huuuhuuuu bugün çok serbestim dünden kalma karnıyarık vardı az bişi içi artmıştı onla patates oturma yaptm....pilav var.....sadece salata yapacağım...........sofra kuracağım kociş 19.30 gibi geliyor.xxxxl yani
kızlar yarın Çınar sünnet oluyor..çok gergin ve tedirginim..anestezi alacak miniminnacık kuzum..ben onları hiç bırakmadım ilk defa yalnız kalacak bensiz hem de buz gibi ameliyathanede..acaba nasıl davranacaklar kuzum çok ağlayacak mı?en çok şu bayılıp ayılma meselesi canımı sıkan..Rabbim sağlıkla kurtulmayı neşeyle evimize dönmeyi nasip etsin..
oohh ne güzel işte..benim eşim de bu gece 10 a doğru gelirim dedi..çok sevindim..stresimi sıkıntımı paylaşır bari..
yemeğim de var öğlen abla yaptı sağolsun..bugün elim hiç bişeye gitmiyor çocuklara bile..çok gergin hissediyorum kendimi..başım ağrıyor..
kız dirim süpersin herzamanki gibi...
bişe sorcam sana senin ali ile ömerin uyku düzeni nasıl?gece gündüz?kaç defa kaç saat uyuyorlar?
ayyy keşke benide alsalar o otele 12 kşlo verip çıkammm ne süper olurdu aa para işte para heryerde belli ediyor kendiniiülen seren serengil 45 günde 12 kilo vermiş bi otelde ona özel yemek gelmiş spor yapömış devamlı
pehh bee demek benim böyle imkanım olsa 30 kilo verirdim..ohh çocuk yok,ev işi yok,yemek derdi.çamaşır bulaşık.....
ölle kim kilo vermezzzzzzzzzzzzzz
aynen sevgi kelebeğiyim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanoyoy hatunum sevgi kelebeği olmuşun kızzz....ama bu veletler ne tatlı değilmi bende akşam eve gidince hangisini alacağımı şaşırıyorum kucağıma bazen anneme diyorum ikisinide ver kucağıma içime sokmak istiyorum benden başka kimse sevmesin 1-2 saat çok özlüyorum gündüz...bide artık sesle kahkaha atıyoruz çok tatlıyız yaniii....
herzaman bekleriz cnm....
ohh yandannn şok şok şokk x in w yw cevabı ne olacak nefesler tutuldu zuhahahaayyyyy ev için emlakcının biri aradı .....bi müşterisi için bakıyormuş.....50 55 arası dedi yok o kadar düşemeyiz dedim...ama ufacık bi ikram olur dedi....
eşimde olmaz diyor salak bu adam yaaa
zaten adamla konuşurken çocuklar ağlıyor kaynana açmış ohhh yandan yandann çalıyorrrrrrrrrrr
bakırköy delüler hastanesi çok yakın acaba huzur için orayamı gitsemmm
ahh eşler ahh anlayışsız bencil eşler bi sofra kaldırsalar sanırlarki bütün evin işini yaptılar onlar bi iş yaptılarmı bir hafta daha iş beklememiz laızm onlardanbe bilim herkes beni deli ediyorda ondan.eşim çok rahat biri iki çocuk ağlıyor o saatlerce tv izliyor gece oluyor diyorum sen de bak azcık ben işe gidicem demeye başlıyor.ama tv izlerken işe ideceği aklına bile gelmiyor
:enbuyukkk::içelim::içelim::1hug:a.s.:asigim::asigim::asigim::asigim:benim kayınpeder hastası.. ığyyy..
onlar için herşeye değer...
ne zaman müsait olursan bizde yok öyle şeyler, ama merak ederiz birbirimizi bir kaç gün uğramasak telaşlanırız nacizane dost yüreklerimizle... çok seviyoz biz birbirimizi olumunekankayizsmile
ben ve kızçelerim
sende kendine iyi bak tatlımm çok öptükkkkcanlarım ben kaçar iş çıkışım yarın yine buralarda olurum.bebişlere iyi bakın
demek biranda donşa kalıyon haa alemsin vallaha kız senle yanyana olsak sen beni çok güldürürsün haa çatlak arkadaşım benimmmcanom, kız yürüme atakları olmaz mı delirtiyorlar beni, dün dudağımızı yürüme derdinden patlatıyorduk az daha, beni 1 an bırakmak istemiyorlar, mamalarını hazırlamaya çıktığım an odadan ağlaya ağlaya emekleyip yanıma geliolar off yerler buz gibi, bende 2-3 kat alt giydiriyorum, yanıma gelip biri bi bacağıma tutunupkalkıyo diğeri öbürüne, eşofmanımı indiriyorlar aşağı kaydirigubbakcemile3 hatta bana önce ulaşanı öteki tutup atyor aşağı hadiii kavga kıyamet... ama bazen keyifleri yerindeyse ceee yapıolar saklanıp saklanıp ... kıkır kıkır kıkırdıyolr ay o zaman yiyom yiyom onları çıtır çıtır, dün eşime dedim al şunu elimden yicem kalmıycak, aöyyylece bekliyolar ısırayım oynayım diye kucağımda kıkır kıkır...yanaklarını kıpkırmızı yapıom öperken.. oyşşş. uyansalarda yine yesem tabi keyifli olurlarsa, yoksa çekilmiyorlar vıyy vıyy... şimdi 5-6. dişlergelio acaip mızırdaklar..
ayyy sorma dün akşam saat 8 tam uyuttum yatağa koyuyorum zortttt bi matkap çıldırıdm eşim çıktı dışarı kimden geliyo gideyim bi kavga edeyim dedi bulamadık hangi evden geldiğini uyuz oluyorum ya nefret ediyorummm dengesiz insanlardannnoffff.. şu matkabı sokacam şimdi bi taraflarına yaaaa.. sabhın 9undan beridele dele bi kaldılarrrr
oh oh maşallah iyiye gidiyor sonunda ne güzel yaa güzel haberlerini bekliyoruzzzdırımcım senide merakla takip ve taktir ediyorum kaynanayla uğraşmak madalya takılacak bir iş
benim annem yarın gidiyor haftada 1 gün evdekini hastaneye yatırıyorum annem yanımda oluyordu eşim beni bırakıp işe gidiyor kayınvalideme gel dedik 28 yaşındaki bekar kaynımı ve kayınpederimi bırakıp gelemezmiş gelince hep beraber geliyorlar şimdi işe yarayacakya gelmez ben lohusayken 3 ü birden gelip 2hafta kalmışlardı kanamam vardı bebekler yoktu moralim sıfırdı kayınpereder ve kaynım evde ayy nr zor günlerdi rahatsız oluyorum diye benide ağlatmışlardı neymiş kayınpederim bizim evimizi kendi evi sanıyormuş ama değilmiş neden istemiyomuşum benim babam beni görmedi bile lohusayı erkek görmez diye neyse şimdide bana insan lazım kimse yok bayramda doluşurlar ama eminim
kuzular daha iyi evdeki çok mızırdanıyor uyumuyor doğru düzgün karnıda hiç doymuyor hem mama hem anne sütü anca doyuruyor 1 saat sonra tekrar miyav miyav
hastanedeki beşiğe alınmış şükürler olsun oksijeni kafasına fanusla veriyorlarmış onunda gözleri ameliyat olabilirmiş antibiyotiğe devam 2010gr olmuş 35cc besliyolarmış iyi olacak inşallah
ameliyat olmadan kurtulsa çok sevineceğim tekrar aynı şeyleri yaşamak zoruma gidecek ama bunada şükür
ohhh yandan:)))huuuhuuuu bugün çok serbestim dünden kalma karnıyarık vardı az bişi içi artmıştı onla patates oturma yaptm....pilav var.....sadece salata yapacağım...........sofra kuracağım kociş 19.30 gibi geliyor.xxxxl yani
hayırlı olsun damatlığınıda gör işallahhhkızlar yarın Çınar sünnet oluyor..çok gergin ve tedirginim..anestezi alacak miniminnacık kuzum..ben onları hiç bırakmadım ilk defa yalnız kalacak bensiz hem de buz gibi ameliyathanede..acaba nasıl davranacaklar kuzum çok ağlayacak mı?en çok şu bayılıp ayılma meselesi canımı sıkan..Rabbim sağlıkla kurtulmayı neşeyle evimize dönmeyi nasip etsin..
güzel anneler ben geldim:)).fatmagül başlamadan buraya uğrayım dedim..ben bugün yemek falan yapmadım,pizza yedik..abiye kuzuya dönecek halimiz diye korkuyorum ya:))
Dırımcım faceden okudum ömercik ateşlenmiş geçmiş olsun canımcım ya...
Nerocum kızçeler çok şeker,Allah bağışlasın...
Burçin hiç korkma tatlım ya,sağlıkla sünnetini olsun İnşallah..şimdi böyle diyorum ama benimkiler sünnet olurkende sizler beni nasıl teselli edeceksiniz bilmem:))..anne olmak çok zor ya,onların canı yanarken seninki iki kat acıyor sanki..
Birce bebişin iyiye gitmesine çok sevindim..yakında evine gelecek İnşallah..
ben ve kızçelerim
CAnım hayırlısı olsun sen böyle anlatınca cok duygulandım anelik ne kadar güzel bir duygu..kızlar yarın Çınar sünnet oluyor..çok gergin ve tedirginim..anestezi alacak miniminnacık kuzum..ben onları hiç bırakmadım ilk defa yalnız kalacak bensiz hem de buz gibi ameliyathanede..acaba nasıl davranacaklar kuzum çok ağlayacak mı?en çok şu bayılıp ayılma meselesi canımı sıkan..Rabbim sağlıkla kurtulmayı neşeyle evimize dönmeyi nasip etsin..
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyalsanaalsanasmilekendine gelll bakimmm erkek oluyorrr çınar erkek bişeycik olmaz benn ellerimle teslim ettim ameliyatada sünnetede seninki küçük olduğundan hiçbişey anlamayacak annesi benim alişim güle oynaya gitti
ve anetezi çok az veriliyor canım işlem bitene kadaar rahat işlerini yapınlar diye...pipi etrafına iğnede yapabilirler panik yapma iğne izi görürsen cnm uyuşsun ayılınca canı yanmasın diye......
merhabalar...bende ikiz annesiyim. düzenli olarak sizi hergün okuyorum. ama muhabbetiniz çok güzel araya girip bölmek istemedim...sizi okumakta çok güzel sorunlarımız, dertelerimiz, sevinçlerimiz hemen hep aynı...benim kızlarımda bugün tanm 7 ayı bitirdiler....
iyi geceler hanımlar...
ayy akşam cinnet geçirdim ya beren beni sinir etti nasıl bağırdım çocuğa aldım dizime yastıkla öle bi sallamışımki sinirle bi anda bi kustu bi kustu anlatamam bi yandan ağlıyo bi yandan kusuyo ama sebepsizbir ağlayışı var. eşimle girdik birbirmize.. ne biçim davranıyosun çocuğa die.. onunla beraber bende ağladım sonra.. sanırım ben iyi bir anne olamıycam( tahammülümçok kuvvetli değil ( içime otuurdu yavrum nasıil içli ağladı ((
şu saat oldu hala uyumadı benim başım dertte bu kızla şimdiden böle ilerki günleri düşünemiyorum..
kızlar yarın Çınar sünnet oluyor..çok gergin ve tedirginim..anestezi alacak miniminnacık kuzum..ben onları hiç bırakmadım ilk defa yalnız kalacak bensiz hem de buz gibi ameliyathanede..acaba nasıl davranacaklar kuzum çok ağlayacak mı?en çok şu bayılıp ayılma meselesi canımı sıkan..Rabbim sağlıkla kurtulmayı neşeyle evimize dönmeyi nasip etsin..
sağol cnmmm...güzel anneler ben geldim:)).fatmagül başlamadan buraya uğrayım dedim..ben bugün yemek falan yapmadım,pizza yedik..abiye kuzuya dönecek halimiz diye korkuyorum ya:))
Dırımcım faceden okudum ömercik ateşlenmiş geçmiş olsun canımcım ya...
Nerocum kızçeler çok şeker,Allah bağışlasın...
Burçin hiç korkma tatlım ya,sağlıkla sünnetini olsun İnşallah..şimdi böyle diyorum ama benimkiler sünnet olurkende sizler beni nasıl teselli edeceksiniz bilmem:))..anne olmak çok zor ya,onların canı yanarken seninki iki kat acıyor sanki..
Birce bebişin iyiye gitmesine çok sevindim..yakında evine gelecek İnşallah..
masaALLAH canım
CAnım hayırlısı olsun sen böyle anlatınca cok duygulandım anelik ne kadar güzel bir duygu..
Hiç üzülme sorunsuz olcak ALLAHın izniyle...
Süper hatunsun sen canım yaa opuyorumnanaktan
Tecrubelerden yararlanmak süper...
nero nasılsın bitanem kızçelerini gördüm çokkkkk tatlı kuzular .ben böyle kızçeleri gördükçe bitane daha dogoracagım diyorum 4 erkegin iinde kaldım valla .işin şakası tabi allah oğlularıma saglık versin bol bol gelin alacagım.
kuzular nasıl .onlarla hayat nasıl gidiyor. aramızda3 gün var sanırım .benimkiler 31 de doğdular daha yarın dolduracagız 4. ayı
iyim kuzum sen nasılsın valla hep aklımdaydın ne yaptı nasıl kuzular diye son zmanlarımızda çok yazışmıştık gece yarıları:)) çok tatlılar teyzesi sorma valla seninkiler nasıl iyilermi kaçıncı haftada doğdular?? ben 10 mayısta doğum yaptım kuzum 38 hftD çok sıkılmıştım artık dr olur deyince süper oldu....işe başladım ben 3 hafta olack annem bakıyor çok özlüyorum ama kuzularımı....senin nasıl gidiyor 3 küçük beyle ??
iyi geceler hanımlar...
ayy akşam cinnet geçirdim ya beren beni sinir etti nasıl bağırdım çocuğa aldım dizime yastıkla öle bi sallamışımki sinirle bi anda bi kustu bi kustu anlatamam bi yandan ağlıyo bi yandan kusuyo ama sebepsizbir ağlayışı var. eşimle girdik birbirmize.. ne biçim davranıyosun çocuğa die.. onunla beraber bende ağladım sonra.. sanırım ben iyi bir anne olamıycam( tahammülümçok kuvvetli değil ( içime otuurdu yavrum nasıil içli ağladı ((
şu saat oldu hala uyumadı benim başım dertte bu kızla şimdiden böle ilerki günleri düşünemiyorum..
benimkiler iyi canım .ben 36. dagum yaptım .emrem 8 gün küvezde kaldı 2500 dogdular ege eve benimle geldi şükürki bu kadarla atlattık bekletmediler kan akışında problem vardı birinin. hemen aldılar . .3ay emzirebildim sagmaktan sütüm küstü emrem sagolsun hep mememi istedi bende sagıp verdim sütümde yavaş yavaş kesildi mamaya devam ediyoruz.
annen tek başına bakabiliyorsa sorun yapma canım kendine bazen hayat bizim istedigimiz dogrultuda gitmez yapmak zorunda oldugumuz şeyler var sonuçta onlar için çaban akşam oldumu sarıldımmı sıkı sıkı herşey geçer canım .
bende ah bi işe gitsem diyorum daraldım bu aralar berk çok sorun çıkarıyor ana okuluna başladı onu oraya alıştırmak bayagı sorun oldu şükür hallettk ama akşam acısını çıkarıyor bizden evde yardımcı ablamız var gece gündüz kalıyor oda ayrı problem daralıyorum kimi zaman biraz fazla bilmiş fiziksel olarak dinleniyorum ama piskolojik olarak bittim .şükür ufaklıklar çok problemli deyiller fazla üzmüyorlar beni .ordan kurtarıyorum biraz .ama zor günler .
bu tablo bana çok tanıdık geldi.
benim kızlarda kudurdu. hiç bişeye izin vermiyorlar. gündüz yaptıkları herşeye tahammül edebiliyorum ama gece tahammülüm kalmıyor. 2 gecedir cansunun uyuması sabaha karşı 6 yı buluyor. bende gece ayağımda çok hızlı salladım. aldım elime ne istiyosun ne diye sarstım.. sonra kendimden nefret ettim(((((((((( onu dünyaya getiren benim.. zorla hemde buna hakkım yoktu... sonra tüm gün internette araştırdım. bebekleri sarsmak çok tehlikeliymiş.. beyinleri kafatasına değerse ilerde zeka sorunları olabilirmiş ((((((((((( bunu okuyunca ölesim geldi...........
allahım yardım etsin.. dün sabahta uykusuzluktan başım döndü yere yığıldım.zor günler geçiriyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?