Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

dorukcum benimde bi kızımda kabızlık var.aptamil ebrara iyi geliyo çok şükür ama iclale çok fena gaz yaptı.sma ya geçtik oda kabız yaptı diye düşününerek bende mamayı değiştirdim.şimdi 3-4 gündür similac kullanıyorum ama kabızlığı çözmüş gibi görünmüyor.sen hangi mamayı kullanıyorsun canım şimdi.eğer kabızlığa iyi geliyorsa bende alırım belki benimkinede yarar...

kirpiş dr benim isteğime bırakmışdı lavmanı ama doğum sonrası hemen lavobaya kalkılmıyo o yüzden yapalım demişdi hemşire korkulcak bişi değil inan. sonda yakmışdı biraz beni..

canım dırıma anlatmışdım durumu o önerdi bebelac aldık. onlardada olmuş kabızlık bebelac iyi gelmiş.bebiş neyle mutluysa onu yesin napalım...

benimki hala kusuyorr gaz çıkardıktan sonra

hem de ne heyecannnn, bir an önce yarın olsun istiyorummm
sen bu gece uyuyamazsın haaaa

acil durummm,

kızlar siz ameliyat öncesi lavman yaptınız mı? doktor demişti eşim unutmuş, ben de dedim ki zaten heyecandan bişi kalmaz gerek yok, ne dersinizzz?
bana yapmadılar zaten ben ishalle gittim doğuma
canan nbr şikerim ordasın sesin nirdeee
geçmişiokuyom şekeirm ancak geldimmm
ama sen kaçmışsınnn
ufff sondadan çok korkuyorumm, uyuşmadan mı takıyolar yoksaaa
bana uyuşturmadan taktılar kasarsan acıyo içinden 10 a kadar say 6 ya geldiğinde bitmiş oluyorrr
şimdi biz sana ne kadar anlatırsak anlatalım sen yarın yaşayıp görcen aşkımmm

offf kociş hastalanmış gene ağzı burnu akıyorrr pöff yaaa
benimde canım sıkılıyorr
eğlenmek istiyo canımm

canancım teşekkür ederim cnaım cevap verdiğin için
kimisininki 3. ayda kimisininki 4. ayda bitiyormuş.bebekten bebeğe değişiyo demenkki
yaw kuzular emerken uyuyo gaz çıkartcaz diye uyanıyo hayda bidaha uyut uyutabilirsen.
şöyle emip kusmadan akıllı akıllı yatsalar:) çok şe ymi istiyom...

vallah cnaım bende gezmek eğlenmek istiyom ama havalar soğudu bu ara.oralarda da soğumuştur bundan sonra dışarı çıkmak biraz zor((
biliyormusun canan doğum yapmadan öndce facebookta bi resmini görmüştüm.hem çocukları sallıyordun hem kk a giriyordun.bende bakabilirmiyim diye konuşmuştuk belki hatırlamazsın.
önce kafanda bitirmen gerekir demiştin.
şimdi kendim bakıyorum...allah dağına göre kar veriyo yardım ediyo gerçekten.biraz yorucu ama şimdilik bakabiliyorum:)))
bu arada desteğin için teşekkürler...

hituci canım benim
uyuyorsa gazını çıkarma demişrti benim dr aklında olsun gazını çıkarmak için uyandırma bence gazını rahatsız olmasın diye çıkarıyoruz bebek rahatsa uyuyorsa gazını çıkarmasanda olur
evet havalar buradada epey soğuk son bi havuzlu han yapıp kalın pijamalar yapayım gene avm lere kaldık gezmek için hoş yazında sıcaktan gidiyosuk avm lere pöfff

evet evet o resmim var doğru ikisini birden saaloyodum hem pc ye takılıyodum hemd etelefonla konuşuyordum
bakılır ya bizler nasıl bakıyoruz kimimiizn yardımcısı var gene şikayet ediyor yardımcısı olmayand aşikayet ediyor yani kalabalıkta işler biraz daha sarpa sarıyor bebekte çok huysuz değilse biraz pratiklikle başaçıkılabilinir yani
panik yapmayacaksın stres yapmayacaksın bakarsın
canım destek için buradayız kötü zamanlarımızda birbirimize destek olmak için:)

ben mesela çocukların hiçbir aşısında ağlamadım kızımı kendi elleirmele amliyata soktum ağlamadım oğlum sünnet olurken uyanıktı bende başında durudm ellerini tuttum ağlamadım tamam tabiki içim cız etti ama hiç ağlamadım acaba ben çok fazla mı taş kalpliyim ya
ben duygusuz bir annemiyim sizce?

Kızlar siz bebeklerinizi nasıl emzirdiniz?Aynı anda mı ayrı ayrı mı?Genelde aynı anda emzirmenin daha iyi olduğu yazılıyor kaynaklarda...Siz yaptıysanız,tavsiyelerinizi alabilir miyim?

canancığım bende ömeri kendi ellerimle yolladım eşim girmedi bile ayılmadanda ben girdim yanına

alişide ben yolladm ben bekledim babamız gelmedi.....sonucda eğer duygusuzluksa bu duygusuz

ama yapı meselesi eşim çok kıyımsız.....ne yapalım ...hamilelikte o kadar şeye maruz kaldımki heralde taş kesildim haha :)

kirpoşş sanada yazayım cnm yarn en güzel gün ...büyülü bahçelikten anneliğin muhteşem yoluna geçiyorsun.....dilerim bu yolda muhteşem geçer....
annelik çok geniş yürek gerektiren ,sabır gerektiren bi yol.....

bi anda parçalı mutlu oluyorsun biranda güneşli........yaşanan tüm sıkıntılara bedel
annelik biz kadınlara sunulmuş bir lütuf ,çocuklarımzla hergün yeni yeniden anne oluyoruz kadın oluyoruz............şimdi elifle yeni yaşama başlıyorsun...hep mutlu olun arkadaşım
hayırlı bir evlat olsun :)

Hayırlı aksamalr kızlar..

Sonunda evime geçtim netimde oldu şükür...
GEçmişe söyle bir bakım neler yapmışsınız

Okudum okudum yok bitmiyo ..

Yavrukipi canım duamdasın RAbbim koaylıklar nasip etsin Benim adaşim olan elif bebegi kollarına almayı hayırlısıyla nasip etsin...

Kızlar siz bebeklerinizi nasıl emzirdiniz?Aynı anda mı ayrı ayrı mı?Genelde aynı anda emzirmenin daha iyi olduğu yazılıyor kaynaklarda...Siz yaptıysanız,tavsiyelerinizi alabilir miyim?
canım tek tek emziriyorum..aynı anda emzirmeye çalıştım birkaç kez inanılmaz çok zordu..biri yardım etse bile çok zor..tekini emzirmek bile zor..insanın beli çok ağrıyor,2 kat oluyorsun,bi de ben çok terliyordum ilk başlarda...birini alıp sonra diğerini alıyorum..yani ayrı ayrı emziriyorum...kızıma sağ göğsümü oğluma sol göğsümü...
hem de ne heyecannnn, bir an önce yarın olsun istiyorummm

Allah hayırlısı ile kucaklamak nasib etsin Elif'ini

Canan canım okadar gelmeyi istedim olmadı su ev tasıma işi halada bitmedi onlar aglıyo bütün işler yarım kalıyo okadr cok işim var ki bide benim vandan gelen malzemelr 5 aydır bir yerdedı orda küflenmiş onları yıka kurut vs inan burada bile sana yzamadım kusura bakma gönlüm hep sizinleydi ..

İnş oglun ve kızın hayırlı evlat olsun dişlerini görüdgün gibi işlerini eşlerinide gör :))

Merhaba kızlar,

ennn son size yazmak istedim, ne de olsa bu gebelik sürecinde herşeyi en çok sizinle paylaştım, ailemden, en can dostlarımdan çok sizler şahit oldunuz sıkıntılarıma sevinçlerime. bu süreç sizlerle çook ama çok daha güzeldi, iyiki varsınız keşke bende yakınınızda olup yüzyüze tanıma şansına da erişebilseydim herbirinizi ama yine de gönüllerin bir olması bile öyle büyük bir destek ve güç veriyor ki. Hepinizden Allah razı olsun şu anda da sevincime bu denli gönülden ortak olduğunuz için. 6. haftamdan beri burdayım, yani neredeyse 33 hafta olmuş dile kolay. inşallah doğumdan sonra da burada olacağım. hepinizi çooook seviyorum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

** canancımm son dakika desteğin için ayrıca çoook teşekkürler, çok rahatlattın beni **

Son düzenleme:
kirpiii geldimi bacım elektiriğinnnn

medinecim gönüller bir olsun tatlımm başka zamanda buluşmakdileği ileee
yeni vein hayırlı olsunnn
güle güleotur tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…