Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

geççç oldu ama hayırlı cumalar cnm

evet cnm

beni esss geçmişsinnnnnnn

birce canım 2.ay aşılarında ateş olabiliyormuş dikkaet et cnaım evde ateşdüşürücü bulundur.
bizimde salı günü 2. ay aşıları kara kara onu düşünüyorum ağlayacak kuzularım:sinifsinif:
fatoşcum salı günü aşıları var Allahtan bi mani olmazsa orada daha iyi ölçerle ama şuan benim ölçümlerime göre 4,5 kg civarındalar.biraz minik galiba benim bebeklerim.

merhabalarrr beni sormamışsınızzz çıkkkk çıkkkkk küstümmmmm

hahhaaaa bugün sabahtan anneme geldim kahvaltı yaptım....

oturduk...kadınlar vardı sonra herkes gitti....bende çocukları uyuttum...pastaneye gittim
canonun diş pastasının siparişini verdim....sonra kuaföre gittim temizlik yaptırdım...
sonrada neroya gittim kahveye cadıları sevdimm
ordandanda eve geldim...hazırlandık başkasına hasta ziyaretine gittik yeni girdik eve

Son düzenleme:
dırım gene faalsin maşallah.......hasta ziyaretinden tutta canonun pastasına kadar ilgileniyon ..... performası hiç düşürmedin..........ayy anam ben şu bilgisayarın başına zor geliyorum...

Son düzenleme:
Dırıcım seni es geçer miiym hiçç,nolur kusuruma bakma canım..aklımda kalanları yazmıştım sonrada hemen çıkmak zorunda kaldım..sabah okulda yazmıştım onları,odaya sürekli birileri geliyor bende acele yazıyorum..yoksa seni unutur muyum hiçççolumunekankayizsmile

ya kızlar ben sersem gibyim, kafam hiç yerden kalkmıyor. bi köşeden kalkıp öbür köşede sızıyorum normal mi?

çok canım sıkıldı ama dirim ya başka ne zaman okutucam 8 aydır ha bugün ha yarın dedik okuturken bu çıktı çok morelim bozuk inankiii

gelişme var kaynanada hehehe

dırım gene faalsin maşallah.......hasta ziyaretinden tutta canonun pastasına kadar ilgileniyon ..... performası hiç düşürmedin..........ayy anam ben şu bilgisayarın başına zor geliyorum...
vallaha biizm dirim hep faal yorgunluk ne bilmez zuhahaha

ya kızlar ben sersem gibyim, kafam hiç yerden kalkmıyor. bi köşeden kalkıp öbür köşede sızıyorum normal mi?
canım benim artık vücut direncin düştüiyice elifcik herşeyini sömürüya bi tanem sık dişini çok az kaldı hepsi geçecek unutacaksın tüma cılarını canım benimmmmmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ayyy sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum bittim vallaha banyoyuda çamaşır suyu yaptım hep zehirlendimmi ne oldu midem bulanıyor başım dönüyor mola verdim acuk veletleri uyuttum ay bi kuru fasülye yaptım 4 saattirpişmedi ya bi püf noktası avrmı bu işin pişirmeden 1 gün suda beklettim 2 kezde gazı çıksın diye haşladım ne biçim fasülye yaaa 3 e çeyrek kala koydum ocağa 7 de indirdim hala tam yumuşamamaış

canım benim ağırlaştın tabi normal maşallah elife nasıl dayandısen uyu bol bol geldiğinde pek vakit bulamayacaksın uyumaya benim utku karan olmamasına rağmen çağan arsal asker ediyor geceleri tek başına yetiyor

canancığım ayran iç zehirlendiysen iyi gelir
ellerine sağlık heryer mis gibi olmuştur,ben kuru fasülyeyi düdüklü tencerede pişiriyorum çabuk ve güzel oluyor (geceden ıslatıyorum)

cnm sende 3 çocuk var kzın büyük ama sonuçta ilgi alaka vermen lazım
bide kuzuların herşeyi büyüdükce daha rahat oluyor senden ayrı olduklarında sıkıntıya girmiyorsun....biliyorumki herşey yiyorlar kendilerini ifade ediyolar....,inş.sizlerde 1 den sonra rahatlayacaksınız :)

canım benim yaa naslda açıklama yapmış..kuzum ben takılmam öle şeylere şaka yaptım :)

eee cnm 39 haftadasın normallllllllllllll

canan cnm evet haklısın okunsun ama nasip....bakalım bizim abla gelirse okur cnm
kurunun cinsinden cnm yaa

ayyyy canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim hasta ziyareti yaptık orada halamla karşıllaştık
oradan çktık başka birine uğradık....oradan eve geldik...halamlarda geldi....yemek yedik şimdi sizlere bakem dedimmmmm :)))

dorukkk kzzzzzzzzzzzzz geliyonmu sennn

canancığım ayran iç zehirlendiysen iyi gelir
ellerine sağlık heryer mis gibi olmuştur,ben kuru fasülyeyi düdüklü tencerede pişiriyorum çabuk ve güzel oluyor (geceden ıslatıyorum)
işte düdüklüm yok benimde eni sonuda alcam ama bi tane şu tefaldeki indirime felan girsin alcam vallaha
annem buldu cnım kuran okuyacak kşişi benimde sevdiğim çok cici bi kız o yüzden çok ama çok mutluyum sonunda benimde çocuklarıma dua okunacak rabbimşükürlerolsunnnn

doruk geliyooo onada ayrıca çok ama çok mutluyummmmm
şimdilik kesin gelen 3 ikiz annesi varrr bide ben 4 ikiz anası harika olacka herşeyyy

ay kızlar çok ama çok heyecanlıyım hatta birazda stresli sanırım bu gee uyuyamayacağımmm
masamıda hazırladım akşamdan evimde mis gibi oldu çocuklarımı yedirdim yıkadım uyuttum şimdi kendimde bi bitki çayı içip bıcı bıcı yapacam sanahta gidip fön çektirecem
allahım ne olur herşey güzle olsunnn,
aminn

canan cnm benim ne güzel heycanlardasın cnm bende bugün annemlere kıyafet giydim çıkardım...en son karar verdik....
ojelerimide sürdüm yarın sabah saçımı yapacağım :)) cezi gelsin alsın bizi

yaaaa kimse yokkkk...bende bugün dışarı çıkarken atlet gimemişim astımm hemen devreye girdi inş.bu hafta sonunu hasta olmadan atlatırımm

kimseler yok yaaa

selam hatunlar ...nasulsunuz daaa....
benim cadıları uyuttum nihayet geldimm......bugün birsenciğim geldi kahveye bol bol dedikodu yaptık....kaydirigubbakcemile3

nefes cnm gece netim gitti benm bekledim bayağı gelmedi pat diye kapatmış gibi oldum
bizde başladık cnm ek gıdalara sabah peynir.yumurta sarısı.cicibebe 2 adet pekmez ıhlamurla ıslatıp karıştırp veriyorum kuzulara..yoğurt ve meyvamız var bide...yarında havuç ve patates vereceğim bakalım inşallah severler
ben o kadar içmiyorum günde 5-6 sigara anca

içiyoruz işte şekerim ne yapalım...

yok canım. var aslında kayınvalidem ama varlığını hissedemedik daha... :umursamaz:
herkez sevmeye yardıma gelen yok maşallah .....

ben memnunum cnm tek arabadan herzaman iki çocukla çıkılmıyor bazen durmuyolar arbada tek almayı tercih ettim ben...ikiz arabaları bana çok büyük geliyor..

amin cnm rabbim yardımcın olsun...

bol bol muhabbet ettik .....:içelim:

oy anacığım ne fasulyeymiş be..oh mis gibi olmuştur evin hayatım çokta güzel geçer eminim diş buğdayın....

yaaaa kimse yokkkk...bende bugün dışarı çıkarken atlet gimemişim astımm hemen devreye girdi inş.bu hafta sonunu hasta olmadan atlatırımm

kimseler yok yaaa

sıcak bir duş alsaydın şekerim kemiklerin ısınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…