dorukcum benimde bi kızımda kabızlık var.aptamil ebrara iyi geliyo çok şükür ama iclale çok fena gaz yaptı.sma ya geçtik oda kabız yaptı diye düşününerek bende mamayı değiştirdim.şimdi 3-4 gündür similac kullanıyorum ama kabızlığı çözmüş gibi görünmüyor.sen hangi mamayı kullanıyorsun canım şimdi.eğer kabızlığa iyi geliyorsa bende alırım belki benimkinede yarar...
benimki hala kusuyorr gaz çıkardıktan sonrafirdos canım sorma yaaa...sıkışıyo ne demek duruyo resmen...
keşke o acının on katını ben hissetsemde onların canı acımasa diyorum.nasıl bağırdı kuzularım.
kızlar bebeklerinizin gazlarını kaçancı aya kadar çıkardınız?yani besledikten sonra.
birde beslendikten sonra gaz çıkartırken kusuyorlar az miktar o kaçıncı ayda kesildi?
sen bu gece uyuyamazsın haaaahem de ne heyecannnn, bir an önce yarın olsun istiyorummm
bana yapmadılar zaten ben ishalle gittim doğumaacil durummm,
kızlar siz ameliyat öncesi lavman yaptınız mı? doktor demişti eşim unutmuş, ben de dedim ki zaten heyecandan bişi kalmaz gerek yok, ne dersinizzz?
geçmişiokuyom şekeirm ancak geldimmmcanan nbr şikerim ordasın sesin nirdeee
bana uyuşturmadan taktılar kasarsan acıyo içinden 10 a kadar say 6 ya geldiğinde bitmiş oluyorrrufff sondadan çok korkuyorumm, uyuşmadan mı takıyolar yoksaaa
Sağol canım cevabın,verdiğin fikir için
Aslında zahmet olmazsa resmini görebilir miyim?Ayrı ayrı ama arabaya geçen puset nasıl oluyor anlamadım:uhm:
Yavrukirpi çok az kalmış ,hayırlı doğumlar canım
OĞLUMUNKİ MAVİ KIZIMINKİ KIRMIZI HEM HAFİF VE KOLAY SÜRÜLMESİ..
Kraftbaby.com -
Yani ayrı atrı iki tane mi aldınız canım?
Anladım canım,biz de düşünüyoruz ayrı ayrı mı alsak diye..Nasılsa tek başımıza dışarı çıkmıycaz...Buradan nero arkadaşımız da önermişti ..evet canım bunlar tek bebek arabaları iki tane aldık..
canım tek tek emziriyorum..aynı anda emzirmeye çalıştım birkaç kez inanılmaz çok zordu..biri yardım etse bile çok zor..tekini emzirmek bile zor..insanın beli çok ağrıyor,2 kat oluyorsun,bi de ben çok terliyordum ilk başlarda...birini alıp sonra diğerini alıyorum..yani ayrı ayrı emziriyorum...kızıma sağ göğsümü oğluma sol göğsümü...Kızlar siz bebeklerinizi nasıl emzirdiniz?Aynı anda mı ayrı ayrı mı?Genelde aynı anda emzirmenin daha iyi olduğu yazılıyor kaynaklarda...Siz yaptıysanız,tavsiyelerinizi alabilir miyim?
hem de ne heyecannnn, bir an önce yarın olsun istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?