iyiyim canım sağol..evet çocuklarla yoğunluk oldu hayatımda iyi oldu..Amiiiin canım.........Aman son 10 gün demek........Ya gün saymakta zor olsa gerek.......Pat diye doğuma gitmek
dahamı kolayki.........
Hayırlı doğumlar diliyorum canım.
Burcin nasılsın canım.
Üzülme tatlım yanlız değilsin,bende sendenim benim eşimde ne cumartesi ne pazar hergün işte,çok şükür artık oğluşum varda günler daha yoğun ve neşeli geçiyor.:ecrin_bebek:
hemen söyliyim..semralar gülhanlar ve esralar :))burcin kzzz kim gelecekkk söle bakimmmmmmm
kirpoşş gezme lennnnnnn otur oturduğun yerde
erkenden kalktık bugün,bebişler uyutmadı..davet konusundan bahsedilmiş,ben burdan da facedende herkesi davet ettim kızlar hee :)..gerçi hepiniz istanbuldasınız ama napalım,gönüller bir olsun..üç sene önce tanışsaydık bende istanbuldaydım,hepinizi görmüş olurdum ne güzel...
Artvinli Allah kabul etsin canım...
Canancım 2 ekimde diş buğdayı partin mi var,geçmişi pek okuyamadım canım ya kusura bakma..BU ARADA FOTO ÇEKEMEDiK ÇÜNKÜ SEVGİLİ EŞİM MAKİNEYİ ŞARJ ETMEYİ UNUTMUŞ!!
Dorukcum snede 9 unda Mevlid yapacaksın sanırın,şimdiden Allah kabul etsin canım.
Kirpicim Elif kız gelmedi dimi daha,ayy Maaşallah ona
Birce nasılsın canım,oğluşun nasıl oldu?
Burçin merhaba canım..
ÖPTÜM HEPİNİZİ KIZLARopuyorumnanaktan
offf kızlarr bugün dışarı çıkamadım yaaaaaaaaa
kızartma yaptım..saatlerce sofra kur kaldır..bulaşık yıka bu saat oldu pöfffffffffff
kirpiciğim bizde byadır yapmadk iyi oldu ama yapan ben olunca yoruldum
en basit yemek gibi duruyor ama çok yorucu püffff
fridos cnm inş.ist gelince nasip olursa ağırlamak isterim seni...
artvinli semt değiştirin cnm daha uygun kiralı bi yer bakn
ailenden uzak bi şehirde ne yapacan kızzzzzzzzzz
sorma şekerim çok kalabalıktı amaannemde yaptık annemin evi büyüktü allahtan....Selam kızlar.
Mevlüdümüz bitti,ama bende bittim.akannehir.
Allah kabul etsin inşallah.Çok güzeldi,dolu dolu kuranlar okundu,sohbetler anlatıldı,dualar edildi.Verimli geçti yani.
Kalabalıktan kime yetişeceğimi şaşırdım,oğlumu bile kaybettim birara neredeyse,emzirecem çocuk yok,yağız emmek istiyor beni bulamıyorlar.Hap kadar evimde buluşamadık oğluşumla.
Şekerlerimizi çok beğendiler değişik geldi insanlara,doğumda gördükte mevlütte görmemiştik dediler.
Firdos canım sizinde mevlüdünüzü allah kabul etsin.Sünnetlerini,asker mevlütlerini,düğünlerini görelim inşallah.
Nero_ka canım nasıl sığdınız anacım 90 kişi eve yav.
geçmiş olsun cnmmmherkese selamm
cuma gününden beri pek iyi değiliz. ceren ateşlendi sürekli. dün daha kötüydü bende aksilik dün rahatsızlandımkolumu kımıldatamadım resmen. uff . neyse ceren hala ateşi var ama fazla değil. dişi patlamış ama yamuk patlamış
Kevseri arayamadım halaama burçin konuşmuş sanırım..
Canan Açelya mı gelecek diş buğdayına. ay öyleyse belki benide alır birlikte geliriz. böylece yolda kaybolmama ve vakit harcamam.ay bak heyecanlandım he.. teksıkıntı yaren annemle durmuyor ben yokken çoook ağlıyor. inşallah onuda halledersem çocuksuz gelmek istiyom..
offf kızlarr bugün dışarı çıkamadım yaaaaaaaaa
kızartma yaptım..saatlerce sofra kur kaldır..bulaşık yıka bu saat oldu pöfffffffffff
Herkese hayırlı geceler ...
Cok sinirlerim bozuk cok kacmak kurtulmak istiyorum feraha kavusmak istiyorum
Herkese hayırlı geceler ...
Cok sinirlerim bozuk cok kacmak kurtulmak istiyorum feraha kavusmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?