- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
merhaba kızlar
biraz geçmişi okudum herkesler iyi maşallah ben herzamanki gibi hastane köşelerinde sürünüyorum bunada şükür
evdeki oğlumun kalça çıkığı ve beyin ultrasonu vardı onarı hallettik 2.ay aşılarını yaptırdık kg takibi yapıldı 1850gr taburcu oldu 1 ay önce şimdi 3100gr olmuş
annem ankaraya döndü yine yanlız kaldım hastanedekide iyice toparladı maşallah gözden ameliyat olmazsa 10 güne kadar gelir eve gerçi evdekini ameliyattan 2 gün sonra taburcu etmişlerdi
tek başıma 2 prematüreye nasıl bakarım artık bilemiyorum Allah bir kolaylık verir inşallah
sayfa büyüdü birden ama baktım fatoş hn kızlarına 41 kere maşallah daha belli olmuyor ama yeşilli kızın sana pek benzemiş
kızlar çok sağolun sormuşsunuz ilgilenmişsiniz..birsencim tabiki hiç atlamadı aradı..sayesinde tanıdığım kendi gibi güzel arkadaşlarım beni orda yalnız bırakmadı geldiler..
ama inanın korkunç bir gündü..kuzum tanımadığım insanlara yapayalnız teslim etmek zorunda kalmam, onun herkese şaşkın ama endişeli gözlerle bakışları, sanki anlamış gibi benle gözgöze gelmek istememesi ve gelmemesi, resmen inleyerek hıçkıra hıçkıra ağlayarak ameliyathaneden çıkması ve 1,5-2 saat ağlaması, uykusunda bile saatlerce iç çekmesi ve sonunda dayanamayıp bayılmam..!!!
hakikaten içim ürperiyor hatırlayınca bile..Allah'ım hastalıklar hastalıktan hastaneye yatışlar ameliyatlar vermesin..hepimizin evlatlarının canı sağolsun keyifleri yerinde olsun..hepimizin kuzucukları eksiksiz yanımızda olsun inşallah..
çok şükür kuzum iyi şimdi..en azından uyuyor..calpol veriyorum sık sık pansuman yapıp rahatlatıyorum miniminnacığımı..sanıyorum calpol de uyku yapıyor rahatlatıyor..sakı günü kontrole gidicez inşallah sağlıklı haberler veririm size..
öpüyorum çok ve bugünü acilen bitirip yatıp uyuyorum..
kızlar çok sağolun sormuşsunuz ilgilenmişsiniz..birsencim tabiki hiç atlamadı aradı..sayesinde tanıdığım kendi gibi güzel arkadaşlarım beni orda yalnız bırakmadı geldiler..
ama inanın korkunç bir gündü..kuzum tanımadığım insanlara yapayalnız teslim etmek zorunda kalmam, onun herkese şaşkın ama endişeli gözlerle bakışları, sanki anlamış gibi benle gözgöze gelmek istememesi ve gelmemesi, resmen inleyerek hıçkıra hıçkıra ağlayarak ameliyathaneden çıkması ve 1,5-2 saat ağlaması, uykusunda bile saatlerce iç çekmesi ve sonunda dayanamayıp bayılmam..!!!
hakikaten içim ürperiyor hatırlayınca bile..Allah'ım hastalıklar hastalıktan hastaneye yatışlar ameliyatlar vermesin..hepimizin evlatlarının canı sağolsun keyifleri yerinde olsun..hepimizin kuzucukları eksiksiz yanımızda olsun inşallah..
çok şükür kuzum iyi şimdi..en azından uyuyor..calpol veriyorum sık sık pansuman yapıp rahatlatıyorum miniminnacığımı..sanıyorum calpol de uyku yapıyor rahatlatıyor..sakı günü kontrole gidicez inşallah sağlıklı haberler veririm size..
öpüyorum çok ve bugünü acilen bitirip yatıp uyuyorum..
merhaba arkadaşlar bende tek yumurta ikizlerime hamileym iki oğlum olcak 26 haftamıza girdik
öncesinde bi sorun yaşamdım ama bugün biraz kendimi yordum eşime kızdım yardıme tmiyor diye bi sürü şey indirdim kaldırdım kalçama krap girdi ve uzun bi süre ağrıdı bu neydi klasik bi ağrımı sancımı anlamadım açıkcası korktum kimseye bişey de sölemedim ama biraz yattım geçti şimdide karnım geriliyor ve sanki 2 gündür çocuklarımın haraketlerini pek hissedemiyorum normal mi bu durum arada hafif bi şekilde ama iki gün öncesine kadar güm güm tekmeliyorlardı bu normal bi durummu
erken doğum riskim yok diye çok rahattım ama korkmaya başladım daha çok erken Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?