zuhallllll nasılsın cnm bak son günlerkeyfini çıkart
geşmiş olsun cnm.benimkilerde mamayla gidiyor 3.5 ay emdiler sonra benimde gitti zaten,çok özlüyorum ama herşey onlar için,annem şimdilik bakabiliyor e bende süt izni dolayısıile cuma günleri işe gitmiyorum 3 gün evde oluyorum...cnm sen yardımcısız zor olurdu berk te küçük zaten.....öyle cnm zor günler ama geçicek inşallah...annen gelliyormu yardıma ??..
merhaba kızlar,
Allah tüm ikiz annelerine booool sabır ve kolaylıklar versin, cidden işiniz tek çocuk doğuranların 2 değil belki en az 3 katı zor.
dırımcım dün ve bugün gelemedim, bugün anestezi öncesi doktorun istediği testler vardı, gittik onları yaptırdık, sonra da annemlere gittik akşam geldik.
henüz doğurmadım yani, amaaa 39. haftaya girdimmm inanamıyorumm.
bebiş şekerleri, sepeti ve kapı süsü süparişi verdim bugün, inşallah vakitlice gelir elime.
bir de şu lohusa yatağı muhabbeti var, sizler yapmış mıydınız? bana gereksiz geliyor ama annem istiyor, dantelli mantelli, off onun üstünde yatılmaz bile yauww.
beyse hepinizi öpüyorum, iyi geceler
olmazmı cnm hemde nasıl şeker lokum bir elifimz olacak......ah o son günler geçmek bilmiyor valla geceler zaten ayrı bir muamma....merhaba canımm, keyfini çıkarmaya çalışıyorumm ama bir yandan da ağrılarım arttı artık, hele geceler zor geçiyorr. sabah kalkınca şükrediyorum, bir gece daha bitti diye.
heyecan maksimummm tabi, umarım seninkiler gibi şeker bi kızımısss olurrr
evet canım geliyor ama rahassız biraz ama elinden geleni yapıyor .kardeşimde istanbuldan geldi ünüversite bitti oda bebeklere yardımcı oluyor o konuda şükür rahatım
bir yardımcı ablamızı bide berki yola getirebilirsem herşey daha güzel olacak onlarda zamanla olur inşallah.canımmm
oh süpermiş cnm..kuzum allah dağına göre kar veririmiş işte uslu kuzucuklar uyuyorlarmı şimdi üçüde..
benim cadılarda gündüz anneme zararları yok çok şükür ama ben içeri giriyorum huy değişiyor anneye yaparlarmışya kafamçokkarıştı
evet hayatım uyuyorlar üçüde birazdan emra vav diye bagırık atar mamayı yetiştirdin yetiştirdin yok yetiştiremedin bina duyar sesini ege daha sabırlı mama konusunda ani ani diye sesler çıkarır sabırla bekler emre vavlaması sayesinde 1 kilo fark attı emreye ama
evet hayatım gerçekten anneye yapıyorlar bizimde öyleydi ben gece odama alıyordum sabaha kadar uyku yok abla alıyorsu 3 saatte bir kalkıyorlardı şimdi düzene girdi banada fazla yapmıyorlar.ama abla bana birşey dedi sitresli oldugunda senin sitresinden etkileniyorlar ondan oluyor bende dikkatetmeye çalışıyorum dikkatet sebep aynı olmasın
1 sigara içeyim geleyim nefesciğm
ayyy bende süt kesildiginden beri çogaltım sigarayı baca gibi hissediyorum kendimi inşallah sen az içiyorsundur.
siz ek gıdalara başladınızmı ? ben yavaş yavaş başladım yogurda meyvaya aralıklı veriyorum geçen patatezle havuç haşladım süzdüm biraz verdim biraz rahassız etti zannederim onları kestim hemen bide benimkiler mamayla doymamaya başladılar son zaman bende ülkerin google diye bir pirinç unu var su ile pişiriliyor deneyeyim arada veririm dedim vermez olsaydım şimdi aptamili yemiyorlar ikiside tadını bir aldılar onun bende içine mamayı koyuyorum öyle veriyorum .aradada elma koyuyorum mamalarının içine hep aynı tat yazık üzülüyorum biran önce alışsalar şu ek gıdalara farklı bişeyler yeseler bıkar insan .
bu tablo bana çok tanıdık geldi.
benim kızlarda kudurdu. hiç bişeye izin vermiyorlar. gündüz yaptıkları herşeye tahammül edebiliyorum ama gece tahammülüm kalmıyor. 2 gecedir cansunun uyuması sabaha karşı 6 yı buluyor. bende gece ayağımda çok hızlı salladım. aldım elime ne istiyosun ne diye sarstım.. sonra kendimden nefret ettim(((((((((( onu dünyaya getiren benim.. zorla hemde buna hakkım yoktu... sonra tüm gün internette araştırdım. bebekleri sarsmak çok tehlikeliymiş.. beyinleri kafatasına değerse ilerde zeka sorunları olabilirmiş ((((((((((( bunu okuyunca ölesim geldi...........
allahım yardım etsin.. dün sabahta uykusuzluktan başım döndü yere yığıldım.zor günler geçiriyorum((
nefescim merhaba ,sütün nasıl kesildi ? emzirmeyi kesip sağarak vermeye başlamıştın yanılmıyorsam ..zamanla mı kesildi yoksa ek gıdaya başlayınca mı ?
sma veriyordum sma dan sıkıldılar..halbuki netten 12 kutu alıp stoklamıştık..dilleri ile itiyorlar..ama beni emiyorlardı..tabi sütüm yetersiz doyurmam da lazım..eşim 1 kutu aptamil aldı..yarısı aptamil yarısı sma olan mama hazırlayıp öyle veriyoruz ..o zaman içiyorlar..
geşmiş olsun cnm.benimkilerde mamayla gidiyor 3.5 ay emdiler sonra benimde gitti zaten,çok özlüyorum ama herşey onlar için,annem şimdilik bakabiliyor e bende süt izni dolayısıile cuma günleri işe gitmiyorum 3 gün evde oluyorum...cnm sen yardımcısız zor olurdu berk te küçük zaten.....öyle cnm zor günler ama geçicek inşallah...annen gelliyormu yardıma ??
cnm ya yokmu hiç yardıma gelen ilk aylar daha zor allah yardımcın olsun....
2-3 gün evvel ikisi de sebepsiz ağlıyorlardı..karınlarını doyurmuştum,altlarını almıştım,gazlarını da çıkarmıştım..özellikle oğlum çok ağlıyordu,kızıma mama veriyordum,akıtıyor,dili ile itiyordu biberonun emziğini..sinirden annecim yapma diye öyle yüksek sesle bağırmışım ki oğlum çok korktu titredi resmen ağlaya ağlaya gözlerime baktı..o an o kadar üzüldüm ki anlatamam..vicdan azabı çekiyorum hala bebeklerimi korkuttum diye..kızımı anakucağına yatırıp hemen oğlumu alıp sakinleştirmeye çalıştım..
bir kaç hafta önce de yine oğlumu yukarda havaya kaldırmıştım..hoplatmıyordum tabi..Ama kafası avizeye değmiş,ağlama başladı..kafasını çarptığımı sandım çok korktum..oğlum çok ağladı ,ödüm koptu yavruma zarar verdim diye.baktım kafasının arkasına bir şey yoktu...ya bir şey oldu da farkedemiyorsam diye içim içimi yedi ..oğluma sarıldım,annecim ne olur gülümse bana diye ağladım bir süre...oğlum yatışınca gülücükler atmaya başladı,Allah a şükrettim..o korkuyla titreyişini unutamayacağım,çok üzüldüm kahroldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?