Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Ben dahiliye uzmanıyım...yardımcı olması tabikide büyük nimet...benimkiler gece çok sık emmek için uyanıyor..gece az uyuyorum..yardımcım sabah 8:30 da geliyor kızlarla ilgeleniyor kahvaltılarını veriyor ben biraz uyuyorum...bu çok büyük nimet. Ben hafta sonları yorulanlardanım...ev işlerini, kızların işlerini hep ortak yapıyoruz...yani sizden daha az yoruluyorum...ne zaman yorulup sinirlensem, tek bakan arkadaşlar aklına geliyor utanıp susuyorum...ama yinede zor...kızlarım Allaha şükür çok sorunlu değil...biri zayıf ona üzülüyorum. biride aşırı meme düşkünü...ama sağlıkları yerinde olsun her zahmetlerine razıyım....

şimdi çıkmam gerekiyor...eğer arada bir uğramam sorun olmazsa merhaba demek isterimm. bazı topiklerde bu hoş karşılanmadığı için yazmıyordum...hepinize iyi günler dilerim...bebişlerede bol uykular....

ay dayanamam ben yaw.nasıl izlerler acaba şu proğramı yada ne anlarlarki

bende dayanamıyorummm salona kaçtımmm

ohhhh mesleğin çok güzell bende kuzularımın doktor olmasını istiyorum
doğumu yaptıran doktorum gibi önce insanlıklarını korumalarını sonrada paraya önem vermeyen bir doktor olmalarını istiyorum...inş.haklarındakinin hayırlsı olur herkesin evladının....canım yorulsun tabi...işede başlayacaksın hayıflan şikayet et buralara yaz....
emmeleri ne güzel aman nazar deymesinn....gördüğüm tüm ikizler biri zaıf biri daha dolgun ...takılma boşver diyeceğima ama annelik geni sanırım...hepimiz aynıyız

şimdi çıkmam gerekiyor...eğer arada bir uğramam sorun olmazsa merhaba demek isterimm. bazı topiklerde bu hoş karşılanmadığı için yazmıyordum...hepinize iyi günler dilerim...bebişlerede bol uykular....

cnm herzaman canının istediğinde gel
hatta biz yoksak bile yaz illa cvp gelecektir...çok öptüm kuzularnıda kokla benim için

kevser lennnnnnnnnnnnn gitmedinmi güneeeeeeeeeeeeeeeeee
kızz ben annee bi gidem ipimi koparacağımm.....

önce neroya gideceğim kısmetse

kirpoşşş gelmedii len heçççç aksamda yoktuuuuuuuuuuuuuuuuu
arayım dedim tlf değişince tlf hafızasındda kalmışş

ülen seren serengil 45 günde 12 kilo vermiş bi otelde ona özel yemek gelmiş spor yapömış devamlı

pehh bee demek benim böyle imkanım olsa 30 kilo verirdim..ohh çocuk yok,ev işi yok,yemek derdi.çamaşır bulaşık.....
ölle kim kilo vermezzzzzzzzzzzzzz

oyoy hatunum sevgi kelebeği olmuşun kızzz....ama bu veletler ne tatlı değilmi bende akşam eve gidince hangisini alacağımı şaşırıyorum kucağıma bazen anneme diyorum ikisinide ver kucağıma içime sokmak istiyorum benden başka kimse sevmesin 1-2 saat çok özlüyorum gündüz...bide artık sesle kahkaha atıyoruz çok tatlıyız yaniii....

dede he süpermişkaydirigubbakcemile3

amin hepimizin...hoşgldin aramıza

herzaman bekleriz cnm....

ayyyyy ev için emlakcının biri aradı .....bi müşterisi için bakıyormuş.....50 55 arası dedi yok o kadar düşemeyiz dedim...ama ufacık bi ikram olur dedi....

eşimde olmaz diyor salak bu adam yaaa

zaten adamla konuşurken çocuklar ağlıyor kaynana açmış ohhh yandan yandann çalıyorrrrrrrrrrr

bakırköy delüler hastanesi çok yakın acaba huzur için orayamı gitsemmm

kevser lennnnnnnnnnnnn gitmedinmi güneeeeeeeeeeeeeeeeee
kızz ben annee bi gidem ipimi koparacağımm.....

önce neroya gideceğim kısmetse

hihoyyythihoyyyt heyoheyo beklerim cnm alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sen gitme gönder zemuszemus

be bilim herkes beni deli ediyorda ondan.eşim çok rahat biri iki çocuk ağlıyor o saatlerce tv izliyor gece oluyor diyorum sen de bak azcık ben işe gidicem demeye başlıyor.ama tv izlerken işe ideceği aklına bile gelmiyor

hmmmmm kocanı değiştirmen çok zor öle kabul edeceksin ...etemzsen...hep deli olacaksın.....aksamları tekmisin annen kalıyormu?

ay dayanamam ben yaw.nasıl izlerler acaba şu proğramı yada ne anlarlarki

benim kayınpeder hastası.. ığyyy..

onlar için herşeye değer...

ne zaman müsait olursan bizde yok öyle şeyler, ama merak ederiz birbirimizi bir kaç gün uğramasak telaşlanırız nacizane dost yüreklerimizle... çok seviyoz biz birbirimizi olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…