Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydın kızlarrr,

offff ben heyecandan ölmek üzereyimm, böyle planlı doğum olunca da insan pek heyecanlanıyor canımm. gece kafama 50 çeşit düşünce uçuşuyor, uykuya dalabilmek ne mümkünnn.
hala inanamıyorum bir bebişim olacağına, son 48 saaaatt eyvahedigeldismile
artvinlimm kolay gelsin canım.
hituci günaydınn

günaydınnnnnn.....iyi haftalar herkeze.....

yorgunum...uykusuzummmm ve uyumak istiyorummmm....

eyvahedigeldismile ah zuhalciğim aman dikkat et ben 2 gün kala boğazlarım şişmişti dr aramıştım hemen ne yapayım diye iyilemeseydim doğum ertelenecekti......bol bol c vitamini al dinlen evden çıkma havalar malum......

burçin cnm atlatmışsınız çokkk geçmiş olsun......

fatoş kızların çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun....

canom çok sevindim çok güzel geçmiş buğdayınız allah düğünlerini göstersin kuzum inşallah.....ayrıcda geçmiş olsun hırsızlık olmuş.....

günaydın kızlar......
canodan sonra kaynanaya gitmişdim dün akşam eve geldik bi yemek yiyelim derken depreme tutulduk inanılmaz korktum aklımı yitircekdim azdaha...offf allahım 99 u hatırladım bi anda allahım hepimizi korusun....
geçmişi okuyamadım daha...
kirpiiiiiii son 2 gün heee ayyy o kadar heycanlıki senin doğumuda 4 gözle bekliyorum canım....
hepinizi öpüyorum fırsat buldukça gelirim 4 makina çamaşırım var c. tesi mevlüt var temizlik yapılcak çokkkk çalışmam lazım çok...:)

merhaba kızlar yoğun bi hafta sonundan sonra dingin h.sonu başlangıcı..........

pazar sabah kahvaltı faslı vs.evimize gittik eşimin kıyafetlerini aldk.evi topladımm..

kaynanaya gittik.saçımı basımı yaptırdım nişana gittik..küs eltim ve kaynımla tekneyi beklerken karşılaştık.....ben oturduğum yerden kalkmadım eşim abisini karşıladı sonra abisi geldi...
tokalaştık hoşgeldin x abi dedim ana eltimde geldi ondan sonra eğildi öptü .....niişanı olan kaynım tlf açmış abiisine küslük dargınlık surat istemiyorum demiş....bu vesile ile samimi olmaakta barıştık....
güzeldi..deprem olurken denizin ortasındaydık...çok korktum evlatlarımdan ayrydım...

bugünde kahvaltı yaptık ömeri sallıyorum halama gideceğim onda kalacağımm

kirpi canım heyecan yapman çok normal herşey çok çok güzel olacak Allahın izniyle.her anın tadını çıkar:)))bizi de habersiz bırakma...telefonunu verdinmi arkadaşlara?faceden atabilirsin bana istersen?
dirim senin kuzuların gözleri renkli dimi?bişe sorcam nezaman belli oldu renkleri yani kaç aylıkken??
bide yarın 2. ay aşımız var çok stresliyimeyvahedigeldismile

nurse harvey miydi canım..

onu denemedim

bide onu denemek lazım. 2 ayda denemediğimiz ilaç kalmadı. aslında hergün olmuyor.. ayda bi kere oluyo artık ama oluncada canımızdan bezdiriyo. kendide çok huzursuzlanıyo tabi.

Arkadaşlar merhaba herkse ,

Ben tüp bebek ile tek yumurta ikizlerime hamile kaldım, bugün 20.haftamız bitti ama

Acil yardımınıza ihtiyacım var, bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, dr bebeklerimizden birinin midesinin dar olduğunu ve o bölgede normal olmayan bir görüntü olduğunu söyledi, amniyosentez önerebilirim dedi, bizim kendi dr.umuzla görüşüp bize dönüş yapacaklar, çok endişelendim, down sendromu falan bi şeyle karıştırdı ama panşkten ne bi şey anladım ne sorabildim,napıcam şimdi, bi de tek yrumurat ikizi olduklarından biri diğeri ile aynı olacak,nolucak şimdi, konu ile ilgili fikri olan var mı?

Bende harkese iyi haftalar diliyorum... doğum yapacak arkadaşımız yavrukirpiye sağlıklı doğumlar dilerim. Canan okuttuğun duaları Allah kabul etsin yavrularını kazadan beladan korusun.
deprem herkesi korkutmuş. ben yerde kızımın altını açıyordum eşim birden ayağaya kalktı sallandık dedi. avizenin sallanmasından anladık ben hissetmedim çünkü hareket halindeydim. ben 99 depremini gölcükte yaşayanlardanım ve korkunç deprem fobim var. hele kızlarım doğduktan sonrada en büyük korkularımdan biri deprem. zaten gece çok tetikte ve kuş uykusu uyurum birazda mesleki alışkanlık. gece kuzuları yatağımıza aldık beraber uyuduk.sabaha kadar hep sallanarak uyandım..bugün kendimi çok kötü ve gergin hissediyorum...Allahım anne olmak ne kadar güzel ama bir okadar da zor.çok endişeliyim her konuda...bununla başa çıkamıyorum. yakında psikolojik destek almam gerekecek.Allahım bize bir daha aynı korkuyu yaşatma lütfen....

ooo şekerim sen bu haftasonu maşallah şıkır şıkır kokoş bir hatun oldun nişanlar diş buğdayları,,,,ateşiniz düştümü??????????????

bir ben hissetmedim herhalde kızların altını değiştityordum bağı çağrışsempatiksalakcinni
oyoy kolay gelsin şekerim sana havada bozdu kızz nerde kurutucan o kadar çamaşırı,,,,,

cnm allah hayırlısını versin....hemen kötüsünü düşünme ne zaman geri dönüş yapıcaklar sana dr sende konuşsaydın....

amin cnm amin allah korusun....

canım yavruların hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah...ikiz gebelik hele tek yumurta ikizi çok özellikli gebeliklerdir. çok sık böyle sıkıntılar yaşanır çünkü tekiz gebelik gibi net görüntü alınamaz. bebeğin gölgesi diğerini kapatır falan...ve çok sıkta amniyosentez gibi tetkiklere maruz kalırlar...benim sana önerim iyi bir perinatoloji uzmanına görün derim...
Prof. dr. Atıl Yüksel...birşey yok derse %99 yoktur ama yinede takdiri ilahi oda bir kul sonuçta Allah yazdıysa yine olur ama kendi bu alanda bir numara. Prof.Dr. Rıza Madazlı yada Prof. Dr. Recep Has bu üçünden birine görün sonra gerekirse amniyosentezi düşün....bide işin diğer boyutu var ben hep o açıdan baktım...ben 2li 3lü tarama hiçbirini yaptırmadım...yaşamla bağdaşmayan anomali varsa zaten kendinden sonlanıyor ama onun dışında ne olursa olsun dedim....zaten riskli sıkıntılı gebelik bide onla bunla canımı sıkmayacağım dedim...rutin kontrollerime gittim hepsi o...Doktorum eşimin arkadaşı alanında çok iyi bir prof..tüp bebeğide o yaptı takibide...Allaha şükür sağlıkla doğdular..Eminin ki senin yavrularında sağlıklı ama işte birşey görülmüş. bu dönemi doğru kişilere görünerek strese girmeden atlatmanı dilerim...başka soracağın birşey varsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..

evet famalexx katılıyorum ben rıza beye gitmiştik kesinlikle tavsiye ederim...

Femalexx verdiğin bilgiler için çok saol, sabahtan beri kimseye belli etmeden ağlıyorum bu bahsettiğin dr.lara nereden ulaşabilirim, inan elim ayağıma dolandı, bugünlerimiz için bile çok şükretmemiz gerekir biliyorum çünkü öyle zor geldikki, bebeklerimiz iyi olsunlar başka bi şey istemiyorum, allahım da bu güzelliği isteyen herkese nasip etsin..

birsennnnn....nbr...

zuhalll çanta herey hazırmı...sen hangi hastanede doğum yapıcn şekerimmm????

nerocumm bundan bir hafta önce herşey hazır gibi geliyordu, şimdi sanki herrşşey eksik gibi stresliyim. valizde 3-5 eksik bişiler vardı bugün kapatıcaz inşallah. bebek şekerleri de geldi.doğumu akay hastanesinde yapıcam, doktorum 3 yer önermişti, en mantıklı bu geldi.

canım bunlar çapanın ve cerrahpaşanın hocaları...muayenehaneleri var diye biliyorum ama bu tamgün meselesinden dolayı kapattılar mı bilemem. internetten bulabilirsin. Atıl beye randevu almak çok zor ama sekreterine özel durumunu anlatırsan yardımcı oluyorlarmış diye duydum...Recep hocaya kadın doğum uzmanı olan bir arkadaşım gidiyordu. kız yeni doğum yaptı istesen ondan onun bilgilerini alırım ama sen önce bir Atıl beye ulaşmaya çalış. gün içinde aralıklı olrak siteye bakıyorum sana yardımcı olmaya çalışırım...bizim doktor camiasida çoğunlukla doğum ve takip için Rıza beyive Recep beyi tercih eder çünkü Atıl bey normal gebelik takibi yapmaz...

Çok çok teşekkürler, az önce kendi dr.umla görüştüm, memeoialden hale hnm, bakalım o dönecek bana ama mutlaka bu bahsettiğin dr.lara gitmek istiyorum, buradan sana ulaşabilirsem desteğini isteyebilirim, gün içinde buraya yazacağım,

Sevgiler..

kız hepimiz seni bekliyoruz ve elifi heyecanla en yeni bebişimizhihoyyyt rabbim sağlıkla kurtulmanı nasip etsin dualarımız seninle olacak hayatım....

ben rıza beyi ileteyim sana nişantaında muayenehasi ayrıca yeşilköy int.hospital da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…