günaydın herkese hayırlısı sabahlar hayırlı cumalar
günaydın htc07
fatoş hanım ve ayşe canım hepimiz arada böyle gelgitler yaşıyoruz tahammül sınırlarımız zorlanıyo ama çocuklarımızdan çıkarmamamızlazım acısını.dediğiniz givbi bu çocukları biz istedik hemde öyle böyle dediğil ısrarla tedavilerle istedik.bende yaşıoyorum bu bunaltıları ama Allahın aslında bize çok büyük bir nimeti olduğunu düşünüyorum birde hiç bebek sahibi olmayanlar var.bebeğe sahiç olamayacaklar var.bunları düşününce sakinleşiyo insan hatta mutlu bile oluyo.bu sıkıntılı günler geçecek inşaallah biraz daha sabır arkadaşlar...
kızlar ya benim iclal kabız ve iki gündür güzdüz uyumuyo kabızlıktan olabilirmi acaba bilgisi olan varmı???
haklısın canım.. vicdanım çok rahatsız çokk... senağlama
canıııııımmm ağlama üzülürümm...vicdan azabı duyma iki çocuğa bakmak kolaymı.alışcaz onlarla yaşamaya inşaallah...:teselli:
evt.. hayal ediyorum şöyle biraz büyüyüp annemmm diye sarıldıkları günleri.. tüm yorgunluğum geçiyor..
dün gece 1 de doyurdum uyudular. 5 te uyandılar bir dinlenmişimki sormayın.. keşke hep böyle olsa.. sonra 5 te tekrar doyurdum 9 da uyandılar. halen uyuyorlar maşallah diyim........ böyle olsalar keşke hep.......
aman canım maşallah de de nazar değmesin.keşke benim kızımda azcık uyua oğlum ona göre daha iyide kızım en az abartısız gecede 10 kere uyanıyordur.hergün böyle hemde
ben 12 haftalıkken yaşadım doğuma kadar cnm karaciğer ve safra kesemle alakalı değildi ama birde bana sor cnm.....sende 32 haftadasın normal eğer karaciğerde sorun varsa biile 3-4 hafta idare ettirebilirler
ama enzimler sana ve çocuğa zarar verecek kadar olursa bebekleri 1 hafta daha belki bekletip alırlar.....
iyi yönden bakalım ama duruma cnm..
Ay inşallah bir sorun çıkmaz,karaciğerle ilgili..Biraz tırstım şimdieyvahedigeldismilePazartesi gideyim de doktoruma öğreneyim ne neymiş diyecanım benim feci bi kaşıntım olmuştu.bende ovadril kullandım.hatta karaciğer enzimlerim yükselmiş ondanmış kaşıntım 2 gün kontrol amaçlı yattımhastanede doğum olacaktı ama enzimlerde düşüş olunca kaşıntımda geçti.tabi herkesin aynı değildirde anlatayım sana dedim
Kocaman maşallah onlaraben ve kızçelerim
Sağlık sorunundan ötürü mü sünnet oluyorlar?Yeni doğan sünnetini öneriyor doktorlar..Benim oğlum da küvezde kalmaksızın doğarsa,sünnet düşünüyorum bakalım...kızlar yarın Çınar sünnet oluyor..çok gergin ve tedirginim..anestezi alacak miniminnacık kuzum..ben onları hiç bırakmadım ilk defa yalnız kalacak bensiz hem de buz gibi ameliyathanede..acaba nasıl davranacaklar kuzum çok ağlayacak mı?en çok şu bayılıp ayılma meselesi canımı sıkan..Rabbim sağlıkla kurtulmayı neşeyle evimize dönmeyi nasip etsin..
günaydınlar hepinize,
firdoscumm doğurmadım daha son 4 günnn, heyecanla bekliyoruusss
maşaallah subhaallah diyim size inşaallah hep böyle uyurlar.belki düzene giriyorlardır...evt.. hayal ediyorum şöyle biraz büyüyüp annemmm diye sarıldıkları günleri.. tüm yorgunluğum geçiyor..
dün gece 1 de doyurdum uyudular. 5 te uyandılar bir dinlenmişimki sormayın.. keşke hep böyle olsa.. sonra 5 te tekrar doyurdum 9 da uyandılar. halen uyuyorlar maşallah diyim........ böyle olsalar keşke hep.......
maşaallah subhaallah diyim size inşaallah hep böyle uyurlar.belki düzene giriyorlardır...
saol canım. inş öyledir
yanlış hatırlamıyorsam seninle SAT ımız aynıydı ama ben önce doğurmuşum..
evet canım SAT yanıydı.senin bebekler haftasına göre kiloluydu maşaallah ondan almışlardı galiba değilmi?yanlışmı hatırlıyorum?
benim 37+1 de oldu doğum.birisi 2200 birisi 2300 gr doğdu.
seninkiler kaç kg doğdu şimdi kaç kilolar caım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?