Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Kızlar herşeyimiz hazır doğum için,bebek arabası alamdık sadece,onun da acelesi yok,doğumdan sonra da alabiliriz diye düşündük..İkiz arabası mı alsak yoksa ayrı ayrı mı onu da düşünmüyor değiliz.

Bebek şekerlerini henüz halletmedik..Eminönünde çeşit bolmuş sanırım,sizler nerelerden aldınız,nereyii önerirsiniz kızlar?

bend arabaları sonradan aldım cnm zaten hemen kullanılmıyor yeni doğduğunda ben ayrı ayrı aldım arabayı gayette memnunum......
bebek şekerlerine gelince biz kendimiz yaptık.....evet eminönünde hakkaten çok çeşit var (havuzlu handa)

merhaba güzel anneler,nasılsınız?

kızlar birşey sorcam,biz bugün meyve sularına geçiyoruz artık..sizce biberonla mı vereyim yoksa kaşıkla falan mı?birde ne kadar,kaç cc vermem doğru olur?

kızlar birşey sorcam,biz bugün meyve sularına geçiyoruz artık..sizce biberonla mı vereyim yoksa kaşıkla falan mı?birde ne kadar,kaç cc vermem doğru olur?

firdoscğm cam rendede rendeliyorum ben ik başlarda kaşıkla verdim biberona alıştırma bence yutmayı öğrensinler...

Canımmm ben zaten ilk denememi international hospitalde yapmıştım hem evimize de takın, orda da görevliyse hemencecik gideriz..

Canımmm ben zaten ilk denememi international hospitalde yapmıştım hem evimize de takın, orda da görevliyse hemencecik gideriz..

bende orda oldum ilk ultrs,kızımın 1 tanesinin ağız yapısını tam görememişti 1 ay sonra kontrol için çağırmıştı bana uzak olduğu için nişantaşında muayenehanesine gittim

ben ayrı ayrı arabaya geçen pusetliler var ya onlardan aldım hastane olsun alış veriş merkezi olsun çok rahat ediyoruz arabayada mecburi hem oto koltuğu bi taşla bi çok kuş vurduk yani:)) istersen netten resmini bulabilirim arabanın hiç pişman olmazsın..

Selam kızlar........Nasılsınız.

Dorukcum mevlüdünüz olacakmış.Allah kabul etsin şimdiden.......

Nefes 4 aylıkmı senin oğluşlar...Ya sen benden önce doğum yapmamışmıydın,benmi yanlış hatırlıyorum?

Bnede artık toplandım herşey ayakta....yağız bile benim gerginliğimden etkilendi evin telaşesi onada yansıdı........Kuzumu hasta etmeden götürsem eve bir hayırlısıyla.......Havalarda çok soğudu bee.Dün ufoyu yaktık gece toplandık oturma odasında yattık oh sıcacıktı valla.

Son birkez gitmeden cevahire gittim,dolandım biraz,bir iki eksik vardı onları aldım.Artık yürüme mesafesi olmayacak nede olsa,araç gerekecek gitmek için...

firdoscğm cam rendede rendeliyorum ben ik başlarda kaşıkla verdim biberona alıştırma bence yutmayı öğrensinler...

Nerocum çok sağol canım..dediğin gibi yaptım,ilk olarak havuçla başladım..katı meyve sıkacağıyla suyunu sıkıp 3 er çay kaşığı içirdim..ikiside çok sevdi.ağızlarını yalayıp durdular:)).yarında elma vericem,bakalım onu sevecekler mi?birde günde kaç defa meyve suyu vermeliyim sence?

Son düzenleme:
ayyyy ne güzel heyecan yaaa bak şimdi yerinde olmak istedimm acuk kaldııı tek hamişimiz sendinn artık sende anneliğe geçceksin seninde dertlerini dinleyeceğizzz ne güzellll kocaman öptümmmmm
bende uyumak istiyorummm hemide aralıksızzzz
sağol canım hemen kapı yaptırdık vallaha
keşke send egelebilseydin vallaha tanımaktan çok memnun olurudm işallah başka zamanaa
yavrum benim naberrrr
vallaha bendede 5 makine varıd 2 sini yıkadım 3 ü kaldı makşneler vızır vızır anasını satayım
hadi bakalım ben bi telaşayi atlattım darısı senin başınaaa
çok öpüyorummmmolumunekankayizsmile

sağol tatlım allah razı olsunnnn

vallaha ne ben ne kociş hissetti sabah bana dedikşi dün deprem olmuş vallaha haberim yok dedim

biz iyiyiz şeker esas sen nasılsınnn
ben kaşıkla verdim 4-5 kaşık başladım sonra çoğalttım şimdi hiç vermiyom vallaha veremiyom daha doğrusuuu

yani 1 öğün verebilirsin yada 2 öğün olabilir sanırım yani meyve suyu ile çokşişirme kendini yeni tadlar alsın ama ağırlık mama olsunn

merhaba kızlarr,

canancımm saol iyi dileklerin için, bende aranıza harbiden karışmak için can atıyorum artık. resimleri gördümm feyste, çokk güsel olmuş herşey bayıldımm.
biz de bugün sonn kontrole gittik, bebiş ultrasona göre 3.5 kgmı geçmiş amma hoca 3.350 fln doğar herhalde dedi. bizim operasyonun da neredeyse günü değişiyorduu, çarşamba sabah bizim hoca dışişleri bakanının eşini de ameliyat edecekmiş, seni yarına alsak olur mu dedi, birden bi heyecanlandıkk, dedim ablam gelecek olmaz, bi yandan da diyemiyorum ama şekerlerin üzerine 6 ekim basıldı :)) neyse velhasılı çarşamba sabah yerine öölene kaldı ameliyat, sabah olsa daha iyi olcekti ama sağlık olsun naapalım, yükselen burcu akrep yerine aslana döndü bi dee

Sağol canım cevabın,verdiğin fikir için

Aslında zahmet olmazsa resmini görebilir miyim?Ayrı ayrı ama arabaya geçen puset nasıl oluyor anlamadım:uhm:

Yavrukirpi çok az kalmış ,hayırlı doğumlar canım

heheh bakan senin yer,ne heçmiş desene
eeee sınıf farkııı
aa yükselen burçç
benimkiler 23 ocak 10.38 ve 10.39 da doğdular yükselen ne oluyor özelliklerini nasıl bulurumm

heheh bakan senin yer,ne heçmiş desene
eeee sınıf farkııı
aa yükselen burçç
benimkiler 23 ocak 10.38 ve 10.39 da doğdular yükselen ne oluyor özelliklerini nasıl bulurumm

canancımmm yükselenleri koçççç, heyyt beaaa benim burcum yaşasıınn. kova ile koç karması süpper olur senin bebeler walla.

kızlarrrrr günaydınnnnnnn....

Canancım,Dırımcım facede fotoları gördüm,çok güzel çıkmışsınız hepiniz...pasta da çok güzel,kim düşündüysü süperr olmuş...

Kirpicimm yarın büyük gün,bu günün tadını çıkar:)).Elifçik geliyorrrrkaydirigubbakcemile2

Artvinli taşındın mı canım?

veee herkes opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaaar,

son 24 saatime girmiş bulunuyorum, Allah'ın izniyle yarın 13.00 gibi kavuşacağız inşallah Elifcikle, heyecanım sonsuz, hala inanamıyorum bazen günlerini bazen saatlerini saydığım bu sürecin bittiğine, şimdi geriye dönüp bakınca sanki çooook hızlı geçmiş gibi, oysa zaman ne kadar göreceli. ne badireler atlattık birlikte, neyseki kızım heeep direndi şükürler olsun.
Yarın hepinizin dualarını bekliyorum, inşallah sağsalim kavuşuruz güzel kızımla. yazıyorum ama haaala çok uzak gibi yaa ne tuhaf :)

kirpicim bende doğum yaptıktan sonra o acıları çekmemiş,o zorlukları yaşamamış gibi hissetmiştim...bebeğini kucağına aldığında tüm acılar uçup gidiyor..bir tek o var sanki,tek gerçek o.

doğum yerleri ankara canım...

canım benim dularım seninle ... sağlıkla gelsin elif bebek bizleri habersiz bırakma özelden tlf numaranı yollasana bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…