Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

beni bu güzel havalar mahvetti demiş şair, ben de diyoreum ki beni dırım yoldan çıkardı. uslu uslu evde oturuyordumm, ama hergün hergün gezmelerdeyim deyincee, kışkırdım ben de napiim.

HAHAHAAA ŞAİR SANA DOĞUMADA DIRIM GİRER DER :roflol::roflol:

VALLA DOĞURURSAN BEN KARIŞMAM
P.TESİNDEN SONRA MICIMI KOYACAM YERE ÜZÜLME SEN

Faceden duygu yoğunluğu paylaştım.....arada eser yazarım

soyadımı layki ile taşıyorum hahaha :)

okanı seyrediyom benn, ankaralı turgut an itibarıyla "kaymak lazım kaymak lazım, vekilime kaymak lazım" şeklinde nereye çekersen gidbilecek sözlere sahip ilgünçç bir şarkı söylüyooo

<ahanda sizin oradan arıyolar kızzzzzzzzzzzz

bende takıldım ama şimdi yatacağımmmm öptüm seni iyi gecelerrr

günaydınlarr ....ayyyy bu gece berbat geçti alişle ömer bey devamlı ağladı
yok osuruk ağlaması yok süt ağlaması...yok dişşş anam ağladı beeeeeeeeee

neyse sabah sabahda birsürü senfoni yaptılar hemen kahvaltı verdim uyudular....

şimdi ömüş bey kalktı bende pc banka işlerine baktım ....kapatmadan sizlere bakem dedim...

kimseler yok tabisiiiiii ..........neyse ben kahvaltı hazırlayacağımm bugün kevser garusunu arayacağım...

erkenden kalktık bugün,bebişler uyutmadı..davet konusundan bahsedilmiş,ben burdan da facedende herkesi davet ettim kızlar hee :)..gerçi hepiniz istanbuldasınız ama napalım,gönüller bir olsun..üç sene önce tanışsaydık bende istanbuldaydım,hepinizi görmüş olurdum ne güzel...

Artvinli Allah kabul etsin canım...

Canancım 2 ekimde diş buğdayı partin mi var,geçmişi pek okuyamadım canım ya kusura bakma..BU ARADA FOTO ÇEKEMEDiK ÇÜNKÜ SEVGİLİ EŞİM MAKİNEYİ ŞARJ ETMEYİ UNUTMUŞ!!

Dorukcum snede 9 unda Mevlid yapacaksın sanırın,şimdiden Allah kabul etsin canım.

Kirpicim Elif kız gelmedi dimi daha,ayy Maaşallah ona

Birce nasılsın canım,oğluşun nasıl oldu?

Burçin merhaba canım..

ÖPTÜM HEPİNİZİ KIZLARopuyorumnanaktan

merhaba kızlarrrr,

dırımcııımm zorlamış haylazlar seni, şimdi onnar yatar, sen uykusuzluğunla kalırsın

bircecimm sana da keyifli pazarlar diliyorum, alın bebişi de şööyle deniz kenarına gidinn, ohh keyif. uzuuun yıllardır ilk defa izmire bukkadar uzun süre gitmedim, neredeyse 2 yıl oldu çok fena, çook
özledim.

firdoscumm elifin gelmeye pek niyeti yok gibi, tek bebiş olduğu için kaldı bukkadar tabii, ikiz üçüz devam etse çoktaaaan doğurmuştum.

ben de bugün inşallah işlerimi toparlayıp, kalan 8 günümü salim kafayla geçirmeyi hedefliyorumm.

hepinize bu yazdan kalma sooon günlerin tadını çıkarmayı tavsiye ediyorummm

firidos cnm kısmet ne yapalım belki birgün gelirz oralara yada sen gelirsin hiç olmayacak diye bişey yok
2009 mays annelerinden bir arkadaşım taaa izmirden geldi ....ist ye bende kaldı tanıştığımızda dermiydik hiç birgün buluşuruzzzzzz........hayat süprizzlerle dolu

birice merhaba cnm

bize gelinceeeee kahvaltı yaoptık kuzular kuduruyor........

sakin bi pazar dışarı çıkarmıyız bilmiyorum şincikkk

yani şimdi onlar uyusa biz uyuyamayız işte iki bebek olmasnın dezavantajı bu

sen şimdi elif bebek uyuyunca uyursun süperrrr yaa...

hee bu arada sanma doğum yapınca gelemeyeceksin

doğumdan çıkıp eve gelince direk buraya gelmek isteyeceksin
canan gelemem yaa diyordu ....düşünn...sen daha çok geleceksin
ve annenelerin dediklerini değil hemen bi sorunda bize soracaksn
hahahaa ....7x24 dırım hizmetinizde olacak :roflol::roflol:

bence de canımmm, siz iki çocukla yetişiyorsanız ben ek çocukla hayda hayda gelirim herhalde (bkz cahil cesareti )

herkese selamm
cuma gününden beri pek iyi değiliz. ceren ateşlendi sürekli. dün daha kötüydü bende aksilik dün rahatsızlandım kolumu kımıldatamadım resmen. uff . neyse ceren hala ateşi var ama fazla değil. dişi patlamış ama yamuk patlamış
Kevseri arayamadım hala ama burçin konuşmuş sanırım..

Canan Açelya mı gelecek diş buğdayına. ay öyleyse belki benide alır birlikte geliriz. böylece yolda kaybolmama ve vakit harcamam.ay bak heyecanlandım he.. teksıkıntı yaren annemle durmuyor ben yokken çoook ağlıyor. inşallah onuda halledersem çocuksuz gelmek istiyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…