Nerocum çok sağol canım..dediğin gibi yaptım,ilk olarak havuçla başladım..katı meyve sıkacağıyla suyunu sıkıp 3 er çay kaşığı içirdim..ikiside çok sevdi.ağızlarını yalayıp durdular:)).yarında elma vericem,bakalım onu sevecekler mi?birde günde kaç defa meyve suyu vermeliyim sence?
günaydın kızlaaaar,
son 24 saatime girmiş bulunuyorum, Allah'ın izniyle yarın 13.00 gibi kavuşacağız inşallah Elifcikle, heyecanım sonsuz, hala inanamıyorum bazen günlerini bazen saatlerini saydığım bu sürecin bittiğine, şimdi geriye dönüp bakınca sanki çooook hızlı geçmiş gibi, oysa zaman ne kadar göreceli. ne badireler atlattık birlikte, neyseki kızım heeep direndi şükürler olsun.
Yarın hepinizin dualarını bekliyorum, inşallah sağsalim kavuşuruz güzel kızımla. yazıyorum ama haaala çok uzak gibi yaa ne tuhaf :)
hemen onaylıyorum şekerimmmnero faceden arkadaşlık yoladım canım o benim :)
bu arada cümleten günaydın hanımlar....bugün bizim için dua edin olurmu eşimin eski patronuyla davası varüfff... çok sıkılıyorum böle durumlarda...kızlarda kalakdı sabahın bi körü doyurdum onları.. havada soğudu ya burunları üşümüş kuzucuklarımın...doğalgazı yakma zamanı geldi yani...
firdosss fotoda kucağında tek bebik olanda benim kız tanımadınmı yoksa...
acıkdım kahvaltı edim bari hepinizi öpüyorum...
Dorukcum günaydın canım...sende mi ordaydın,tanıyamadım valla:)..ne güzel buluştunuz demek..kıskınıyorum yahu:))..resimlere tekrar bakayım eve gidince,acele bakmıştım..bizim yaramazlar beni bırakmıyolarki artık,hep kucak istiyorlar..
Nero günaydın:).facede bende ekliyim seni ama adın nermin di dimi,yoksa karıştırdım mı yine:))bize meyve suyuyla başlayın demişti dr,gelecek haftada yoğurda geçeceğiz..
demek uyumları güzel ayrıntıları okumak istesem nerden bulurum burç uzmanı arkadaşım hehehhecanancımmm yükselenleri koçççç, heyyt beaaa benim burcum yaşasıınn. kova ile koç karması süpper olur senin bebeler walla.
canımm keşke yakınlarda olabilseydinn vallaha fikirlerin çoğu dirimden çalıntı o kendine yaptı ben ondna çaldım heheheh sende benden çallllkızlarrrrr günaydınnnnnnn....
Canancım,Dırımcım facede fotoları gördüm,çok güzel çıkmışsınız hepiniz...pasta da çok güzel,kim düşündüysü süperr olmuş...
Kirpicimm yarın büyük gün,bu günün tadını çıkar:)).Elifçik geliyorrrrkaydirigubbakcemile2
Artvinli taşındın mı canım?
veee herkes opuyorumnanaktan
vallaha insan doğurudmu ne çabuk geçti 9 ay diyogünaydın kızlaaaar,
son 24 saatime girmiş bulunuyorum, Allah'ın izniyle yarın 13.00 gibi kavuşacağız inşallah Elifcikle, heyecanım sonsuz, hala inanamıyorum bazen günlerini bazen saatlerini saydığım bu sürecin bittiğine, şimdi geriye dönüp bakınca sanki çooook hızlı geçmiş gibi, oysa zaman ne kadar göreceli. ne badireler atlattık birlikte, neyseki kızım heeep direndi şükürler olsun.
Yarın hepinizin dualarını bekliyorum, inşallah sağsalim kavuşuruz güzel kızımla. yazıyorum ama haaala çok uzak gibi yaa ne tuhaf :)
cnm ben kahvaltılarını ıhlamur ile yapıyorum dr öyle dedi eğer ıhlamur sevmezlerse m.suyu ile ıslatabilirsin dedi ama sevdiler çok şükür ben m.suyu vermiyorum sadece elma,armut,şeftali hangisi varsa cam rendede veriyorum maşallah meyvayı çok seviyorlar hatta ipek vermeyince yaygarayı basıyor daha da istiyor cadı...arada yoğurtla karıştırıyorum meyvaları yiyorlar kuzularım...
günaydın cnm....inşallah cnm dualarımız seninle olacak sana odaklandık valla hepimiz....
canancığm resimler süper bayıldım pasta çok şeker yahu....inşallah en kısa sürede tanışırız canım...
herkeze günaydın bu arada opuyorumnanaktan
demek uyumları güzel ayrıntıları okumak istesem nerden bulurum burç uzmanı arkadaşım hehehhe
canımm keşke yakınlarda olabilseydinn vallaha fikirlerin çoğu dirimden çalıntı o kendine yaptı ben ondna çaldım heheheh sende benden çallll
vallaha insan doğurudmu ne çabuk geçti 9 ay diyo
hatta iyiydi hamilelik güzeldi keşke biraz geç doğursaydım felan oluyosun heheh
canım benim dularım seninle ben yarın sık sık ararım snei ama tabimüsait olmazsın o başka neysem akşamdan bi arıyayımda morel olsun son saatleirn geçmesine yardımcı olayım :))))olumunekankayizsmile
aaa vallaha çok isterim tanışmayıııı
keşke gelebilseydin yawww neysem doruğa gidecez birdahaki buluşma ona işallah oraya gelebilirsinnn
günaydın benim güzellll arkadaşlarımınnnn
tabi benim güzelll bebeklerimede günaydınnn
nasılsınız bakim
biz kalktık kahvaltı bok temizliği oyun çamaşır attık makineye anne kahvaltısı ve şimdi uykuuu
kış geldi yaa kombilerei yaktınızmı kızlarrr
havuzluya gidecem yaaa kalın pijama alayım şunlara kız kardeşim ayı postu gibi birer eşofman getirmişti kürk gibi çok güzel kirlenmeseler hep onları giydirecem vallaha sıcacık tutuyo kuzularımıııı
dorukcum bi tanem senide arkadaşınıda çok svedim inankiii çok tatlısınızzzz
demek dvası var eşininn hakkınızda hayırlısı olsun cnaım sıkma canını benim babamında patrounu ile süren 1.5 yıllık bi davası var bizde sabırla bekliyoruzzz
öpüyorum güzel anneleriii
son hamişimizzz senide göbüşten öptümmmm
son mohikan gibi oldu zuhahahah
benimkankam nerelerde bu sabah daha gelmemişşş
kankam nasılsınnn aramıza dön artıkkk
ayyy seninde şu evin bisatılsaydı hayırlısı ileeee
demek uyumları güzel ayrıntıları okumak istesem nerden bulurum burç uzmanı arkadaşım hehehhe
canımm keşke yakınlarda olabilseydinn vallaha fikirlerin çoğu dirimden çalıntı o kendine yaptı ben ondna çaldım heheheh sende benden çallll
vallaha insan doğurudmu ne çabuk geçti 9 ay diyo
hatta iyiydi hamilelik güzeldi keşke biraz geç doğursaydım felan oluyosun heheh
canım benim dularım seninle ben yarın sık sık ararım snei ama tabimüsait olmazsın o başka neysem akşamdan bi arıyayımda morel olsun son saatleirn geçmesine yardımcı olayım :))))olumunekankayizsmile
aaa vallaha çok isterim tanışmayıııı
keşke gelebilseydin yawww neysem doruğa gidecez birdahaki buluşma ona işallah oraya gelebilirsinnn
günaydın benim güzellll arkadaşlarımınnnn
tabi benim güzelll bebeklerimede günaydınnn
nasılsınız bakim
biz kalktık kahvaltı bok temizliği oyun çamaşır attık makineye anne kahvaltısı ve şimdi uykuuu
kış geldi yaa kombilerei yaktınızmı kızlarrr
havuzluya gidecem yaaa kalın pijama alayım şunlara kız kardeşim ayı postu gibi birer eşofman getirmişti kürk gibi çok güzel kirlenmeseler hep onları giydirecem vallaha sıcacık tutuyo kuzularımıııı
dorukcum bi tanem senide arkadaşınıda çok svedim inankiii çok tatlısınızzzz
demek dvası var eşininn hakkınızda hayırlısı olsun cnaım sıkma canını benim babamında patrounu ile süren 1.5 yıllık bi davası var bizde sabırla bekliyoruzzz
öpüyorum güzel anneleriii
son hamişimizzz senide göbüşten öptümmmm
son mohikan gibi oldu zuhahahah
benimkankam nerelerde bu sabah daha gelmemişşş
kankam nasılsınnn aramıza dön artıkkk
ayyy seninde şu evin bisatılsaydı hayırlısı ileeee
slm kızlar canancığım hiç keyfim yok biliyorsun yazmakda gelmiyor içimden geçici süre ile çevrimdışıyım bi süre idare edin....şuan halamdayımm
ŞenizŞenizŞenizcanım benim bizde seni çokkkk sevdik. dün tülüş bendeydi bol bol çınlattık kulaklarınızı:)
hımmm dimek çevrimdışı yaptın kendiniii buluşalım mı yarınnnslm kızlar canancığım hiç keyfim yok biliyorsun yazmakda gelmiyor içimden geçici süre ile çevrimdışıyım bi süre idare edin....şuan halamdayımm
vayyy hırkızlar sizisempatiksalakcinni
inşallah cnm ya çok gelmek istiyorum bende ama benimkiler çok fena uykuları geldiği zaman beşiklerinden başka yerde uyumuyolar vırak vırak bir görsen cadıları...ikisi birden bir ağız açıyorlar bremen mızıkacıları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizŞeniz
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ohhh iyi yapmışsınızzz
hımmm dimek çevrimdışı yaptın kendiniii buluşalım mı yarınnn
zuhahah brmen mızıkacılrı haa
zor işin allaha
nacizhane tavsiyem çocukları her ortama alıştırman kendi yataklarında yatıyor olmaları sana hep zorluk çıkaracak sanırımmmboshayallersmileboshayallersmile
yanlış alarmmış.. kızlar çok yorucu olmaya başladı kuzular.. hepoyun istiyorlar, yakamdan paçamdan ayrılmıyorlar, ya kucağımda ya da ellerininalltında olem istiolar.. inanın çorbalarını zor jazırlıom, mutfakta yerler soğuk artık, arkamdan emekleyerek gelip donumu çekiştiriyorlar al bizi al bizi diye ya ada çığlık çığlığa ağlıyorlar.. ne zaman geçecek bu sancılar?? kombiyi açtım 2 gündür ev soğuk bari kuzularım hasta olmasın, çok sık hastalanıyoruz diye dr. bize bağışıklık güçlendirici verdi bakalım işe yarayacak mı?
yanlış alarmmış.. kızlar çok yorucu olmaya başladı kuzular.. hepoyun istiyorlar, yakamdan paçamdan ayrılmıyorlar, ya kucağımda ya da ellerininalltında olem istiolar.. inanın çorbalarını zor jazırlıom, mutfakta yerler soğuk artık, arkamdan emekleyerek gelip donumu çekiştiriyorlar al bizi al bizi diye ya ada çığlık çığlığa ağlıyorlar.. ne zaman geçecek bu sancılar?? kombiyi açtım 2 gündür ev soğuk bari kuzularım hasta olmasın, çok sık hastalanıyoruz diye dr. bize bağışıklık güçlendirici verdi bakalım işe yarayacak mı?
herkese merhaba...sohbet koyu yine maşaallah size yetişmek mümkün değil...
kirpicim hayırlı doğumlar canım...sabırsızlıkla elif bebeğin resimlerini bekliyoruz...gelmeden popüler oldu prenses...:)))
bizimde bugün ikinci ay aşımız var...cnaım sıkkın ağlayacaklar diye...başım ağrıyo...offf of
ne güzel yaaa...
benimkiler de benim donumdan çekiştirsinler ama daha çoook var bize
benimkileri mümkün olduğunca kucağa ve sallamaya alıştırmamaya çalışıyorum.
şuanda iyiler kucak istemiyorlar çok şükür bide sallamadan kendileri uyuyorlar...
sizce bu böyle gidermi yoksa büyüdükçe akılları erdikçe bu sistem değişirmi arkadaşlar ne deersiniz:uhm:
dün bende yaktım kombiyi çok soğuk yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?