Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

hakllısın nerocumm, bugün bi sersemlik var ama, heyecandan daha baskın, bir yandan 24 saat kaldı fln diyoe elim dilim ama kalbim sanki çoook uzak gibi, şaşkınım yani vesselam. valizi bi elden geçiricem birasdan, duş fln alıcam uzuuun uzun, başka da napsam bilmiyorum.

ya bir de kızlar malum bizim doğum tam geçiş mevsimine geldi, dün yağlı radyatör fln aldık da, odanın kaç derece olması gerekir bebiş eve gelince, 25 fln mı?

aşıdan geldik ben kuzulardan çok ağladım.ne zor anne olmak yaaaa
kirpi hazırla kendini bu durumlara...hastanede ilk aşılarını yapacaklar bide topuk kanı meselesi var onlarda da zırıl zırıl ağlamıştım...benmi çok sulu gözüm yoksa:sinifsinif:

kız kirpi takvimine bakmamışım bayadır.nerdeyse 40 haftayı tamamlicam maşaallah subhanallah elif bebeğe...

offf ben de bukkadar duygusal mı olucamm, hala çok uzak geliyor du bakalımmm :)
Evet canım yaaa erken doğuracaz derken bayaa uçtuk
İnşallah ateşsiz atlatırlar aşılarını anneleri, şifa olsun

saol kirpim yaaa.annelik çok güzel ama bir okadarda zor.kıyamıyo insan hiç.
hadi sende doğur gel.seninde maceralı yazılarını bekliyoruz.:)

Nerocum adım dilek canım eklersin o zaman..

Canancım canım o senin güzelliğin,çok teşekkürler..doğum yaptıktan sonra 3 hafta hiç birşey yiyemedim bebişler küvözdeyken geçmedi boğazımdan..sonrada sürekli hareketten yiyemedim..ama şimdi yine kilo almaya başladım..okulda sürekli ne yesek diye düşünüyoruz:))

sağol Kirpicim,demek yükselenleri yengeç..ben severim yengeç burçlarını ya,duygusal ve evcimen olurlar:)Kirpiii yarın bu saatlerde Elifçik kucağında olacak İnşallah:)

Hituci,geçmiş olsun canım aşılarını yaptırdın demek..onlar ağlayınca insanın kalbi sıkışıor dimi?

Dorukcum tekrar baktım resimlere..çok güzel çıkmışsınız hepiniz..güzel anneler ve bebişleri..

Dırım arayı açma ya,moralin düzelsin bir an önce...

Kevser hoşgeldin,nasılsın canım?

firdos canım sorma yaaa...sıkışıyo ne demek duruyo resmen...
keşke o acının on katını ben hissetsemde onların canı acımasa diyorum.nasıl bağırdı kuzularım.

kızlar bebeklerinizin gazlarını kaçancı aya kadar çıkardınız?yani besledikten sonra.
birde beslendikten sonra gaz çıkartırken kusuyorlar az miktar o kaçıncı ayda kesildi?

doruk seninkilerle aramızda birkaç hafta var kusma ve gaz çıkarma yönünden seninkiler nasıl?

dirim nasılsın aşağıda gördüm seni.canın mı sıkkın.dök içini canım özel değilse rahatlarsın.:teselli:

bizim dr 24 derece ideal demişti cnm...ay çok heyecalı değilmi beklemek....

bizim kızlarda sarılık vardı nerdeyse günaşırı aldılar o topuk kanını kuzularımın topukları delik deşik olmuştu ((

canım kusma öle çok olmuyo ama az biraz akıtıyolar ağızlarından çok nadir kusmaları çok oldu. gaza gelince gazlıyız ama çıkarma sotunumuz çok olmuyor elhamdüllillah..sadece bi kızımda kabızlık var onun için bugün itibariyle mamasını değiştirdim mamadanmı bilmem hemen yaptı kakasını normalde 4 günden önce yaptıramıyodum..
malesef sallanmaya çok alıştılar başka türlü uyumuyolar. bunu alıştırmak yada alıştırmamak elinde değil bence...

acil durummm,

kızlar siz ameliyat öncesi lavman yaptınız mı? doktor demişti eşim unutmuş, ben de dedim ki zaten heyecandan bişi kalmaz gerek yok, ne dersinizzz?

aslıcığm mamsına çay kaşığı ile z.yağı eklesene,,

acil durummm,

kızlar siz ameliyat öncesi lavman yaptınız mı? doktor demişti eşim unutmuş, ben de dedim ki zaten heyecandan bişi kalmaz gerek yok, ne dersinizzz?

bana yapmadılar dr istemedi yanlız o iğrenç sondayı taktılar

ben lavman yapmıştım canım.yatış işlemlerini yapmaya gittiğimde yani ameliyattan bir gün önce vermişlerdi ilacı.sabah kalkınca erkenden yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam.bence ilacın varsa yap canım rahat edersin.çok zor değil hatta yaptıktan sonra stres yaptığıma değmezmiş demiştim.
sonda konusunda da uyuşturuyorlar takmadan ama çok problem edilcekm bişe değil.

ufff sondadan çok korkuyorumm, uyuşmadan mı takıyolar yoksaaa

canım yarın için sana bol şans diliyorum.Allah yardımcım olsun,yavrunla sağlıkla evine dön inşallah. ben doğuma acil gittiğim için lavman yapılmadı, sondada taktırmadım...şart değil ama sonda taktırsan iyi olur çünkü ben 18 saat küçük tuvaletimi yapamadım bu yüzden dikişlerim çok acımıştı. buda sezeryana bağlı bir komplikasyon....diğerini hiç hatırlamak bile istemiyorum çok korkunçtu...sonda takarken uyuşturulmaz ama çokta acımaz herhalde ben çok taktım ama hiç kendime taktırmadım...tavsiyem sondayı taktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…