- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
günaydınlarr
nerocum günaydın... nasılsın kızlar nasıl...
benim kızlar bugün 3 aylık oldular. artık uyku düzenleri oturdu maşallah diyim. gece 1 kez uyanıyorlar. bide sabah 7 de.....
ama grip olmuş kuzularımburunları akıyo biraz.
bugün kirpi doğum yapıyo dimi.. allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah...
günaydın cnm ...iyiym sen nasılsın kızlarımda çok şükür iyiler ipek cadısı gece 1.5 kadar bağırdı zor uyuttum....artık gözler kapalı bağrıyodu uyku saati geçince sapıtıyor...
oh maşallah baksana zamn nasıl geçiyor hamilelik doğum derken aylar yıllar geçicek böyle sağlıklı osunlarda..
oy geçmiş olsun canlarım..
evet inşallah sağlıkla elifini alacak kucağına bu saatlerde doğuma girecek diye hatırlıyorum ama yanlışmı hatırlıyorum acaba??
bakanın eşi ameliyat olacak öğleden sonra doğuma gireceğim demişti.şimdi kirpinin yerinde olmak istemezdim stres hat safhadadır umarım sağlıkla kucağına alır
o saate kadar aç bekletecekler mi
benim doğum o açıdan iyiydi.. kontrole gittim. hadi doğuma dedi :))
canım tek tek emziriyorum..aynı anda emzirmeye çalıştım birkaç kez inanılmaz çok zordu..biri yardım etse bile çok zor..tekini emzirmek bile zor..insanın beli çok ağrıyor,2 kat oluyorsun,bi de ben çok terliyordum ilk başlarda...birini alıp sonra diğerini alıyorum..yani ayrı ayrı emziriyorum...kızıma sağ göğsümü oğluma sol göğsümü...
Allah hayırlısı ile kucaklamak nasib etsin Elif'ini
evt o açlık berbet bende 15.30da girmiştim doğuma o saatte kadarda açtım berbat bişi( hamileyken açlık çok zordu:))
Sağol canım cevabın için,senin yaza denk geldi sanırım o zaman lohusalık daha da zor geçiyormuş diye duydum...
başka kimse yazmamış:çok üzgünüm:
Ben de ilk zamanlar denemeyi düşünüyorum,bakalım....
Allah yavrukirpinin yardımcısı olsun..Çok heyecanlı yaaaeyvahedigeldismileBenim de az kaldı sayılır
Sağol canım cevabın için,senin yaza denk geldi sanırım o zaman lohusalık daha da zor geçiyormuş diye duydum...
Allah yavrukirpinin yardımcısı olsun..Çok heyecanlı yaaaeyvahedigeldismileBenim de az kaldı sayılır
canım ben sorunu görmedim.
bende tek tek emziriyorum ama bazen bi gösümde biri emerken diğer gögsümden süt damlıyo. o zamanlar eşimden yardım alıp ikisinide aynı anda emzirmeye çalışıyorum ama zor oluyor. en güzeli tek tek emzirmek...
Kızlar siz bebeklerinizi nasıl emzirdiniz?Aynı anda mı ayrı ayrı mı?Genelde aynı anda emzirmenin daha iyi olduğu yazılıyor kaynaklarda...Siz yaptıysanız,tavsiyelerinizi alabilir miyim?
herkeslere iyi günler.yavrukirpiyede sağlıklı doğumlar diliyorum.fatoş hanım çok tatlı bu yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?