selam kızlarr.... dırımcım ne güzel anlatmış... bugün süper bi
gündü... canommm herşey için teşekkür ederiz bu işte en çok dırımın hakkı var .. ellerinize sağlık tekrardan kızlar... çok sevindim sizi yüzyüze tanıdığıma.. en kısa zmanda bende tekrar edelim bunu:)
vallaha çok güzel heyecandı dirmim yaa :)))canan cnm benim ne güzel heycanlardasın cnm bende bugün annemlere kıyafet giydim çıkardım...en son karar verdik....
ojelerimide sürdüm yarın sabah saçımı yapacağım :)) cezi gelsin alsın bizi
tekrar çok ama çok geçmiş olsun arıyacaktım ama temizlik ve diş buğdayı telaşı unutmuşum vallahakızlar çok sağolun sormuşsunuz ilgilenmişsiniz..birsencim tabiki hiç atlamadı aradı..sayesinde tanıdığım kendi gibi güzel arkadaşlarım beni orda yalnız bırakmadı geldiler..
ama inanın korkunç bir gündü..kuzum tanımadığım insanlara yapayalnız teslim etmek zorunda kalmam, onun herkese şaşkın ama endişeli gözlerle bakışları, sanki anlamış gibi benle gözgöze gelmek istememesi ve gelmemesi, resmen inleyerek hıçkıra hıçkıra ağlayarak ameliyathaneden çıkması ve 1,5-2 saat ağlaması, uykusunda bile saatlerce iç çekmesi ve sonunda dayanamayıp bayılmam..!!!
hakikaten içim ürperiyor hatırlayınca bile..Allah'ım hastalıklar hastalıktan hastaneye yatışlar ameliyatlar vermesin..hepimizin evlatlarının canı sağolsun keyifleri yerinde olsun..hepimizin kuzucukları eksiksiz yanımızda olsun inşallah..
çok şükür kuzum iyi şimdi..en azından uyuyor..calpol veriyorum sık sık pansuman yapıp rahatlatıyorum miniminnacığımı..sanıyorum calpol de uyku yapıyor rahatlatıyor..sakı günü kontrole gidicez inşallah sağlıklı haberler veririm size..
öpüyorum çok ve bugünü acilen bitirip yatıp uyuyorum..
canım keşke aramızda olsabilseydin snei tanımaktan da çok memnun olurudm inanki ama ruhen aramızd aolduğuna emşnşmiyi geceler güzel anneler,
canancım , yarın orda olamasam da kalbim sizinle, ne güsel bütün hazırlıkların da tamamlanmış zaten, inşallah herşey çoook ama çok güsel olur. devrim'le kemal de akıllı uslu olurlar
dırımcım bugün yine coşmuş, rekor kırmışsın walla, kaç kapı yaptın ööle aksiyon insanı J
fatoscumm kızların çook şeker maşallah ama çok büyük seçilmiyor, küçük eklesene.
firdoscum, bircecimm evvt 39. hafta çarptı galiba benim, tuhaf bişi oldum çıktım walla 1-2 gündür. bir de son haftaya kadar aktif bilgisayarda çalışıyordum, belki o sayede daha dinamik kalmıştım, şimdi işleri de bitirince iice sersemledim sanki, amaçsız kalınca.
benim de bugün üniversiteden yurt arkadaşım geldi ziyarete, bir de Elifcige cook güsel bi hediye getirmiş. ilk yılım diye bir defter-kitap karması bişi. içinde ilk yılındaki önemli tüm olaylara dair not yerleri var, hakkıyla doldurursak süpper bir hatıra olur küçük hanıma.
işte bizde durumlar böyle kızlar, yarın artık umarım annemler gelecek bize, yemek fln yapamıyorum iice sefil olduk, gelse iyi olacak walla.
herrrkese iyi gecelerr
ahh canım şükür artık sık sık aramızdaısn valllaha gel yaww özlüyom seni izmirli güzellllcanommm büyük gün gelmiş .maşallah kuzularıma büyüdüler diş bugdaylarıda yapılıyor .fotoları bekliyorum .sırf facee koyma bende facee yok göremiyorum fotoları topigede koy canım.kocaman öpüyorm opuyorumnanaktan
oğluşların hayırlsı olsun elvinnazmerhaba arkadaşlar bende tek yumurta ikizlerime hamileym iki oğlum olcak 26 haftamıza girdik
öncesinde bi sorun yaşamdım ama bugün biraz kendimi yordum eşime kızdım yardıme tmiyor diye bi sürü şey indirdim kaldırdım kalçama krap girdi ve uzun bi süre ağrıdı bu neydi klasik bi ağrımı sancımı anlamadım açıkcası korktum kimseye bişey de sölemedim ama biraz yattım geçti şimdide karnım geriliyor ve sanki 2 gündür çocuklarımın haraketlerini pek hissedemiyorum normal mi bu durum arada hafif bi şekilde ama iki gün öncesine kadar güm güm tekmeliyorlardı bu normal bi durummu
erken doğum riskim yok diye çok rahattım ama korkmaya başladım daha çok erken Allah korusun
sağolasın bşrcecşmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanburçiciğim büyük badireyi atlattınız darısı damatlığını görmeye inşallah sıkıntısıda tez zamanda düzelir Allahın izniyle
elvinnaz benimde erken doğum riski yoktu dr öyle diyordu belim popom ağrımaya başladı 28.hafta erken doğum yaptım mutlaka ihmal etme rahim boynunun boyunu ölçtür,bebeklerin sularına baktır gerek yok derse dr ısrar et Allah korusun
canan iyi eğlenceler Allah utandırmasın maşallah kuzulara canım
dırım sabah sabah formundasın yine maşallah ömeri öp benim için kıyamam ona
güzel anneler hepinizi öpüyorum mutlu hafta sonlarıa.s.
ahh wavy keşke aramızda olsadn gerçekten çok ama .ok eğlednik özellikle tüm karuları gönderip sadece ikiz annleri kaldıktan sonra gelebilseydin snein içinde değişiklik olurdu neyse işallah bidahakineeecanann canım ne güael heyecanlar ve süpper olacak eminimm.. ayy ben bile heyecanlandım. ve dün gece oturdum ağladım inan. çok gelmek istiyırdum. kızlar bensiz beş dakika durmuyolar.özellikle bazı saatleri var o saatlerde yapışacaklar bna. ay geldiler banada bir ağlamaya başladım eşimle annem neye uğradıklarını şaşırdılar. ay bir yandan ağlıyom bir yandan sayıyom. diyom niye böyleler niye bna rahat vermiyolar kuaföre bilem gidemiyorum. arkadaşlarımla buluamıyorum. bak yarın herkes birlikte olacak ben gidemiyorum ayy ne ağlama amagerçi ne oldu kızlar hala aynı annem ve eşimi üadüm benimde gözlerim şişmesi ile kaldı. şimdi kotuktayım biri bacazğıma vuruyor diğeri koluma asılıyor ve ilgilenmediğim içinde bağırıyorlar ufff gerçekten depresyonun eşiğindeyim. kendimi yemeğe verdim. sürekli yiyorum yüz kilo olursam şaşırmayın
kurufasulye muhabbeti olmuş. fasulyenin cinsi önemli ama belki bildiğiniz bir püf noktada var. fasulye soğuk su ile ıslatılıp soğuk su ie pişirilir, nohut ise sıcak su ile ıslatılıp sıcak su ile pişirilir.. eğer cinsi sert değilse çok işe yarıyor bu yöntem..
ufff durmayacaklar. öpüyorum hepinizi..
sağol cnaım benim epey stresli idim ama gerçekten çok gzüel geçti bol çocuklu bol gürültülü bir gündüüüüherkese merhaba...evi temizledim geldim ama kimse yookk..tatil ya herkes gezmelerde sanırım.bizde biraz sonra anneme gidicez..kızlar bugün annemin doğum günü..iyiki doğdun annecim,seni çok çok seviyorum..iyi varsın annem..
Wavy sakin ol güzelim,azıcık daha sabret bak 10 aylık olmuşlar bile..bazen sabrımız tükeniyor ama yapacak birşey yokki,anneyiz sonuçta..bugün eşin evdeyse kzıları annene bırak çık gez biraz,tabii kızlar durursa..değişiklik iyi gelir emin ol..
Burçin hadi Hayırlı olsun canım,oğluşun minik adam oldu :)..Allah mutlu günlerinide görmeyi Nasip etsin..
Canancım bugün diş buğdayımn var dimi,kolay gelisn canım.eminbimçok güzel geçecektir..
Dırımcım şakaydı hee,valla gerçek sandım ya üzüldüm...sende Canandasın dimi bugün,ne güzel:)
Birce,Nefes,Kirpicim,Nero,Medine,Kevser ve herkeşşşş opuyorumnanaktan
vallaha süperdi tatlımm çok yorulduk ama değdiiiimerhaba kızlarr,
ya yazmıştım bi sürü nereye gitti anlamadım. bugün bi ben evdeyim herhalde, herkes geziyor sankimmm. mutfağa sandalye alacaktık, ona da enerjim yetmedi çıkamadım, kalsın artık dedim. annemler geliyor bugün, biraz daha rahatlıycaz inşallah bakalım. offff Ankara ciddi soğumaya başladı yaa, tam geçiş mevsiminde doğum yapmak riskli olcak walla. kaloriferler yanmazsa evi ısıtmak da bir dert canım sıkıldı.
wavycimm yaa, ben tabiiki deneyimsizim henüz nekadar yorum yapabilirim, yaptığım yorum ne denli doğru olur bilmiyorum ama biraz da ağlasalar, sen annene eşine bırakıp çıksan alışmazlar mı aceba? sen bunalıp negatif moda girdikçe onlara da yansıyıp iyice tedirgin oluyor olmasınlar. he derler ya annenin psikolojisi birebir bebeğe yansır diye. senin de deşarj olman lazım ki onları edebilesin.
bircecim seni de gördüm aşağıda ne alemdesinn?
canancımm umarım çooook güzel geçiyordur buğdayınızzz.bakalım seninkiler ne seçecek?
benim düşünceli arkadaşımm o kadar yardım ettin bide temizliği düşünmüş canım yawwwolumunekankayizsmile kız ben sana şaka yapıyom oğulların pisletiyo temişzle diye aşk olsun seneyede benimkiler snein ev kirletir hehehemerhabalarrrrrrrrrr ben geldim amanın ne yorgunummm
ses yorgunluğu ...olsa gerek
sabahtan cananın eşi geldi...pastayı aldık gittik....hemen buğdayımızı hazırladık bardaklarımızı kasemizi süsledik...
eksikleri tamamladık...tülin geldi yavru kartalları ile....
devrime gelinlik giydirdik..kemal papyon gömlekleydi...
herşey çok güzeldi....çok güzel geçti
doruk ve arkadaşı vardı 4 ikiz çocuk vardı...yanlız dua okunurken kuzular sesiz durmadı baya zor okudu ama ne yapalım...ali özellikle cıngar çıkardı 3 yaşındaki bi çocukla balon kavgası etti.....
kısa ve özzzzzzzzz herşeyyyyyyy muhteşemdi
tabi ev sahibi ne der bilemem...
evini kirlettik kızınnn .....valla vaktim olsa yada yakın olsaydm kalır toplardım..temizlerdim....
ama deydiii......kemal kepçe seçti sanırım ahçı olacak.......devrimde kitap oda babası gibi öğretmen olacak sanırım haha :)
vallaha keşke olsaydınız ya inan çok yoruldum yawww ama değdiiidırımcığım ne güzel anlatmışsın keşke bizde olabileyseydik
güzel geçmesine çok sevindim emeklerinize sağlık
canan çok yorulmuştur ama değmiş
ya şnan gelmen beni çok ama çokkkk sevindirdi tekrar tekrar teşekkür ederim seni ve arkadaşını tanımak çok güzeldi çok memnun oldum heleki eşlerimizin anlaşmış olması beni ayrıca bahtiyar ettiiiiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileselam kızlarr.... dırımcım ne güzel anlatmış... bugün süper bi
gündü... canommm herşey için teşekkür ederiz bu işte en çok dırımın hakkı var .. ellerinize sağlık tekrardan kızlar... çok sevindim sizi yüzyüze tanıdığıma.. en kısa zmanda bende tekrar edelim bunu:)
keisnlikle katılıyorum dirimime seni tanımak minik melekleri tanımak arkadaşını anımak çok zevkli idiiiayyy aslıcığım atlamışım seninle yüzyüze görüşmek çok güzeldi....tanımak çok sıcaksın
cadıların çok tatlı minikler süt kokulular.........
arkadaşını ayrıca çok sevdimmmmm...çok tatlı hanım ve çok güzeldi :)
en kısa zamanda dediğimiz gibi görüşeceğiz allahın izni ile
ayyyy canandan geldik....ne yorgundum ama kocam gelince annemle reale gittim...
çocuklara aylık bez maması alındı...bir iki parça eve aldık...allahım yarınki nişan el çantası aradım ne dolaştık yaaaaaaaaaa..öldük.......el olmasa kafama yatan bişi buldummm
sağol burçin teyzesiicanım canom..çok sevindim gününün güzel geçmesine..tebrik ederim öğretmen hanımla aşçı beyi de :)) keşke orda olabilseydim keşke..
hırsız meselesine de çok üzüldüm..büyük geçmiş olsun..
hehe valla yarısını sana verseymiş eşinnnSelam kızlar........Nasılsınız............
Ben çok yorgunum,bitkinim hayırlısıyla bir taşınsaydık eve,artık gücüm kalmadı sanırsam.
Bugün temizlik için 2 bayan bulduk eve gittik,kadınlar nasıl mıy mıy anlatamam,oğlum durmuyormuş biraz elimizi çabuk tutsak diyorum banamısın demiyorlar...
Dayanamadım aldım viledayı elime ben sildim odaları........Eşim dalga geçiyor bilseydim yarısını sana verirdim paranın diyor.....Neyse salı taşınıyoruz hayırlısıyla,çarşambada okullar tatilmiş,eşimde yardımcı olurda biran önce yerleşiriz inşallah......
Canancım bugün aradım seni,tlf çekmiyordu yada kapalıydı ulaşamadım hiiiiiç.Ama birsenle konuştuk herşey çok güzelmiş,güzel geçmiş gününüz....
Allah kabul etsin canım,gönlünce olmasına çok sevindim.Bende olmak isterdim inan,ama kısmet olmadı..Birsenede söyledim bugün hepinizi bende bekliyorum.Gelirseniz inanın çok memnun olurum sizi evimde ağırlamaktan.
Burcin canım oğluşuna maşallah diyorum.Azcuk seni üzmüş ama okadar olacak annesi sen sakın üzülme.Rabbim askerliğini ve düğünlerinide göstersin kuzularının inşallah.
Yavrukirpi şafak kaç tatlım.Amanın belkide yarın heee.
Doruk sen nasılsın tatlım.Bugn dırımle konuşurken kızının çığlıkları geliyordu.kız sakın benim gelinimi ağlatma heeeee.
Medinecim sen nasılsın....sen ne yaptın,yerleştinmi evine ......
Birce....firdos....nefes....wayv...kevser....sizler nasılsınız.....
merhaba kızlar,
oyy bende bugün çok yoruldum yauww, doğum öncesi bi görelim diyen bayaa misafirimiz oldu, saolsunlar çoook sevindik tabii, ama bu ara enerji olmayınca paso uykum geliyor, zor dayandım 10'da onlar gitti ben yatağa. az önce de midemin cayırrr cayır yanmasıyla uyandım. dedim bi bakayım cananın aksiyon nasıl geçmiş. süppersiniz walla ne güsel olmuş hepberaber, dırımcımm el attı mı affetmiyor zaten belli ki tasarımcılığın yanına organizatörlük de ekleyebilir sanırsam
hırsız olayı kötü olmuş geçmiş olsun, yahu bu ne cesaret aile apartmanında kilidi söküp giriyor, bir de yaşlı bir kadının evinde ne bulmayı bekledi aceba? neyse bu vesileyle güvenlik önlemleriniz artmış, nekkadar pahalıymış yauww çelik kapı. offf türkü gecesine daha da bi özendim, ben de üniversitede halk müziği korosundaydım,şimdi de sıkı bir türküseverim, ve hep şöyle birlikte çalığ söyleyebilecek bir grup olsun isterim ammavelakin bir türlü kısmet olmadı.
artvinlim Allah kolaylık versin canımm, offff taşınma işi çok zor ama tebdili mekanda ferahlık vardır, inşallah yeni evinizde herşey daha da güzel olur, size uğur getirir tatlım. benim de son 3 günüm işte, ama artık çok bunaldım walla yarın doğsa hayır demem yaaani.
işte bizde böyle kızlar, yarın da son rötüşları tamamlıycaz inşallah bebişe dair, bir de annemle kociş bugün pazardan fasulyeyle domates almış yarın onları kışlık dolaba koyucaz, annemlerin kalacağı odaya tv almak lasım rahat etmeleri için. mutfağa sandalye almak gerek, bissürü çamaşır var offff sihirli bi değnek dokunmazmıki?
neyse ben gidip gavisconu kafama dikeyim, inşallah işe yarar da uykuya dalabilirim tekrar.
günaydınlar.. inşallah herkesler iyidir.
çok kötü bi geceydi bizim için. cansu uyuduğunda sabah ezanı okunuyordu. tam yattım 5 dakika sonrada cemre uyandı(((
cansu gazdan kıvrandı.. sıcak su torbası ilaçlar vs.. ancak 3-4 saatte sakinleşebildi.... şimdi uyuyo ikiside...........
evin heryeri heryerde.. çamaşır sepeti taştı.....
dün gece biz kombiyi açtık. geceleri yakmak şart oldu. konya baya soğudu.......
Merhabalar arkadaşalr.........
Bugün kimseler gelmemiş neredeyse.......
Bizde toplandık sayılır....Yarın son kalanları toplarız,birde cevahir yaparız eşimle son eksikleri alırız.
Artık ev yerleştirmesine uğraşırız...........
Nefes canım senin oğluşlar kaç aylık oldular.......Çizelgenden hiç anlaşılmıyor.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?