hoşgeldin canımmm...
bi o eksikti ben de :)
ay dayanamam ben yaw.nasıl izlerler acaba şu proğramı yada ne anlarlarki
ohhhh mesleğin çok güzell bende kuzularımın doktor olmasını istiyorumBen dahiliye uzmanıyım...yardımcı olması tabikide büyük nimet...benimkiler gece çok sık emmek için uyanıyor..gece az uyuyorum..yardımcım sabah 8:30 da geliyor kızlarla ilgeleniyor kahvaltılarını veriyor ben biraz uyuyorum...bu çok büyük nimet. Ben hafta sonları yorulanlardanım...ev işlerini, kızların işlerini hep ortak yapıyoruz...yani sizden daha az yoruluyorum...ne zaman yorulup sinirlensem, tek bakan arkadaşlar aklına geliyor utanıp susuyorum...ama yinede zor...kızlarım Allaha şükür çok sorunlu değil...biri zayıf ona üzülüyorum. biride aşırı meme düşkünü...ama sağlıkları yerinde olsun her zahmetlerine razıyım....
şimdi çıkmam gerekiyor...eğer arada bir uğramam sorun olmazsa merhaba demek isterimm. bazı topiklerde bu hoş karşılanmadığı için yazmıyordum...hepinize iyi günler dilerim...bebişlerede bol uykular....
hehe bende öyleyim bezi almadan bi süre düşünüyorum
acaba bezi alıp ıslak mendillemi temizlesem?
acaba poposunumu yıkasam?
acaba tamamen banyomu yaptırsam hehe
bizikiz anneleriyiz nede olsa hep aynı yoldayız
hoş geldinnn
sanırım ben seni ikiz hamileler topiğinden tanıyorummm
yavrun içinin kıpır kıpır olmasının sebebi annene gitmen değil bana gelecek olman zuhahahah
yaaaa ben bu devirmide kemali de 20 milyon kez öpsem gene doymuyom ya öpmek ısırmak yemek istiyom yaaa ne güzel kokuyolar yawwwww
seviyorum sizi yavrularımm
hemde sizi çok sveiyorummmm
lennnnnnnnnnnnn canooo konuşamadık bugün çocukların uyku düzeni şaştıı
yavrumm sana geleceğim için çok helecanlyım hahaaaaaa
ayyy benim kuzular böle bi süzüldü yaaaaaaaaaaaaaaa
öfff 7 diş birden çıkarmı yaaaaaaaaaaaaaa
kaynana alem işte
çorap giydiriyorum çıkarıyolar....hasta olacaklar
bu arada bizimkiler babanneye dede diyolar.....
hee bu arada kocam anası ile konuşmuşşşşşşşşşşş çocuklara sabah bağracak gibi oldu
bağırma dedim ben biliyorum dedim....ben bağrınca korkuyolarmı diyor...evet dedim
ben hepinizi takdir ediyorum tak başınıza bakıyorsunuz...benim yardımcım var şu an bende ücretsiz izindeyim. akşam ve haftasonları eşimle bakıyoruz...ama yinede bazen çıldırma noktasına geliyorum....ama tek bakanlara diyecek sözüm yok. Allah yardımcımız olsun...
şimdi çıkmam gerekiyor...eğer arada bir uğramam sorun olmazsa merhaba demek isterimm. bazı topiklerde bu hoş karşılanmadığı için yazmıyordum...hepinize iyi günler dilerim...bebişlerede bol uykular....
kevser lennnnnnnnnnnnn gitmedinmi güneeeeeeeeeeeeeeeeee
kızz ben annee bi gidem ipimi koparacağımm.....
önce neroya gideceğim kısmetse
ayyyyy ev için emlakcının biri aradı .....bi müşterisi için bakıyormuş.....50 55 arası dedi yok o kadar düşemeyiz dedim...ama ufacık bi ikram olur dedi....
eşimde olmaz diyor salak bu adam yaaa
zaten adamla konuşurken çocuklar ağlıyor kaynana açmış ohhh yandan yandann çalıyorrrrrrrrrrr
bakırköy delüler hastanesi çok yakın acaba huzur için orayamı gitsemmm
yakında bende delirecem benide gönderebilirsin bence
be bilim herkes beni deli ediyorda ondan.eşim çok rahat biri iki çocuk ağlıyor o saatlerce tv izliyor gece oluyor diyorum sen de bak azcık ben işe gidicem demeye başlıyor.ama tv izlerken işe ideceği aklına bile gelmiyor
ay dayanamam ben yaw.nasıl izlerler acaba şu proğramı yada ne anlarlarki
Ben dahiliye uzmanıyım...yardımcı olması tabikide büyük nimet...benimkiler gece çok sık emmek için uyanıyor..gece az uyuyorum..yardımcım sabah 8:30 da geliyor kızlarla ilgeleniyor kahvaltılarını veriyor ben biraz uyuyorum...bu çok büyük nimet. Ben hafta sonları yorulanlardanım...ev işlerini, kızların işlerini hep ortak yapıyoruz...yani sizden daha az yoruluyorum...ne zaman yorulup sinirlensem, tek bakan arkadaşlar aklına geliyor utanıp susuyorum...ama yinede zor...kızlarım Allaha şükür çok sorunlu değil...biri zayıf ona üzülüyorum. biride aşırı meme düşkünü...ama sağlıkları yerinde olsun her zahmetlerine razıyım....
akşam tekim canım.kendim ewimize geçiyoruz akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?