Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydınlarr

nerocum günaydın... nasılsın kızlar nasıl...

benim kızlar bugün 3 aylık oldular. artık uyku düzenleri oturdu maşallah diyim. gece 1 kez uyanıyorlar. bide sabah 7 de.....

ama grip olmuş kuzularım burunları akıyo biraz.

bugün kirpi doğum yapıyo dimi.. allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah...

günaydın cnm ...iyiym sen nasılsın kızlarımda çok şükür iyiler ipek cadısı gece 1.5 kadar bağırdı zor uyuttum....artık gözler kapalı bağrıyodu uyku saati geçince sapıtıyor...

oh maşallah baksana zamn nasıl geçiyor hamilelik doğum derken aylar yıllar geçicek böyle sağlıklı osunlarda..

oy geçmiş olsun canlarım..

evet inşallah sağlıkla elifini alacak kucağına bu saatlerde doğuma girecek diye hatırlıyorum ama yanlışmı hatırlıyorum acaba??

gunaydımnn kızlar kırpı bugun dogum yapıcak dımı..........ınş saglıkla alır kucagına ınş..........opt

uyku saatleri gelince benimkilerde öyle gözler kapalı bağrışıyorlar :)

saol teyzesi inş çabucak geçer...

inş. sağlıkla alır kucağına elif bebeği... saatini bilmiyorum canım.. ama genelde planlı sezeryan doğumları sabah alıyorlar...

bakanın eşi ameliyat olacak öğleden sonra doğuma gireceğim demişti.şimdi kirpinin yerinde olmak istemezdim stres hat safhadadır umarım sağlıkla kucağına alır

bakanın eşi ameliyat olacak öğleden sonra doğuma gireceğim demişti.şimdi kirpinin yerinde olmak istemezdim stres hat safhadadır umarım sağlıkla kucağına alır

o saate kadar aç bekletecekler mi

benim doğum o açıdan iyiydi.. kontrole gittim. hadi doğuma dedi :))

Sağol canım cevabın için,senin yaza denk geldi sanırım o zaman lohusalık daha da zor geçiyormuş diye duydum...
başka kimse yazmamış:çok üzgünüm:
Ben de ilk zamanlar denemeyi düşünüyorum,bakalım....

Allah yavrukirpinin yardımcısı olsun..Çok heyecanlı yaaaeyvahedigeldismileBenim de az kaldı sayılır

cvp vermek isterdim ama emzirmediğim için malesef(

açlık susuzluk ne olacağı stresi 34+0 da doğum yapınca küveze gireceklermi ne olacak amaan çok kötüydü

canım ben sorunu görmedim.

bende tek tek emziriyorum ama bazen bi gösümde biri emerken diğer gögsümden süt damlıyo. o zamanlar eşimden yardım alıp ikisinide aynı anda emzirmeye çalışıyorum ama zor oluyor. en güzeli tek tek emzirmek...

canım netten emzirme yöntemlerine bakmıştım bi ara.tek başıma olunca netteki teknikler pek işe yaramıyo.ben kendimce bi yönten geliştirdim :)))
ikisi birden uyanırsa genelde mama veriyorum ama emzirceksem ikisini kafa kafaya(yüzleri bana dönük) kanepenin en kenarına yatırıyorum.bende dizlerimin üzerinde yere oturup emziriyorum.çok kolay oluyo.umarım anlatabilmişimdir.

Kızlar siz bebeklerinizi nasıl emzirdiniz?Aynı anda mı ayrı ayrı mı?Genelde aynı anda emzirmenin daha iyi olduğu yazılıyor kaynaklarda...Siz yaptıysanız,tavsiyelerinizi alabilir miyim?

mecbur kalmadıkça birlikte emzirmiyorum ben cnaım.tek tek emzirmek anne içinde bebek içinde daha rahat oluyo bence.

herkeslere iyi günler.yavrukirpiyede sağlıklı doğumlar diliyorum.fatoş hanım çok tatlı bu yaaa.

fatoş hanım maşaallah kuzularına....çok tatlılar...
medinecim hoşgeldin canım...evine geçmene sevindim...kuzular nasıl?yoruyormu seni?

ayrıca bana yardımcı olacak birisini arıyorum.benim bebişler 10 aylık oldular.ama ne yaptımsa kızımın uyku düzenini oturtamadım.gece o kadar çok uyanıyorki ben sıfır uykuyla gezer oldum.belki 15 defa uyanıyor.sizce ne yapmalıyım?dewamlı mama içmek istiyor hemşire en fazla 2 kere 250 cc ver dedi.ama kızıma kalsa oooo onun iki mislini içmek istiyor.ne yapmalıyım sizce

cansum uyandı resmini çektim..

maşallah yerim ben o kuzuyu.....

cnm bende atladım herhalde ben tek tek emzirdim ikisi birden birkaç kez denedim ama zor oldu zaten 3,5 ay emdiler..inşallah sen daha uzun emzirirsn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…