Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

yorucu bir günün ardından merhaba kızlar..Mevlidmiz bitti,Allah kabul eder İnşallah...güzeldi herşey..biraz yoruldum,biraz ağladım,biraz güldüm..sevdiklerim vardı hep,güzel geçti..sadece kalabalıktı beklediğimden..Darısı diğer senelere İnşallah..

dırım bu yavru kartallar nerde oturuyo cano bana beylikdüzü tarafında dedi ama hatta benim oturduğum yeri söledi dedim kesin görürdüm burası küçük yer dedim ama?
evet canım gürpınarda oturuyo hatta kulaklarınıda çınlattıkta dediki ben çalıştığım için beni pek görmemiştir dedii cumartesi bende tanışırsınız canım gelecek oda

bende kirpoşu soracaktım :))) yinemi uyuyor bu didimmm

bende kankimle konuştum 1 saattir günün özetini geçtik
he vallahaaa eppey konuştuk kankimle zuhahaa kocişer şikayetçi onlşarda kendine ek açacakmışzuhahaha

ne eğlendik ya veletlerin baloon biberon savaşları kızlar inanın görmeye değerdi haftasonu bakalım bizim ev nasıl olacakkk

allah kabul etsin bacımm resimleri bekliyosssss

sizleri seviyom yoruldum vallahaaaa
birsenle diyeti bozduk vsallaha yumulduk pastaya pek güzeldi tüülincimmm herşey çok ama çok güzeldi hep varol
ay kızlar hepsinin oğlu varya tek kı benimkibi ara hepsi kızıma öpmek içşin saldırdı zor kurtardık vallaha namusumuu hehehe

Selam kızlar.

Mevlüdümüz bitti,ama bende bittim.akannehir.

Allah kabul etsin inşallah.Çok güzeldi,dolu dolu kuranlar okundu,sohbetler anlatıldı,dualar edildi.Verimli geçti yani.

Kalabalıktan kime yetişeceğimi şaşırdım,oğlumu bile kaybettim birara neredeyse,emzirecem çocuk yok,yağız emmek istiyor beni bulamıyorlar.Hap kadar evimde buluşamadık oğluşumla.
Şekerlerimizi çok beğendiler değişik geldi insanlara,doğumda gördükte mevlütte görmemiştik dediler.

Firdos canım sizinde mevlüdünüzü allah kabul etsin.Sünnetlerini,asker mevlütlerini,düğünlerini görelim inşallah.

Nero_ka canım nasıl sığdınız anacım 90 kişi eve yav.

inşallah canım allahdan bi maniçıkmazsa(yağmur soğukhastalıkvs..)tanışırızçokmutlu olurum...

artvinlii-firdosss allah kabul etsin kızlar....sünnetlerini düğünlerinide görün inşallah....

merhaba kzlar ayyyy çok yorulmusum saat 9 da uyudum şimdi kalktım...
makyajımla uyumuşum temizledim .....

mevlüdü olanlar atlatmış allah kabul etsin kızlarr......

canancığım bende seviyom seni :)

ayyy işaallah olmaz doruğum yaaa allahın izni ile güzelce olur işallahh

inşallah canım...
bende ayın 9 unda okutmayı düşünüyorum mevlütümü annemi bekliyorum gelsin die ama bakalım pek oynatmaya niyetiyok hatunun biyerlerini :)))

beni ettiii:)))de ben gidemedim.düğün vardı ona bile gidemedim 2 çocukla yemedi biyerlerim:)))
dimek sini etti bizi etmedi haaaklava:klava:klava:
merhaba kzlar ayyyy çok yorulmusum saat 9 da uyudum şimdi kalktım...
makyajımla uyumuşum temizledim .....

mevlüdü olanlar atlatmış allah kabul etsin kızlarr......

canancığım bende seviyom seni :)
a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah canım...
bende ayın 9 unda okutmayı düşünüyorum mevlütümü annemi bekliyorum gelsin die ama bakalım pek oynatmaya niyetiyok hatunun biyerlerini :)))
dimek 9 unda düşünüyonn hadi bakalımmm:teytey::teytey:

kızlar edittt tuşu geri geliomuş:) ama resim mesaj silinmeycekmiş:))

oyyy kaynanamm bişi bulmuş kendine onu izliyor evleneme programı gibi....

kocamda kardeşi ile dışarı kaçmışş püfffffffffffff

yavru k,rpi sen nerelerdesin bakimm
yoksa sancılarınmı var yazın yok hiçççç
sancıların olabilir haa ay ancıalrı bilirsinn iyi bak kendine sayılı günler kaldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…