Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canom, kız yürüme atakları olmaz mı delirtiyorlar beni, dün dudağımızı yürüme derdinden patlatıyorduk az daha, beni 1 an bırakmak istemiyorlar, mamalarını hazırlamaya çıktığım an odadan ağlaya ağlaya emekleyip yanıma geliolar off yerler buz gibi, bende 2-3 kat alt giydiriyorum, yanıma gelip biri bi bacağıma tutunupkalkıyo diğeri öbürüne, eşofmanımı indiriyorlar aşağı kaydirigubbakcemile3 hatta bana önce ulaşanı öteki tutup atyor aşağı hadiii kavga kıyamet... ama bazen keyifleri yerindeyse ceee yapıolar saklanıp saklanıp ... kıkır kıkır kıkırdıyolr ay o zaman yiyom yiyom onları çıtır çıtır, dün eşime dedim al şunu elimden yicem kalmıycak, aöyyylece bekliyolar ısırayım oynayım diye kucağımda kıkır kıkır...yanaklarını kıpkırmızı yapıom öperken.. oyşşş. uyansalarda yine yesem tabi keyifli olurlarsa, yoksa çekilmiyorlar vıyy vıyy... şimdi 5-6. dişlergelio acaip mızırdaklar..

offff.. şu matkabı sokacam şimdi bi taraflarına yaaaa.. sabhın 9undan beridele dele bi kaldılarrrr

kaydirigubbakcemile3 çok tatlılar çoookkkkk

htc07 güle güle cnm sıkma canını aşkınızı hiç kaybetemyin

nero kızzzzzzzzzz süpersizzzzzz ykından göreceğim kısmetse.....

kevserr daha dur ne donlar çıkacak meydanaaaaaaaaa

birce hoş geldin kuzular nasıl

nefesi gördüm hoşgeldin nasılsın

ne tatlılardır kim bilir beraberken maşallah onlaraeşofmanı indiriyorlar demek çok alem
benim oğullarımda yakında biraya gelecekler inşallah:Saruboceq:bakalım onlar ne komiklikler yapacaklar

inşallah birsencğm

ayyyy iyiyim nerocuğum hayatımdaki tüm olumuzluklara rağmen cnm

ama şunu anlamıyorum ben...insanlar benim ağzımdan duymadıkları
şeyleri duymuş gibi nasıl olurda söylüyolar anlamıyorum....
allaha havale ediyorum ben ...

ben burada ne yazıyorsam aynen öyleyim o kadar şeffafımki herkesi kendim gibi sanıorum...ben maskeli dolaşmıyorum........................

son sözümde kim hakkımda ne düşünüyorsa rabbim iki katını versin onlara

ayyy nerocuğummmm ......inşallahıı ben nasılsın diye algılıyorum pöfffffffffffff

göz doktoruna acil gitmem gerek

dırımcım senide merakla takip ve taktir ediyorum kaynanayla uğraşmak madalya takılacak bir iş
benim annem yarın gidiyor haftada 1 gün evdekini hastaneye yatırıyorum annem yanımda oluyordu eşim beni bırakıp işe gidiyor kayınvalideme gel dedik 28 yaşındaki bekar kaynımı ve kayınpederimi bırakıp gelemezmiş gelince hep beraber geliyorlar şimdi işe yarayacakya gelmez ben lohusayken 3 ü birden gelip 2hafta kalmışlardı kanamam vardı bebekler yoktu moralim sıfırdı kayınpereder ve kaynım evde ayy nr zor günlerdi rahatsız oluyorum diye benide ağlatmışlardı neymiş kayınpederim bizim evimizi kendi evi sanıyormuş ama değilmiş neden istemiyomuşum benim babam beni görmedi bile lohusayı erkek görmez diye neyse şimdide bana insan lazım kimse yok bayramda doluşurlar ama eminim

kuzular daha iyi evdeki çok mızırdanıyor uyumuyor doğru düzgün karnıda hiç doymuyor hem mama hem anne sütü anca doyuruyor 1 saat sonra tekrar miyav miyav
hastanedeki beşiğe alınmış şükürler olsun oksijeni kafasına fanusla veriyorlarmış onunda gözleri ameliyat olabilirmiş antibiyotiğe devam 2010gr olmuş 35cc besliyolarmış iyi olacak inşallah
ameliyat olmadan kurtulsa çok sevineceğim tekrar aynı şeyleri yaşamak zoruma gidecek ama bunada şükür

ahhh tatlım ahhhh çok zor elle uğraşmak çokkkkkk
yani iki kocaa adam ve en lohusasın
bu onların düşüncesizlikleri....benimkide lohusa iken geldi ama yemeğe...delirdim yollattım.....malesef kaynanalar hazıra konnuyor...ne çekerse kız annesi çekiyor...
hele ben kaynanama çok kızgınım bakma ahhhh
ama karşılıklı çıkarlarımız için susuyoruz....ben deli dumbulumdur söylerim lafmı esirgemem.....ama çirkefleşen kişiyede bulaşmam ............

seni kimse anlamazdı o durumda eşin bile neyseki geçti cnm

kuzuların adına özelliklede hastanede yatan adına çok sevindim cnm inş.o fanusda çıkar kilosuda çok iyi cnm...inş. sende buraya 1 dk.durmuyolar delireceğim yazarsın

rabbim şifasın versin ne o miniği daha çok yıpratsın neden sizi...

evdekinide doyu cnm bele oynaş diğeri gelince şaşırıp kalacaksn hangisine gitsem diye...

iyi vakit geçirin ana oğul

ayyy nerocuğummmm ......inşallahıı ben nasılsın diye algılıyorum pöfffffffffffff

göz doktoruna acil gitmem gerek

kuzum olsun opuyorumnanaktan

bircecğm allah yardımcın olsun.rabbim şifa versin

huuuhuuuu bugün çok serbestim dünden kalma karnıyarık vardı az bişi içi artmıştı onla patates oturma yaptm....pilav var.....sadece salata yapacağım...........sofra kuracağım kociş 19.30 gibi geliyor.xxxxl yani

kızlar yarın Çınar sünnet oluyor..çok gergin ve tedirginim..anestezi alacak miniminnacık kuzum..ben onları hiç bırakmadım ilk defa yalnız kalacak bensiz hem de buz gibi ameliyathanede..acaba nasıl davranacaklar kuzum çok ağlayacak mı?en çok şu bayılıp ayılma meselesi canımı sıkan..Rabbim sağlıkla kurtulmayı neşeyle evimize dönmeyi nasip etsin..

kız dirim süpersin herzamanki gibi...
bişe sorcam sana senin ali ile ömerin uyku düzeni nasıl?gece gündüz?kaç defa kaç saat uyuyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…