canım benim seni çok ama çok iyi anlıyoruz inan benim 2.5 ayile 6 ay arası tamamen işkence idi anlatamam ben çocuğu iki elimle tutp uyu artık diye salladığımı biliyorum çocuk neye uğradığını şaşırdı ağlamaktan komaya gşirdi ama ne yapayım benimkide can birini uyutuyom diğeri başlıyo bide kaynana artı koca yani tam depresyonluktum ama tuttum kendimi sinirleirme hakim oldum geçecek yni geçiyo zaman büyüyolar büyüdükçe biraz daha rahatlıyosun yemek saatleir uzuyo uykusu düzeliyo öpüyorum çkiyi geceler hanımlar...
ayy akşam cinnet geçirdim ya beren beni sinir etti nasıl bağırdım çocuğa aldım dizime yastıkla öle bi sallamışımki sinirle bi anda bi kustu bi kustu anlatamam bi yandan ağlıyo bi yandan kusuyo ama sebepsizbir ağlayışı var. eşimle girdik birbirmize.. ne biçim davranıyosun çocuğa die.. onunla beraber bende ağladım sonra.. sanırım ben iyi bir anne olamıycam( tahammülümçok kuvvetli değil ( içime otuurdu yavrum nasıil içli ağladı ((
şu saat oldu hala uyumadı benim başım dertte bu kızla şimdiden böle ilerki günleri düşünemiyorum..
otursun canım bişi olmaz kontrolünde tut sen yürütecede koyabilirsingünaydın kızlar...çok kötüyüm bugün,çok yorgunum..canımda sıkkın biraz...eşim gece okulda nöbetçiydi,annemle baktık bebelere..Deniz babası yok diye çok huysuzlandı.sabah okula zor attım kendimi:))...
Artvinli canım yeni eviniz Hayırlı olsun..
Dırımcım sabır taşı olsa çatlar valla iyi sabradiyosun ama bazen mecburiyetler zoruluyor insanı.
Canancım hoşgeldin,kolay gelsin.
Doruk canım benim bizler anneliğe yeni yeni alışıyoruz,böyle şeyler yaşaman ve hissetmen çok normal.lütfen iyi anne olmadığını düşünme,ikiz çocuk büyütmek çok zor.
Kevsercim güzel kızına geçmiş olsun canım,nazar değmiştir miniğe..
Wavy sabır babır güzelim,biraz büyüseler,ağlamaları dursa ne güzel olur dimi:)
Nerocum,Medine sizler nasılsınız kızlar?yürüteçten bahsedilmiş bu konuda bilgim yok ama Denizim daha 4,5 aylık ve oturmaya çalışıyor.kendini kaldırıyor.erken değil mi sizce?
sanırım bu aralar bebekler çılgoınlıkta benimkilerde diş çıkarıyo o kadar fnaki bi mımız b, mızmız anlatamam ug
n ateşleride var ayy allahım cumartesiye bari iyi olsalar yaa
anladım canım canın sağolsun çok öptümgünaydın şekerler,,,,,,opuyorumnanaktan
nihayet 3 gün çektiğim başağrısının arkasından bu sabah regl oldum da rahatladım...bu seferde karnım ve belim ağrır ulen hepmi biyerlerimiz ağrıyacakaman allah başka dert keder vermesin..
banada dr doğumdan sonra 40 çıkınca gel dedi öf bi gidemedim tam geçen ay gidecektim kızlarla aynı güne aldım randevu sabahı yine regl oldum kaldı.zor geliyor gitmek ama gitmemde lazım yani
yürüteç içn bizim dr pek önermedi ama 7-8 aylıkken kullan dedi istersen..
cnm infacol inallah işine yarar biz memnun kaldık inci de..
öf çok zor ya bende 2 aylıktı kızlar taşındım çok zor cnm allah yardımcn olsun...
cnm üzme kendini zor tabi 2 çocuk bakmak ilk aylar dahada zor onlar bize yabancı biz onlara,uykusuzluk,yorgunluk ben annemle baktığım halde sinirlerim tepemde geziyordu sürekli ağlarlar gaz sorunu ama zamnla düzelecek..sabırlı olmak lazım...
iyiyiz çok şükür firdoscğm ne olsun allah bu günlerimiz aratmasın şekerim...
Canom ben gelemeyeceğim çünkü annem c.tsi ve pazar hac için seminere gidiyor 12 de gidiyor 4 geliyor yanlız zaten çıkamam ama allah kısmet ederse anem gelince buluşuruz inşallah cnm...
selam bayanlar ya bişey sormak istiyorum size
bebekleriniz 9 ayı doldurunca mı oldu yoksa erken mi oldu
benim arkadaşım hamile aslında bugün doğuma gircekti ama dr son dakikada fikir değiştrmiş 9 ay 10 günü tamamlasın demiş
sorunlu da bir hamilelik geçirdi normal mi sizce
vallaha ikiz gebelikte 9 ay 10 gün zor vücut içinde yararlı en güzeli 37. haftanın sonunda doğum yapılması çünkü rahim büyümeside bi yere kadar ayrıca diğer organlarda zarar görüyo 37 haftada bebek gelişimini yaşayacak kadar tamamlamış oluyor
dr um mamayı daha sıvı yapmamaıbenim kızlardan birisi kabız arkadaşlar ne önerirsiniz?dr a bu sebeple götürdünüzmü dr ne dedi?
zeytinyağı içirmemi poposuna zeytinyağı sürmemi bide ne kadarlık bilmiyorum ama kayısı hoşafı verebilirsin emziriyosan sen iç kayısı hoşafı sütünden geçer
bebeklere ne oldu ya hepsi coşmuş candanın kızda fenaymış benimkilerde fena allah alhhayyyy yaaa tlf la konuşmaktan yazamadım
gecem kötü geçti...yaa ömer sürekli ağladı korktumu ne oldu anlamadım o ağladıkca aliş uyandı offf berbat bi geceydi...sabahda erken kaltılar ben uyuyamadım.....ömer yatağa geçirecek kadar kaka yapmış
kaynanam dedim sen yıka bunun mıcını ali moka saldırır dedim...anamçocuğun kıçını soğuk u ile yıkamış yaa....hemen aldım yorgana sardım..giydirdim aliişininde altını değiştiridm giydirdim.......
mamalarını hazırladım yediler biz kahvaltı yaptık bulaşık yıkadım....lavoba klozet temizliği yaptım...oturdum pc başına.....anca bitirdim yazımııı
ya diirm niye bu kadar çok mıçıyolar ya taşacak kadar diştenmi ishal felanmı çünkü hergün taşıyo
demek çatlak kaynanan soğuk suyla yıkamış ha üşütecek çocuğu ya delimidir nedir dikkat et kuzum bari sar çocuğu sürekli
haklısın dırımcım ama inan dün psikolojim mahvoldu aklımdan neler geçdibi bilsen beni döverdin:bbo:
neysekigece güzel uyudu zilli berende dinlendim ohhhh... sabahda kalkmış akşam kıçını yırtan o değilmiş gibi ogu gugu lülü deyip duruyo :))sempatiksalakcinni
umarım bugün canımdan bezdirmez beni.. zavallaı iremim dünden beri kendi halinde oynuyo uyuyo uyanıyo yavrum gıcı çıkmıyo:ecrin_bebek:
aklından geçenleri bile biliyorum inanki canım benim
bak şöyle yap öyle durumlarda bırak biraz ağlasınlar sen bi balkona çık bi nefes al önce sen sakinleş 5 dakka ağlasınlar hiçççç bişi olmaz bide bizlerden birini ara mesela ede olsa hep aynı yolun yolcusuyuz biraz rahatlatırız sneii
öyledir zaten ben,m kzıda öyle ağlar yıkar ortalığı 2 saat sonra bakarsın kahkahalar atıyı sanki 2 saat önceki kız o değil işte işleri bizi deli etmek sabrımızı sınıyolar
kolay gelsin dirimmmşincik kuzular uykudan kalktı ben gidem anneme gideceiğim valizmi hazırlayım...çocuklara çorba vereceğim......gelirim bugün spora aksam üzeri giderim.....çocuklar aksam saati uyurlar
canommmmm, kız seviyom leyn ben seni deee.. aşkolsun, hepimizi hepinizi çok seviyom... kzım sevmesem burda olmam zaten yaw, biliyorsun YA SEV YA TERKET var bende.. sevmesem terkederdim topiği ( tecrübeyle sabüt)
ay yine sataşasım var.. alsanaalsanasmile
kızlar sabah annem geldi 8.30 dabi sevindim hemen attım damlayıkucağına cumurlop çağlanın yanına yatağa,, ohhh 2 saat uyumuşum, damlanın sesine uyandım bi fırladım yataktan ki amanin annemin geldiğini unutmuşum bi an ödüm koptu. sonra kalktım annem mutfağı toplamış, evi toparlamış, çayı hazırlamış, ben de hemen kızların kahvaltısını hazırladım yedirdim, biz de kahvaltı yaptık, babam da ageldi, onlar oynarken kızlarla ben de evimin işini yaptım.. annem birazdan güne gidecek gitsemmi acaba bende ?
ha şöyle ne o dirim snei seviyom felan ben kıskancım bilmiyonmu zuhahaha
kocanada seni sveiyorum dedinmi ardındn gelip banada söyleyeceksinnn
ohhh annende gelmiş süper vallaha kahvaltı keyfi yapınn
kevser yürüme çalışmaları varmı kız sizinde doğumgününüze az kaldı yada ayakta durmaya felan başladılarmı
ya bu arada bu emziklerden ne zaman kurtulacağız kızlar yawwww