Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım benim seni çok ama çok iyi anlıyoruz inan benim 2.5 ayile 6 ay arası tamamen işkence idi anlatamam ben çocuğu iki elimle tutp uyu artık diye salladığımı biliyorum çocuk neye uğradığını şaşırdı ağlamaktan komaya gşirdi ama ne yapayım benimkide can birini uyutuyom diğeri başlıyo bide kaynana artı koca yani tam depresyonluktum ama tuttum kendimi sinirleirme hakim oldum geçecek yni geçiyo zaman büyüyolar büyüdükçe biraz daha rahatlıyosun yemek saatleir uzuyo uykusu düzeliyo öpüyorum çk
otursun canım bişi olmaz kontrolünde tut sen yürütecede koyabilirsin
sanırım bu aralar bebekler çılgoınlıkta benimkilerde diş çıkarıyo o kadar fnaki bi mımız b, mızmız anlatamam ug
n ateşleride var ayy allahım cumartesiye bari iyi olsalar yaa

anladım canım canın sağolsun çok öptüm

vallaha ikiz gebelikte 9 ay 10 gün zor vücut içinde yararlı en güzeli 37. haftanın sonunda doğum yapılması çünkü rahim büyümeside bi yere kadar ayrıca diğer organlarda zarar görüyo 37 haftada bebek gelişimini yaşayacak kadar tamamlamış oluyor
benim kızlardan birisi kabız arkadaşlar ne önerirsiniz?dr a bu sebeple götürdünüzmü dr ne dedi?
dr um mamayı daha sıvı yapmamaı
zeytinyağı içirmemi poposuna zeytinyağı sürmemi bide ne kadarlık bilmiyorum ama kayısı hoşafı verebilirsin emziriyosan sen iç kayısı hoşafı sütünden geçer
bebeklere ne oldu ya hepsi coşmuş candanın kızda fenaymış benimkilerde fena allah alhh
ya diirm niye bu kadar çok mıçıyolar ya taşacak kadar diştenmi ishal felanmı çünkü hergün taşıyo
demek çatlak kaynanan soğuk suyla yıkamış ha üşütecek çocuğu ya delimidir nedir dikkat et kuzum bari sar çocuğu sürekli

aklından geçenleri bile biliyorum inanki canım benim
bak şöyle yap öyle durumlarda bırak biraz ağlasınlar sen bi balkona çık bi nefes al önce sen sakinleş 5 dakka ağlasınlar hiçççç bişi olmaz bide bizlerden birini ara mesela ede olsa hep aynı yolun yolcusuyuz biraz rahatlatırız sneii
öyledir zaten ben,m kzıda öyle ağlar yıkar ortalığı 2 saat sonra bakarsın kahkahalar atıyı sanki 2 saat önceki kız o değil işte işleri bizi deli etmek sabrımızı sınıyolar
şincik kuzular uykudan kalktı ben gidem anneme gideceiğim valizmi hazırlayım...çocuklara çorba vereceğim......gelirim bugün spora aksam üzeri giderim.....çocuklar aksam saati uyurlar
kolay gelsin dirimmm

ha şöyle ne o dirim snei seviyom felan ben kıskancım bilmiyonmu zuhahaha
kocanada seni sveiyorum dedinmi ardındn gelip banada söyleyeceksinnn

ohhh annende gelmiş süper vallaha kahvaltı keyfi yapınn
kevser yürüme çalışmaları varmı kız sizinde doğumgününüze az kaldı yada ayakta durmaya felan başladılarmı
ya bu arada bu emziklerden ne zaman kurtulacağız kızlar yawwww

hehe bende öyleyim bezi almadan bi süre düşünüyorum
acaba bezi alıp ıslak mendillemi temizlesem?
acaba poposunumu yıkasam?
acaba tamamen banyomu yaptırsam hehe
bizikiz anneleriyiz nede olsa hep aynı yoldayız
hoş geldinnn
sanırım ben seni ikiz hamileler topiğinden tanıyorummm

ohhhh ohhhhhh ikiz anneleri geliyor ne güzellll gelin kızlar konuşalım sohbet edelimolumunekankayizsmile:teytey::teytey:

yavrun içinin kıpır kıpır olmasının sebebi annene gitmen değil bana gelecek olman zuhahahah

yaaaa ben bu devirmide kemali de 20 milyon kez öpsem gene doymuyom ya öpmek ısırmak yemek istiyom yaaa ne güzel kokuyolar yawwwww
seviyorum sizi yavrularımm
hemde sizi çok sveiyorummmm

evet canım ikiz hamileleri topiğine birkaç kez yazmıştım ama adım genelde altta görülür....

8 olduk yokmu arttırannn

neysem ben kaçım yavaştan hava nasıl ya pazara gideceğimmm ordan görümcek e gidip kadehleri alayım hava soğuksa kocişi gönderecem öptüm herkesiii

ayy bugün bebek şekerlerimde gelecek merakla bekliyomm

lennnnnnnnnnnnn canooo konuşamadık bugün çocukların uyku düzeni şaştıı

yavrumm sana geleceğim için çok helecanlyım hahaaaaaa

ayyy benim kuzular böle bi süzüldü yaaaaaaaaaaaaaaa

öfff 7 diş birden çıkarmı yaaaaaaaaaaaaaa

kaynana alem işte
çorap giydiriyorum çıkarıyolar....hasta olacaklar
bu arada bizimkiler babanneye dede diyolar.....

hee bu arada kocam anası ile konuşmuşşşşşşşşşşş çocuklara sabah bağracak gibi oldu
bağırma dedim ben biliyorum dedim....ben bağrınca korkuyolarmı diyor...evet dedim

ben hepinizi takdir ediyorum tak başınıza bakıyorsunuz...benim yardımcım var şu an bende ücretsiz izindeyim. akşam ve haftasonları eşimle bakıyoruz...ama yinede bazen çıldırma noktasına geliyorum....ama tek bakanlara diyecek sözüm yok. Allah yardımcımız olsun...

valla canım benimde tutacak gücüm olsa hiççç hayır demem ama yok
olmadğı için rabbimin verdiği sabırla yapabildiğimiz kadar bakıyorum

eskiden çok efamlı heycanlı aceleci,sabırsızdım
nedense çocuklar gelince mangal kadar oldu yüreğim :))

ben seni okurken başım dönüyor ama acaip pozitif enerji veriyorsun..böyle uzun yazını gördümmü zevkle başlıyorum okumaya....benim bu aralar pek yapabildiğim birşey yok genelde buralara takılıyorum...
yardımcı meselesi hassas....Allah razı olsun eşim imkanları dahilinde rahatımız için elinden geleni esirgemez ama yinede yabancı biriyle evi paylaşmak zor...ama kızlarım ablalarını çok seviyor....ona bırakıp dışarı çıkabiliyorum ama anne sütüde aldıkları için fazla uzun kalamam... ben ilkbahar da işe başalyacağım nasipse. o zaman birini bulmak gerekecek ti. ben baştan buldum birbirimize alıştık...daha iyi oldu. annem uzak oturuyor yardıma geliyor ama sürekli bakamaz...kayınvalide desen hiç birşey demeyeyim...Allah muhtaç etmesin...

dırım benim bebişlere şuan annem ve bir bakıcı bakıyor.iki bebek resmi var ama acxaba ben mi yanlış yaptım

benim kızım geçen ay 4 dişi birden çıkarmıştı 1 hafta boyunca hastanelerde sürünmüştük offf yaaaaaaaaaa

selam annelera.s.
Gebeliğinizde kaşıntı yaşadınız mı?5 gündür var bende.Artık dayanamadım doktorumu aradım ovadril önerdi,pazartesi rutin kontrolüm var gidicem zaten,bakalım neymiş,karaciğer kaynaklı değildir umarım..
Onun dışında iyiym çok şükür,iyi bir hamilelik geçiriyorum

ayyy nete bişi oldu yazamadım...canım kimyam böyle diyeyim çalışırkende iş hayatnda böyleydi..şimdi tüm enrjim çocuklara eve gidiyor işte....takıl buralara valla bende yazarak rahatlıyorum....evet evde yabancı biri olması zor o konuda haklısın ama biyerdede iyi beynen ve ruhen rahatlaman açısından...doktor yazıyor mesleğinde ne doktorusun cnm ? evet işe başlarken bulman sorun olurdu iyi olmuş böylesi....

dırım benim bebişlere şuan annem ve bir bakıcı bakıyor.iki bebek resmi var ama acxaba ben mi yanlış yaptım

yokk cnm yanlış değilll ben öle görüşüm hayatım...bakıcı ve annen var hee iyi yaa annenin olması

benim kızım geçen ay 4 dişi birden çıkarmıştı 1 hafta boyunca hastanelerde sürünmüştük offf yaaaaaaaaaa

offf geçen kış bizsüründük hastanelere verdiğim paranın haddi hesabı yok
efamlı bir kocada olunca şimdi toplanmak için kaynana ile oturuyoz...yaştan sonra vücut dirençleri daha iyi oluyor diş çıkarken sadece huysuzluk oluyor iştahsızlık oluyor iştee

hoşgeldin canımmm...

bi o eksikti ben de :)

ben 12 haftalıkken yaşadım doğuma kadar cnm karaciğer ve safra kesemle alakalı değildi ama birde bana sor cnm.....sende 32 haftadasın normal eğer karaciğerde sorun varsa biile 3-4 hafta idare ettirebilirler
ama enzimler sana ve çocuğa zarar verecek kadar olursa bebekleri 1 hafta daha belki bekletip alırlar.....

iyi yönden bakalım ama duruma cnm..

off yaaa klavyemde k,l,n harfleri kopuk en ufak açığımda kene gibi pc yapışıyolar ve direk koparıyolar ahtım olsun onlarda pc oturma cağına geldiğinde bende onlarınkini koparacağım...takamıyorumda yaa nasıl çıkarıyolarsa artk

canım benim feci bi kaşıntım olmuştu.bende ovadril kullandım.hatta karaciğer enzimlerim yükselmiş ondanmış kaşıntım 2 gün kontrol amaçlı yattımhastanede doğum olacaktı ama enzimlerde düşüş olunca kaşıntımda geçti.tabi herkesin aynı değildirde anlatayım sana dedim

allahım içeride düğün salonu var gibi kadın son ses destiizdivaç izliyor ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…