Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

sabah mamasına koydum canım inş ise yarar.ıkınmaktan bi hal oldu yavrum.
kirpiiii gördüm seni nasılsın?nasıl geçiyo son günler...?

haklısın canım.. vicdanım çok rahatsız çokk... senağlama

herkes tek çocuk bakarkenb deliriyor.bizim bazen böle çileden çıkmamız çok normal bence.ama alışıyoruz ve alışıcaz.bir bakmışız iki çocuklu süper bi aile olmuşuz

ben bazen çileden çıkıyorum ama onların olması için çektiğim emekleri düşününce kendime kızmaya başlıyorum.demekki bu tek bende değilmiş

canıııııımmm ağlama üzülürümm...vicdan azabı duyma iki çocuğa bakmak kolaymı.alışcaz onlarla yaşamaya inşaallah...:teselli:

evt.. hayal ediyorum şöyle biraz büyüyüp annemmm diye sarıldıkları günleri.. tüm yorgunluğum geçiyor..

dün gece 1 de doyurdum uyudular. 5 te uyandılar bir dinlenmişimki sormayın.. keşke hep böyle olsa.. sonra 5 te tekrar doyurdum 9 da uyandılar. halen uyuyorlar maşallah diyim........ böyle olsalar keşke hep.......

aman canım maşallah de de nazar değmesin.keşke benim kızımda azcık uyua oğlum ona göre daha iyide kızım en az abartısız gecede 10 kere uyanıyordur.hergün böyle hemde

aman canım maşallah de de nazar değmesin.keşke benim kızımda azcık uyua oğlum ona göre daha iyide kızım en az abartısız gecede 10 kere uyanıyordur.hergün böyle hemde

MAŞALLAH...

ilk defa oldu valla canım... yoksa hergece uyanıktık. mamadanmı acaba dedim milumil sipariş etmiştim. şimdi o geldi onu deniyorum..

inş senn kuzularda bi gecede olsa böyle uyurlar dinlendirirler seni canım..

Ay inşallah bir sorun çıkmaz,karaciğerle ilgili..Biraz tırstım şimdieyvahedigeldismilePazartesi gideyim de doktoruma öğreneyim ne neymiş diye
ben ve kızçelerim
Kocaman maşallah onlaraAyrı pusetler kullanıyosun sanırım..Henüz araba almadık,acelesi yok diye..Nasıl tavsiye eder misin?
Sağlık sorunundan ötürü mü sünnet oluyorlar?Yeni doğan sünnetini öneriyor doktorlar..Benim oğlum da küvezde kalmaksızın doğarsa,sünnet düşünüyorum bakalım...
Allah şifa versin canım,basit bir işlemdir o ,dert etme
günaydınlar hepinize,

firdoscumm doğurmadım daha son 4 günnn, heyecanla bekliyoruusss

Oyy heyecan dorukta desene...Allah hayırlı doğum versin,sağlıkla al kızını kucağına inşallah

maşaallah subhaallah diyim size inşaallah hep böyle uyurlar.belki düzene giriyorlardır...

evet canım SAT yanıydı.senin bebekler haftasına göre kiloluydu maşaallah ondan almışlardı galiba değilmi?yanlışmı hatırlıyorum?

yok canım. aslında daha duracaklardı. plesenta previa olmuş bende. cansunun plesantası rahmine yapışmış.. o yüzden 35. haftada aldı dr.. cansu 34+2 ydi cemre 36+2.. nasıl oluyosa usg de öyle çıkıyodu hep..

senin kuzular kaç gr doğdular.. ben o ara hiç nete giremedim takip edemedim seni..

benim 37+1 de oldu doğum.birisi 2200 birisi 2300 gr doğdu.
seninkiler kaç kg doğdu şimdi kaç kilolar caım.

benim 37+1 de oldu doğum.birisi 2200 birisi 2300 gr doğdu.
seninkiler kaç kg doğdu şimdi kaç kilolar caım.

canım benimkilerde cemre 2210
cansu 1740 doğdu. cansu 2 hafta kadar küvözde kaldı

13 eylülde cemre 5 kg du
cansuda 4.100 dü

ama baya oldu kg aldılar o zamandan bu güne kadar.. şimdi ne kadar oldular bilmiyorum. 6 ekimde kontrol var bakalım...

seninkiler nasıllar?

hatırlıyor musunuz bilmiyorum

kullandığım bebelac1 den kurt çıkmıştı. bende resimlerini çekip bebelaca bildirmiştim. ilgilendiler. hatalı ürünü ve çıkan maddeyi aldırdılar. inlelemişler beni aradılar. o serideki tüm mamaları incelemişler. hiç bi sorun çıkmamış. içiniz rahat olsun bebeğinize zarar veren bişey tespit edilmedi dediler. ama benim içim rahat etmiyor. her mama yapışımda acaba bişi varmıdır diye biberonun içindekileri incelemekten şaşı olucam nerdeyse....... ama elimdede çok fazla bebelac vardı mecburen kullandık...

dediki gıda mühendisi; bebelac bebek sütleriyle diğer ek gıda bebelacların üretildiği fabrika ayrı. üründen çıkan kurt tahıl kurdu dedi.. depolarda saklama koşullarından bahsetti. pakette iğne deliği kadar açıklık olsa bile mama hava alınca kurtlanırmış.....

çalışanlarıyla toplantı yapmışlar. hijyen kontrolleri sıklaşmış vs. vs...............

benim bebeklerim bebelacla çok sık acıkıyorlardı. o yüzden bugün milumil denedim ve gerçekten memnun kaldım 4 saate bir acıktılar............ oh be biraz nefes aldım bugün........

Son düzenleme:
merhaba kızlar
biraz geçmişi okudum herkesler iyi maşallah ben herzamanki gibi hastane köşelerinde sürünüyorum bunada şükür
evdeki oğlumun kalça çıkığı ve beyin ultrasonu vardı onarı hallettik 2.ay aşılarını yaptırdık kg takibi yapıldı 1850gr taburcu oldu 1 ay önce şimdi 3100gr olmuş
annem ankaraya döndü yine yanlız kaldım hastanedekide iyice toparladı maşallah gözden ameliyat olmazsa 10 güne kadar gelir eve gerçi evdekini ameliyattan 2 gün sonra taburcu etmişlerdi
tek başıma 2 prematüreye nasıl bakarım artık bilemiyorum Allah bir kolaylık verir inşallah

sayfa büyüdü birden ama baktım fatoş hn kızlarına 41 kere maşallah daha belli olmuyor ama yeşilli kızın sana pek benzemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…