Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

oohh ne güzel işte..benim eşim de bu gece 10 a doğru gelirim dedi..çok sevindim..stresimi sıkıntımı paylaşır bari..
yemeğim de var öğlen abla yaptı sağolsun..bugün elim hiç bişeye gitmiyor çocuklara bile..çok gergin hissediyorum kendimi..başım ağrıyor..

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyalsanaalsanasmilekendine gelll bakimmm erkek oluyorrr çınar erkek bişeycik olmaz benn ellerimle teslim ettim ameliyatada sünnetede seninki küçük olduğundan hiçbişey anlamayacak annesi benim alişim güle oynaya gitti
ve anetezi çok az veriliyor canım işlem bitene kadaar rahat işlerini yapınlar diye...pipi etrafına iğnede yapabilirler panik yapma iğne izi görürsen cnm uyuşsun ayılınca canı yanmasın diye......

yapma böyle canımm sakin oll..çay iç sigaranı iççç bakimm

kız dirim süpersin herzamanki gibi...
bişe sorcam sana senin ali ile ömerin uyku düzeni nasıl?gece gündüz?kaç defa kaç saat uyuyorlar?

ayyy sağolll kuzum tüm ikiz anneleri süperrr benceeeee

canım benim kuzuların uykuları farklı ama bu ara eşit gidiyolar cnm...

abah 8 gibi kalkınca saat 12 gibi uyutuyorum.....saat 2 de kalkıyolar..
sonrada bişey olmazsa saat 5.30 ile 6 arası uyuyorar 6.30 yada 7 de kallkyolar aksam 1 saat uyuyolar cnm.....ama sokaktaysak uyumadılarsa o saatte 10 kadar zor tutuyorum 8.40 9 da başlıyolar ağlamaaya uyut bizi diye...

gecede aliş süt içtiği için 2-3 kere kalkıyor bağrıyo bazen ağlıyo

ama ömer çok şülür kesintisiz uyuyor

ayyy keşke benide alsalar o otele 12 kşlo verip çıkammm ne süper olurdu aa para işte para heryerde belli ediyor kendinii

aynen sevgi kelebeğiyim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cici cici bakınca gözleirmin içine bide şirin bi sırtma gelde yeme bunları nero teyzesiii
ohh yandannn şok şok şokk x in w yw cevabı ne olacak nefesler tutuldu zuhahaha

ahh eşler ahh anlayışsız bencil eşler bi sofra kaldırsalar sanırlarki bütün evin işini yaptılar onlar bi iş yaptılarmı bir hafta daha iş beklememiz laızm onlardan
neyse biz bu ara kocişle iyiyiz bakalım :))
:enbuyukkk::içelim::içelim::1hug:a.s.:asigim::asigim::asigim::asigim:

ben ve kızçelerim

:asigim::asigim::asigim::asigim:
süpper kızçeler süper anne allah mutluluğunuzu daim etsinnn
canlarım ben kaçar iş çıkışım yarın yine buralarda olurum.bebişlere iyi bakın
sende kendine iyi bak tatlımm çok öptükkkk
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

demek biranda donşa kalıyon haa alemsin vallaha kız senle yanyana olsak sen beni çok güldürürsün haa çatlak arkadaşım benimmm
yerim ben o kızçeleri demek yürümek istiyolar
ayy tam yemelik tammopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
offff.. şu matkabı sokacam şimdi bi taraflarına yaaaa.. sabhın 9undan beridele dele bi kaldılarrrr
ayyy sorma dün akşam saat 8 tam uyuttum yatağa koyuyorum zortttt bi matkap çıldırıdm eşim çıktı dışarı kimden geliyo gideyim bi kavga edeyim dedi bulamadık hangi evden geldiğini uyuz oluyorum ya nefret ediyorummm dengesiz insanlardannn
oh oh maşallah iyiye gidiyor sonunda ne güzel yaa güzel haberlerini bekliyoruzzz

ohhh yandan:)))
bende tavuk kızarttım makarna yaptım dünden çorbam vardı yedik gittti yarında kurufasülye yapacam
ya ne fasülyeyse 1.5 gün suda beklettim ikikere haşladım hala yumuşamadı ya sinir oldum işallah yarın pişerrr

hayırlı olsun damatlığınıda gör işallahhh
korkacak bişi yok olacka bitecek canım
olduda bitti maşallahhhh damat olur işallahhh

Son düzenleme:
güzel anneler ben geldim:)).fatmagül başlamadan buraya uğrayım dedim..ben bugün yemek falan yapmadım,pizza yedik..abiye kuzuya dönecek halimiz diye korkuyorum ya:))

Dırımcım faceden okudum ömercik ateşlenmiş geçmiş olsun canımcım ya...

Nerocum kızçeler çok şeker,Allah bağışlasın...

Burçin hiç korkma tatlım ya,sağlıkla sünnetini olsun İnşallah..şimdi böyle diyorum ama benimkiler sünnet olurkende sizler beni nasıl teselli edeceksiniz bilmem:))..anne olmak çok zor ya,onların canı yanarken seninki iki kat acıyor sanki..

Birce bebişin iyiye gitmesine çok sevindim..yakında evine gelecek İnşallah..

kızzzz hani bana selam bakimmmmm
yi yavrum yiiii bende pazartesi temizlik yapmıştım kocişe dediem yemek yok yapamam da pizza al gel mırın kırın etti ama neysem aldı hehehe

sünneti erkende yaptırmanı tavsiye ederim canım ben anestesi bile istemedim diş çeker gibi uyşturdular olduda bitti maşallah çok ama çok kolay oldu sadece bi gün canı yandı ertesi güne hiç bişi olmamış gibiydi
tecrübemle erken yaptırmanı tavsiye edetim yani canımcımm

kızlar yeni doğan sünneti varmış kalemtraş benzeri bişi ile yapıyolarmış dikişsiz ilk 7 günde fikri olan varmı

FRİDOS merhaba cnm sağol şimdilik kontrol altında ama çok mız mız çokkkk.....

canan cnm ben anlamam o kalemtraş işini yapıldı bitti bide modellimi yapacağız beee

canm yaaa kuranda okunmasın başkası yoksa okuyacak.....gerçi kalabalık varkenn iyi olur ama sıkma canını

bu gece bi ilk yaşadım sofrayı kurdum yemekk yendi herzamanıki gibi ben kurdum ben topaladım...bulaşık yıkarken kaynana geldi yarım ağızla ay kzım yıkardık dedi...
sonra eşime çocuklara ilaç verirken bana gelmiş bırak ben yıkayım hep sen ykıyorsun dedi....yok ben yıkarım dedim.....

ben ve kızçelerim

masaALLAH canım
CAnım hayırlısı olsun sen böyle anlatınca cok duygulandım anelik ne kadar güzel bir duygu..
Hiç üzülme sorunsuz olcak ALLAHın izniyle...

Süper hatunsun sen canım yaa opuyorumnanaktan
Tecrubelerden yararlanmak süper...

Hosgelsin canım...

Canım senin cok ama cok iyi anlıyorum 5 aya kadar her günüm böyle geçti ne sıkıntılar herkeste bilir bizimkiler cok gazlı ve kolikleri vardı şimdi daha rahatım bazen tozutsalarda ama kendine kötü davranma ben annemin yanında oldugum halde sıkılıyorum senin cok iyi anlıyorum artık bende yalnız bakıyorum evimdeyim ne kadar dayanıcam bakalım ama aglıcaklarına garanti veriyorum öyle yada böyle büyücekler inş sen sıkıntı yapma az bir zaman kadı gececek inş

selam herkeze
bugün tam birkaç sayfa okuyaym yazayım kuzular uyudu dedim misafir baskınına ugradım .yine yazamadım .misafiri gönderdik .yemek telaşı o bitti berki servisten al onun kaprisleriyle ugraş yemekti bulaşıktı berkin banyosu kuzuları yedir.anca oturdum yardımcı ablamıza emanet herşey 1 saat .
bu arada canan diş bugdayı yapıyormuş bayagı telaşlıdır şimdi dırımde herzamanki enerjiyle yardımcı ne güzel çogunuz çok yakınsınız birbirinize .
burçin canımşimdiden hayırlı olsun bizde daha yaptıracagız telaşımız hiç bitmiyor sırada ona gelmiyor ama önümüzdeki ay yaptırmamız lazım bizimde nakozsuz olmuyormu bu iş kasar şimdi o narkoz olayı beni ayyyy şimdiden içim şişti pöffffff.güzel haberlerini bekliyorum oğluşunun bitanem.

dırım şimdi kızacak biz burçini sakinleştiriyoruz bu kasıyor.:uhm:

hayırlı olsun cnm....damatlığını gör inşallah....

sağol cnmmm...

sağol şekerim gaz damlasının adını yazdım gördünmü??

canom kız sağol yerim ben o şirin bakan gözleri bu arada heee sıpalar...opuyorumnanaktan

nero nasılsın bitanem kızçelerini gördüm çokkkkk tatlı kuzular .ben böyle kızçeleri gördükçe bitane daha dogoracagım diyorum 4 erkegin iinde kaldım valla .işin şakası tabi allah oğlularıma saglık versin bol bol gelin alacagım.
kuzular nasıl .onlarla hayat nasıl gidiyor. aramızda3 gün var sanırım .benimkiler 31 de doğdular daha yarın dolduracagız 4. ayı

iyim kuzum sen nasılsın valla hep aklımdaydın ne yaptı nasıl kuzular diye son zmanlarımızda çok yazışmıştık gece yarıları:)) çok tatlılar teyzesi sorma valla seninkiler nasıl iyilermi kaçıncı haftada doğdular?? ben 10 mayısta doğum yaptım kuzum 38 hftD çok sıkılmıştım artık dr olur deyince süper oldu....işe başladım ben 3 hafta olack annem bakıyor çok özlüyorum ama kuzularımı....senin nasıl gidiyor 3 küçük beyle ??

benimkiler iyi canım .ben 36. dagum yaptım .emrem 8 gün küvezde kaldı 2500 dogdular ege eve benimle geldi şükürki bu kadarla atlattık bekletmediler kan akışında problem vardı birinin. hemen aldılar . .3ay emzirebildim sagmaktan sütüm küstü emrem sagolsun hep mememi istedi bende sagıp verdim sütümde yavaş yavaş kesildi mamaya devam ediyoruz.
annen tek başına bakabiliyorsa sorun yapma canım kendine bazen hayat bizim istedigimiz dogrultuda gitmez yapmak zorunda oldugumuz şeyler var sonuçta onlar için çaban akşam oldumu sarıldımmı sıkı sıkı herşey geçer canım .
bende ah bi işe gitsem diyorum daraldım bu aralar berk çok sorun çıkarıyor ana okuluna başladı onu oraya alıştırmak bayagı sorun oldu şükür hallettk ama akşam acısını çıkarıyor bizden evde yardımcı ablamız var gece gündüz kalıyor oda ayrı problem daralıyorum kimi zaman biraz fazla bilmiş fiziksel olarak dinleniyorum ama piskolojik olarak bittim .şükür ufaklıklar çok problemli deyiller fazla üzmüyorlar beni .ordan kurtarıyorum biraz .ama zor günler .

bu tablo bana çok tanıdık geldi.
benim kızlarda kudurdu. hiç bişeye izin vermiyorlar. gündüz yaptıkları herşeye tahammül edebiliyorum ama gece tahammülüm kalmıyor. 2 gecedir cansunun uyuması sabaha karşı 6 yı buluyor. bende gece ayağımda çok hızlı salladım. aldım elime ne istiyosun ne diye sarstım.. sonra kendimden nefret ettim (((((((((( onu dünyaya getiren benim.. zorla hemde buna hakkım yoktu... sonra tüm gün internette araştırdım. bebekleri sarsmak çok tehlikeliymiş.. beyinleri kafatasına değerse ilerde zeka sorunları olabilirmiş ((((((((((( bunu okuyunca ölesim geldi...........

allahım yardım etsin.. dün sabahta uykusuzluktan başım döndü yere yığıldım.zor günler geçiriyorum ((

geşmiş olsun cnm.benimkilerde mamayla gidiyor 3.5 ay emdiler sonra benimde gitti zaten,çok özlüyorum ama herşey onlar için,annem şimdilik bakabiliyor e bende süt izni dolayısıile cuma günleri işe gitmiyorum 3 gün evde oluyorum...cnm sen yardımcısız zor olurdu berk te küçük zaten.....öyle cnm zor günler ama geçicek inşallah...annen gelliyormu yardıma ??

cnm ya yokmu hiç yardıma gelen ilk aylar daha zor allah yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…