ayy ilk defa ben açıyorum sabah topiğimizi günaydın güzel anneler ve çokkkkkkkkkkk tatlı bebişler.herkese hayırlı cumalar.berbat ve uykusuz bir gecenin ardından yine buradayım ama napalım bunada şükür
günaydın herkese hayırlısı sabahlar hayırlı cumalar
günaydın htc07
fatoş hanım ve ayşe canım hepimiz arada böyle gelgitler yaşıyoruz tahammül sınırlarımız zorlanıyo ama çocuklarımızdan çıkarmamamızlazım acısını.dediğiniz givbi bu çocukları biz istedik hemde öyle böyle dediğil ısrarla tedavilerle istedik.bende yaşıoyorum bu bunaltıları ama Allahın aslında bize çok büyük bir nimeti olduğunu düşünüyorum birde hiç bebek sahibi olmayanlar var.bebeğe sahiç olamayacaklar var.bunları düşününce sakinleşiyo insan hatta mutlu bile oluyo.bu sıkıntılı günler geçecek inşaallah biraz daha sabır arkadaşlar...
kızlar ya benim iclal kabız ve iki gündür güzdüz uyumuyo kabızlıktan olabilirmi acaba bilgisi olan varmı???
merhaba kızlar..bugün çok gerginim..gece hiç uyumadık..Deniz bey perişan etti bizi..gündüz o kadar güzel uyumuş ki gece uyumadı..mamada yemedi..ağladı durdu!!sinirden bağırdım çocuğa artık,o da bana bağırdı valla:))..tepkileri çok güzel Maaşallah...zombi gibiyim bugün...
kızlar bizler sabır taşı değilizki işte bazen çileden çıkıp bağırabiliyoruz bebişlirimize...iki bebeğe bakmak çok kolay mı sanki?tek bebişte bile millet ne sıkıntılar yaşıyor.güzel anneler,hepimiz süper anneleriz ama bazen çıldırabiliyoruz ki bu da çok normal...ek gıdalardan konuşulmuş,biz gelecek hafta meyve sularıyla başlıyoruz bakalım..dende herobaby paket yollamış,kaşık maması,geçiş maması falan..bilgi kitapçığıda yollamış.güzel bi paketti:)
Canancımopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Hituci canım eğer kabızlığı devam ederse fitil falan danış druna,kızın o yüzden huzursuzdur mutemelen.
Htc07 hoşgeldin aramıza:)
Nefes ve Nero cık cık cıklmaz:
Kirpiii nerdesinnnnnnn,doğurmadın dimi:))
çok canım sıkıldı ama dirim ya başka ne zaman okutucam 8 aydır ha bugün ha yarın dedik okuturken bu çıktı çok morelim bozuk inankiiiFRİDOS merhaba cnm sağol şimdilik kontrol altında ama çok mız mız çokkkk.....
canan cnm ben anlamam o kalemtraş işini yapıldı bitti bide modellimi yapacağız beee
canm yaaa kuranda okunmasın başkası yoksa okuyacak.....gerçi kalabalık varkenn iyi olur ama sıkma canını
gelişme var kaynanada hehehebu gece bi ilk yaşadım sofrayı kurdum yemekk yendi herzamanıki gibi ben kurdum ben topaladım...bulaşık yıkarken kaynana geldi yarım ağızla ay kzım yıkardık dedi...
sonra eşime çocuklara ilaç verirken bana gelmiş bırak ben yıkayım hep sen ykıyorsun dedi....yok ben yıkarım dedim.....
vallaha biizm dirim hep faal yorgunluk ne bilmez zuhahahadırım gene faalsin maşallah.......hasta ziyaretinden tutta canonun pastasına kadar ilgileniyon ..... performası hiç düşürmedin..........ayy anam ben şu bilgisayarın başına zor geliyorum...
canım benim artık vücut direncin düştüiyice elifcik herşeyini sömürüya bi tanem sık dişini çok az kaldı hepsi geçecek unutacaksın tüma cılarını canım benimmmmmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileya kızlar ben sersem gibyim, kafam hiç yerden kalkmıyor. bi köşeden kalkıp öbür köşede sızıyorum normal mi?
ya kızlar ben sersem gibyim, kafam hiç yerden kalkmıyor. bi köşeden kalkıp öbür köşede sızıyorum normal mi?
ayyy sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum bittim vallaha banyoyuda çamaşır suyu yaptım hep zehirlendimmi ne oldu midem bulanıyor başım dönüyor mola verdim acuk veletleri uyuttum ay bi kuru fasülye yaptım 4 saattirpişmedi ya bi püf noktası avrmı bu işin pişirmeden 1 gün suda beklettim 2 kezde gazı çıksın diye haşladım ne biçim fasülye yaaa 3 e çeyrek kala koydum ocağa 7 de indirdim hala tam yumuşamamaış
dırım gene faalsin maşallah.......hasta ziyaretinden tutta canonun pastasına kadar ilgileniyon ..... performası hiç düşürmedin..........ayy anam ben şu bilgisayarın başına zor geliyorum...
Dırıcım seni es geçer miiym hiçç,nolur kusuruma bakma canım..aklımda kalanları yazmıştım sonrada hemen çıkmak zorunda kaldım..sabah okulda yazmıştım onları,odaya sürekli birileri geliyor bende acele yazıyorum..yoksa seni unutur muyum hiçççolumunekankayizsmile
eee cnm 39 haftadasın normallllllllllllllya kızlar ben sersem gibyim, kafam hiç yerden kalkmıyor. bi köşeden kalkıp öbür köşede sızıyorum normal mi?
çok canım sıkıldı ama dirim ya başka ne zaman okutucam 8 aydır ha bugün ha yarın dedik okuturken bu çıktı çok morelim bozuk inankiii
gelişme var kaynanada hehehe
vallaha biizm dirim hep faal yorgunluk ne bilmez zuhahaha
canım benim artık vücut direncin düştüiyice elifcik herşeyini sömürüya bi tanem sık dişini çok az kaldı hepsi geçecek unutacaksın tüma cılarını canım benimmmmmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ayyy sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum bittim vallaha banyoyuda çamaşır suyu yaptım hep zehirlendimmi ne oldu midem bulanıyor başım dönüyor mola verdim acuk veletleri uyuttum ay bi kuru fasülye yaptım 4 saattirpişmedi ya bi püf noktası avrmı bu işin pişirmeden 1 gün suda beklettim 2 kezde gazı çıksın diye haşladım ne biçim fasülye yaaa 3 e çeyrek kala koydum ocağa 7 de indirdim hala tam yumuşamamaış
işte düdüklüm yok benimde eni sonuda alcam ama bi tane şu tefaldeki indirime felan girsin alcam vallahacanancığım ayran iç zehirlendiysen iyi gelir
ellerine sağlık heryer mis gibi olmuştur,ben kuru fasülyeyi düdüklü tencerede pişiriyorum çabuk ve güzel oluyor (geceden ıslatıyorum)
annem buldu cnım kuran okuyacak kşişi benimde sevdiğim çok cici bi kız o yüzden çok ama çok mutluyum sonunda benimde çocuklarıma dua okunacak rabbimşükürlerolsunnnnayyyy canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim hasta ziyareti yaptık orada halamla karşıllaştık
oradan çktık başka birine uğradık....oradan eve geldik...halamlarda geldi....yemek yedik şimdi sizlere bakem dedimmmmm :)))
dorukkk kzzzzzzzzzzzzz geliyonmu sennn
nefes cnm gece netim gitti benm bekledim bayağı gelmedi pat diye kapatmış gibi oldumayyy bende süt kesildiginden beri çogaltım sigarayı baca gibi hissediyorum kendimi inşallah sen az içiyorsundur.
siz ek gıdalara başladınızmı ? ben yavaş yavaş başladım yogurda meyvaya aralıklı veriyorum geçen patatezle havuç haşladım süzdüm biraz verdim biraz rahassız etti zannederim onları kestim hemen bide benimkiler mamayla doymamaya başladılar son zaman bende ülkerin google diye bir pirinç unu var su ile pişiriliyor deneyeyim arada veririm dedim vermez olsaydım şimdi aptamili yemiyorlar ikiside tadını bir aldılar onun bende içine mamayı koyuyorum öyle veriyorum .aradada elma koyuyorum mamalarının içine hep aynı tat yazık üzülüyorum biran önce alışsalar şu ek gıdalara farklı bişeyler yeseler bıkar insan .
içiyoruz işte şekerim ne yapalım...merhaba kızlar..bugün çok gerginim..gece hiç uyumadık..Deniz bey perişan etti bizi..gündüz o kadar güzel uyumuş ki gece uyumadı..mamada yemedi..ağladı durdu!!sinirden bağırdım çocuğa artık,o da bana bağırdı valla:))..tepkileri çok güzel Maaşallah...zombi gibiyim bugün...
kızlar bizler sabır taşı değilizki işte bazen çileden çıkıp bağırabiliyoruz bebişlirimize...iki bebeğe bakmak çok kolay mı sanki?tek bebişte bile millet ne sıkıntılar yaşıyor.güzel anneler,hepimiz süper anneleriz ama bazen çıldırabiliyoruz ki bu da çok normal...ek gıdalardan konuşulmuş,biz gelecek hafta meyve sularıyla başlıyoruz bakalım..dende herobaby paket yollamış,kaşık maması,geçiş maması falan..bilgi kitapçığıda yollamış.güzel bi paketti:)
Canancımopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Hituci canım eğer kabızlığı devam ederse fitil falan danış druna,kızın o yüzden huzursuzdur mutemelen.
Htc07 hoşgeldin aramıza:)
Nefes ve Nero cık cık cıklmaz:
Kirpiii nerdesinnnnnnn,doğurmadın dimi:))
herkez sevmeye yardıma gelen yok maşallah .....yok canım. var aslında kayınvalidem ama varlığını hissedemedik daha... :umursamaz:
ben memnunum cnm tek arabadan herzaman iki çocukla çıkılmıyor bazen durmuyolar arbada tek almayı tercih ettim ben...ikiz arabaları bana çok büyük geliyor..Ay inşallah bir sorun çıkmaz,karaciğerle ilgili..Biraz tırstım şimdieyvahedigeldismilePazartesi gideyim de doktoruma öğreneyim ne neymiş diye
Kocaman maşallah onlaraAyrı pusetler kullanıyosun sanırım..Henüz araba almadık,acelesi yok diye..Nasıl tavsiye eder misin?
Sağlık sorunundan ötürü mü sünnet oluyorlar?Yeni doğan sünnetini öneriyor doktorlar..Benim oğlum da küvezde kalmaksızın doğarsa,sünnet düşünüyorum bakalım...
Allah şifa versin canım,basit bir işlemdir o ,dert etme
Oyy heyecan dorukta desene...Allah hayırlı doğum versin,sağlıkla al kızını kucağına inşallah
amin cnm rabbim yardımcın olsun...merhaba kızlar
biraz geçmişi okudum herkesler iyi maşallah ben herzamanki gibi hastane köşelerinde sürünüyorum bunada şükür
evdeki oğlumun kalça çıkığı ve beyin ultrasonu vardı onarı hallettik 2.ay aşılarını yaptırdık kg takibi yapıldı 1850gr taburcu oldu 1 ay önce şimdi 3100gr olmuş
annem ankaraya döndü yine yanlız kaldım hastanedekide iyice toparladı maşallah gözden ameliyat olmazsa 10 güne kadar gelir eve gerçi evdekini ameliyattan 2 gün sonra taburcu etmişlerdi
tek başıma 2 prematüreye nasıl bakarım artık bilemiyorum Allah bir kolaylık verir inşallah
merhabalarrr beni sormamışsınızzz çıkkkk çıkkkkk küstümmmmm
hahhaaaa bugün sabahtan anneme geldim kahvaltı yaptım....
oturduk...kadınlar vardı sonra herkes gitti....bende çocukları uyuttum...pastaneye gittim
canonun diş pastasının siparişini verdim....sonra kuaföre gittim temizlik yaptırdım...
sonrada neroya gittim kahveye cadıları sevdimm
ordandanda eve geldim...hazırlandık başkasına hasta ziyaretine gittik yeni girdik eve
ayyyy canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim hasta ziyareti yaptık orada halamla karşıllaştık
oradan çktık başka birine uğradık....oradan eve geldik...halamlarda geldi....yemek yedik şimdi sizlere bakem dedimmmmm :)))
dorukkk kzzzzzzzzzzzzz geliyonmu sennn
yaaaa kimse yokkkk...bende bugün dışarı çıkarken atlet gimemişim astımm hemen devreye girdi inş.bu hafta sonunu hasta olmadan atlatırımm
kimseler yok yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?