kirpi benimkilerin yükseleni ne?
20 mayıs 2010..saat 9.24- 9.25
aşıdan geldik ben kuzulardan çok ağladım.ne zor anne olmak yaaaa
kirpi hazırla kendini bu durumlara...hastanede ilk aşılarını yapacaklar bide topuk kanı meselesi var onlarda da zırıl zırıl ağlamıştım...benmi çok sulu gözüm yoksa:sinifsinif:
hakllısın nerocumm, bugün bi sersemlik var ama, heyecandan daha baskın, bir yandan 24 saat kaldı fln diyoe elim dilim ama kalbim sanki çoook uzak gibi, şaşkınım yani vesselam. valizi bi elden geçiricem birasdan, duş fln alıcam uzuuun uzun, başka da napsam bilmiyorum.
ya bir de kızlar malum bizim doğum tam geçiş mevsimine geldi, dün yağlı radyatör fln aldık da, odanın kaç derece olması gerekir bebiş eve gelince, 25 fln mı?
aşıdan geldik ben kuzulardan çok ağladım.ne zor anne olmak yaaaa
kirpi hazırla kendini bu durumlara...hastanede ilk aşılarını yapacaklar bide topuk kanı meselesi var onlarda da zırıl zırıl ağlamıştım...benmi çok sulu gözüm yoksa:sinifsinif:
bizim dr 24 derece ideal demişti cnm...ay çok heyecalı değilmi beklemek....
bizim kızlarda sarılık vardı nerdeyse günaşırı aldılar o topuk kanını kuzularımın topukları delik deşik olmuştu((
doruk seninkilerle aramızda birkaç hafta var kusma ve gaz çıkarma yönünden seninkiler nasıl?
dirim nasılsın aşağıda gördüm seni.canın mı sıkkın.dök içini canım özel değilse rahatlarsın.:teselli:
canım kusma öle çok olmuyo ama az biraz akıtıyolar ağızlarından çok nadir kusmaları çok oldu. gaza gelince gazlıyız ama çıkarma sotunumuz çok olmuyor elhamdüllillah..sadece bi kızımda kabızlık var onun için bugün itibariyle mamasını değiştirdim mamadanmı bilmem hemen yaptı kakasını normalde 4 günden önce yaptıramıyodum..
malesef sallanmaya çok alıştılar başka türlü uyumuyolar. bunu alıştırmak yada alıştırmamak elinde değil bence...
acil durummm,
kızlar siz ameliyat öncesi lavman yaptınız mı? doktor demişti eşim unutmuş, ben de dedim ki zaten heyecandan bişi kalmaz gerek yok, ne dersinizzz?
aslıcığm mamsına çay kaşığı ile z.yağı eklesene,,
bana yapmadılar dr istemedi yanlız o iğrenç sondayı taktılar
ufff sondadan çok korkuyorumm, uyuşmadan mı takıyolar yoksaaa
ufff sondadan çok korkuyorumm, uyuşmadan mı takıyolar yoksaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?