm
bende kankimle konuştum 1 saattir günün özetini geçtik
ne eğlendik ya veletlerin baloon biberon savaşları kızlar inanın görmeye değerdi haftasonu bakalım bizim ev nasıl olacakkkben geldim sabahn 7 de yola düştüm taaa karşıya kartala gitttim arkadasıma kahvaltıya oradan saat 2 de kalktım arkadaşmın eşi altunuzadeye bıraktı oradan metrobüsle 40 dk. bakırköye geldim...
hemen eve girdim üzerimi değiştirdim .....yavrukartalların doğumgününe gittik....canomda oradaydı kocalarımızda....yedik içtikkkkk geldikkkkkk
yorucu bir günün ardından merhaba kızlar..Mevlidmiz bitti,Allah kabul eder İnşallah...güzeldi herşey..biraz yoruldum,biraz ağladım,biraz güldüm..sevdiklerim vardı hep,güzel geçti..sadece kalabalıktı beklediğimden..Darısı diğer senelere İnşallah..
evet canım gürpınarda oturuyo hatta kulaklarınıda çınlattıkta dediki ben çalıştığım için beni pek görmemiştir dedii cumartesi bende tanışırsınız canım gelecek oda
he vallahaaa eppey konuştuk kankimle zuhahaa kocişer şikayetçi onlşarda kendine ek açacakmışzuhahaha
ne eğlendik ya veletlerin baloon biberon savaşları kızlar inanın görmeye değerdi haftasonu bakalım bizim ev nasıl olacakkk
allah kabul etsin bacımm resimleri bekliyosssss
sizleri seviyom yoruldum vallahaaaa
birsenle diyeti bozduk vsallaha yumulduk pastaya pek güzeldi tüülincimmm herşey çok ama çok güzeldi hep varol
ay kızlar hepsinin oğlu varya tek kı benimkibi ara hepsi kızıma öpmek içşin saldırdı zor kurtardık vallaha namusumuu hehehe
artvinliallah kabul etsin tatlım darısı başımızaaa kız sen bizleri niye davet etmedin bakimmm
inşallah canım allahdan bi maniçıkmazsa(yağmur soğukhastalıkvs..)tanışırızçokmutlu olurum...
ayyy işaallah olmaz doruğum yaaa allahın izni ile güzelce olur işallahh
merhaba kzlar ayyyy çok yorulmusum saat 9 da uyudum şimdi kalktım...
makyajımla uyumuşum temizledim .....
mevlüdü olanlar atlatmış allah kabul etsin kızlarr......
canancığım bende seviyom seni :)
inşallah canım...
bende ayın 9 unda okutmayı düşünüyorum mevlütümü annemi bekliyorum gelsin die ama bakalım pek oynatmaya niyetiyok hatunun biyerlerini :)))
dimek sini etti bizi etmedi haaabeni ettiii:)))de ben gidemedim.düğün vardı ona bile gidemedim 2 çocukla yemedi biyerlerim:)))
a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba kzlar ayyyy çok yorulmusum saat 9 da uyudum şimdi kalktım...
makyajımla uyumuşum temizledim .....
mevlüdü olanlar atlatmış allah kabul etsin kızlarr......
canancığım bende seviyom seni :)
dimek 9 unda düşünüyonn hadi bakalımmm:teytey::teytey:inşallah canım...
bende ayın 9 unda okutmayı düşünüyorum mevlütümü annemi bekliyorum gelsin die ama bakalım pek oynatmaya niyetiyok hatunun biyerlerini :)))
alır yavrum alır benim ev saray yavrusu zuhhahah
gönlüm yter sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?